"Coffee is always a good idea!"

Káva. Těžko si vybavím jiný nápoj nebo pokrm, který by byl tak v oblibě a pil se všude po celém světě. Existuje spousta forem přípravy, s espressem v první řadě. Ať už si ji dopřáváte jak chcete, určite ji stejně jako my máte spojenou s chvilkami pohody, relaxace a pocity motivace k novým dobrodružstvím! 

Od 5. 1. se můžete s NESCAFÉ DOLCE GUSTO zúčastnit Espressivní soutěže. Vaším úkolem je vyfotit černobílou fotografii, na které bude jakýmkoliv způsobem zachyceno espresso nebo šálek s černou kávou. Své fotografie můžete přihlásit na www.espressivni-soutez.cz a vyhrát kávovar Dolce Gusto, zlatou kartu do kin sítě Cinestar nebo setkání s Goranem Tačevským, fotografickým patronem soutěže!

A aby toho nebylo málo, jeden kávovar můžete vyhrát ještě u nás! Stačí nasdílet černobílou fotografii s tématem kávy na Instagram a označit ji hashtagem #EspressivniFotosoutez a #Acupofstyle! Samozřejmě můžete tu samou fotku přihlásit do obou soutěží a zdvojnásobit tak vaši šanci na výhru! 30. 1. vybereme jednoho vítěze, který získá kávovar Dolce Gusto! No nezní to lákavě? Tak honem do focení! Těšíme se na vaše příspěvky!





10 komentářů

  1. Jééé, tak to je super soutěž! :) Určitě zkusím štěstí :)
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  2. Tento kávovar jsem minule Vanoce nadelila mamce pod stromecek a nedame na nej dopustit. Takove latte a nebo chai tea latte. Mnam ☺
    Staywithkaterina.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Vy mě nepřestanete překvapovat. :-D Tenhle giveaway je tak skvěle originální, že je až těžké nezapojit se. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Celkově mi to příjde jako zajímavá soutěž, to bude tolik krásných fotek! :)) Možná to také zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá Giveaway ! Taky zkusím štěstí a přihlásím se :D

    OdpovědětVymazat
  6. Wau, zlatá karta do Cinestaru by bodla :D Kávovar bych tolik neocenila, jelikož kafe nepiju, ale na druhou stranu bych s ním mohla podarovat maminku :D

    OdpovědětVymazat
  7. Your legs and feet are so sexy and wonderful :) xoxo

    All Things Bright and Lovely

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavá soutěž :) kafe ale nepiju, tak se aspoň těším na fotky ostatních :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat