Za poslední dobou se mi do ruky dostalo pár věcí, které si získaly místo v žebříčku mých oblíbených a proto bych se o ně teď s vámi chtěla podělit! Co jsou ty nej věcičky k Lednu 2015?
Ateliér Bláha jsou ručně zpracovávané kousky z kvalitní kůže - v nabídce najdete obaly, kabelky a psaníčka nebo i tenhle penálek jako mám já! Období kdy jsem do školy nosila od každé barvy jednu fixku už jsou dávno pryč! Teď mi stačí dvě propisky, jeden zvýrazňovač a pilníček na nehty (hihi)! Mrkněte na stránky, facebook nebo instagram! Super je i možnost vybrat si pro svůj produkt individuálně barevné provedení!
Když už mám u sebe vždycky tužku, nosím i malý zápisníček. Teď zrovna Word., který je k sehnání na Woodies. Má super design a vevnitř odškrtávací systém na to do listy, poznámky a nápady. A navíc se prodává v balení po třech, takže nemusíte mít takové to dilema, že nechcete ten hezký notýsek hned zničit!

Po dlouhé době mám pocit, že u nějakého šampónu vydržím. Nikdy jsem to moc neřešila, šampony mi nedělaly na vlasech žádný speciální efekt a vybírala jsem si je spíš podle vůně. Díky blogu máme možnost svěřit se do péče Wella Professionals a otestovat produkty jejich značky System Professional. A musím říct, že jsem nadšená. Používám řadu na vyhlazení nepoddajných vlasů a mám pocit, že dokáže moje přírodně nepoddajné vlasy zkrotit. Vlevo vidíte ještě kondicionér pro intenzivní lesk. Na něm se mi nejvíce líbí, že se používá na vlhké vlasy a nemusí se oplachovat. Používám ho proto většinou když ve sprše zapomenu na normální kondicionér. Produkty se dají zakoupit v kadeřnických salonech Wella.

Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado už jste na blogu vidět mohli, ale já jsem z tohohle krému pořád unešená. Má příjemnou strukturu a účinně hydratuje oční okolí. Na zbytek obličeje teď nejčastěji používám Hydraphase Intense Legere od La Roche-Posay, což je hydratační krém s opravdu jemnou strukturou a praktickou aplikací v pumpičce!

 Znáte ten pocit, když si prohlížíte nějaké věci a přitom jen ocháte a acháte? Už to o nás víte, že jsme zatížené na roztomilé obaly. No představte si náš výraz když jsme si poprvé prohlížely stránky Languo.cz! Nakonec jsme skončily s obalem na kapesníčky (no není to super nápad? A dá se využít i jako skrýš na nějaké poklady!) a pastelkami v té nejroztomilejší tubě! Pokud se vám věcičky líbí tak, jako nám, zadejte u objednávky kód GOODIES a budete je mít navíc s 20% slevou!

Největší objev jsou mě rozhodně tyhle dva zázraky od Neutrogeny. Tenhle krém na ruce jsem si na gymplu ráda půjčovala od spolužačky, pamatovala jsem si tu jemnou malinovo-krémovou vůni (je zvláštní napsat, že krém voní jako krém, ale myslím, že si všichni umíte představit, co tím myslím :D). Abych zkrátila příběh - zapomněla jsem si jeden den balzám na rty, tak jsem se vypravila do drogérie a viděla tenhle! Voněl přesně jako krém mojí spolužačky! A víte co? U pokladny jsem se dozvěděla, že je na něj zrovna akce - balzám na rty + krém ze stejné řady zdarma! A teď spolu budeme šťastní dokud mi oba produkty nedojdou! Konec dojemného příběhu.

 Třetí věcí taky z Languo.cz (mrkněte i na facebook!) je tahle taštička na drobnosti. Nosím v ní právě výše zmiňovaný krém a balzám, kapesníčky, zápisník, a další věci které bych si jinak při výměně kabelky rozhodně zapomněla!

Jaké jsou vaše aktuálně nejoblíbenější produkty? A máte zkušenost s nějakým z těch mých?

22 komentářů

  1. Penálek mě zaujal už ve videu, kde sis ho rozbalovala.Je zajímavý svou jednoduchostí. :)

    OdpovědětVymazat
  2. s tím Neutrogena krémem to mam uplně stejně! Loni ho kamarádka měla a já vždycky čuchala co to tak krásně voní :D a vždycky jsem si ho půjčovala :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ta taštička na drobnosti je moc krásná :))<3

    OdpovědětVymazat
  4. Languo věci jsou nádherné! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. No nééé, ten zápisníček, kapesníčky a taštička jsou naprosto dokonalé! Asi si tu taštičku a zápisníček hned pořídím :D Krásný článek :)))
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  6. Perfektní článek, neutrogenu zbožňuju a ty roztomilé kapesníčky?♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  7. Takové roztomilé věcičky :) moc se mi líbí ten deníček..akorát mám přesně ten problém, který jste popisovali..vždycky je mi líto do tak krásných deníčků psát :D takže mi pak jen leží v šuplíku :(

    OdpovědětVymazat
  8. krásne veci, no obaly z langou su topka :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten deníček je strašně roztomilý a krém od neutrogeny už chci vyzkoušet nějaký ten pátek, ale pořád jsem se ještě nedokopala k jeho kupování :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ta taštička na drobnosti, zápisníček, obal na vreckovky aaach :) Krásne vecičky.

    Blonďavá Potvora

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám z ateliéru Blaha zase nový obal na iPad a je taky super :) Kouknout se můžete u mě na blogu :))

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  12. Taštička na drobnosti je krásna ♥

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Super článek:)
    Mými oblíbenými produkty jsou poslední dobou hlavně od Vichy a to hlavně šampony! :)

    http://elsatheeagle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Neutrogenu mám opravdu ráda,ale za mě vede spíš neparfémovaný krém, který opravdu voní jen jako krém :) (myslím, že je to nějaký fast-absorbing)
    .
    Moc se mi líbí obal na kapesníčky a samozřejmě i penílek z první fotografie. Na ty stránky kouknu. Dík :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jé to jsou super věcičky, já zatím žádné lednové objevy ani oblíbence nemám, protože nejvíc času strávím nad školou a zbytek je jen stereotyp a nutné přežití :D

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  16. Taky miluju takové ty ozdobné taštičky na různé drobnosti. :D A tyhle jsou super! :) http://fashionsauna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Taky nosím taštičku v kabelce na tyhle drobnosti :) a balzám na rty mám úplně stejný!
    Obaly jsou nejroztomilejší! O:)

    OdpovědětVymazat
  18. věcičky z Languo jsou skvělý! :))

    OdpovědětVymazat
  19. Krásný věci, krásný článek :) já mám momentálně oblíbenou tuto taštičku a tahám v ní vlastně vše :)

    OdpovědětVymazat
  20. Super článek, krásné věci :) má oblíbená taštička momentálně http://neceser.cz/kosmeticke-tasticky/47-v-parku-by-stella.html :)

    OdpovědětVymazat