Coat - F&F, sweater - Reserved, t-shirt - Romwe, jeans - Zara, shoes - H&M, beanie - Snowbitch, bag - F&F


Nikdy jsem nebyla moc na zvířecí potisky. Přišlo mi to prvoplánové, vulgární a kýčovité. A jsem si jistá, že mnoho z vás si to bude myslet i o tomto outfitu, což je úplně v pořádku. Já to beru jako houby... jako malá jsem je nesnášela. Teď jim pomalu začínám přicházet na chuť. Šlo to pomalu, nejdřív se mi to začalo líbit na módních fotkách, potom na lidech na ulici a pak jsem se rozhodla zkusit to sama. Furt je tenhle kožíšek jednou z věcí, kterou si vezmu jen párkrát za sezónu a už jsem si vyslechla, že vypadám jako bohatá panička nebo Macklemore, ale mně se to prostě líbí. I ten pocit, překračovat svoje vlastní hranice... Zkuste to někdy taky, třeba budete překvapeni! Máte taky nějakou věc, kterou jste dříve nemohli ani cítit a teď se vám líbí?

I've never been a fan of animal prints. I thought they are just too cheesy, and I'm sure a lot of you will feel that way about this outfit. And that is completely fine! For me, it's like with mushrooms... when I was little, I just couldn't stand them. But now... I'm slowly starting to like them! At first, I liked some fashion magazine's picture with a leopard fur coat and thought it looked cool, then I started to like it on actual people on the street. And then I decided to try it myself! Sure, I've already heard some of my friends comments, that I look like a rich old lady or Macklemore (haha), but I actually like it.Even the feeling of crossing my own boundaries. Do you have something like this, too?


65 komentářů

  1. Mě se na tobě kabátek moc líbí - moc ti sluší. Na druhou stranu je mi jasné, že já bych si ho asi na sebe nevzala. Je to přesně ten kousek, co se mi líbí na druhých, ale sama nemám dost odvahy.... Třeba se to časem zlomí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kabátik je pekný a hodí sa ti.Ja tiež na takéto vzory veľmi nie som a na sebe si to ani neviem nejako predstaviť,ale na druhých sa mi pačia. Skvelá kombinácia farieb :-)
    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo Niky, ty jsi na každý fotce hezčí a hezčí..jak je to možný? :D
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  4. Já to mám stejně právě s těmito typy kabátů.Nikdy se mi to nelíbilo, taky mi to přišlo vulgární a teď? Už to tak nemám, sice žádný takový kabát nevlastním, ale na lidech se mi to líbí (teda jak na kterých:)) ale už to neodsuzuju. :)

    OdpovědětVymazat
  5. to mám se spoustou věcí: "to je strašný, to bych si nikdy nevzala" a pak sama sebe přistihnu o pár měsíců později, jak na to toužebně zírám v obchodě :D krásný kožíšek! :)

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Niky s Macklemorem jsi mě opravdu pobavila :)) moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  7. tá prvá fotka je super! a mne sa tento leopard veľmi páči. keď som ho v obchode obchytkávala, tak bol aj veeeľmi príjemný, že som o ňom tiež začala uvažovať :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na tento kožíšek se v F&F dívám už hodně dlouho a párkrát si ho i zkusila a mamka má taky na mě podobné narážky :D A přitom se mi taak líbí!:/ Ale upřímně taky nevím, jestli by mi slušel nebo tak..

    OdpovědětVymazat
  9. tak tohle je skvělý! ten kabát je bombovej, taky bych nějakej leopardí chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  10. Sluší ti to:)! Ale mě osobně tyhle věci moc nesluší myslím:D Jediná věc, které jsem postupně přišla na chuť co se týče módy jsou kahloty obecně. Asi do 12 let jsem nosila jen sukně a tvrdila jsem, že kahlohy jsou jen pro kluky:D I na lyže pod oteplovačky mi rodiče dávaly sukni, protože bych se jinak zbláznila:DDD. Prostě do dvanácti let jsem ve skříni měla jedny kalhoty a 26 sukní :) :D

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ti sluší, ale na mě by se spíše nehodil :) Já bych ráda našla nějaký béžový s dlouhým chlupem, ale zatím jsem nenašla ten správný :)

    Pink Student

    OdpovědětVymazat
  12. Holky máte krásné outfity :)
    www.svetkossmetiky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Nemám k ničemu ani tak odpor, ale spíš strach a to z toho nosit klobouky. Hrozně se mi líbí ty, co teď přišly do módy, ale jednoduše nemám odvahu si nějaký pořídit a nosit ho. Věc, které jsem dlouho přicházela na chuť byly tenisky New Balance. Prvně se mi moc nelíbily a říkala jsem si, že to není vůbec pro mě, ale čím více je vidím, tím více se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  14. Kabatik vyzerá na tebe super! Tiež som kedysi podobne vzory nemusela,ale teraz som dokonca rozmyslala nad kupou presne toho isteho kabatika :) Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  15. Tak ja s tebou úplne súhlasím, ja by som si na sebe leopardí kožuch predstaviť nemohla, ale tebe krásne sedí, a máš krásne skombinované vecičky! :-) Perfektné ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Nadherny outfit!! Vsechno je moc hezky zkombinovane ;) a Vy mate navic vzdycky krasne barevne fotky!

    OdpovědětVymazat
  17. Parádní! A hlavně ten úsměv na všech fotkách :-)))))

    OdpovědětVymazat
  18. Tenhle kabátek jsem už obdivovala na instagramu. Strašně ti sluší a to, že je to zvířecí vzor úplně zanikne v úžasu jak dokonale sladění outfit máš a jak působí, myslím si. ♥

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem nadšená právě. Příjde mi to, že si zase posunula trochu i hranici vašeho blogu, tenhle outfit je víc odvázanější, víc odvážnější, prostě víc fashion. Osobně bych trochu pozměnila nějaké detaily, ale kabát, ripped jeans a boty prostě jedou! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ten Macklemore docela sedí, ale v dobrým! :D

    OdpovědětVymazat
  21. Jeden z najlepších outfitov! :O

    OdpovědětVymazat
  22. Ikdyž teda tyhle chlupaté "rádobyjakogepardvypadající" vůbec nemusím, na tobě to vypadá krásně, hlavně jsi to hezky zkombinovala :))).

    BE YOU

    OdpovědětVymazat
  23. Fotky krásný, moc ti to sluší a já jsem na tom stejně, minulý rok jsem si právě takový kožíšek pořídila, ale jenom černý a taky jsem schytala pár poznámek o Macklemorovi! :D Ale teď mu sama říkám morče a naučila jsem se ho nosit a mám ho hrozně ráda :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  24. Moc ti to sluší. Ten kožich je boží ! Taky jsem se po něm dívala a je to jedna z věcí, které si plánuji do budoucna pořídit. :) Já sem dřív nesnášela červenou. Vážně, nemohla jsem ji ani vidět. Můj přítel naopak červenou miluje a tak nějak mě nahlodával, až mě úplně zlomil, když mi koupil červené šaty, které se mi opravdu líbí. Zázrak! Teď si naopak uvědomuji, jak mi červená v šatníku chyběla a snažím se to co nejvíc napravit... :)

    OdpovědětVymazat
  25. Vypadáš tam nádherně!!!!
    http://sophiefashion.webnode.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Krásný kožíšek! Já mám podobný,ale kratší a mám to s nim stejne, letos jsem ho ještě nevytahla :(
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. další outfit s tímto kožichem ♥

    Visit my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  28. konečně něco jinýho než obyvkle , moc se mi to líbí =)
    já to tak měla s kalhotama v kozačkách :D

    www.bornfromstyle.blogspot.ct

    OdpovědětVymazat
  29. Podle mě nejlepší outfit, který tu máš! Pěkná práce :) http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Mně se ten kabát moc líbí. :) A jinak to mám s tou odvážností naopak... :D Dřív jsem si klidně vzala kožené šaty, zato ted se mi do nic moc nechce :D http://fashionsauna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. Se zvířecími vzory to mám stejně. Taky mi dřív přišly kýčovité, ale teď je mám docela ráda :-)
    A s tím, jak jsi kabátek nakombinovala, rozhodně nevypadáš jako panička. Naopak to vypadá dost dobře!

    www.nikystories.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Teeda, tebe pristane asi naozaj všetko! Krása! :)

    OdpovědětVymazat
  33. Jako bys mi mluvila z duše, zvířecí potisky jsem do nedávna neměla vůbec ráda a před týdnem jsem si koupila podobný kabát tomu tvému, překvapuju sama sebe :D

    OdpovědětVymazat
  34. Úžasný outfit, jako vždycky! :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Haha, asi tak půlka mého šatníku jsou věci, o kterých jsem říkala, že je nikdy nebudu nosit :D. Když jsem byla mladší, byla jsem trošku ten "klučičí typ" a mamka mě vždycky tlačila do víc holčičích věcí. Hrozně jsem se u toho zlobila, že nejsem nějaká pipina, co chodí v 'nařachňanejch' sukýnkách a cupitá na podpatkách s kabelkou ... Změnila jsem město, přešla jsem na střední a věci jsou úplně jinak :D.

    Ten kožich vypadá skvěle! Líbí se mi, jak si ho doladila do sportovna, to jsem snad nikdy neviděla! Skvělý nápad! :) Tajně závidím odvahu jej nosit, sama jsem jí ještě nesebrala :)

    OdpovědětVymazat
  36. Kabátek se moc líbil mojí mami, ale nakonec jsme na ni nesehnali velikost.... mě zvířecí vzory nevadí, pokud jsou provedené do šedé barvy. Jinak mi to přijde nic moc.. :) A na kabát bych si to pořídila asi tak až za 20 let... (i když kdo ví :) )
    .
    Každopádně ti to moc sluší a když se ti to líbí, je to super!

    OdpovědětVymazat
  37. Vyzera na tebe uzasne :) ja som mala taky isty problem so svetrikom s leopardim vzorom a tiez som pocula to iste - ze take veci nosia zlatokopky a panicky :D ale to ma nijako neodradza od jeho nosenia, akurat si urcite nebudem v tomto smere rozsirovat zbierku. Jeden kusok so zvieracou potlacou je fajn, ale viac by som v satniku asi nezniesla. :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  38. Kdybych tě viděla jít po ulici v tomhle božím outfitu rozhodně bych se za tebou otočila:)

    OdpovědětVymazat
  39. Ten kabát je nádherný a áno, jasné, že v istých kombináciách môže vyzerať vulgárne a lacno, ale to vôbec nie je tento prípad. Takto sa to má nosiť, super :).

    OdpovědětVymazat
  40. Takhle se mi to líbí, ale sama bych si ho asi nekoupila no :D

    OdpovědětVymazat
  41. Leopardí potisky taky na běžným oblečení nenosím, ale ve tvým podání to není kýč, ale moc pěkný! Sluší ti to....

    OdpovědětVymazat
  42. Hahaha ja uplne suhlasim s tym , že ako malej mi to prislo velmi vulgarne a nevkusne ale potom sa tieto animal prints dostali aj do mojej hlavy! :)) Vyzeras fakt uzasne!!

    Xx Barbora
    Abitconfusing.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  43. V této kombinaci se mi zvířecí vzor moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  44. So mnou je to presne ako s tebou! Niekedy som toto nemohla, ale teraz zvieracie - hlavne leopardí - vzory zbožňujem! Na tento kabátik som sa ale neodhodlala, aj keď sa mi staršne páči a aj som ho už skúšala.. asi sa poňho predsa len vrátim! Krásny outfit :)

    OdpovědětVymazat
  45. Moc pěkný kabát, v této kombinaci se mi moc líbí, ale já sama bych asi neměla odvahu si ho vzít. Určitě se to časem možná změní. Tobě moc sluší a celkově to je skvělý outfit!

    OdpovědětVymazat
  46. Ten kožíšek je úžasný :). Také jsem si ho v F&F zkoušela, ale vůbec mi neslušel. Tak jsem si koupila takový béžový jednobarevný a jsem s ním mooc spokojená! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ja jsem taky leopardi kabat chtela/chci, ale porad resim to, ze bych ho nosila malo a vysel by mi ve skrini, i kdyz je suprovy tak se mi za nej nechce davat treba 2tis... :D tak treba se nekdy odhodlam, tobe nesmirne sekne. P.s. ten svetr/kape mate dlouho? Po necem takovym touzim! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :)
      Máme ho už dýl jak měsíc :/ bojim se, že už ho mít nebudou, ale nevím :)
      Nicole

      Vymazat
  48. Právě naopak, moc ti to sluší! Je skvělé zkoušet něco nového, co se člověku dřív nelíbilo! Já mám to samé s vyvýšenými botami, se silnější podrážkou něž obvykle, nikdy se mi nelíbily, ovšem teď jsou to jedny z mých nejoblíbenějších bot. :))

    OdpovědětVymazat
  49. no ten kožich je nejvíc super! a tobě to hrozně sluší Nikčo :)

    OdpovědětVymazat
  50. Tak toto je jedním slovem prostě BOMBA! :))

    OdpovědětVymazat
  51. Moooc ti to sluší! Má to šmrnc :)

    OdpovědětVymazat
  52. To zírám! Nádherně sladěný, naprosto úžasný.
    Neměla bych odvahu na to si takový leopardí kabát vzít..
    Ale takhle sladěný je opravdu božský! Wow!

    OdpovědětVymazat
  53. Jsi úžasná Nikčo:) Nádherné fotky a outfit !

    http://bytheem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  54. No ted se mi to nelibi ale za mlada nekdy v 1988 jsem nosila tygrovany kalhoty a tenkrat to byl hit.

    OdpovědětVymazat
  55. Nejlepší outfit za hodně dlouhou dobu! Váš blog mám ráda. Ale musím se přiznat, že spíše z toho osobnostního hlediska (jste milé, zábavné), nikdy a nebo jen málokdy mi tento blog sloužil jako inspirace. Velice často mi vaše outfity přišly spíše jako "nenadchne, neurazí". Ale tento je super! Vidět tě někde v davu rozhodně se otočím! Jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  56. Ja som na tom bola podobne..tiez som nemala rada tigrovane veci, resp. bala som sa ich nosit, lebo som si myslela, ze su len pre "bohate panicky" a posobia gycovito. Jedneho dna mi vsak pribudol tigrovany svetrik, ktory je v kombinacii s jednoduchou elegantnou bielou bluzkou absolutne TOP, kabelka s tigrovanym vzorom atd. Aj ked presla som celkovo velkou zmenou.. Nosila som len sportove veci, vytahane svetre, tenisky, bala som sa byt viac zenska. Dnes nosim elegantne veci, farby, rozne potlace. Vykukla som z ulity. este sa naucit chodit vo vysokych opätkoch :-)

    http://www.bestylish.sk/

    OdpovědětVymazat
  57. V F&F ho mají zlevněný na polovinu ceny :) Chodila jsem jej okukovat, dokud neměli poslední v mém čísle, a teď už ho mám konečně doma ♥

    OdpovědětVymazat
  58. Kde si kúpim takýto kožúšok ?? je krásny :3

    OdpovědětVymazat