coat - Romwe.com, sweater - Reserved, jeans - Forever21, shoes - Office shoes, bag - Phillip Lim

Ti, kteří poctivě sledují sociální sítě už asi podle titulku trochu tuší, o čem bude řeč. A pro všechny ostatní právě nastala ta chvíle, abych se s vámi podělila o skvělou zprávu. Ve středu letím na Erasmus do Anglie na University of Gloucestershire! Zatím mi to asi ještě úplně nedochází, nemám rozmyšlené, co si s sebou vezmu a vlastně jsem zvědavá, co očekávat, ale těším se. A vy se můžete také těšit, protože tohle bude další ze zkušeností, které si prostřednictvím článků, vlogů a instagramu užijete se mnou! Máte někdo zkušenosti s Erasmem? Jestli jo, určitě budu ráda, když se o ně se mnou podělíte v komentářích!


If you follow us on social media, and saw the title of this article, you probably already know what am I going to be talking about. I am leaving to study in England at the University of Gloucestershire for one semester. On Wednesday! I think I still don't fully realize it, but hope it is going to be a great experience! Have you ever studied abroad, did you enjoy it? Let me know in the comments!



55 komentářů

  1. Tak toto je skvelá správa!! Idete s Natálkou spolu? Teším sa na vaše vlogy
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se těším na vlogy, užijte si to tam!!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Good luck dear! I studied in London, at the University of Arts, and it was a great experience. Wishing you all the best.
    Anami, xx
    www.anamiblog.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super příležitost:) určitě se těším na fotky nebo videa! Užij si to tam pořádně!

    OdpovědětVymazat
  5. Máš tu krásně udělané vlasy a ten erasmus ti strašně moc závidím :)) Určitě to pro tebe bude skvělá příležitost :)
    Dobrory od A

    OdpovědětVymazat
  6. Taky bych chtěla na Výšce vyrazit na Erasmus :) Určitě to bude dobrá příležitost :) Moc si to tam užij a určitě si dovez nějaké pěkné věcičky :) Já miluju jejich značku Soap&Glory, o které chci v budoucnu ještě napsat nějaký ten článek :)

    Pink Student

    OdpovědětVymazat
  7. Ja už sa nemôžem dočkať hlavne vlogov! <3 Ale dúfam, že bude natáčať aj Niky! Hlavne nech sa ti tam darí a užiješ si to! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  8. Ja nad Erasmom tiež uvažujem, tak sa teším na tvoje zážitky! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je super! Přeji hodně štěstí! :) mimochodem moc pěkné fotky!

    OdpovědětVymazat
  10. Jsi prostě krásná. Z Erasmu se před Vánoci vrátila Anička z http://dazzliciouscoconut.blogspot.cz/ a hodně odtud blogovala :))) Užij si to!

    OdpovědětVymazat
  11. Já byla na Erasmu předloni v Dánsku a byl to ten nejlepší semestr na světě! Nikdy by mě nenapadlo, že budu tolik brečet při odjezdu z Dánska:D Krásně si to užij, Luci:)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  12. To je skvelé! Konkrétne s Erasmom skúsenosti nemám, ale práve študujem vysokú školu v zahraničí a rozhodne je to skvelá skúsenosť. A niektoré moje kamarátky boli takto v zahraničí cez Erasmus a všetky si to chválili. Tak ti prajem veľa šťastia. A už sa moc teším na fotky, články a videá. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Úžasná zpráva! Já se před Vánoci vrátila ze semestru v Portu a byla to ta nejlepší zkušenost! :-)) Určitě si to užiješ! články jsem průběžně přidávala, ale ještě mi jich pár chybí dodělat :-)

    kraskadne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Jé, ten Erasmus ti hrozně přeju a trochu ti ho závidím :D Užij si to tam, už se těším na vlogy :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  15. skvely kabat:) snad se ti v UK bude libit:)

    OdpovědětVymazat
  16. závist !! doufam ze budes delat vlogy i tam :)

    Visit my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  17. Byla jsem na Erasmu v Paříži a teď s odstupem času můžu říct, že to bylo jak kdybych žila v jiným životě.. všechno najednou jiný, spousta nových lidí a pak to nejhorší - jednou to skončí.. připrav se že jak na začátku tak i na konci si pobrečíš.. ale to k tomu patří :)) jediný co mě štvalo že jen co se člověk fakt zabydlí a rozkouká tak musí jet domů.. proto si to i spousta lidí prodlužuje na rok..

    OdpovědětVymazat
  18. Ať se ti na Erasmu líbí a daří a my tady budeme netrpělivě vyhlížet vlogy a fotky :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ten svetr má hrozně pěknou barvu! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, Luci, prosímtě, jak se docílí takového zastřeného efektu na fotkách, jako v tomto článku? Moc bych prosila o radu! Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Za necelé tři týdny se vracím z Erasmu ze Španělska a už asi dva měsíce dopředu se mi chce brečet při pomyšlení že to tady opouštím. Je to bezvadný zážitek, užila jsem si to tu na max a ještě užít hodlám. A protože jsem vyčerpala pouze 5 měsíců pobytu Erasmu, ráda bych ještě využila zbylých 7 :D

    OdpovědětVymazat
  22. Lucí ty jsi kráska naše! A ten Erasmus ti moc přeju, absolutně mě vytáčí ty diskuse na asku co ti ohledně toho erasmu píší někteří chytrolíni, v tom není nic jiného než závist. Hrozně se těším na vlogy a je super, že je vůbec budeš točit, chyběla bys mi. Přece jen jsem zvyklá na obě ♥

    OdpovědětVymazat
  23. Ať všechno proběhne hladce a užiješ si to! Jsem moc zvědavá na články i vlogy! :))

    OdpovědětVymazat
  24. tak to už se těším na vlogy z Anglie! :D :)) (jinak krásný kabátek!)


    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, já byla na Erasmu na rok na University of Salford (Manchester) - a byl to nejlepší rok v mém životě. Potkala jsem úžasné lidi, škola byla také fajn - a ty zážitky! Semestr je ale málo, já byla moc ráda, že se mi podařilo vyjet na rok :)
    Těším se na fotky a příspěvky, na kterými budu sama vzpomínat na svoje vlastní zážitky :)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  26. super, to ti přeju :) a už teď se těším na videa, vlogování z USA mě hrozně bavilo! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Erasmus... připravila bych si hlavně játra :D já byla ve Španělsku a bylo to nejlepších 6 měsíců mého života, taky jsem o tom blogovala. Nejlepší je cestování v mezinárodních partách, hlavně si najděte byt v centru dění a do školy se zase tolik nepodíváte :) Užívej!!!

    OdpovědětVymazat
  28. Krásný outfit...Moc se mi líbí světle zelený svetřík - ikdyž teda na fotce není moc vidět.:-D, ale, viděla jsem podobný už v mnoha obchodech, také uvažuju, že si ho koupím....hezké jsou i rifle a kozačky...Máš krásné vlasy, moc se mi líbí, vypadají velmi zdravě a barva je krásná, nevím, jestli jste už dělaly, ale mohly byste udělat článek nebo video - péče o vaše vlasy?...jo a hodně štěstí v Anglii.....Hezký den..:-)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Luci. Já jsem byla na semestr na Erasmu v Belgii v Antverpách a byl to nejlepší semestr ever. Asi nejlepší věc co mi moje VŠ dala. Vlastně ve svém okolí neznám nikoho, kdo by byl z Erasmu otrávený nebo nešťastný, takže se těš!

    OdpovědětVymazat
  30. No to mám radost, s Erasmem zkušenost nemám, ale moc se těším na vlogy!
    xx

    OdpovědětVymazat
  31. Teď mi došlo... To je ta drahá kabelka? Jestli jo, tak bych teda vůbec neřekla, že stojí takové peníze... Není nic moc, ale tak každému se líbí něco jiného... (Nemyslím to nijak ve zlém :))

    OdpovědětVymazat
  32. Dokonalý kabát, moc ti sluší :-) V Anglii přeju hodně štěstí, věřím, že to bude zážitek, který bude stát za to :-)

    OdpovědětVymazat
  33. strašne sa teším na videá z Anglicka! :3 dúfam, že si to tam užiješ ( teda užijete, s Natálkou) :)
    inak krásny outfit, veď ako inak :) (kabát a sveter sa mi páčia z outfitu najviac:3)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Lucí, byla jsem na Erasmu v Mariboru, a bylo to nejlepších ale také nejnáročnějších 6 měsíců mého života. Každá škola to má trochu jinak, záleží tedy na tom jaké podmínky máš ve smlouvě. Ze začátku to bylo trochu náročné, bylo důležité si vyřídit doklady na úřadě, dokumenty a předměty ve škole. Hodně mi v tom pomohla moje Buddy. A pak už to bylo podle hesla: party hard, study hard.. ;) Tak přeji hodně štěstí a ať se ti na erasmu líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Lucinko - Erasmus je jedna z nejlepších a nejzajímavějších zážitků co mě zatím v životě potkalo. Jsem ted na zimni semestru v Recku, v Larisse a je to uzasne. Jsme takovy atypicky Erasmus, protoze je nás tam 15 Erasmáku ve slozeni - 2 Poláci, 4 Slováci a zbytek Češi :D Nejdrive to bylo tezke, nechtela jsem tam byt,ale zvykla jsem si na ty lidi, na to prostredi, na pocasi,.. Na vsechno :D ze se mi nechtelo zpatky. Ted jsem v CR, protoze tu musim udelat zkousky, ale na konci ledna se tam jeste vracim.
    Poradne si to uzijes, jsem si skoro stoprocentne jistá :*<3

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, Erasmus bude urcite super :)
    ja se vzdycky odhodlavala, ale zatim jsem nejela - jsem v druhaku na vš. Prijde mi to docela i financne narocne-chodim na soukromou skolu a platit skolne tady, letenku do zahranici a jeste penize na ubytovani a stravovani .. vim, ze studentum davaji nejake kapesne, ale pry to neni moc. Navic nase skola nabizela zeme typu Litva, Lotyssko, Nemecko .. zadna Anglie, Francie, Irsko, nic :D takze asi se na erasmus nikdy nedostanu :D:/
    kazdopadne ti preju, at si to moc uzijes a tesim se na vsechna videa a fotky :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  37. Tak to je skvělý !! :) Anglii miluju, takže se na vlogy už moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  38. pekný outfit :) uži si Anglicko, ja som odtiaľ pred pár dňami prišla
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  39. Jé tak to je úžasné, to by se mi taky líbilo :) <3 Upřímně, hodně ti závidím :)

    OdpovědětVymazat
  40. Krásny outfit, celá tu žiariš :) Gratulujem k Anglicku, neskutočne sa teším sa na články a videá! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Krásny kabátik♥ Uži si Anglicko. Veľmi sa teším na články a videá, pretože do Anglicka plánujem ísť určite raz aj ja. Nech sa ti tam darí Lucka :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  42. Ten kabát je úžasný! Teším sa na vlogy z Anglicka! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Love the color combination between your sweater and coat! Have a wonderful semester in England! :)

    http://fashamorphosis.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  44. Jéé, tak to si to pořádně užij Luci ! :) Doufám, že budeš mít skvělé prostředí a vše ti vyjde podle plánu. Anglii mám moc ráda. Už se moc těším na příspěvky z Anglie! :)
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Luci, normálně moc nekomentuju, ale tady jsem musela - já jsem na University of Gloucestershire byla minulý rok! :) A musím říct, že se máš na co těšit. Určitě nevynechávej jejich uvítací týden, byla to sranda a hlavně se seznámíš. S některými přáteli si pořád píšu a jezdíme spolu na výlety, protože jsou to super lidi a už i přátelé na celý život. Na Erasmus pořád myslím, byly to neskutečné zážitky a jestli máš taky takovou slabost pro Anglii, moc si to užiješ.;) Přeji krásný pobyt. :)

    OdpovědětVymazat
  46. Jsem momentálně ve Španělsku a Erasmus je fakt skvělá zkušenost... Hrozně moc cestujeme, máme tady auto, takže jsem fakt šťastná. Jen se mi nechce domů! Pár fotek i článků mám na blogu ;)

    OdpovědětVymazat
  47. S Erasmem zkušenost nemám, ale studuji v zahraničí, ve Skotském Aberdeenu. Určitě se ti tam bude moc líbit a načerpáš mnoho zkušeností, já jsem se vším nadmíru spokojená! :)

    OdpovědětVymazat
  48. erasmus v Anglii? to je můj velký sen, ale naše škola bohužel nabízí jen (pro mě) takové ne moc atraktivní země. studuji angličtinu a na erasmus do Turecka nebo Německa se mi moc nechce... no, tak si to každopádně užij, budu se moooc těšit na Tvé příspěvky z ostrovů :)

    OdpovědětVymazat
  49. Taky se zrovna chystám na Erasmus, jedu na začátku února a uplně mi udělalo radost přečíst si, že jedeš taky:D Jedu do Belgie, do Kortrijku tak jsem přemýšlela, že by to byl dobrý start blogu nebo youtube, už se těším na tvé vlogy! :)

    OdpovědětVymazat
  50. jéééé, to je skvělý! Gratuluju! Byla jsem na erasmu předloni ve Španělsku a za měsíc jedu zpátky navštívit na víkend kamarády a nemůžu se dočkat! Dalo mi to strasně moc skvělých zážitků, zkušeností, kamarádů a i poznatků o kultuře a výuce tam :) Tak se těším na tvoje zážitky! :)

    OdpovědětVymazat
  51. Přeju ti hodně štěstí a úspěchů. Zážitky je přesně to, co si člověk bude nosit v srdci napořád. Tvůj outfit je mimochodem hrozně vydařený. :) Do toho kabátu bych se hodně jednoduše zamilovala a takovouhle kabelku si už nutně potřebuji pořídit. :D
    Ještě jednou teda hodně štěstí, měj se krásně. :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Ja jsem studovala vysokou skolu ve Frankfurtu. Erasmus je skvela sance, ale pul roku je hrozne malo. Co ti ale poradim, zjistit si stranky, kde nabizeji i brigady a ubytovani, a potom tam vycestovat na delsi dobu v lete. Pokud si nadana na jazyky, zkus se zeptat v hotelu. Ja jsem takhle brigadnicila ve Francii a Londyne.
    Jinak outfit je nadhernej.

    OdpovědětVymazat
  53. Anglie je na studium super, studovala jsem tam dva roky na střední a hrozně moc mi to dalo. :) Právě dokončuju Erasmus v Norsku a takový studijní pobyt ti fakt umí otevřít oči. :) Psala jsem o tom i pár článků na blog, tak kdyby sis chtěla počíst taky trochu něco o tom, jaký je život ve Skandinávii...:)

    Měj se hezky!

    A.

    OdpovědětVymazat