Krásný pátek! Vůbec se mi nechce věřit, že už jsem v Anglii déle než týden. Celý první týden byl uplně skvělý. Poznala jsem spoustu nových lidí a už teď si myslím, že můžu říct dobrých kamarádů a ani chvilku jsem se nenudila. Byla jsem v Liverpoolu, zúčastnila jsem se několika zajímavých workshopů v rámci vzdělávacího týdne ve škole a už mám i z velké části zařízený pokoj a kuchyň. Dnes si jdu zařídit členství ve fitku a musíme vymyslet nějaké plány na víkend.
Dále bych vám dnes chtěla moc poděkovat za veškerou podporu na sociálních sítích - facebooku, instagramu a dneska konkrétně na YouTube, kde jsme nedávno dosáhly neuvěřitelných 20 tisíc odběratelů. Děkujeme moc, ani nevíte, jak si toho vážíme. A jestli nás na YT ještě nesledujete, určitě tam mrkněte, často přidáváme videa z našeho každodenního života a cest!

Hope you are having a wonderful day everyone! I can't even believe it has been more than a week since I came to England. But the first week was simply amazing. I visited Liverpool, I participated in few interesting workshops, I met a lot of great people and bought almost everything I need for my room and kitchen. Today I will sign up for the gym and me and my friends need to make some plans for the weekend! Soo excited!

27 komentářů

  1. Ja jen doufám, že články ohledně školy budeš psát často :) v létě se mi totiž hrozne moc líbilo, jak si psala o cali. Moc hezke fotky, přeji ti aby sis svuj pobyt co nejvíc uzila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné fotky a super článek! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné, sice se závidět nemá, ale tyhle všechny zážitky ti fakt závidím :D

    OdpovědětVymazat
  4. Na videa pravidelně koukám, dokonce jsem si řekla, že si znovu prohlídnu všechna tvá videa z Ameriky, a jak psala slečna výše, taky ti závidím, ale v tom dobrém slova smyslu. Je to bezvadná zkušenost. A chtěla jsem vám, hlavně tobě poděkovat, že ty tvoje dlouhodobé výjezdy mimo ČR takhle poctivě dokumentuješ. :) Měj se krásně a dále užívej života v Anglii.
    xx

    OdpovědětVymazat
  5. Luci, poctivě hltám každý článek a video :) Moc si to v Anglii užij!!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásné fotky a k těm odběratelům na YT moc gratuluji, rozhodně si to zasloužíte! Já u vašich videí většinou snídám a je to moc příjemné probuzení. :) Pokračujte v tomhle všem holky!
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  7. Máš se krásně, průběžně se dívám na videa a smutně vzpomínám na podzim, kdy jsem byla na erasmu ve Francii. Stýská se mi a chtěla bych hned zpět ;-)
    bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  8. Překrásné fotky! :) A vždycky se moc těším na vaše videa. Koupila sis nějakou školní mikinu? :))

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo já ti závidím :), fotky úžasný, asi se máš fajn a snad to učení nebude tak težké, těším se na další posty :). www.paulieslove.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. je to tam nádherné! super články aj videá, teším sa na ďalšie. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné fotky :) úplně mě inspirujete, hned bych někam odjela! :D

    OdpovědětVymazat
  12. Dokumentace z Anglie jsou skvělé a moc se těším na další články. Vzhledem k tomu, jak obrovský mělo ohlas video s otázkami k Erasmu, tak je vidět, že je k němu pořád co vyprávět a vysvětlovat a mě napadlo napsat pohled "z druhé strany barikády" - tedy očima někoho, kdo Erasmus pro studenty zařizuje. Pokud tedy chcete někdo vyjet jako Lucka a stále nemáte dost informací, nabízím k přečtení na mém blogu - http://greatexpectationsbylucie.blogspot.cz/2015/01/erasmus-jak-na-nej.html

    OdpovědětVymazat
  13. super článek :) na videa koukám, a vždycky se nemůžu dočkat dalšího :)

    OdpovědětVymazat
  14. No jo, na Erasmu to utíká, ani nevíš jak. Mám pocit, že ještě nedávno jsem viděla León poprvé v životě, a dneska jsem měla první zkoušku a cítím, že už se to tady krátí :( Užívej!

    OdpovědětVymazat
  15. posledni dobou taky premyslim o erasmu ale stale jeste nevim jestli do toho opravdu jit :)

    Visit my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  16. uži si to tam najviac ako sa dá :) sestra bola na erazme vo FR, zdalo sa že bude z domu strašne dlho ale ani sme sa nenazdali a boli sme my za ňou a nakoniec už aj ona doma :D

    OdpovědětVymazat
  17. ty krátké vlasy jsou super! jste vítáni na našem novém makeup&fashion blogu:) http://www.youngbloodstyle.com/

    OdpovědětVymazat
  18. To jídlo vypadá velice chutně! :)
    lifewithelissa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkné fotky a užívej si Erasmus. :)
    Kdybych mohla, tak bych jela hned. ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Hey!!! I nominated you for the Infinity Dream Award!! xxx

    OdpovědětVymazat
  21. fakt super článok, video ešte lepšie! :) veľmi sa teším na ďalšie takéto posty! ;)

    Na mojom blogu práve prebieha valentínska giveaway, všetci ste vítaní! ;)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  22. Tieto príspevky ma tak bavia! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Důvod proč lidi bavíte je ten, že žijete neobyčejný život.:)
    Jste úžasné a těším se na další příspěvky!:)
    http://letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat