klobouk, sandálky - Asos; svetřík, sukně, džíny, tílko - Zoot; hodinky - Daniel Wellington; peněženka - Rebecca Minkoff

Už pár let si nedávám klasická předsevzetí. Nebaví mě být pak zklamaná, že jsem to "zase nedodržela". Místo toho vím, že když se kdykoliv během roku rozhodnu něco změnit, prostě se do toho pustím! S rokem 2015 si ale určuji těchto pár fashion cílů!

1. Naučit se konečně nosit klobouky! Minulý rok jsem se dostala tak daleko, že už jsem si dva koupila. Pořádně jsem je ale ještě neunosila. Tento rok do toho půjdu naplno.
2. Chtěla bych si do své skříně pořídit pořádné a kvalitní basic oblečení. Jednoduchá trika a svetříky, stejně tak jako konečně najít dobře padnoucí černé skinny! Nějaké tipy odkud takové kousky najít?
3. Dobře, tento bod má něco společného i s klasickým předsevzetím - chci se naučit nosit crop topy. Až v létě, nebojte! První krok je do nich získat postavu a druhý je se k nim odhodlat. S věcmi do pasu ten proužek vykukující kůže vypadá tak sexy!
4. Budu taky víc nosit sukně. V šatech už mě můžete potkat docela často, teď je ještě čas vytáhnout pár sukní. Trochu více ženskosti!
5. A u té ženskosti si nemohu odpustit ještě jeden cíl, který ale vím, že dodržovat nebudu a tím jsou podpatky. Líbí se mi sandálky a lodičky, ale ještě pořád nevím, jestli s v nich dokážu pohybovat venku celý den. Rok 2015 může být tím kdy tomu dám aspoň šanci.
6. Přestanu být tak zapomětlivá a budu nosit hodinky (téměř?) denně! Když je nemám, cítím se nesvá, ale stejně je druhý den zase zapomenu doma! 
7. Pořídím si konečně novou peněženku!

Jaká jsou vaše předsevzetí? Ať už módní nebo normální?

---

Hat, sandals - Asos; sweater, skirt, jeans, top - Zoot; watches - Daniel Wellington; wallet - Rebecca Minkoff

It's been a few years since I've given myself a proper new year's resolution. I don't like feeling bad about not sticking to my newly set goals and instead i know that I can decide for a change whenever in the year. This time, thought, I want to give myself a few fashion resolutions!

1. Finally start wearing hats! Last year I made it so far I bought two. Well, this year I will actually wear them!
2. I want to get my closet some nice basic clothes. A simple t-shirt and well fitted black skinny jeans. Any suggestions on where to get them?
3. Ok, this one is a little classic. I love how sexy cropped tops are, but I've never felt comfortable wearing them. This year I will get a body so that I won't feel comfortable in a normal top! Just kidding, I will just get the courage and something high waisted enough.
4. Skirts are on the list aswell. I want to feel more feminine this year!
5. Takling about feminity, the shoes I'd love to wear are heels. They look amazing with anything, but... it's unimaginable for me to spend the whole day in them. But this year I will atleast give it a try!
6. I will stop forgetting my watch at home!
7. And will find a nice new wallet.

What are your new year's resolutions?

43 komentářů

  1. Tiež mám predsavzatia ohľadom fashion, beauty a tak ale s tým že si to kúpim. S crop topmi to mám presne ako ty, vďaka Bohu že nie som jediná. Pridávam si to na zoznam. Pekný deň:)
    www.cristiecutie.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento druh předsevzetí se mi líbí moc, zastávám názor, že jestli chci neco změnit, nemusím čekat na nový tok, zítřek, nebo pondělí... Co se týká postavy, myslím, že vyrazit v čemkoli můžeš bezproblému teď, protože máš moc hezkou postavu! Podpatky bych taky více zařadila, ale ta praktická část! Celý den od rána... někdy jě to náročné, navíc při běhacích dnech, které u mě převažují, super článek! Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
  4. Ten klobouk a sukně se mi moc líbí. Já se chci letos podívat alespoň do třech zemí, což už se mi z poloviny splní v únoru. Já jsem klobouky naopak letos nosila až až, ale zato na šátky zapomínám, což je škoda, protože jich mám poměrně dost. Za mě tedy nezapomínat na ty šátky. Hodinky nosím denně a střídám je. Bez nich bych byla ztracená a letos plánuji koupi těch dřevěných, jsou boží. Taky bych si chtěla víc pohrát s vlasama a dělat si různé druhy účesů a zapojit do toho i clip-in vlasy. Ve sportu to bude surfing ve Španělsku, kam se chystám v únoru, takže na to se moc těším. PF 2015! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. Crop topy som sa už naučila nosiť , na leto je to tá najlepšia vec a myslím, že ty na ne postavu už dávno máš takže ich kludne nos :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je vyborny clanek, take jsem psala o predsevzetich na blog, ale ja mam ty klasicka :D budu moc rada, kdyz mrknes :) jinak s temi klobouky to mam dost podobne :/ mam taky jeden, ale vubec jsem ho neunosila :/ mej se hezky :))
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Klobouk mam jeden, mam ho moc rada, ale moc nemam odvahu. Mela jsem ho dvakrat a nevim jestli se mi to zdalo nebo to byl fakt :D ale prislo mi, ze na me lidi divne koukaji :D
    a penezenku take nutne potrebuju!
    Mejte se moc hezky holky <3

    staywithkaterina.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. No Luci, jestli ty nemáš postavu na crop topy tak pak nevím kdo :) hezký článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To psala Niky;) Ale ta do crop topů postavu určitě taky má:)

      Vymazat
    2. Ajo :) no.. pro tu to taky platí :D

      Vymazat
  10. Včera jsem si dala na blog podobná předsevzetí, jako například konečně si ty klobouky pořídit, když už se mi tak líbí. Kromě módních předsevzetí nebo tedy spíš přání u mě, předsevzetí si vysloveně nedávám mám i nemateriální, řekněme "duševní přání", abych totiž měla vůbec radost z těch věcí, co se dají koupit :)

    thenkscouture.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ty sandálky vypadají krásně, takové bych si chtěla na léto pořídit :) podobnou ale černou sukni jsem si před pár dny koupila a moc se těším na jaro/léto, až ji budu s takovýma botkama nosit :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Super článek :) s těmi klobouky jsem na tom stejně, včera jsem si zrovna koupila jeden černý v Lindexu, tak už se těším, až si ho vezmu :) a černé skinny mám teď z Manga a jsou fakt skvělý :) určitě je ještě budou mít :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  13. Klobouky se mi moc líbí, ale nějak nemám odvahu e nosit. A padnoucí skinny? Životní problém! To se mi snad ještě nikdy nepodařilo sehnat :D

    OdpovědětVymazat
  14. Kupovat nový skinny džíny je pro mě největší můra, doteď jsem se musela spolíhat jen na Topshop a jejich Leigh jeans a teď jsem uplně náhodou objevila super džíny v Zaře ve výprodejích, doporučuju všem trpaslíkům! :D

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný wishlist holky, basic kousků není nikdy dost! Já jsem zatím předsevzetí ještě nesepisovala, ale letos bych určitě chtěla být víc aktivní, ono mi asi nic jiného při maturitě nezbývá, ale chtěla bych se hodně věnovat blogu♥

    OdpovědětVymazat
  16. Hezká předsevzetí. :-) Já si je raději nedávám, protože vím, že bych je stejně sem tam porušila. :-D Ale sedmí bod máme společný. Taky chci novou peněženku, ale nikde žádnou pěknou nemůžu sehnat. :-( Nemáš nějaké tipy kde na netu mají pěkné? Dej určitě vědět nebo potom. Ps: strašně ráda vás sleduji a začínají mi chybět každodenní videa.....

    OdpovědětVymazat
  17. S crop topy to mam úplně stejně. :)

    Madlenonderkova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Tak ja mám čierne skinny zo Zary a nemôžem sa ich vynachváliť, krásne mi tvarujú postavu. Ale videla som aj na boohoo.com tam majú tiež perfektné!
    Crop topy nosievam tiež a tiež mám asi trojo klobúkov a nosila som len 1. Takže to chcem napraviť. Tie sandálky by som si chcela tiež kúpiť..:-)
    Hodinky zase ja nenosím ani žiadne náramky, mne to proste vadí :D:D:D Mimochodom, ak by si chcela zohnať nejakú dobrú halenku tak ja som si v decembri v New Yorkeri kúpila bielu a krásnu s veľmi dobréhho materiálu...:-)
    Krásny wishlist! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  19. Krásný wishlist, hlavně sukně je úžasná :-) Každopádně podle máte už teď krásný ženský styl ;-) A na crop topy máte určitě postavu obě!

    OdpovědětVymazat
  20. Už se těším, co si pořídíte. :) Já teda mám stejný problém s černými kalhotami a upřímně taky nevím, kde bych sehnala ty pravé za dobrou cenu a ještě k tomu kvalitní... http://fashionsauna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Taky mám v plánu nosit klobouky. Mám jeden a vytáhnu ho opravdu jen zřídka. Takže si musím ještě jeden, dva, tři koupit a pořádně je provětrat.

    OdpovědětVymazat
  22. Klobouky bych také chtěla začít nosit, ale ještě žádný nemam :( A černé skinny dobře padnoucí také sháním marně :/
    nikol-n.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Mně třeba většinou džíny pěkně sedí ze Zary, ale poslední dobou si tam nějak nemůžu (nebo neumím) vybrat :D:) ale třeba by jsi tam nějaké vysněné sehnala :) A já si zatím dávám klasická předsevzetí, jako třeba zhubnout atd. :D :)

    OdpovědětVymazat
  24. Já bych hlavně chtěla alespoň jedny kalhoty, které mi budou sedět :D momentálně nemám ani jedny, které bych mohla nosit, takže nosím jen šaty.
    Předsevzetí mám na blogu, ale jen normální, na módu jsem se nezaměřila: http://tpatc.blog.cz/1501/ma-novorocni-prani-a-predsevzeti

    OdpovědětVymazat
  25. Moc hezké! Ty kalhoty a klobouk mám v plánu také pořídit :)

    http://behealthy-befit-now.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. sukna je skvela :)) Nosim sukne/saty posledne obdobie velmi casto ..robia mi lepsiu postavu :D A presne, este ti podpatky by to chcelo, ale na to sa stale moc necitim :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  27. Máš pravdu, když chceš něco změnit můžeš začít kdykoliv a myslím si, že na croptopy máš už postavu dávno, takže je určitě v létě nos!:) Sandálky jsou užasné, ale celý den bych v nich určitě nedala:D

    OdpovědětVymazat
  28. perfektný zoznam :)
    s tými vysokými topánkami ehm to si ukradnem ;)

    OdpovědětVymazat
  29. crop topy si chci take naucit nosit :) A ci je wishlist? Lucky nebo Nikci? :)

    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  30. Super wishlist..Hrozně se mi líbí klobouky, hlavně ve stylu American Horror Story - Coven, ale ještě jsem nebyla schopná si žádný koupit.
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Velmi se mi líbí tyto typy klobouků. Ráda bych je nosila, ale bohužel jsem k tomu ještě nenašla odvahu :D :( Nikdo v mém okolí klobouky nenosí :D Ale plánuju si také nějaký koupit a v létě si ho někdy vemu :D Crop topy ty jsem už nosila. Většinou z New Yorkeru. Teď k Vánocům jsem taky jeden dostala. Zajímavý, ale teď ho asi fakt nevyužiju, ale těším se na léto až si ho obleču :D Tento crop top co jsi použila se mi velmi líbí. Na internetu jsem viděla podobné a líbí se mi hlavně tento materiál. Na podpatky si zatím moc nepotrpím, radši si obuju kecky a hurá ven :D

    www.kristynakostakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  32. Úplne so všetkým súhlasím, presne takto by zneli moje fashion predsavzatia na tento rok. Síce som si pár z nich dala už ten minulý a akosi sa mi nepodarilo ich splniť, dúfam, že sa tento rok polepším! :)

    Stray Alley

    OdpovědětVymazat
  33. Musím říct, že já si dávám předsevzetí každý rok, ale o plnění bych moc nemluvila. Dlouho jsem hledala černé a pořádně uplé jeany, které by se nevytahaly. Prvně jsem zkusila H&M, ale po čase rozně zašly a byly jako tepláky. Pak jsem ale konečně narazila na perfektní uplé jeany a to v F&F. Jsou to "Super Skiny" a musím říct, že hned dělají hubenější nohy. Mám je pár měsíců a pořád padnou skvěle :). Nosit klobouky jsem také chtěla, ale z nějakého důvodu na to nemám kuráž.

    OdpovědětVymazat
  34. Pořídit si nvou peněženku. :-D Ideální hledám nepravidelně už dva roky, jako předsevzetí mě to nenapadlo,ale možná se toho chytnu :-)

    Já bych chtěla obnovit řízení a pořídit si vlastní zrcadlovku a zapracovat na focení celkově. Jinak se taky chystám zase někam vycestovat a potřebuji zženštit šatník...

    OdpovědětVymazat
  35. Ty máš super předsevzetí. Na klobouky se už moc těším určitě ti budou slušet :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  36. Moje hlavní předsevzetí je začít cvičit a hubnout a vůbec se věnovat lepší životosprávě.
    Těším se fotky s klobouky, hrozně moc se mi líbí, ale jaksi na to nemám odvahu.

    http://bramburkovatyna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. Moc hezký článek! :)
    Já bych si také chtěla pořídit více basic kousků, což už poslední měsíc tak nějak plním. Dál bych se chtěla zbavit kousků co mám ve skříni, ale moc/vůbec je nenosím, akorát zabírají místo :D Co se týče hodinek tak ty já nosím nonstop, nesundávám je ani na spaní, do sprchy...bez nich nefunguju a teď budu mít narozeniny a dostanu své vysněné Marc Jacobs 36MM ve zlaté:))
    A jako poslední (ne moc fashion) bych chtěla zkoušet různé účesy, ne pořád jen rozpuštěné vlasy nebo culík.. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Crop topy miluju a nosím je v létě často :) s kloboukama taky problém nemám
    jen mi vadí podpatky, protože na ty mí nohy nikdy stavěný nebudou =/

    WWW.BORNFROMSTYLE.BLOGSPOT.CZ

    OdpovědětVymazat
  39. krásná inspirace, ta sukně by se mi hodila, ale asi bych váhala s čím ji kombinovat =)

    OdpovědětVymazat
  40. taky se chci oblékat žensky a pěkně, ale občas bohužel vyhraje ta touha po pohodlí :))

    OdpovědětVymazat
  41. Peněženka je moc pěkná. Já si kupuji každou chvíli taky novou peněženku. Okouká se mi a chci změnu. Teď jsem si koupila novou peněženku a poprvé jsem si vybrala koženou. Kožené peněženky vypadají kvalitně a třeba se mi hned neokouká, jako ty ostatní.

    OdpovědětVymazat