Pokud se trochu pohybujete v internetovém světě blogů a instagramu, budete mi rozumět. Každý den nacházím novou inspiraci z lidí, fotek, videí, článků...Sleduji spoustu trendsetterů a blogerů a od nich přejímám trendy, nápady a lásky. V poslední době jsem si ulítla na pár věcech, a jak jsem si dneska uvědomila, nejsou z mojí hlavy! Co jsou tři věci, které momentálně miluju?

If you are following the world of bloggers and instagram, you will understand. I get ispired every day by all the beautiful people, trendsetters, pictures, videos and articles.. Recently I fell in love with a few items that I am seeing all around the internet. And today I want to share three of my favourite things with you!
1. Asos, 2. Asos, photos via @fashiolista_com & @kristina_bazan
Klobouky! Ano, pořád tahle ohraná písnička. Od dob svých novoročních módních předsevzetí jsem se ale docela odvázala a nejen že jsem si pořídila dva - jeden od Mišky, na kterém možná chystám malé DIY a druhý z Lindexu - ale také jsem si docela zvykla na jejich nošení! Jupí!

Hats! Yes, still. You could read about hats in my new years resolutions article and since then, I bought two new ones. Oh and I just love wearing them! Yay!
1. Asos, 2. Lindex, 3. God saves queens, photos via @fashiolista_com
Podprsenky - Unpadded, Wirefree, Triangle, Lace bra... říká se jim různě, ale já už nenosím jiné. Jsou extrémně pohodlné, příjemné na nošení a vypadají dokonale nejen v naaranžovaných fotkách na instagramu. Hlavně mi netvrďte, že když nejsou vidět - není to důležité! Bohužel, v outfitu vám ty svoje asi neukážu, ale nádhernou mám teď z Lindexu a F&F.

Bras - especially lace bras. Basically I don't wear anything else anymore. They are extremely comfortable, fit perfectly and look amazing not only on flatlays on instagram. I am not sure you will be able to see me wearing them, but I got really nice one in Lindex and F&F.
1. re:named, 2. Zoot, 3. Zoot, photos via @fashiolista_com
Pruhy jsou neskutečně nadčasovou záležitostí! Mnoho lidí se jich bojí kvůli jejich schopnostem opticky zvětšit. Já si ale myslím, že když se dobře využijí, může se z toho stát spíš jejich superschopnost a mohou pomoci při tvarování postavy! Já bych chtěla vyzkoušet vertikální pruhy, ty se ale zdá se mi moc často v obchodech nevidí!

Necháváte se taky inspirovat blogery? Kteří vás inspirují nejvíce? Máte taky nějaký kousek, po kterém kvůli nim pokukujete?

Stripes are just timeless! Don't be afraid of them. If you choose well, they will make you look great and it is just such a nice detail! I love vertical stripes, but unfortunately don't see them that often in the shops.

Do you get inspired by bloggers? Who do you follow and why? And is there something you feel like you need to have because of them?

30 komentářů

  1. Ty podprsenky se mi strašně líbí:) Bohužel je většinou nedělají v větších velikostech, takže mám smůlu:(

    http://lifewithveronica.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Poslední dobou se mi hrozně líbí klobouky a stále přemýšlím o koupi. Pořád ale nemám na 100 % odvahu s nějakým vyjít.... :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Podprsenky ma tiež docela chytili ked mi neustále vyskakovali na instagrame...tak idem sa po nejakej pozrieť do toho lindexu :) Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám jednu tuhle podprsenku a klobouček (i když vzhledem k velikosti spíš obr klóbrc :D) A mé hlavní inspirace mezi blogerkami jste vy a timetofit, ale samozřejmě "sjíždím" více blogů :)
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  5. Super článok :). Páčia sa mi hlavne tie podprsenky. Tú tretiu by som brala hneď. Aj pod tričkom alebo tielkom to krásne vynikne. Klobúky až tak nenosím. Dokonca sa mi ani nehodia :DD. Inak, keď by ste chceli, môžte zájsť na môj blog, kde práve prebieha zaujímavá GIVEAWAY :)).
    Stronger2getherGiveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Podprsenky i kloubouky se mi moc líbí :) Plánuji si nějaké tyto kousky pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný článek! Krajkovou podprsenku nutně potřebuju 😄

    OdpovědětVymazat
  8. s kloboukem a podprsenkou to mám úplně stejně! zvláště tedy klobouky naprosto miluji - mám tři a bez nich si už připadám nesvá... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tie podprsenky sú krásne a už aj ja dlhšiu dobu po nich pokukujem ❤ Veľa x hľadám inšpirácie práve u bloggerov pozerám videá napr. ty Niky máš skvelý štýl vieš skombinovať skvelé kúsky len škoda,že keď idem nakupovať tak také podobné kúsky neviem nájsť :-(

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk


    OdpovědětVymazat
  10. S klobúkmi s tebou súhlasím, ja mám teda 3 ale rada by som si kúpila ešte vínový len neviem kde by som ho zohnala takto po blízku :-(
    S podprsenkami súhlasím again keďže ja podprsenky nenávidím takže najradšej mám také čo na sebe ani necítim, takže ti určite ďakujem za tipy! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se teď hrozně líbí taková ta velká kostka na světlém podkladu (jakoby čtverečkovaný papír to vlastně vypadá, jen velké) a chtěla bych sehnat ideálně tričko nebo košili.

    Vertikální pruhy se mi líbí taky moc, obzvlášť na sukni třeba dlouhé nebo šatech to super vynikne a prodlouží nohy, jenže je hroznej problém sehnat něco, co je hezky ušité (rozumějte nemám majlant). Protože pak ty pruhy nesedí ve švu a vypadá to hnusně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mám to dost podobně:-) Klobouky se mi taky začaly nejdřív líbit na blozích a teď už ten svůj pomalu nesundám z hlavy. Lace Bra jsem pořídila loni jednu a od té doby se mi sbírka řádně rozrostla, jak píšeš, jestli čloěk nemá pětky, tak je to neskutečně pohodlné:-) Krásné teď mají i v Urban Outfitters!! Trička s pruhy jsem pořídila na podzim dvě, líbily se mi na blzích ke křiváku a černým skinny.......a pak že blogy lidi neovlivňují!:D

    OdpovědětVymazat
  13. Zrovna takovou podobnou podprsenku jsem si dneska koupila, akorát bílou ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak klobouky jsem taky posedlá :) mám jeden černý a hrozně moc se mi teď v Lindexu líbí béžový z nové kolekce. Ty podprsenky vypadají taky skvěle. Mě určitě inspiruje Annabelle Fleur z vivaluxury a Keyture. Pak sleduji ještě pár francouzek, protože jejich styl oblékání se mi moc líbí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  15. Klobúky tiež milujem, len v tomto naprd počasí sa zle nosia.
    Iné ako tieto podprsenky už nenosím dlho, len je problém ich zháňať. Hlavne myslím v kamenných obchodoch, aby si ich človek mohol ohmatať.
    Posadnutá sa maximálne high-waisted jeans .

    OdpovědětVymazat
  16. Tie podprsenky su krasne, dlhsiu dobu uz nejaku hladam no este mi zatial ziadna stopercentne nesadla. Tak snad sa mi konecne postasti :) A sledujem vela blogov, no najviac inspirativna je pre mna asi Lisa Olsson :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovědětVymazat
  17. Klobouk je momentálně můj hlavní bod wishlistu! Sice jsem jich už viděla spoustu, ale hledám ten pravý, dokonalý, který mi bude perfektně sedět a bude se hodit ke všemu :)

    OdpovědětVymazat
  18. Jednodušeji řečeno, ti, od kterých vše kopíruješ.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, takové podprsenky úplně zbožňuju - jednu mám bílou z Lindexu a druhou teď z HM, mám ale trochu problém s tím, že když jsou celé krajkové, prosvítají mi pod nimi bradavky (např. pod tričkem když je zima) a necítím se pak dobře (což mě úplně štve, protože jsem nenašla pohodlnější podprsenky než jsou tyhle!). Nějaké tipy jak je zakrýt aniž by to bylo nepříjemné a nešlo to vidět (bojím se, že nipple pasties by byly vidět, většinou jsou špičaté a tak...)? Našla jsem na internetu různé tipy s lepící páskou, ale nejde říct, že by to bylo dvakrát příjemné... děkuju, M.

    OdpovědětVymazat
  20. Klobouky se mi take libi, ale ja, ktera vecne nosim vlasy vycesane nahoru, bych je nemohla nosit.. A ty podprsenky jsou krasne! Ale nevim, jestli by se ke me a k memu velkymu hrudniku hodily, prijdou mi vhodnejsi na mala prsa :))

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  21. Klobúky som si tiež veľmi obľúbila :) Len v obchodoch by ich mohlo byť aj viac farebných.

    http://nataly.fashionable.sk/

    OdpovědětVymazat
  22. Krajkove triangl podrpsenky me taky hned nadchly, nejhezci mam z H&M. Klobouky vlastne taky, ale ne vzdy se na ne citim:)

    OdpovědětVymazat
  23. Jo klobouky jsou super, vždy když vidím nějaké fotky na instagramu, kde má holka klobouk, hrozně jí obdivuji. :) Mne klobouky vůbec neslušej, ale na fotkách to vypadá fakt luxusně.

    OdpovědětVymazat
  24. blogeři jsou pro mě samozřejmě velkou inspirací, ale samozřejmě stojím nohama na zemi a vím, že některé kousky, které třeba sluší blogerce, nemusí vůbec sedět mně :) klobouky si mě naprosto získaly a mrzí mě, že jsem si v F&F zkoušela jeden naprosto dokonalý a nevzala jsem si ho :(

    OdpovědětVymazat
  25. klobouky jsou má závislost ! :-)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Skvělá inspirace, klobouky se mi taky strašně líbí, ale bojím se, že bych je moc neunosila, ale chtěla bych si jeden pořídit a naučit se to :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ty podprsenky vypadají úžasně. :-) Bohužel já mám tak malé prsa, že když si dám podprsenku kde není klasická podprsenková tlustší látka, tak vypadám jako kluk (jako to vypadám i tak, ale takhle mám aspoň sama lepší pocit), což by moje sebevědomí asi nepřežilo. :( :) Ale na ostatních se mi strašně líbí,když vykukuje třeba okraj. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Klobouky jsou skvěle, na jaro si rozhodně musim pořídit další :). A u blogerek hodně pozoruji jak nosi boty bez podpatků, protoze já jsem kdysi na sebe rovné boty nevzala, takze v tomto mě hodně inspirují a pomalu dávám i rovným botkám prostor v mém životě :). Super článek!

    OdpovědětVymazat
  29. Musím se přidat, ty podprsenky vypadají vážně super. Přesně tenhle styl mám taky hrozně ráda. Sama jsem si zrovna nedávno pár takových koupila. Vybrala jsem si je přes tento magazín https://www.modnipodprsenky.cz/ a musím říct, že zatím jsem s nimi maximálně spokojená.

    OdpovědětVymazat