Slýchaly (tentokrát asi opravdu jen v ženském rodě) jsme o ni ze všech beauty blogů a youtube kanálů a konečně přichází i do česka! Urban Decay! Tahle americká značka právě vstupuje na český trh - konkrétně bude k dostání od 9. 4. v Sephoře v Palladiu a pak postupně den po dni na Novém Smíchově, Chodově, Václaváku, Zličíně a Floře. Já o značce slyšela už tolik superlativů, že jsem byla opravdu zvědavá a natěšená něco od ní vyzkoušet. Děkuji Sephoře a zastoupení UD za oslovení k otestování několika jejich produktů. Mrkněte na video a nebo pokračujte ve článku!

We've been hearing of Urban Decay cosmetics for all the beauty blogs and youtube channels. Well guess what? It's finally coming to the Czech Republic! From 9. 4. it will be available in Sephora in Prague. I've been dying to get my hands on some of their products, so I have to thank Sephora and Urban Decay for sending me some of them to try and test. So I did! Check out the video and article below.


Nemám extra problematickou pleť. Sem tam nějaké zarudnutí nebo naopak modravá místa. Proto je pro mě nejlepší make-up takový, který sjednotí barvu, jemně kryje a především vypadá přirozeně - žádná maska. Ten od UD má i příznačný název - "Naked skin". Pokožka si opravdu připadá jako kdyby byla nahá, až na to, že vypadá projasněně a svěže. Pokud ale máte více pupínků nebo problematickou pleť, kterou chcete zakrýt, možná by pro vás byl až moc nahý. Make-up mám v odstínu 2, jeho cena bude 990 Kč, a korektor, který má stejné jen více krycí vlastnosti v Fair Neutral. Můžete ho použít jak na zakrytí nedokonalostí - dá se i vrstvit, nebo na projasnění například oblasti pod očima.

My skin is doing quite well now. I usually just need the foundation to unite the colour of the face, and make it more luminous and fresh - which is exactly what the Naked skin foundation does. If you need more coverage, you might need to go for something else or use more concealor - which is similar to the foundation, but covers more. I use it to brighten up the area under my eyes, too.


Na co jsem se nejvíc těšila, byly produkty na oči. Hnědé stíny nosím v podstatě denně, a o těchto jsem slyšela jen to nejlepší - pigmentaci, výdrž a celkové provedení musím uznat, že mají na jedničku. Já si konkrétně vybrala paletku Naked 2, jelikož stíny z ní mi přišly nejuniverzálnější a variabilní opravdu na nejrůznější příležitosti. Pod stíny mám ještě bázi Original, která zajistí dlouhotrvající efekt líčení a to, že se stíny nebudou slévat do ohybů. Možná to někdy schválně zkusím bez ní, protože takhle to opravdu funguje - stíny vydrží celý den a ani se nehnou. Stačí jí dát jen trošičku, krásně se rozmaže. Třetím produktem je tužka na oči 24/7.Já ji mám v hnědé Hustle a je to další z produktů s neuvěřitelnou výdrží. Navíc se hezky nanáší, texturu má spíše krémovou.

What I've been looking forward to the most were the eye products. I wear brown eyeshadows ona  daily bases, so I was curious about the Naked 2 palette. The shades are really pigmented and longlasting, plus with the Original Eyeshadow Primer Potion it lasts even longer, and doesn't crease. The third product is 24/7 glide-on eye pencil in the beautiful Hustle shade. I love how easy it is to apply.


Mám docela krátké a nevýrazné řasy, a všem ty dlouhé panenkovské závidím. Proto mě vždy okouzlí ty řasenky, které mi dokáží takové kartáče vytvořit. Perversion řasenka má hustý štěteček a spíš tekutou texturu, takže vytvoří husté řasy, ale zároveň na nich nenechává takový ten těžký pocit.

My lashes are quite short, so I always envy those girls who look like dolls! That's why I look for the mascara that makes the volume pop out. The Perversion mascara is really black, has a light texture and makes an amazing volume.



Tvářenka Naked Flushed je zároveň i bronzerem a rozjasňovačem. Můžete barvy smíchat a použít zároveň nebo uplně zvlášť. Dejte si jen pozor, je opravdu hodně pigmentovaná a je lehké to s ní přehnat...

Naked Flushed is all blush, highlighter and bronzer in one. You can mix the shades and use them together, or one by one. Just be careful, it's really pigmented and easy to over do.


Normálně dávám přednost matným rtěnkám, ale k dennímu jemnému looku ladí lesklé narůžovělé rty skvěle. Lesk na rty Naked má zploštělý aplikátor, díky němuž jednoduše nalíčíte celé rty. Má taky jemně mentolovou vůni, díky které je na rtech příjemný. Jediné co bych mu vytkla je silná lepivost - vím, že je to problém lesků obecně, ale moje vlasy s leskem na rty působí jako magnet. Mám ho v odstínu Streak a stát bude 580 Kč.

I usually like matte lipsticks more, but for the daily look, the glossy look is really cute. The Naked lipgloss has a flattened applicator, which makes it easy to reach the whole of the lips. The only thing I am not a big fan of is the sticky feeling it (and almost every lipgloss) gives me. My hair just tends to magnetically fall onto my mouth. I have it in the shade Streak.

Jaké máte vy zkušenosti s kosmetikou Urban Decay? Vyzkoušely jste už nějaký produkt nebo se na nějaký chystáte? // Have you tried something from the Urban Decay cosmetic? Is there some product you have your eye on?

32 komentářů

  1. O UD kozmetike som tiež počula len samé chvály ale sama som este nemala to šťastie vyskúšať ju...takze to ze bude v Prahe ma dosť potešilo! :) super članok ❤️Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně! I když já už si většinu jejich produktů nakoupila v zahraničí, tak mě to už tak nebere.. Ale i tak je to krok dopředu. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Od urban decay jsou nelepší stíny, revolutionary rtěnky, flushed paletka, a fixacni spreje. Takhle za me. Ke vsemu ostatnimu jsem mela vyhrady a uz ted jsou tady dostupne mnohem lepsi produkty. Ale tesim se, ze vyse vyjmenovane budu moct konecne koupit kdy se mi zachce a jeste poradne pred koupit prohlidnout.

    Nový článek na blogu Small Everyday Joys - skvělá výdrž a úžasná barva od Estee Lauder

    OdpovědětVymazat
  4. Konečně! I když já už si většinu jejich produktů nakoupila v zahraničí, tak mě to už tak nebere.. Ale i tak je to krok dopředu. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě dostává jen už to jejich balení, vypadá to krásně a slouží určitě ještě líp :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Týjo.. Všechny produkty vypadají báječně. ;) Určitě si od této značky něco koupím. Tvé líčení je také parádní, moc ti sluší , povedlo se ti to! :)) B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, kolik tyto produkty stojí? Děkuji :) B.

      Vymazat
    2. Ahoj, Ceny najdeš v popisku videa, když si ho rozklikneš přímo na youtube :)

      Vymazat
  7. Ty jejich stíny jsou nejlepší! A make-up teď vidím poprvé, ale vypadá dost dobře, taky nemám ráda moc ty, po kterých vypadám jak maska :/
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem zatím o těchto produktech ani nic neslyšela, ale zní to zajímavě. A hlavně, moc se mi líbí to balení... Už delší dobu koukám po nějaké pěkné paletce hnědých stínů, možná se na tyhle půjdu podívat! :)

    http://aboutcharlotta.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to se těším.. Super zpráva! Ty stíny vypadají fantasticky! Přesně můj styl:-)
    thefactoryblog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj , chcem sa opýtať , ty si nepoužila púder ? :) Ja vždy mala za to , že keď púder nepoužijem , celé líčenie bude k ničomu ..

    Liliana

    OdpovědětVymazat
  11. Niky líčení se mi moc líbí!!
    Už se těším, až naběhnu do Sephory!! :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem zvědavá na jejich makeup,ten jsem si přes internet nechtěla kupovat.Včera jsem Tě viděla v centru,strašně Ti to slušelo.

    OdpovědětVymazat
  13. Mám od nich paletku na oči a nemôžem si ju vynachváliť, dokonca si ju požičiavajú aj kamarátky, keď sa líčia na ples. :) A video je skvelé, ako vždy! :)

    Stray Alley

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné video, jsi sluníčko! (:
    Tuto značku jsem nikdy nezkoušela, ale myslím, že se po tomto článku konečně odhodlám něco vyzkoušet. Tady je to cenově super, tak třeba hned příště něco ulovím! (:

    Have a wonderful weekend! xo
    ♥ www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat
  15. Chystám se na právě zmiňovanou Naked2 :) Super tutoriál :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jejich kosmetiku nakupuju zásadně v zahraničí (z důvodu dosavadní dostupnosti, ale i cen), ale jsem si jistá, že jakmile něco spatřím v Sephoře, neudržím se:) Tu Flushed paletku mám taky a koukám, že i tys to přehnala s tvářenkou (je fakt děsně pigmentovaná) :D Ta jediná mi příjde jako trošku nevyhovující, když nemá člověk lehkou ruku :)) Jinak super! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Skvělý tutoriál! Oni mají prostě úžasné produkty :)

    OdpovědětVymazat
  18. všetko to vyzerá úplne super, krásne fotky a aj ty samozrejme :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  19. Líčenie sa ti veľmi podarilo. Vyzerá to prirodzene a krásne. Teším sa na ďalšie videá a stávam sa vašou odoberateľkou.

    www.everydaywithlola.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. O této kosmetice jsem také hodně slyšela, a proto jsem sama zvědavá až ji vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  21. Vypadá to skvěle, krásné stíny, tváře a rty, ale celkem drahé.

    OdpovědětVymazat
  22. už som o tejto značke veľmi veľa počula a hrozne rada by som niečo od nich vyskúšala :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  23. Vypadá to opravdu skvěle, jsem zvědavá jaké to bude "na vlastní kůži" :)
    Ráda bych Vás pozvala na svůj blog, navrhuju, vytvářím a šiju různé módní doplňky, ale také módu samotnou. Již brzy budu mít oficiální webovky, kde se bude dát i něco koupit :) Budu moc ráda když se kouknete :)
    Mějte se moc hezky,
    zdraví Nina

    http://newayofashion.blogspot.cz/
    https://www.facebook.com/newayofashion?pnref=lhc
    https://instagram.com/ninawagnerova/

    OdpovědětVymazat
  24. vykouzlila si skvělý look :) už se nemůžu dočkat až se s kamarádkou půjdeme podívat na sortiment UD na živo v dubnu! <3 zamlouvá se mi hlavně ten korektor.

    OdpovědětVymazat
  25. Jako vždy krásný look :) Moc se mi libí ta paletka.

    OdpovědětVymazat
  26. Jako vždy krásný look :) Moc se mi libí ta paletka.

    OdpovědětVymazat
  27. Včera jsem byla v Praze a koupila si make UP od Urban decay, čekala jsem větší kryti, ale dá se pěkně vrstvit :) korektor bohužel nemeli, ale v brně si ho časem poridim :)

    OdpovědětVymazat
  28. Activities that share financial avenues

    viva3388 Online Betting Sites Easy-to-play games with a variety of luck combinations. Unleash the power of online social gaming, fun social gaming, and the latest in gaming and social gaming. The online casino is a game that is played every day. Create channels and finances in a mind-boggling fashion. New Developments and Opportunities for Social Gambling One of the fun things to do at home. Join the game in the way we want to play easily. With promotion Exclusive Online Casino Games A game where everyone gets a good chance of winning the game. Want to play? Events that share social advances Many online casinos spawn a game that turns the lives of gamblers together. Games that you can not miss. The financial means that everyone is interested in and ready to play games at any time. Freedom of play through the website viva9988

    OdpovědětVymazat