vše - Impossible

Jsou věci, které mi dělají radost. Objevení nového obchůdku, pohodlné tepláčky na doma, make-up, který splňuje všechny očekávání nebo rtěnka co v podstatě nejde sundat. Teď jsem vám shrnula, o čem bude dnešní článek, tak pokud vás to zajímá a chcete si radost udělat taky, pokračujte ve čtení! 

There are things, that make me happy. Discovering a new boutique, comfy homewear, longlasting lipstick or a perfect foundation. Well this is more or less the summary of today's article, but if you want to know more, keep reading!


Impossible je second handový butik v centru Prahy, konkrétně v Řeznické 21, který vybírá top kousky od dostupných značek jako je Zara, Mango až po top značky jako například Dior, Burberry či Oscar de la Renta (jako třeba tyhle střevíčky, ach!). Celý obchůdek je krásný, útulný a příjemný, stejně jako jeho majitelka, díky které si celý koncept prostě zamilujete tak, že ani nebudete chtít odejít. Ceny se pohybují od cca dvou stovek za menší značky nebo krásné doplňky Kat.Jewelry, až po pár tisíc (zlomek původní ceny) za designérské kousky. Pokud přemýšlíte o koupi kvalitních designérských bot, kabelky, šatů, přijďte se nejdřív mrknout sem, možná něco krásného, s duší a obrovskou slevou najdete! Nové kousky jsou pravidelně sdíleny i na facebooku Impossible, tak sledujte!

Impossible is a second hand boutique in the centre of Prague, in Řeznícká 21. They choose the top pieces from brands that are affordable (like H&M, Mango..) or luxurious (Dior, Burberry, Oscar de la Renta...). The shop is beautiful and cozy and makes you love it and never want to leave! The prizes vary from a few hundred crowns to a few thousand for the designer brands, but still keeping it just a fraction of the original prize. You can follow their facebook and be updated on the new pieces! 


Od minulého roku, kdy jsem se na rtěnky učila, už jsem teď spíš ve stadiu, kdy bez ní nevyjdu z domu. Jupí? Ano, ale taky se mi trochu začaly zvedat nároky. Hlavní prioritou je pro mě výdrž. Znáte mě (kdo nechápe, sledujte mě na instagramu), sním a vypiju toho hodně, zároveň mívám přes den docela nabitý program a hlídání rtěnky mě akorát obtěžuje. K věci. Provocalips mě opravdu učarovala. Je to rtěnka s tímto houbičkovým aplikátorem, který je ideální pro paka jako jsem já, která si prostě nedokáží pravidelně obtáhnout rty klasickou rtěnkou. Co je na ní tak speciálního?
Prostě drží. Nanesete ji, necháte zaschnout, a můžete ji přetřít druhým koncem s fixátorem a leskem v jednom. Můžete jíst, pít a ona se nehne. Vydrží prý až 16 hodin, což sice může býr pravda, ale ve skutečnosti bych ji dala tak šest (což je i tak skvělá výdrž). Potom na rtech trochu zcuckovatí a přestane vypadat tak bezchybně. V tu chvíli ji ale nesundáte, na to totiž musíte odličovačem na olejové bázi, který já třeba v kabelce normálně nenosím... Pokud se ještě domů nechystáte, přetřete ji novou vrstvou a můžete pokračovat, jen už to prostě není tak úplně ono (což ale i tak znamená fajn výsledek!). Mám ji v odstínu 500 Kiss me you fool a 200 I'll call you. Seženete ji ve vybraných Rossmannech nebo na Rimmel e-shopu.

I feel I've gone a long way drom last year, when I was slowly learning to wear lipsticks. Now, I wear them on a daily basis and fell great! Because I eat, drink, and run around the city a lot, I need my make-up to last. I've been seriously enchanted about the Provocalips lipstick by Rimmel. What is so special?
They last for what feels like eternity. Okay, six hours would be more appropriate. After that the lips get dry and the lipstick loses it's perfection. The fact is that once it dries, you can't get it off unless you have an oil-based makeup remover. I have the shades 500 Kiss me you fool and 200 I'll call you


Oblečení na doma je pro mě skoro stejně důležité jako to ve kterém chodím na ulici. Z domova bloguji, a zrovna v těchto kalhotech píšu i tenhle post. Jsou z obchůdku Můj šťastný domov, který je on-line, ale už i fyzicky v Praze, a který prodává roztomilé, kvalitní a krásné produkty Pip Studio - oblečení, doplňky do bytu, porcelán, papírnictví... Veškeré oblečení je z kvalitních a příjemných materiálů a promyšlené do posledního detailu. Já na tyhle svoje tepláčky nedám dopustit. Navíc na zimní kolekci je aktuálně 30% sleva a pokud si pospíšíte, dostanete k nákupu ještě super nákupní tašku.

Homewear is just as important to me as my outfit. I fell in love with these pants from Můj šťastný domov, which is an on-line shop selling the cutest brand Pip Studio. Home decorations, porcelain, or stationery. All of their clothes is made from comfy and beautiful materials. Check it out, they currently have 30% off!


Lancôme je svými make-upy proslulý. Mě zaujal jejich nejnovější - Miracle Cushion, který má jemnou strukturu a je určen spíše mladé pleti, která potřebuje sjednotit a ochránit. Je jen středně krycí, což mi vyhovuje, působí tak opravdu přirozeně a svěže a dělá jen takovou jemnou hedvábnou vrstvu na pokožce. Nanáší se trochu nezvyklým způsobem - namáčením houbičky a následným ťupkáním na obličej, což se může zdát jako trochu nehygienické, ale pokud se o svůj make-up nebudete dělit a budete labutěnku občas mýt, jste v suchu. Houbičku napuštěnou make-upem můžete dál kdykoliv vyměnit za novou a tehle krásný zrcadlový obal už si nechat.

Lancôme is known for their skincare and foundations. I am currently using their Miracle Cushion, which is made for young skin, who doesn't need that intensive coverage, but is looking for a natural, soft look. I have to say it's really miraculous. It makes the skin soft, fresh, and so pleasant to the touch!

Co za poslední dobu okouzlilo vás? // What are your current favourites?

27 komentářů

  1. S tými rúžami/leskmi plne súhlasím. Tiež som si posledný rok navykla a málokedy odídem von bez nejakej. Rimmel je podľa mňa zatiaľ to najlepšie na výdrž. Mám asi dve a nedám na ne dopustiť. Mne sa teda ale ešte nestalo, že by som musela pretierať pretože mi vydržala naozaj skoro celý deň. <3 Takže Rimmel určite!

    2handy sú moje obľúbené takže keď najbližšie pôjdem do Prahy dúfam, že navštívim. Ďakujem za tip!

    A tepláky...Čo si budeme hovoriť. Ja mám obľúbené z Housu. Nosím ich skoro stále <3

    Super článok! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný článek a parádní fotky. Prostě jako vždy paráda :)

    www.timewithbeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty s tím zlatým potiskem jsou naprosto boží a seknout ti! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Na provocalips si brousim zuby uz od okamziku, kdy jsem ji na tobe uz nekde videla. Pak jsem ji videla jeste parkrat a ano, chci ji :-D
    Teplacky mam strasne rada v podobnem stylu jako mas tyhle. Trosku pyzamkoidni styl.
    Hezky článek i fotky. Krasny vikend. K.

    OdpovědětVymazat
  5. Promiň, ale za 1200,- tepláky na doma. To si nemůže dovolit, kde kdo...

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný článek s tou rtěnkou mám úplně stejný problém. A hned se jdu mrknout na Impossible a na Můj šťastný domov. Děkuji za úžasné tipy, fotky a milá slova.
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  7. Ten první outift je dokonalý - strašně moc ti sluší, vážně :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za tip na fajn obchůdek ;) Já jsem si oblíbila neslíbatelnou rtěnku od Dermacol, která plní stejnou funkci a také s ní můžu fungovat celý den :) Tepláčky jsou prima, mám ráda pohodlné domácí oblečení, nejsem z těch, co by doma chodili v džínech. A ten make up? Ten je překrásný, má elegantní a zároveň roztomilé balení :) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  9. Díky za tip na ten secondhand, určitě se tam vypravím :)

    OdpovědětVymazat
  10. Designové kousky jdou najít i v klasickým sekáči asi o tom udělám článek abyste mi věřili :D

    OdpovědětVymazat

  11. http://tattarwar.com/ts2/register.php?ref=17

    http://tattarwar.com/ts2/register.php?ref=15

    OdpovědětVymazat
  12. Hezký článek a tip na fajn obchody :) Tepláky by se mi hodily, takže se podívám na eshop :) Co se mi ovšem ale moc líbí jsou ty botičky na první fotce. Ty jsou vážně parádní! :-)) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  13. Dekuju za tip na obchudek, rada tam nekdy zavitam :) a moc chvalim saty a klobouk , jsou zkratka nadherny :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  14. Ten obchůdek vypadá opravdu zajímavě! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty šaty se zlatým potiskem a klobouk ti hrozně sluší! :) Zajímalo by mě porovnání Provocalips a nové rtěnky od Dermacolu 16H Lip Colour, všichni si je hrozně chválí a já jsem stále na vážkách, kterou vybrat. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Rimmel je na rtěnky podle mě skvělý, sama mám myslím, že 2 rtěnky od rimmelu a jsou vážně skvělé. Tyhle tekuté rtěnky mám určitě v plánu vyzkoušet, skvělý článek :)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásne fotky ♥ Aj ja od kedy som začala používať rúže kladiem na ne čím ďalej tak tým viac väčšie nároky. Momentálne zháňam nejakú do bordova, ktorá by sa mi hodila a vydržala aspoň tých pár hodín čo som v škole. Tepláky sú krásne.

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. super článok a sh sa mi veľmi páči, skvelá myšlienka :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  19. Krásný článek, taky mi občas udělají radost úplně maličkosti! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  20. this post is amazing dear, and you outfit is... perfect!
    xx, Flora
    http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  21. Krásná rtěnka :) Pomalu se je začínám učit nosit, nejprve světlé odstíny a teď co jsem půl roku ve Španelksu si už začínám zvykat i na červenou :) neuvěritelné co rtěnka dokaže, jak změní celkový vzhled :)
    Jinak na blogu právě recept na pravou valencijskou paellu :)
    http://fashionenjoyment.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. That a great boutique ! I love the blue coat

    OdpovědětVymazat
  23. Butik vypadá perfektně, až budu v Praze, musím se tam podívat :) Hned na první fotce jsem se zamilovala do těch bot <3

    OdpovědětVymazat
  24. Značka 3lab prodává dost podobný make-up (aqua BB), který je absolutně dokonalý. Doporučuji!! nevím, co bych bez něj dělala.

    OdpovědětVymazat
  25. Do toho obchodu se určitě někdy podívám zní to dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  26. už dlouho jsi má oblíbená Bloggerka a máš moc krásné fotky a chtěla bych tě pozvat na mojí 1 Giveaway

    http://11fantasticworld.blogspot.cz/2015/03/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat