Ahoj všichni, dneska jsem si pro vás po dlouhé době připravila haul, tedy jedny z mých prvních anglických úlovků na jaro a léto. Co máte letos na wishlistu vy?



Koupila jsem si dvě jednoduchá trička s nápisem. Jsou to trička, která můžu nosit každý den, a to jak do školy, tak třeba i na večer, podle toho s čím si je obléknu. Moje asi nejoblíbenější kombinace je tričko, černé skinny nebo boyfriend džíny, conversky a výrazný náhrdelník.


Sako je podle mě další univerzální kousek na každý den a vůbec neplatí, že se musí nosit pouze v elegantních kombinacích. Až vyrazím na nákupy příště, tak se ještě podívám po bílém.


A mým favoritem z celého nákupu je tahle koženková bunda. Podobnou jsem hledala několik let a konečně jsem ji objevila. Je z River Islandu a je prostě perfektní, se zlatými detaily a už teď vím, že ji celé jaro a léto nesundám!

32 komentářů

  1. Článek vypadá super, teď si jdu pustit video :D :)
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  2. Dobre si nakoupila :) moc se mi libi ta bundicka.
    A v Primarku jsem ještě nebyla ale moc bych se tam chtela podivat ;)
    K.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som si vďaka Sju naučila nakupovať veci, ktoré potrebujem takže väčšinou vyberám tiež veci, ktoré potrebujem a dajú sa kombinovať. Stále ma neprešli biele high waisted džíny takže. :-)

    Video super!

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto souhlasím s názorem na Primark. Pokaždé, když jsem v Londýně, jdu tam a říkám si: tak si konečně něco koupím. Jednou jedinkrát jsem si vybrala kalhotky, toť vše. Mě odrazují ty hromady lidí, co tam vždycky byly a pak ta hadrárna celkově. Není to až tak super levné a některé věci jsou ušité děsně. Trčí z toho nitě, švy jsou mimo. Asi nemám štěstí.

    Kožená bundička je super! :-)
    Ať se daří

    Evča

    OdpovědětVymazat
  5. Bunda??? to je dokonalost sama :-*

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to sako je super! :)
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Já PRIMARK prostě miluju. Ale levné mi tam přijdou jen doplňky, takže tam vždycky nechám půlku výplaty protože se mi tam jednoduše líbí většina věcí a nekup to za tu cenu, že jo :) Co se týká oblečení, to už je horší a levné mi přijde jen ve výprodeji kdy pak odpovídá cena kvalitě.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné oblečky, to tričko "nothing to wear" bych potřebovala :D:)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné kousky si si pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý článek, já sama mám ráda jednodušší věci, které se dají lehčeji kombinovat. Kožená bundička je super, taky jsem si ji koupila zrovna teď v sobotu. Moc pěkné věci :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já vždycky když jsem do primarku šla, tak jsem si vybrala, některé kousky tam jsou teda fakt hadry a vůbec neodpovídají ceně, ale pak když jsem to prošla,vždycky jsem našla svoje favority :)

    OdpovědětVymazat
  12. v primarku jsem si koupila naposledy mom jeans asi za 13 liber, protoze se mi nechtelo davat 40 za ty z topshopu. Moc se líbí, ale nejsem si uplně jistá, jestli je tolik unosím. :) Řekla bych, že primark je fajn alternativa. Dají se tam najít fajn basic kousky, ale je třeba číst z jakého materiálu jsou vyrobeny apod... proc davat za basic tricko 10 liber 100% cotton, kdyz za to same v primarku muzete zaplatit 2 libry? Chce to hodně trpělivosti :D Nejvíc se mi líbí ta bundička z Rivel Island :)

    OdpovědětVymazat
  13. Super video! Právě hledám nějakou koženou (koženkovou) bundu se stříbrnými detaily, ale většinou najdu buď se zlatými nebo vypadá až moc motorkářsky, ale ta tvoje vypadá moc pěkně.
    V Primarku jsem byla jednou v Berlíně a musím říct, že mě 2x nepotěšil, ale dávám tomu ještě šanci :).

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. bunda aj sáčko sú úžasné kúsky :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Bunda je skvělá a tričko se mi taky líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  16. Ta bunda je perfektní! A myslím, že i to sáčko se bude dobře nosit :))

    OdpovědětVymazat
  17. Ulovila jsi samé super kousky! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ja mam primark rada, mam nauceny, co tam kupovat a co ne.. napriklad jdu vzdy po teplych ponozkach na spani, ale i tech tenkych a kratkych, ktere jsou vhodne do conversek, dale tam kupuji pasky, doplnky a nejake tasticky, psanicka apod.. s tema jsem byla vzdycky spokojena :) dale mam rada jejich mikiny s kapuci, mam jich nekolik na pobihani po dome :) a nakonec jsou dobre i sukne a kratasy, plus jejich elasticka tilka a halenky:)
    s cim spokojena nejsem, jsou svetry, normalni trika a kalhoty, ty mi nikdy nevydrzely dlouho, po par vyprani byly na vyhozeni :/ ale jinak do primarku vzdy rada zajdu, zrovna na Velikonoce jedu do Berlina, tak uz se tam tesim, co tam nakoupim - zejmena ponozky :D ale najdu snad i overal a nejake halenky :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  19. ta trička jsou skvělá a bunda je přímo úžasná! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Haha, ja na to tricko Nothing to wear koukala v tady v Parizi v New Looku, ale nakonec jsem si odnesla jiny. Je super :)

    http://www.curyinthecity.blogspot.com/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  21. To sako je dokonalé!!! :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Pekné veci, ale tá kožená bunda sa mi páči úplne najviac :)

    OdpovědětVymazat
  23. já mám primark ráda. Nejvíc tam nakupuju doplňky a saka, prortože vyjdou levněji jak u nás:)

    OdpovědětVymazat
  24. Bundička mě dostala! Krása! ♥♥♥

    www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat
  25. Taky jedu v blizke době do Anglie a nemůžu se dočkat nákupů!

    OdpovědětVymazat
  26. To sako je úžasné! Rovnako ako tričká ♥♥
    Do Primarku som sa zatiaľ ešte nedostala, takže to veľmi neviem posúdiť :/ No z počúvania iných a z prezerania ich internetovej stránky som usúdila, že z finančného hladiska je ten obchod super, pretože ušetríte kopec peňazí :)) Nie som si však istá, či sú odtiaľ veci - keďže sú dosť lacné - až také kvalitné...
    Skvelý článok,

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  27. To sako je úžasné! Rovnako ako aj tričká :)
    S Primarkom žiaľ skúsenosti nemám, no vyzerá to, že sa tam dá ušetriť kopec peňazí. Nie som si však istá, či sú veci odtiaľ až tak kvalitné, keďže sú fakt lacné... :))
    Skvelý článok!

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  28. Bunda je super! Nemůžu nikde sehnat žádnou podle mých představ :(
    Na Primark v Londýně mám takovou trapnou vzpomínku :D bylo tam strašně moc lidí a s kamarádkou (bylo nám asi 16) jsme si řekli, že si půjdeme vyzkoušet oblečení do dětského oddělení, kde nebylo tolik lidí. Zatvrzele jsme chlápkovi u šaten tvrdili, že nám je asi dvanáct a když nám nevěřil a říkal, že musíme jít jinam, tak jsme dělaly, že mu vůbec nerozumíme :D Nakonec mu došla trpělivost a nechal nás si tam oblečení vyzkoušet, ale dalo to námahy dělat ze sebe naprosté idioty, co tam spadli z Marsu. Jinak Primark ve Španělském Oviedu bylo fajn :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, taky jsem si zrovna nakoupila spoustu nového krásného oblečení. Byla jsem totiž navštívit Primark ve Vídni a ta jejich bohatá nabídka mě opravdu ohromila. Vybrala jsem si toho tam tolik, že snad rok nebudu muset vůbec nakupovat :D

    OdpovědětVymazat