H&M, New Yorker, Topshop

Každé jaro mám nutkání vyhodit celý obsah svého šatníku a prostě ho vyměnit za nový. Je to období, na které se, co se oblékání týče, vždy nejvíce těším a cítím se nejvíce inspirovaná! S tou obměnou šatníku mi můžete pomoct a přijít v sobotu 11. 4. na Bloges Market! Budu tam nějaké své věci prodávat, ale můžete se stavit i jen na kus řeči! Trochu se bojím, co všechno si odtamtud odnesu já!

Pojďme už ale k první věci na kterou jsem si teď ulítla. Jsou to vestičky! Prodloužená délka, sakový nebo trenchcoatový střih. Je to tedy již splněné přání, mám doma už jednu černou, a teď nově tuto bílou a tu vpravo jen v tmavě modré. Můžete se těšit na outfity!

Every spring I get the urge to take what's in my closet and just exchange it completely. Well, you can help me by coming to Bloges Market this saturday and buy some of my clothes I will have there. It will be lovely to meet you there. 

The first thing on my wishlist is actually a fulfilled wish. A long vest. I love how they look and can get rid of the urge to look at them in every shop I go to. Well, I do already own three, so maybe it's time to stop and focus on something else now... for example...


Další nutností na jaro jsou barvy. Světlá béžová a pastelky. Tentokrát se mi líbí hlavně na kabelkách, a taky ve výsledku na jiných lidech. Já nakonec stejně sáhnu po černé elegantní klasice. Tu onu pravou malou roztomilou jsem ještě nenašla, ale tyto jsou horkými kandidátkami. Pokud se vám líbí designerské kabelky z Shopbop, do pátku do 10:00 můžete využít kódu spring2015, který vám zajistí slevu 25%!

Colours! Nudes and pastels. This season I love them especially on handbags, and in the end, other people. Somehow I just always end up with the classic and elegant black. But there beauties are hot candidates, really! If you like bags or other products on Shopbop, make sure to check out their Spring sale which offers 25% off! All you need to do is use the code Spring 2015.



Minulý rok jsme si pořídily jedny dokonalé v Reserved. Kdyby je měli znovu, koupily bychom je aspoň třikrát, jelikož jsou ideálně široké (tak akorát, že stále vypadají lichotivě), mají krásnou barvu a fajn díry na kolenou. Kdo nás sleduje dýl, možná si je z minulého léta pamatuje. Protože jsem hodná sestra, odvezla jsem je minulý týden Lucce do Anglie, aby je mohla na jaro nosit. A teď hledám druhé ideální jako variantu pro sebe. Hon na boyfriend jeans je ale jedním z nejtěžších ve fashion světě. Držte palce!

Last year we got the perfect pair in Reserved. If they had them in stock again, we would have bought them like three times. I was such a nice sister to bring them to Lucy when I came to England. And now I'm searching for mine. A search for the perfect boyfriend jeans is like the search for a perfect boyfriend, haha!


A nejnovější posedlostí je pořádný bomber. Pár jsem si jich už zkoušela, ale nikdy mi nepřišly jako ty pravé pro mě. Jsem zvědavá, jestli na mě někde čeká! Perfektní by byl tento khaki, nebo možná černý... nebo tmavě modrý...

And my newest obsession, a bomber jacket. I've tried on a few, but somehow didn't feel like it's it. I hope it's out there waiting for me somewhere!

Co je na vašem jarním wishlistu? / What is on your spring wishlist?


24 komentářů

  1. Boyfriend džíny taky už dlouho scháním, ale ne a ne najít ty dokonalé :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé těším se na Bloges market a ty bundičky jsou úžasné! Těším se na outfity :)
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  3. Boyfriend jeans mám moc ráda, ale vzhledem k tvaru mé postavy jich doma moc nemám :-( I tak ale letos nějaké vyzkouším, třeba se zadaří a tobě, Niky, držím palce s hledáním! ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné kabelky. Já teď sháním bílou. Jinak boyfriendy chci taky, ale málo které mi sedí :/

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Také hledám pěknou malou kabelku v béžové nebo nějaké veselé barvě, ale je to celkem těžké, jsem na kabelky hrozně náročná! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Opět úžasný článek plný inspirace! :D

    http://abitdifferently.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ty vestičky úplně žeru :)))
    http://fashionturnscool.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Chybí zásadní věc - SUKNĚ!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Boyfriend džíny chci už dlouho taky, jak je to přesně jak píšeš, sehnat takové, které dobře padnou a jsou pěkné je opravdu těžké.

    BE YOU

    OdpovědětVymazat
  10. Holky, pokuste se méně psát vykřičníky, zejména Nicol. Působí to někdy až rozkazovačně:) jinak článek krásný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé díky za koment, to mě nikdy nenapadlo, ale teď když si to uvědomím, tak máš pravdu :).

      Vymazat
  11. tie bundičky vyzerajú fakt super a tiež aj tie kabáty !!! Na tie kabáty som ulitla ja :D

    www.aduliksun.blogspot.sk :)

    OdpovědětVymazat
  12. obohatit šatník bych opravdu potřebovala třeba o lehký kabát a boty

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám boyfriendy od mého boyfrienda, dvoje, a sedí super! :) Na mém wishlistu jsou kalhotové kalhoty, protože žádné vlastně nemám, oxfordky a bílá blůza nebo triko z košilového materiálu. A už koukám po kimonech na léto!

    OdpovědětVymazat
  14. Love it ! Can't wait to meet you at the Bloges Market!
    www.keep-it-sexy.com

    OdpovědětVymazat
  15. Niky, kde si sehnala tu peněženku, kterou sis brala sebou do letadla, jak si letěla za Luckou? Nevíš kde ji na netu seženou nebo nějakou podobnou aspoň? Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta byla z Alda, byla ale součástí velké peněženky. Takové malé mají ale třeba v H&M nebo zkus takové ty obchody se šperky, mývají i peněženky :) Nebo hezké malé taštičky mají třeba na languo.cz :)

      Vymazat
  16. Boyfriendy už hledám taky dlouho, ale pořád jsem nenašla uplně ty top:/

    OdpovědětVymazat
  17. Obleceni nevyhazovat, ale prodat. Co neprodas, dej ve sbernych boxech v HM prodejnach. Jinak, super. Pokud ta bila vesticka je z HM, tak ji chci.

    OdpovědětVymazat
  18. Boyfriend jeans jsou nejlepší, taky ty svoje miluju a nechápu, že mám jen jedny :) moc se těším na sobotu na Bloges market, tak snad až příjdu, tak na mě ještě nějaké oblečení zbyde :D :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  19. Ty vestičky mi uplně připomínají Nikču - je to skvělá inspirace! ♥
    www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat
  20. Prostě úžasný blog. Hrozně by mě zajímalo jak děláte ty koláže? Jsou naprosto krásné.

    OdpovědětVymazat
  21. vesty bez rukávů se mi nikdy nelíbily, ale Nikol to s nima umí skvěle! :))

    OdpovědětVymazat