1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11



Dneska vám chceme představit náš nový mini seriálek - Základy šatníku. Stylingová videa jsou ty, co nás baví vytvářet snad nejvíc (hned po vlozích, hehe) a rády bychom je teď zapojily častěji - co myslíte? Samozřejmě vždy ve spojení s blogem! Dneska vám přinášíme 11 tipů na kousky, které by neměly chybět ve vašem šatníku. V budoucích článcích se těšte na způsoby jak jednotlivé kousky kombinovat! Spojily jsme se se Zootem a nejen, že můžete vyhrát kabelku, ale můžete taky libovolně používat kód "acupofstyle", který vám zajistí 10% slevu! Tak se pojďme vrhnout na to, co v našem šatníku nesmí chybět!

1. Černé skinny kalhoty oblékněte jak k ležernímu outfitu do školy, tak s lodičkami do divadla nebo na večírek.

2. Stejně základní jsou i malé černé. Šaty, které můžete pomocí doplňků vyladit na ples, ale třeba s džínovou bundičkou a keckami vzít někam na výlet. Áčková sukně navíc působí žensky a vytváří hezkou siluetu.

3. Padnoucí bílá košile vám zachrání krk vždy když budete ráno před skříní zoufat, že nemáte co na sebe. S vyhrnutými rukávy je ležérní, stejně jako pouze vykukující límeček. Když ji zastrčíte do sukně, můžete z fleku vyrazit na pracovní schůzku!

4. Nevím jak vy, ale já s sebou tahám věčně několik kilogramů věcí. Potřebuji kabelku prostornou, bytelnou a univerzální. Tahle je od české Ojju a splňuje všechny tyto požadavky. Jak ji vyhrát se dozvíš ve videu!

5. Nude lodičky jsou pro mě ještě větším základem, ne černé. Dají se nosit opravdu ke každému outfitu (téměř!) a vždy budou vypadat sofistikovaně a elegantně. Tvar do špičky je navíc letos trendy ještě víc než loni!

6. Bílé tričko transformujete od sportovního outfitu po party ve vysoké společnosti. Je to vše o doplňcích a ostatních kouscích - těšte se na tipy.

7. Když už máte bílé, nezapomeňte sbírku rozšířit ještě o černou, šedou a proužky!

8. Kdybych si mohla vybrat jednu jedinou sukni, byla by do pasu, áčková a přesně v této délce. Dá se totiž kombinovat jak romanticky, rebelsky, tak elegantně. A to mě baví!

9. Džíny jsou moje číslo jedna. Padnoucí modré a ještě s ošoupaným efektem budou na tuto sezónu parádní.

10. Černým sakem můžete dát na jevo jak svou vážnost, tak kreativitu a hravost. Jde jen o celkový dojem z outfitu.

11. A konečně cardigan. Jednoduchý na efektivní vrstvení a příjemný na teplé dny, kdy ale trochu fouká vítr.

Co jsou vaše základní kousky, bez kterých by váš šatník nefungoval?

39 komentářů

  1. Nikdy jsem na basic módu moc nebyla, ale postupem času a dospíváním se pro mě stává nezbytnou. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek i video:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek :) ale nebylo by špatné napsat jaké velikosti máš těch věcí ;) líbí se mi černé šaty, ale právě váhám, tak porovnat to s tebou by nebylo špatné :) děkuji! Jste skvělé holky! 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šaty mám S :) kdyby tě ještě něco zajímalo, můžu taky napsat :)

      Vymazat
    2. Super, děkuju ti moc :)

      Vymazat
  4. Opravdu skvělý článek a s tou serií videí je to moc dobrý nápad. Černé sáčko jsem si chtěla pořídit už dávno a teď už se k tomu konečně dokopu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem nikdy neholdovala tomuhle stylu, ale teď (je mi 15 :D ), mám pocit, že tohle všechno potřebuji v šatníku mít a tyhle články, jsou tou nejlepší inspirací ! :) Ještě kouknu na video a těším se na další ! :) Ještě jednou díky ��

    OdpovědětVymazat
  7. Čím jsem starší, tak nosím častěji všechny tyto kousky. Nejčastěji černé nebo tmavomodré kalhoty a košilovou halenku.

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý nápad! Už se těšíme na další díly! :))

    OdpovědětVymazat
  9. Tieto videá robte aj naďalej určite je to super vec! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý článek i video! :) Já beru za svůj základ šatníku (kromě těch zmíněných v článku) rozhodně svoje černé a bílé obyčené tílko. :) Mám v černé a bílé barvě jak tílka, trička s krátkým rukávem, tak s rukávem dlouhým. Aktutálně to nosím nejraději, takže jsem se zásobovala. :D :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  11. super séria! teším sa na pokračovanie :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Veľmi rada čítam takéto články, lebo vždy tam nájdem niečo, čo ešte nemám a potom zistím, že je to vážne skvelá vec a nechápem, ako som mohla bez nej dovtedy existovať. :) Inak tá taška, nie je to Ujjo ale Ojju. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Takýchto videí viacej prosím !! ♥ Niky veľmi ti to pristane, skvelé kúsky, lodičky sú krásne.

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. souhlasím se vším :) musím si jeste poridit nejaky basic cerna a bila trika, protoze mam jen ty, ktere jsou moc uplnute a elasticke a shanim nejake vic volne :) a cerne kalhoty se mi bohuzel uz sepraly a zacinaji děravet, tak si taky musim koupit nove, jinak snad i vse mam :) krome tedy nude lodicek, prootze preferuji spise cerne :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  15. s tímto šatníkem už by se celkem dalo nějakou dobu vystačit, ale ještě bych přidala jedny conversky a pěkný náhrdelník ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Lodičky a džíny josu nej kombinace. Obzvlášť ty v nude barvě :-) Ale líbí se mi úplně všechno, co jsi vymyslela :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Souhlasím, souhlasím :) Většinu věcí až na lodičky mám a nedala bych bez nich ani ránu.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Tohle je přesně pro mě. Jako žena chci působit sebevědomě, žensky a přesto silně, proto řeším i svůj vzhled, který to vše dokáže silně podtrhnout a zvýraznit. Kosmetika mě baví, líčení zbožňuji, vlasy jsou pro mě milovaná věda, ale ta móda. Tam stále pokulhávám. Většinou utrácím za originální kousky, které sice miluji až do nebes, ale buďme upřímní, ne vždy jsou vhodné na každodenní nošení a na každou příležitost.
    Přesně tahle jednoduchá stylingová videa jsou něco, co se mi bude hodit. Potřebuji inspiraci a rady, abych mohla i ten šatník sebevědomě otevírat a neděsit se obsahu. :)
    Super!

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Taková videa mám nejradši. Poslední dobou si snažím kupovat takové basic kousky. Dlouho koukám po nude lodičkách, ale buď jsou moc vysoké nebo mi nesedí anebo jsou zase moc drahé.
    Těším se na další videa. Jen tak dál!
    romccca@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Jo, to jste vybraly naprosto správně :) až na 5 a 8 mám všechno :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  21. Uplně super nápad! Přijde mi že basic kousky můžu nosit naprosto ke všemu a nepřestanou mě bavit a ani nevyjdou z módy. Jsem ráda že všechno co si ve videu zmiňovala ve svém šatníku mám, trochu mě to vnitřně uspokojuje :D
    Moc komentáře nepíšu, tak to určitě vypadá jak když jenom lačním po kabelce:D
    Komentovala jsem i video ale pro jistotu: karolinabenesovaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj tahle móda se mi libí nejvíc nedám dopustit na černé skiny a bílou košili a taky bíle conversky.Už mam asi vše z videa až na tu prostornou kabelku :-) ta by se hodila :-)

    jinkova.darja@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Skvělý článek holky! Poslední dobou zjišťuju, že základní kousky jsou asi úplně nejdůležitější část šatníku. Bez nich se pak všechno strašně složitě kombinuje..ale na to člověk musí přijít až s věkem, řekla bych:).

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, mě by zase zajímala velikost těch ošoupaných džínů :) děkuju -N

    OdpovědětVymazat
  25. Niki tobě sluší snad všechno!:) jinak skvělé video i článek!:)
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Můžu se zeptat na velikost toho bílého trička, prosím?:) materiálově je příjemné?

    OdpovědětVymazat
  27. Skvělé video, určitě s takovými pokračujte.. :-) já se právě ohlížím po bílé košili, která mi z těchto kousků chybí, jinak mám asi vše...:-) Tato košile mi však přijde, že je o něco delší, než bych chtěla, a vypadá, že bude i trochu průsvitná... ale kabelka je super, ta by se mi určitě hodila :-)
    s.bartakova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Super přehled základu šatníku, naprosto souhlasím! Snad bych přidala jen trench coat:) A nejlepší je, že když zainvestujete do kvality, tyhle kousky vydrží léta a unosíte je všude, klidně i do práce! http://bit.ly/1Jo6uxV

    OdpovědětVymazat
  29. Po shlédnutí tohohle článku jsem si objednala přímo ty černé kalhoty ze zootu a dnes přišly a musím říct, že jsou fakt top, lepší jsem snad nikdy neměla, úžasnej a kvalitně vypadající materiál, jsou krásně upnuté, jen trochu fest v pase, ale věřím, že trochu povolí :)
    Díky moc!

    OdpovědětVymazat
  30. perfektní! ať se snažím jak se snažím, tak stejně mi vždycky nějaký takový ten základní kámen šatníku chybí :D a navíc ta kvalitní basic trička se tak špatně shání :/

    OdpovědětVymazat