Často se nás ptáte, co čteme a jaké knížku doporučujeme. Jedna z knížek, která se nám v poslední době moc líbila byla Girl Online od Zoe Sugg. A hádejte co? Od 13. 5. vychází i v českém překladu! Vy ji ale můžete vyhrát, tentokrát na instagramu. Nahrajte fotku vaší oblíbené knížky a označte ji hashtagem #acupofstyle #zijuoffline a @martinus_cz. Knihkupectví Martinus nám do soutěže věnuje 10 knih, tak šup do toho. Soutěž potrvá od 11. 5. do 17. 5., kdy vyhlásíme vítěze na našem facebooku.


V noci se naše pleť nejvíce regeneruje, a ještě s pitným režimem je spánek to nejlepší co naší pleti můžeme dopřát. Co když ale kvůli hektickému životu nemáte vždy čas na pořádný spánek? Přichází na scénu krémy. Tento od Vichy se přímo specializuje na to, že nám dodává to, co kvůli nedostatku spánku sami nezvládáme a ještě se stará nevíc. Já na něm mám nejraději příjemnou jemnou vůni a texturu, a to, že nenechává mou pokožku lepkavou, jen ji dobře hydratuje. 

Ulítávám si na minimalistických doplňcích, a tyto bedničky mi přišly přímo do vkusu. Mají bluetooth připojení a můžete je tak připojit ke všem nejrůznějším zařízením bezdrátově a samozřejmě i pomocí kabelu. Jsou od značky Native Union, kterou prodávají na Woodies, kde můžete mít s kódem "acupofstyle" slevu 10%! Omrkněte i tu zlatou verzi.


Pokud budete chtít v Praze vyrazit na výstavu, doporučuji nově otevřenou Saudek 80, zož je retrospektivní výstava k narozeninám Jana a Káji Saudkových. Najdete zde více jak 100 fotografií Jana Saudka, ale taky kresby a komiksy jeho bratra Káji, které mě oslovily mnohem víc. Prohlédnout si můžete i repliku Kájova ateliéru. Výstava je v Gallery of Art Prague až do konce ledna 2016, pro vás ale máme dva balíčky obsahující 2 x vstupenku do Gallery of Art Prague, kde můžete navštívit nejen Saudka, ale i výstavu Salvadora Dalího a Andyho Warhola, a další produkty jako plakáty, pohledy a placky k výstavě. Vyhrát je můžete na našem facebooku.

Nejoblíbenější koupě měsíce musí být tenhle úžasný a roztomilý obal na telefon s popcornama. Vždycky když se na něj podívám, usím se usmívat. Je z Topshopu.
Co za poslední dobu používáte a máte rádi vy?

19 komentářů

  1. kryt je fakt krásny :) no nabudúce keď zavítam do Prahy viem kam vyraziť tak galéria vyzerá super

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kryt je prstě boží! :) O této výstavě jsem už slyšela a ráda bych se tam podívala. Bohužel mi začíná zkouškové a je ted všecno ce stresu, ale až bude po zkouškách, možná tam vyrazím... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty kresby vypadají moc hezky :) super článek b

    OdpovědětVymazat
  4. Když jsem četla název článku, bylo mi jasné, že tu najdu tenhle kryt na iPhone :D a vůbec se ti nedivím, je vážně úžasnej :))) jinak knížku od Zoe teď čtu, ale kvůli maturitě nemám moc času, takže to spíš nechám až na červen, ale zatím jsem z ní taky nadšená:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  5. Kryt je úplne super a knižku od Zie by som si tiež rada prečítala :)
    LifeAsIva

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek! Do soutěže o knížku se moooc ráda zapojím, dlouho přemýšlím o její koupi :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na Saudka rozhodne vyrazim, az budu v Praze! Uz se tesim :)

    http://www.curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  8. tá výstava vyzerá naozaj super. :) pekný článok :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný článek!:) jinak ten obal je strašně roztomilý!:D:3
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Krásně napsaný článek! :)
    Nicole :), na fotce máš moc krásnou kabelku :3, mohu se zeptat odkud je? :)
    Jinak obal je cute! (y) :D :3

    OdpovědětVymazat
  11. Ta výstava Saudků byla i v Brně, ted mě mrzí, že jsem to prošvihla. Naši se o víkendu dívali na ten film Fotograf, co je o něm natočený a teda, tomu říkám život :D Jinak ten popcornový obal je super, už jsem se nad ním rozplývala ve vlogu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Páni, rozhodně se zapojím do soutěže, protože už delší dobu pokukuji po všech "youtuberských" knihách. Obal na mobil je prostě úžasný, jen mě mrzí, že se takové obaly nevyrábějí i na můj telefon, nebo na můj ipod, který už je prostě moc starý na to, aby pro něj existovaly takové pěkné kryty :)

    V poslední době nedám ránu bez kosmetiky Garnier, která mi pomáhá s mojí vysušenou pletí. Taky jsem si docela oblíbila sojové mléko :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Knížku si dost lidí chválí. Pořád zvažuju, jestli sijí pořídit nebo ne. Upřímně totiž nevím, co od ní čekat :D ale super článek!

    beautybellas.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Super článek s moc hezkými věcmi a typy :) Už vím co budu dělat, až budu po erasmu znuděně sedět doma :D Již mám dlouhý seznam knížek co si chci přečíst a na výstavy také moc ráda zajdu :)) Takže děkuji moc za typ "na Saudka" :)

    OdpovědětVymazat
  15. Díky za skvělý tip na repráček, tvar a vzhled se vůbec nedá srovnat s tím, co je v obchodech...

    OdpovědětVymazat
  16. Obat Aborsi,, Obat Penggugur Kandungan,,
    Nice bag you can earn money from that
    Thanks for your posting
    Visit me @, Jual Obat Aborsi,

    OdpovědětVymazat