tričko - Zoot, batoh - Rebecca Minkoff, vesta - Topshop, balerínky - Baťa, kraťasy - modré, mramorové, černé - Zoot

Vesty jsou letos mým nejoblíbenějším kouskem oblečení. Mám tři, jak už jsem vám psala jednou, a nosím je vždy, když mi outfit připadá moc obyčejný. Několik z vás mi psalo, že tomuto trendu také podlehlo, ale teď vlastně nevědí, jak vesty kombinovat. Připravila jsem pro vás proto tři verze outfitů a toho, jak je nejraději nosím já.

1. S kraťasy!
Kraťásky do pasu krásně tvarují postavu. V létě na ně nedám dopustit, volný materiál, v pasu stažené a k nim jen jednoduché tričko. Vesta tento outfit doplní o trochu elegance a navíc trochu uzemní to, jak krátké kraťásky bývají. K tomuto looku můžete klidně zvolit batůžek a nějaké kecky nebo balerínky. Ty se mi aktuálně nejvíc líbí špičaté. 

vesta - F&F, top - modrý, vzorovaný - Zoot, kalhoty - Zoot, boty - Baťa, kabelka - Milly

2. Džíny!
Často mám s boyfriend džíny ten problém, že jsou na mě až moc široké. Vesta ale přebije šířku a naopak dodá postavě délku. S podpatky už máte nohy až do nebes. Můžete si vzít klidně nějakou ve výrazné barvě, ať kalhoty nepůsobí nudně. Jedna z trendy barev bude žlutá, a to vyloženě citronová. S tou já jsem zatím opatrná a raději dám přednost hořčicové, či této tlumené do zelena.

vesta - Zoot, šaty - Zoot, boty - Baťa, kabelka - Rebecca Minkoff, řetízek - Monserat De Lucca

3. Šaty!
S ženskou siluetou šatů sedí vesta dokonale. Zvlášť když je to ta jako tahle ze Zootu, která se přepáše v pase a podpoří tak dlouhé nohy a úzký pas. A rozepnutá za vámi zas díky své lehkosti a délce bude krásně vlát. Je to zkrátka kousek, který sice může působit obyčejně, ale dodá vašemu outfitu šmrnc, i když se zrovna nebudete mít náladu snažit. Pro mě rozhodně must-have! 

Co pro vás? Máte aktuálně nějaký oblíbený kousek?
Boty ze článku i jakékoliv jiné z eshopu Baťa si můžete pořídit s 10% slevou, při zadání kódu "acupofstyle10"!

17 komentářů

  1. Niki, ta varianta s šatama se mi asi líbí nejvíc :) Já osobně mám silnější ruce, takže jen vestu s tílkem si vzít nemůžu, ale přes tričko s krátkým ji jakýmkoli jiným rukávem ji miluji. Dokonce jsem si teď před pár dny koupila další, džínovou a už se moc těším, až ji vytáhnu :)
    bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  2. Vestám jsem na chuť vůbec nepřišla, ty zimný úplně nesnášim a tyhle jsou zkrátka mimo mě, ale ta hořčicová, má něco do sebe, ta barva je supr!
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek, líbí se mi všechny varianty, nejlepší je asi ta s kraťásky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tyhle dlouhé vesty taky miluji! :)
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna nedávno jsem v obchodě viděla vestu podobnou té na první koláži a hned jsem si vzpomněla na tebe :) Když mi jí sleví, tak do ní určitě půjdu, zatim jí asi úplně nepotřebuju

    OdpovědětVymazat
  6. Mně vesty moc nesedí, je to škoda, protože například ta žlutozelená je perfektní ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Na tu krásku z F&F si už brousím drápky, ale bohužel jsem jí ještě v krámě neviděla :( http://dreamlifedx.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Pekný článok :) Konkrétne tebe Nicol sa vesty veľmi hodia :) S týmto šatami je to úplne skvelá kombinácia :)
    LifeAsIva

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se tyhle vestičky hrozně líbí, bohuzel jsem jeste v obchodech nenašla tu pravou :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně a taky jsem jich zatím moc ani neviděla:/

      Vymazat
  11. Všechny vesty vypadají nádherně. Já mám pro ně děsnou slabost. Vloni jsem udělala super kup. Koupila jsem si pěkné vlněné vesty , které byly úžasně teplé. Už se těším na zimu, až je budu moct zase vytáhnout.

    OdpovědětVymazat