jacket - River Island, tshirt and bag - Zoot, pants and slipons - Primark, scarf - Chicory, watch - Michael Kors

Ahoj všichni, jaký máte týden? Mě čeká závěrečný týden školy v Anglii a už poslední dva týdny nedělám skoro nic jiného, než že čtu různé texty a články a pracuji na esejích. Musím ale říct, že je to skvělá a zase úplně jiná zkušenost, než zkoušky v Praze. Pomalu už také přemýšlím nad tím, kdy se budu vracet a hlavně co budu dělat, až se vrátím. Jak to máte vy? Začaly vám zkoušky? A máte už naplánované nějaké výlety na prázdniny?

Hello everyone, how are you doing this week? I am getting ready for my final week of school here in England, basically working non-stop on different assignments that I need to finish as soon as possible. But I have to say that It is a great experience for me, completely different from our exam period home in Prague. I also started thinking about when am I going to return and most importantly, what am I going to do when I return. What about you? Have your exams already started? Do you have any plans for the holidays?

30 komentářů

  1. Ahoj, taky už máme zkoušky a místo toho, abych se učila se dívám na váš blog a youtube :D Jinak by jste mohly udělat různé tipy na outfity, jak zkombinovat slip-on boty s leopardím vzorem :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja som mala tento týždeň najťažšie skúšky, už len také ľahšie ma čakajú, a dopísanie jednej väčšej práce :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky :) mne skola skončila uz pred dvema tydny a ted se připravuji na statnice, ktere me cekaji poslední tyden v květnu. Jsem na pokraji fyzického i psychického zhroucení a uz se tesim az to bude, snad zdarne, za mnou. Odmenou mi bude trip do Londyna. Uz se moc tesim az tam navštívím vase tipy na to, co videt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kači, tak to budu moc držet palce, ať všechno zvládneš :)). Určitě to bude v pohodě a pak už jen úžasný Londýn! <3

      Vymazat
  4. Ta červená šála krásně rozjasnila ten tmavý outfit. Super volba ...

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý pohodlný outfit! Ta bunda je úžasná!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfit aj fotky, krásne vypadajú tie tvoje vlásky takto v copíku <3
    Ja som momentálne na stáži v Španielsku a snažím sa nahrávať vlogy no bohužiaľ kvôli wifi budú musieť moji followeri počkať :D Ale je tu krásne <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  7. zkoušky, ani mi o tom nemluv :/ Naštěstí je jen jeden předmět kterého se bojím - statistika, zbytek by měl být ok jelikož to v Dánsku mám podobné jako ty v UK :)

    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
  8. Slip-on boty jsem si poslední dobou hodně oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jee, ty jsou moc pěkný :) zrovna teď nějaký sháním :) ale chtěla bych jednobarevný a nejlíp stříbrný :) nemáte někdo tip, kde bych je mohla sehnat?:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  10. Ty botičky jsou prostě top! Musím si pro ně potom do Hmka skočit!:D

    OdpovědětVymazat
  11. sú krásne a zas ti to sekne :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Mne zkouskove zacina oficialne 1.6., ale behem kvetna mam delat uz 4 zkousky :D:// takze se zacinam bata stresovat, ale zaroven jsem uplne v klidu. klasika :D jake jsou ty kalhoty z primarku? drzi i po vyprani? ja si kalhoty v primarku koupila jen jednou, a po nekolika vyprani ztratily elasticitu a i barvu, takze jsem kalhoty v primarku prestala kupovat


    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší Luci! Mě se na tom outfitu nejvíc líbí ten křivák. To je podle mě naprostej all time must-have :D Z těch bot asi tolik unešená nejsem, já moc zvířecí vzory nemusím.
    Tohle budou po dlouhé době prázdniny, kdy budu doma necelé dva týdny. Už jsem zvědavá kam s Nicole vyrazíte, ať můžu zase závidět zážitky a nádherné fotky na instagramu:D
    Držím palce na záverečky v Anglii, však ty to zvládneš:)

    OdpovědětVymazat
  14. culík Ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  15. Luci, šíleně to uteklo, připadá mi, že chvíli sleduji, jak se ti daří v UK a ty už se pomalu vracíš zase zpátky. Jak jsi možná viděla na Insta, ještě mě čekají státnice v půlce června, ale ráda bych svoje poslední prázdniny využila na maximum, tak chci naplánovat nějaký delší výlet v zahraničí popř. pracovní stáž. A jsem samozřejmě zvědavá, na tebe i Niky, kam vás v létě zase vítr zavane :-)
    Měj se krásně! M.

    OdpovědětVymazat
  16. Luci, tvoje outfity jsou vždycky tak krásný:))
    andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Moc pekne, nejak mi nesedi ten satek k tem botam, ani netusim proc..asi mam spis spojeny tenhle vzor slip-onu s vic letnima vecma svetlyma, nebo tak... ale kalhoty jsou supeer :)!

    OdpovědětVymazat
  18. Ty máš zkoušky a já, místo zkoušek mám akademii školy:D:) jinak ty slip on boty jsou opravdu krásné:)
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Supr jednoduchý outfit :) Tyhle rifle se mi moc líbí, ten vzor mám ráda a vypadá suprově :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  20. Paráda :). Mám podobné rifle a nosím je skoro pořád, ty boty jsou fakt pěkné :).
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  21. Slipony vypadají skvěle, outfit je moc pěkný a taky ti sluší:)

    OdpovědětVymazat
  22. Po takových podobných botkách jsem už někde koukala. Jsou hrozně pěkné :3 :) Já tedy ještě žádné zkoušky nemám, protože jsem teprve na základce a to nejhorší (přijímačky) už mám naštěstí za sebou :) :)

    OdpovědětVymazat
  23. Krásne slipony ! :) Zaujímalo by ma, kto ťa v tom Anglicku fotí, že máš také pekné fotečky :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat