dress - Answear, jacket - Answear, bag - Matt & Natt via Urbanlux, shoes - Inkkas via Topshelf, necklace - Mohito, glasses - RayBan via EasyOptic

Jsem nadšená z toho, jak už je ve vzduchu léto. Na fotkách prosvítá večerní sluníčko, které ale pořád hřeje a pomaloučku zapadá. I ty letní deště mě docela baví! Poprvé jsem dnes byla venku s holýma nohama a vůbec mi to nevadilo. Yay! A nejen nohama, ale i zády a s dírami v bundě!

Z čeho mám ale ještě větší radost, je tahle nová kabelka. Ano, začíná se ze mě stávat kabelkový šílenec, a to ne v tom smyslu, že bych si pořizovala nějaké šílené kousky. Spíš jsem si teď vytipovala několik, na které nedám dopustit a ke kterým už jsem si vytvořila takový svůj emocionální vztah. S touhle to šlo hodně rychle, v podstatě na první pohled. Je prostorná, vevnitř má kapsu na notebook, má tuhle nádhernou barvu, unese opravdu hodně a dá se nosit jak přes rameno, tak v ruce. Co na ní ale vytváří tu lásku, je její příběh. Pokud neznáte Matt & Natt, doporučuji ke sledování třeba jejich instagram. Z etických důvodů vyrábí jejich produkty (tašky, batohy, peněženky, obaly...) jen z k přírodě šetrných materiálů. A jsou v tomto ohledu i hodně inovativní! V jedné z nejnovějších kolekcí uvedli tašky z korku, použitých pneumatik, a třeba podšívky se vyrábí z recyklovaných PET lahví! Navíc je ještě kvalita, minimalistický a originální design a krásné motto "Live beautifully". Také už ji milujete?

Další šetrnou společností je Inkkas, který zase vyrábí botky z tradičních jihoamerických látek, a to přímo v Peru. Podporuje fair trade, autenticitu a obecně místní obyvatelstvo. Za každý prodaný pár je vysazen strom v Amazonském pralese a boty jsou vyráběny v moderních a bezpečných továrnách, kde se k zaměstnancům chovají spravedlivě.


36 komentářů

  1. Pretty šaty, mám opravdu rád
    http://www.queenbridal.co.uk/a-line-princess-beading-rhinestone-short-sleeves-scoop-floor-length-prom-formal-dress.html

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásný outfit Nicole a jeste krásnější je s těmi neobyčejnými kousky jako je kabelka nebo botičky. Na vašem blogu se mi hrozne moc libí "propagace" jiných/nových značek a hlavně převážná podpora tech značek, ktere mají nějaký příběh nebo mohou pomoci. Tohle je podle me uplně super!!! Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  3. outfit nádhernej a ty boty, jsou krasný :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je nádhera! Krásná kombinace doplněná o ležérní brýle. Paráda, už chybí jen Monte Carlo a nějaká loď :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem ráda za krásné jarní/skoro letní počasí, je jen škoda, že se má zase ochladit :l. Ty boty a šaty jsou naprosto úžasné :))! Moc krásný outfit :).
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je bomba Niky, vážně skvělý outfit! Sluší ti to, je to jednoduché, ale přitom naprosto neobyčejné. :)
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  7. Musím ocenit jak propagujete kousky,(na první pohled obyčejné), které mají duši, příběh a navíc nepodporujete fabriky, kde se k zaměstnancům chovají jak ke kusu hadru. Palec nahoru! Jste obrovskou inspirací :)

    OdpovědětVymazat
  8. krásna kabelka! páči sa mi aj príbeh za ňou :) ten je niekedy ešte dôležitejší, ako produkt samotný. a krásne šaty, veľmi ti pristanú :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. ty botičky jsou naprosto skvělý!!! <3

    SWEET CHILLI

    OdpovědětVymazat
  10. Veľmi pekný outfit :) kabelka je úžasná asi sa na ňu mrknem :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Tobě sluší sna vážně všechno♥ Ty šaty jsou nádherné a botky jsou taky moc hezké. Líbí se mi to, že ty outfity vždy tak pěkně zkombinuješ. Miluju jednoduché outfity a i když jsou jednoduché tak jsou tak překrásné! Taky bych ráda vyrazila ven, ale bohužel ležím s nemocí doma takže si krásného počasí budu užívat sna příští týden. Děkujeme za článek jste vážně obrovskou inspirací! ♥
    http://daisiesandsecrets.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné šatky a řetízek! Moc ti to sluší! ^_^ :)

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělý outfit! Ty šaty jsou úžasné!:)

    OdpovědětVymazat
  14. Hrozně moc ti to sluší! Určitě se podívám jak na kabelky, tak na boty, protože kromě vzhledu mě na nich láka právě vše, co jsi napsala :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ta kabelka je opravdu velmi pěkná! Ale vadila by mi ta bílá barva. Nemůžu mít nic bílého, protože jsem čuňátko a měla bych to hned špinavé :( :D

    http://shealthylife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Ty šatičky jsou perfektní! přesně takové hledám :) x
    https://www.youtube.com/channel/UCGkzihMB8yTO44sKU8V7ZPQ

    OdpovědětVymazat
  17. Nevím, co chválit dřív.. Outfit je nádherný, tobě to moc sluší. A příběh schovaný za kabelkou i botami je skvělý, je fajn, že někdo ukazuje, že to jde i jinak :) A ještě k tomu to vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  18. Bože Nikčo, ty jsi tak nádherná! Vždycky ti to na těch fotkách mooooc sluší a dneska tomu není jinak :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jo, ta kabelka je boží! A i zbytek outfitu je fakt pecka :))

    OdpovědětVymazat
  20. Skvěý outfit :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  21. Skvělý outfit, máte vždy tak krásné fotky. Taky se mi líbí ty boty a kabelka, vypadá to prostě skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  22. Moc se mi libi saty a svetly odstin bundicky :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  23. Jedním slovem dokonalé Niki! Tenhle outfit ti vyloženě sedí a je vidět, že sluníčko ti dělá dobře, protože celá záříš :-) Já navíc zrovna sháním nějaké slip on botky a tyhle mě doopravdy zaujaly, ten jejich příběh se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  24. Ty jsi tak nádherná, Nikčo! Outfit se ti moc povedl, hrozně ti to sluší a moc mě zaujaly botky a kabelka :) Nějaké slip-on botky si musím také konečně pořídit. Z počasí mám taky obrovskou radost, jen mě mrzí, že musím trávit celé dny nad učebnicemi :/

    OdpovědětVymazat
  25. Tyhle kousky se mi opravdu moc líbí a jsou skvěle sladěné :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Botičky sú naozaj krásne. Ešte som o týchto značkách nepočula ale určite ich idem "preskúmať". Krásna si :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovědětVymazat
  27. Moc krásné jarní fotky a krásné boty :)

    OdpovědětVymazat
  28. Já mám tohle počasí také ráda, pokud mi ten déšť zrovna nerozmočí papírovou tašku s oblečením a všechno se mi nevysype na mokrý a zablácený chodník..
    Ta kabelka vypadá zajímavě, ale hlavně se mi líbí ty jejich batůžky, převážně ten v jílové barvě!
    Mimochodem ty botky jsou kouzelné!!

    OdpovědětVymazat
  29. Další super outfit Nicole! Mě na šaty moc neužije, ale v kombinaci se 'slip-onkama' a džískou je to prostě ideální :D Taky se mi líbí takovej ten eco-friendly nádech celýho článku, to já ráda:)
    Vždycky se tady dozvím o nějakých skvělých značkách, o kterých jsem třeba nikdy v životě neslyšela. Hned jsem dala follow na instagramu, haha :D

    No zkrátka, tenhle styl se mi na tobě strašně líbí, a ten cop na stranu ti fakt sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  30. Když tady kolikrát vidím, co ty američanky dokáží navlíknout, mám chuť jít skočit z mostu.. Ty jsi opět přesvědčila, že v jednoduchosti je krása <3

    OdpovědětVymazat
  31. To si vychytala! :-) Minule som bola podobne oblečená, je to naozaj super kombinácia <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  32. Niki strašně ti to sluší!:) Jinak ty botičky a šat jsou pecka!:))
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Veľmi pekný look ! :O povedala by som, že jeden z najvydarenejších :))) Citiť z neho úplnu jar :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat