Krásnou neděli! Dneska pro vás máme zase něco trochu jiného a to článek a video, které jsme ještě nedělaly. Na blozích a youtube je tohle běžné téma na konec/začátek měsíce a zdá se, že vás to baví. Proto bych vám ráda představila své oblíbence za měsíc květen a dejte mi vědět, zda jsem zahrnula všechny kategorie, které vás zajímají a hlavně jaké jsou vaše oblíbené produkty za tenhle měsíc!photodiary1aa

  • LUSH 9 to 5 cleansing lotion - je odličovací mléko, které jsem vám již trochu představila ve svém LUSH haulu. Od té doby ho používám každý den ráno a večer a musím říct, že jsem s ním velmi spokojená. Pro odličovače mám tři zásadní podmínky - nesmí vysušovat a musí odlíčit jak makeup, tak řasenku. A to tohle mléko dokáže bez problémů. Podívejte se i na nedávný vlog Niky, která mluvila o celé filozofii firmy LUSH.
  • Astor - 24h perfect stay eye liner - je linka na oči ve fixe, která vydrží všechno a celý den zůstane krásně černá. Co víc si přát? Možná by mohl někdo vymyslet tužku, která sama nakreslí linky přesně podle mých představ a na obě víčka stejné. To by byla fajnovka!
  • LUSH Energy lipstick - je příjemná přirozená růžovo-oranžová rtěnka, kterou už taky poslední dobou nedám z ruky!

photodiary2aa

  • Drobné doplňky jsou pro mě tak trochu základem letního šatníku, a ano, uvědomuji si, že ještě ani není léto... V létě ráda nosím jednoduché outfity a mám pocit, že právě jemné náhrdelníky, náramky nebo prstýnky je doplňují nejlépe. Náramky mám objednané ze stránky 4ever with everyone, náhrdelníky jsou z Primarku a stříbrný prstýnek s perlou je Antipearle.
  • Wild - Sheryl Strayed je knížka, kterou jsem četla v průběhu května a možná ještě o něco déle. Přiznám se bez mučení, že mi chvilku trvalo, než jsem se do ní začetla a prvních pár kapitol jsem si říkala, co na té knížce všichni vidí. Ale pak jsem se najednou do Sheryl vžila a doufala jsem, že knížka nikdy neskončí. Taky to tak někdy máte, že chcete knížku co nejdřív dočíst a znát celý příběh, ale na druhou stranu je vám líto, když čtete poslední stránku a víte, že jste u konce?
  • Jeremy Loops - Down South. Moje nejoblíbenější písnička za měsíc květen! Ani nevím, kolikrát jsem si ji tak pustila, ale rozhodně to bude velké číslo. Jeremyho jsem objevila přes jednoho z mých oblíbených youtuberů - MrBenBrown, tak pokud neznáte, určitě můžu doporučit, začněte je sledovat!
  • Miranda Sings - Miranda je podle mě jednou z nejvtipnějších a nejoriginálnějších postav youtube a u jejího návodu na květinovou čelenku jsem se opravdu zasmála.
  • Posledním bodem mého seznamu byl zážitek měsíce. Každý měsíc mám tolik zážitků, že je opravdu těžké vybrat pouze jeden, ale rozhodla jsem se pro Cheese rolling. Pokud chcete více, podívejte se na můj blog, větší blázny jen tak neuvidíte (alespoň dle mého názoru..).
A teď už mě jen zajímají vaše oblíbené produkty, videa a zážitky!

18 komentářů

  1. Video už jsem viděla u snídaně a je super :). Snad oblíbence natočíš i příští měsíc, třeba s Niky dohromady :)).

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek, knížku jsem nečetla, ale docela jsi mě nalákala, takže se po ní asi kouknu! :) Já jsem právě dočetla Girl Online a hrozně se mi to líbilo! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Pekný článok :) Knižka vyzerá super a doplnky sú nádherné :)
    LifeAsIva

    OdpovědětVymazat
  4. Prečo nemôžu u nás predávať Lush ? :O :/ Ach ...

    www.aduliksun.blogspot.sk --- pozývam vás na moju malú GIVEAWAY A BUDE ICH TERAZ VIAC :)

    OdpovědětVymazat
  5. Miranda je aj moja obľúbená! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Month favorites mám opravdu moc ráda. Jeremy Loops je skvělý. Taky ho znám přes Bena:) A Miranda? Prostě silný humor:D Skvělé video!

    OdpovědětVymazat
  7. Wau, díky moc za tip na písničku, normálně poslouchám jiný styl, ale tohle mě dostalo, je velmi příjemná a už je v oblíbencích :-) Jinak knížku jsme četla taky a pocity mám u ní úplně stejné! A taky jsem viděla film, bylo to takový zvláštní, sledovat něco, co jsem si do té doby jen představovala a vlastně člověk věděl, co se stane a jen čekal KDY se to stane. A co se týče oblíbenců, já mám spíš oblíbence roční, jak měsíční, každopádně jsem teď objevila odličovací puff od Misshy a nedám na něj dopustit, je tak příjemný a něžný na dotek a skvěle čistí. A ušetřim spoustu peněz za odličovací tampony :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi líbí ty jemné náhrdelníky, musím si taky nějaké koupit na léto :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se moc líbí ty zlaté náramky :)

    OdpovědětVymazat
  10. To odličovací mléko vypadá parádně, plánuji si ho pořídit :)))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  11. Divočinu mám doma taky, nechávám si tu knížku na prázdniny, ale už teď se těším až se do ní začtu a pak zkouknu film :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  12. Tak do těch náhrdelníků jsem se úplně zamilovala! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělé video i článek :) Ty doplňky jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkný článek :)
    líbí se mi ty náhrdelníky :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty linky ve fixu mám taky a jsou super :-) Jen jsem ze začátku měla problém s nimi pracovat, vždycky jsem měla linky příliš tlusté, ale po třech aplikacích už jsme si začaly rozumět :D

    OdpovědětVymazat
  16. Wild už na mě také čeká v knihovničce, tak už aby skončilo zkouškové, abych na to měla čas :) krásné šperky!

    OdpovědětVymazat