Z oblasti beauty si u nás moc často nepočtete, ale přitom je to něco, co tu fashion stránku doplňuje úplně stejně jako dejme tomu boty a kabelky. Po delší době tedy dneska z tohoto soudku - o vlasech. Chtěla bych vám povědět, co denodenně používám a jak na svoje vlasy. Mrkněte i na video, kde je lépe vidět celý proces a najdete v něm taky soutěž o vysoušeč vlasů! I tady ve článku jednu soutěž najdete, jen vydržte (nebo přeskočte) do konce!
A Cup of Style
Wella v nedávné době přišla s řadou Elements. Je vysoce obnovující, ochraňující, vyživuje a hydratuje. Nejlépe to dělá u nebarvených vlasů, což mi skvěle vyhovuje. Vlasy se mi po ní méně mastí, jsou pevné a lesklé. Šamponu stačí jen málo a krásně voní. Mám i masku, která vždy zanechá vlasy hodně hebké, a kondicionér ve spreji, který pomáhá rozčesávání a obnově konečků. Dá se pořídit v kadeřnických salonech Wella.
A Cup of Style
Heat Protection spray od Toni & Guy používám jako ochranu před žehlením a vlněním vlasů. Nastříkám ho po celé délce a pročešu nebo prohrábnu prsty. Protože si vlasy tepelně upravuji docela často, snažím se takto předejít poškození. Bohužel ale nemůžu moc srovnat, jak účinný je, protože nemám zkušenost se zničenými vlasy bez něj nebo s jinými spreji tohoto typu.

Salt Head používám, když chci přirozeným vlnám dodat tvar. Fixuje a pomáhá vlnění "jako z moře". Opravdu to funguje, a dělá to přirozeně vlnité vlasy. Bohužel mám u něj ale pocit, že pomáhá rychlejšímu mastění vlasů. Zanechává v nich zkrátka takový film, který je rychle ve vlasech nepříjemný na dotyk.

Drynamic od Sebastian je suchý šampon. Hodí se na přesně ty dny, která poslední dobou zažívám běžně. Večer jdu spát pozdě a nemám na mytí hlavy (kvůli celému procesu mytí a fénování) už energii a ráno se mi zas nechce z postele, a vybíhám na poslední chvíli. Vlasy, které jsem si říkala, že to ještě ten den dají pak zachraňuji přesně tímhle hrdinou. Nastříkám ho ke kořínkům vlasů, nechám chvíli působit a vyčešu. Dejte si ale pozor, abyste ho tam nedaly moc! Mohl by zanechat zašedivělou barvu a trochu slepit vlasy. Dá se použít i na umyté vlasy, a to na dodání textury a lepší manipulaci s vlasy.

Sprej Wild Stylers od L'oreal Professionals mi drží možná pár let. Používám ho místo laku na vlasy - nezatěžuje a neslepuje vlasy, ale dodává matnou a rozcuchanou texturu.
A Cup of Style
A moji pomocníci, co se přístrojů týče! Vlasy si teď myju jednou za dva nebo tři dny a většinou večer. Vždy si je tedy rovnou vyfénuji. Rowenty řada Respectissim je šetrná k vlasům - nepřehřívá se, reguluje přívod tepla a používá ionizační technologii, která pomáhá k uhlazení vlasů. Plusem je ještě krásný bílý design. Pokud jste ještě nezaregistrovali soutěž o tento krásný fén - mrkněte na video.

Žehlička Respectissim Liss and Curl má pro mě hned několik plusů - opravdu rychle se nahřívá, a hlavně - vlasy se s ní nejen dobře žehlí, ale hlavně jednoduše vlní. Má destičky i do stran a má celkově kulatý tvar skoro jako kulma. Když pak žehličku natočíte, jednoduše pramen zvlníte do přirozené lokny. Navíc je k vlasům opravdu šetrná a vhodná tak i na každodenní používání.

Co používáte na své vlasy?
Svěřte se v komentářích, přidejte svůj e-mail a dejte follow Welle na instagramu @wellaprofessionalscz a vyhrajte produkty přímo na míru a to v hodnotě 1500 Kč! Výherce vyhlásíme za týden na našem facebooku.


151 komentářů

  1. To je vážně super článek, snažím se totiž o vlasy pečovat co nejvíce to jde, mám hodně dlouhé vlasy a o ty je starost docela velká, ale ostříhat bych se už nenechala. :D :) JAk už jsem psala na YT já i moje vlasy milujeme značku Kerastase! :) andrea.mokrejsova@seznam.cz
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám moc ráda šampony a kondicionéry od Yves Rocher, dále používám ochranu před teplem, když si vlasy vlním a mým velkým pomocníkem je tekutý keratin ve spreji :)

    dutyofbeauty.blog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojda, tak já na vlasy používám šampon a kondicionér od Garnieru, pak občas silver šampon, jelikož mám ombre, a heat protection od Syos:) A když si vzpomenu, tak i olejíček s kyselinou hyaluronovou od Schwarzkopf:)
    Vintrova.Michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásné vlasy. Vždy jsem si takové přála. Já mám vlasy jemné a uplně rovné. Používám produkty na zplihlé vlasy, které mi dodají objem. V poslední době jsem si oblíbila šampon a kondicionér Dove oxygen moisture. :-) Mějte se hezky, jste super
    E-mail je veruska147@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj!
    Já používám šampón od Syossu s keratinem pro suche a matné vlasy bez lesku a pote Aussie na objem. Potom je nezbytnou součástí me rutiny arganový olej na který nedám dopustit. V případě, že mám vlasy hodně vysušene, používám vysoce hydratační masku s mořskou soli a přírodními oleji. Je skvěla! :-)
    elishoudkovaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Vzdycky pouzivam sampon a kondicioner, ale znacky casto stridam, protoze jsem zatim nenasla idealni produkt, ktery by mi opravdu vyhovoval :) momentalne pouzivam sampon dove a kondicioner syoss. Absolutni nezbytnosti je pro me olejicek na konecky od avonu, ten je paradni! :)
    Katka.synkova.94@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si bohužel ještě ten svůj oblíbený šampon co by mi s vlasy dělal to co chci nenašla, proto na vlasy použiji vždy šampon který je doma. A jednou za týden používám masku kterou nevhávám působit klidně i dně hodiny od elseve. Tady ty masky mi celkem vyhovují, protože dělají krásné heboučké vlasy. Když už vylezu ze sprchy na vlasy si nanesu nějaký olejíček aby se mi konečky vlasů trochu promastili a neměla je tak suché a když si du vlasy žehlit, tak nanesu ještě více olejíčku. Ne pokáždé si své vlasy fénuji, ale ldyž už si je vyfelnuju nemusím s němi už nic dělat a jdu spát. Ale vlasy si většinou nefoukám a jdu spát s vlkou hlavou. Když se ráno vzbudím a mám krásné vlnky tak si je zafixuju sea salt sprejem který mám od tony&guy, ale když jsou v hrozném stavu a každý vlas je jinde, protože přirozeně mám trochu vlnité vlasy. Tak jde na řadu žehlička. Před žehlením si také na vlasy nanesu sprej proti teplu od got to be a jdem na to. Já se pokaždé snažím o ty vlny z žehličky, ale nikdy se mi nepodařili, tak snad teď pomocí tvého videa se mi to konečně povede. A nebo je to možná žehličkou jak jsi říkala :/. Nosilm vlasy i rozpuštěné, ale nejraději mám stejně drdol, který nosím hlavně na práci a nebo do školy, ale když do drdolu zamotám kytičkovou čelenku krásně to ozvláštní outfit a můžu s tím jít i na veřejnost :). A taky se teď nosí ne? :)
    Můj email: eviemensikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělí článek, určitě vyzkouším ten suchý šampon. Já mám vlasy hodně suché a lámou se mi konečky. Teď jsem si oblíbila používat aussie, mám od nich šampon i kondicioner a masku. Jinak na vyživení konečků mám hedvábný olej od elseve.

    aneta.piskova.580@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Nicol,

    vlasy obecně považuji za korunu krásy a tak se taky o ně řádě starám.
    Šampon Ducray z lékarny na suchou pokožku, Shauma kondicionér s oleji pro suché vlasy, maska na vlasy od Yves Rocher s výtažkem z oliv a po vyfoukání vlasy ještě projedu olejíčkem od Schwarzkopf, který dodá vlasům lesk a hezky je po celou dobu vyživuje. Pokud si vytvořím účes a chci, aby mi vydržel celý den, tak používám pěnu do vlasů od Wella a lak na vlasy od Syoss.

    Měj se hezky :)

    Terry

    terushka.berushka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, používám šampony od Garnier, občas vyzkouším domácí masku na vlasy, potom používám spray na ochranu vlasů před teplem a když je potřeba tak suchý šampon od Batiste :) vlachova.te@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Používám šampon od syoss a poté kondicionér od Yves Rocher:-) vlasy jsem si kdyby žehlila žehličkou od Rowenty,ale teď už si je nechávám mormálně vlnité.
    adamikusova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, super článek ;) Já používám už delší dobu šampony a kondicionery od aussie a když je čas tak kokosový nebo arganový olej.
    betka.chytkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Já toho, co se přípravků týče, na svoje vlasy moc nepouzivam - jen šampon, balzám pro objem, olejicek na roztřepené konečky a jednou týdne masku. Vlasy si nijak nefenuju, nakulmovane jsem je mela naposledy na focení ve školce a jsem asi poslední člověk na téhle planetě, co jeste nikdy nepoužil zehlicku. Ne, ze by moje vlasy byly tak dokonale, ze by nepotrebovaly žádnou speciální úpravu, to ne, akorát je mám rada v jejich přirozené forme a hlavně jsem moc lina na to, abych jim kazde ráno věnovala víc než tři minuty na rozcesani :D
    verca.kubickova@dvojkabrno.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Oblíbila jsem si produkty na vlasy od Aussie, momentálně mám v koupelně jejich řadu Shine a jsem moc spokojená, krásně mi vlasy zjemní a regeneruje. Používám od nich i stylingové přípravky a jsem spokojená, nehodlám zatím měnit.
    blueberrypink@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Oblíbila jsem si šampon a kondicionér Alterra z Rosmanna. Nejen že je přírodní, bez silikonů a parabenů, za dobré peníze, ale i krásně voní a vlasy jsou po něm jemňounké. Simona.Skladana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, já střídám výrobky Orofluido s fyto-kofeinovým šamponem z lékárny a nesmírná spokojenost. Ta řada od Welly zaujala :)
    dufkova.k@seznam.cz (insta sleduji pres hildegardapolivkova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  17. V první řadě krásné video! Dala sis s tím očividně hodně práce. Teď k vlasům :) Vlasy dělají hodně. Proto se o ně snažím hodně starat. Nikdo nechce mít přeci vlasy jako slámu :). Kromě šamponu, kondicioneru a občasného použití masky, používám také olejíček na vlasy. Vzhledem k tomu, že se mi vlasy nevlní, žehličku používám opravdu zřídka. Ale když už, tak používám přípravky na ochranu před teplem. Co se týče suchých šamponu, dřív jsem používala obyčejné za 30Kč, ale postupem času jsem zjistila, že neuvěřitelně vysušují, proto teď raději investuji do dražších od profesionálů. A nemůžu si to vynachválit! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, já na vlasy používám hodně šamponů, ale teď jsem si oblíbila od L'Orealu Fibralogy a jejich kondicionér, masku používám od Gestilu tu Wonder regenerační masku na vlasy a ta mi moc vyhovuje. ha.kyn@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Poslední dobou jsem si zamilovala šampón od Ausie na mastne vlasy a kondicionér a moje vlasy nikdy nebyly spokojenější :).
    Veronikajordanova7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Ty lokny byly super, Niky :-) Škoda, že mám širokou žehličku, se kterou to nepůjde :-D
    alena.hodonska@email.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, skvělý článek, díky za tipy. Já jsem začala mít s vlasy velké problémy asi před dvěma lety kvůli lékům, ztenčily se mi tak na polovinu a musela jsem pořád zkracovat. Vždycky se mi chce brečet, když vidím staré fotky. Poslední dobou ale jak v péči o pleť tak v péči o vlasy sázím na kokosový a arganový olej. Používám je jako masku před mytím i jako následnou péči před úpravou. Musím říct, že se začínají probouzet k životu. Taky se mi osvědčil malinový olej z Yves Rocher, po kterém jsou vlasy krásně hebké, lesklé a nádherně voní po malinách. Abych vlasy neničila, používám už jenom TangleTeezer, který před česáním vždycky nastříknu svým oblíbeným parfémem, aby mi voněly i vlasy.

    studentkat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Postupem času jsem zjistila, že mým jemným vlasům vyhovují přípravky s co nejjednodušším složením :) Po těch "těžkých" s hloubkovou regenerací byly strašně splihlé. Teď používám českou značku Chlorella pura cosmetics a je skvělá :) Taky mám hodně ráda Ziaju. Kondicionér či masku používám jenom sem tam, ale vím, že bych asi měla častěji, zkusím to napravit! :D
    kstankova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj :) Na své vlasy při koupání používám šampon, kondicionér, pak zhruba 3-4x do týdne masku, a před foukáním nanesu přípravek, který je ochrání před horkem :) lenka.segetova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Na vlasy pouzivam sprej proti ochrani horke zehlicky, dale masky, jinak si vlasy pravidelne zehlim.
    janesmoments@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj,
    Právě jsem dopoužívala šampon od Garnier, který mi docela vyhovoval, ale jelikož mám vlasy jemné a bez objemu , většina šamponů mi dělá to, že vlasy elektrizují a jsou zpihlé. Teď se ale půjdu ostříhat asi o 15 cm a doufám že mi kadeřnice neco poradí :/ Jinak kondicioner používám od Elseve a s lakem na vlasy to mám stejně jako ty. Ale nepoužívám žádné jiné produkty, protože nic co jsem zatím zkusila, mi vlasy neudrží tak jak jsem je ucesala...A jako hřeben používám už jedině TangleTeezer, který se mi velmi osvědčil právě proto že když si jím moje jemné vlasy vycesu, alespoň na chvíli mají trochu objemu.

    klarka.koudelkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, moc krásné video i článek. Já na vlasy používám šampon i kondicionér od Garnieru - Goodbye Damage.
    nechoddomova.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Na vlasy pouzivam sampon a kondicioner Keratin hair protection od Syoss. Jednou tydne regeneracnim balzamem Wonder od Gestil. Do rucnikem vysusenych vlasu davan dvoufazovy kondicioner od Revlonu a do konecku arganovy olej. Pro podporeni vln davam Curl Designer od Profi style a vlasy vyfoukam difuzerem. Nebo vlasy zehlim a to pouzivam Heat defence spray od Salon chic. Pro objem pouzivam modrou radu Taft bez silikonu. Pro opravdu poradnou fixaci pouzivam Zmrazovac. Jako suchy sampon pouzivam Timotei.
    veronika.prosecka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Vlasy si myji šamponem od Syoss na mastné vlasy s lupy. Po umytí na 3 minuty nanesu masku na dlouhé vlasy s kokosovým olejem. Vlasy si nežehlím, nekulmuji ani nefenuji, takže heath protection nepotřebuji. Občas si do vlasů nastříkám sea salt sprej od Got2Be.

    OdpovědětVymazat
  29. V posledni dobe jsem si oblibila sampon od Yves Rocher. Je setrny nejen k vlasum, ale i k prirode, takze hned 2 plusy. Jinak do konecku pouzivam arganovy olej a na lesk pripravek Nivea diamond gloss sprej.

    shortwhilewith@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Máš nádherné vlasy, co bych dala za takovou hřívu! :) Já jsem musela vlasy radikálně ostříhat, protože mi opravdu hodně vypadaly a i když byly po pas, tak to byly jen takové cancourky. Tak teď umývám chininovým šamponem a pak používám čistý arganový olejíček. Vlasy pak už jen vyfoukám, ale ráda je někdy jako ty vyžehlím, nebo nakulmuji. :-)

    Shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Já mám vlasy od přírody rovné, ale odbarvováním už to taky není,co bývalo :) nejvíc mě zachránila keratinová pěna, která se po umytí fixuje teplem :) nebo když je čas, spím ve velkých natáčkách, akorát mě pak bolí pěkně záda :D

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj :) já požívám suchý šampon od Batiste (nejradši mám ten s třešničkama, ale často ho nemohu sehnat ve velkém balení), a když si vlasy myji tak používám šampon na hnědé vlasy od Timotei a na suché konečky bezoplachovou péči z Avonu.
    Zatím hledám produkty typu balzám, maska ... Je těžké sehnat opravdu kvalitní produkty, děkuji za doporučení :)
    kacka.dl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Moc hezký článek, já mám vlasy celkem suché a tak zkouším všechno možné :D Od nejrůznějších sprejů po olejíčky. Někdy zkusím i domácí masku na vlasy :)
    katerinas.sykorova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj holky :)
    v první řadě musím říct, jak Ti Niky závidím tvoje hezké a husté vlasy. Mě bohužel matka příroda tolik neobdarovala a vlasů mám málo a dost jemné. Už od nějakých 15ti let se tedy snažím všemožně trochu toho objemu své hřívě dodat a to se mi daří jen díky tužidlům na vlasy, fénu a kulatému kartáči. Občas když se mi ráno nechce vstávat tak použiji suchý šampon a vlasy po stranách spletu nebo udělám nějaký jednoduchý rychlodrdol. :D
    Moje nejoblíbenějšími produkty na vlasy jsou:
    - Pěnové tužidlo na vlasy od L´oréal Paris Studio Line Indestructible
    - Balea lak na vlasy volume effect s vitamínem
    - Schwarzkopf shauma bezoplachová péče ve spreji pro snadné rozčesávání
    - Avon Advance Techniques styling na ochranu při fénování
    - Schwarzkopf taft instant volume powder (můj velkej pomocník)
    - L´oréal Paris Studio Line #TXT lak na vlasy (další velký oblíbenec, dodá objem, vlasy nezatěžuje a má matou texturu - ten rozhodně vyzkoušej)
    Jinak co se šamponů týče jsem dosud neobjevila ten pravej. :-/ Vlasy se mi poměrně rychle mastí tak furt pátrám. Teď momentálně používám šampon od Ziajy Lavender ale nepřijde mi, že bych pozorovala nějaký markantní rozdíl. Proto, když jsem občas lína umýt hlavu, zachrání mě suchý šampon od značky Amica, který se mi dosud nejvíce osvědčil a vlasy pak už jen svážu. O prázdninách po dětském táboru kam už jezdím léta jako vedoucí, jsem objednaná ke své kadeřnici a chci udělat se svým účesem nějakou změnu. Dlouhé vlasy, které mám si nejspíš nechám střihnou na trochu delší sestříhané mikádo, tak mi držte palce ať si to do té doby nerozmyslím. :D Bude to sice možná o něco náročnější na styling ale zkusit se má všechno a to sestříhání by snad k tomu objemu mělo dopomoct.
    Ceny do soutěže vypadají dost dobře, ten bílý design fénů je top! :)
    Mějte se hezky, užívejte příchozího léta a já se budu těšit na další článek nebo video. ;)
    Vaše Markéta
    marketfejtova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj :) Já jsem zatím nenašla žádný produkt na vlasy, co by mi opravdu vyhovoval, bohužel ..Ale tyto produkty od Welly vypadají velice slibně :) Kdo ví, třeba jsou to právě ty, které by mým vlasům opravdu sedly :)

    Alena.holekovaa@post.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ja na své vlasy používám olejicek který si obden nanasim do konečků,jinak šampón používám takový,jaký zrovna máme,protože jsem zatím žádný skvělý nenašla:( ale moc ráda bych si pořídila nějakou sadu na vlasy:) jinak suchý šampón používám jen výjmečně,možná ze i proto ze ho nikdy nemohu najít:D jinak taky bych chtěla takové vlasy jako mas ty Niky! Opravdu krásné je máš:)
    elizabeth.machova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Já mám vlasy jemné, nebarvené a rovné. Používala jsem šampón i kondicionér od Aussie, ale teďkom mám šampon z Oriflamu a není to špatné. Dále požívám krystalky nebo hedvábí z Douglas, které si dávám do konečků vlasů. Jelikož mám hrozně moc zacuhané vlasy, tak ráda používám nesmývatelný sprej z Oriflamu, který mi pomůže, abych mé vlásky lépe rozčesala. :) Jinak máš krásné vlásky, myslím, že to je sen každé z nás. Email: bara.kubickovaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Nejradši mám šampon a kondicionér od Aussie, ale snažím se je střídat. Vlasy si jako ty večer po umytí fénuju, protože mám od přírody kudrnaté vlasy a fénováním je trochu uhladím a pak jsou jen pěkně vlnité :)

    verca.sterbova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Děkuju, Niky, za inspirativní video! :) Moje vlasy jsou hodně jemné, bez objemu a od přírody rovné. Proto je většinou nosím rozpuštěné, lehce zafixované lakem na vlasy. Pokud mám zrovna na sobě sportovnější outfit, tak nosím culík. Když mám na sobě něco společenského, nebo mám prostě jen náladu, tak si žehličkou udělám vlny, které mi ale kvůli jemným vlasům moc dlouho nevydrží. I přesto si vlny dělám moc ráda. :) nicoleakasha.lp@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. ahojky,užasné video.Na vlasy jsem neustále něco hledela a našla jsem Pantene.Jejich šampóny mně vyhovují i když to pro mě není dost ,a proto hledám dál.Podle mě jsou vlsy jedno z nejdůležitějších věcí na vzhledu.
    andulinka12@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a vlasy mám dost husté a dlouhé ,takže je těžké něco objevit.:)

      Vymazat
  41. Mám velmi jemné vlasy, takže se neobejdu bez kondicionéru momentálně mám od Garnier a ten je super :) taky miluju hřeben Tangle Teezer, bez něj už si vlasy nerozčešu. Šampony střídám, momentálně mám ráda od Aussie nebo taky Garnier a dokonce mám jeden z Primarku a překvapivě je super :D V létě si vlasy nefénuju, jen nastříkám sea salt spray a jdu :)
    verunka.ptackova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Ja sa snažím momentálne používať čo najmenej prípravkou a skôr sa zameriavam na kvalitu, tiež som vynechala žehličku na vlasy, pretože mám pocit, že potrebujú trochu zregenerovať :) A ďakujem za tip na ten Salt head prípravok, pravdepodobne ho vyskúšam! :)
    zuzanagrajciarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. No, momentálně jsem začala testovat šampon od Gliss Kur Oil nutritive na roztřepené konečky, vážně nevím čím to je, ale pokaždé, když jsem u kadeřnice tak mě upozorňuje že mám roztřepené konečky. O vlasy se snažím starat jak nejlépe to jde, vyměnila jsem hřebeny za prý vlasy neničící tangle tezzer a mně se výsledky zdály tak o 50% lepší. Z řady Oil Nutritive používám ještě sprej na vlasy a chtěla bych postupně vyzkoušet i masky a kúry no a prostě všechno. Je to jeden z mála šampnů, který mi doopravdy vyhovuje. No teda i když ne úplně 100%, protože se mi po něm víc mastí vlasy, ale to bude tím že šampon obsahuje 8 olejů, které vám mají udělat "obal" vlasů. Tak nevím produkty od Wella bych moc ráda vyzkoušela, protože jsem tuto řadu v drogeriích neviděla (tedka se mi nějak nevybavuje jestli je wella vůbec v drogeriích), nejsem z Prahy a ani moje kadeřnice nespolupracuje s Wellou a o žádném wella salonu nevím, takže mně vůbec nenapadá kde bych si to mohla koupit. Nechci si objednávat přes internet a ani by mi to rodiče nedovolili potom mi to nebude vonět a :(
    Můj instagram je kajahlavackova
    a email hlavackovakarol@gmail,com

    OdpovědětVymazat
  44. Väčšinou používam šampóny Avon z rady Naturals :) spokojná som hlavne s maskami, no okrem toho som si v poslednej dobe veľmi obľúbila aj Garnier, kondicionéry majú perfektné! A taktiež používam oleje na vlasy, maracuju, argánový, dokážu zázraky na suchých vlasoch.. keďže niekedy žehlím, alebo vlním, mám tiež ochranný sprej od Syossu. A ešte kokosový olej! Niekedy na končeky. :) Snažím sa používať najmä hydratačné prípravky, pretože mám často suché a poškodené vlasy práve tým žehlením, ktoré bolo kedysi na dennej báze, teraz to už skôr obmedzujem.
    kat.jenisova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Vlasy si mysji tak obden, záleží, co mě druhý den čeká...šampony střídám často, vždy mám ale stejnou celou řadu..šampony, kondicionér i masku. Bez kondicionéru se neobejdu, ale v posledních letech používám jen masku namísto kondicionéru, přijde mi, že je kon. slabý. Vlasy se snažím nežehlit, nefénovat, moc nepoužívat stylingové přípravky...ale ten Sprej Wild Stylers od L'oreal Professionals asi musím mít...:-)
    Odrosty si nechám barvit tak 1x měsíčně,podle času a stavu odrostů...:-)) nesnáším je...
    A co nejvíc zbožnuju a bez čeho se neobejdu jsou oleje do vlasů.
    podmínky splněny
    Jarmila.80@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj :)
    Musím říct že tvoje vlasy obdivuji na každém vašem videu. Dokonce jsi mě inspirovala a přemýšlím že bych se skončila s barvením se na platinovou blond a vrátila se ke své původní barvě, která je stejná jako máš ty :). Mám od přírody kudrnaté vlasy a ještě zničené barvením, takže jsou poměrně suché a už si s nimi nevím rady :/ Vystřídala jsem už spousty šamponů, kondicionerů a různých masek i zábalů, ale bohužel jsem ještě nenašla nic co by mi sedělo a dokázala dát moje vlasy trochu dohromady. Jinak od té doby co jsem dostala Tangle Teezer si bez něj ani nedokážu představit život a myslím že moje kudrnaté věčně zacuchané vlasy také ne :D
    Měj se krásně :)
    paja848@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Mám kudrnatý dlouhý vlasy, takže používám hlavně hodně vyživující přípravky, různé masky - Gestil Wonder, Kallos atd. Šampony se snažím používat přírodní, hodně používám šampony a šampuky z Lushe. A do konců vyživující olejíček. Ale teď se chystám na radikální změnu, budu razantně zkracovat a už se na to hrozně moc těším! :)

    hanca.holasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Skvělý článek. Já ti Nicole ten objem fakt závidím. Mám pět vlasů a ještě strašně jemný:D Vlasy si myji ob dva dny ale to už to pak stojí na suchém šampónu a culíku:D Ráda si vlasy umyji večer ale někdy se mi nechce a doháním to ráno:D Nemůžu je nechat samotné uschnout protože by šel každý vlas jinam. Takže fénuji, a přes kulatý kartáč, abych nafingovala trochu objem. Pak žehlím. Když mám čas a chuť, udělám si kónickou kulmou pár ledabylích vln a použiji sea salt spray. Největší nepřítel je déšt. Vlasy se mi zkroutí každý jinam a vypadam jak blázen :D


    karolinabenesovaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, máš úžasné vlasy :) Já používám šampon a kondicionér Elseve (regenium) a heat protection od Lorealu. A po umytí Pantene Keratin Repair Oil, z kterého jsem úplně nadšená :) dostalovak1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Já momentálně používám řadu na suché vlasy od The Body Shopu a jsem moc spokojená :).
    therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Super článek, těším se na další.
    A teď odpověď na vaši otázku:
    Protože mám hodně dlouhé a vlnité vlasy, snažím se poslední dobou - a hlavně s nadcházejícím létem zaměřit na jejich výživu. Občas také používám sea salt spray, který mimochodem opravdu mastí vlasy.
    tisonova.anna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Ahojte! Ja na svoje vlasy používam šampón head&shoulders, masku Balea s granátovým jablkom. Po vysušení si do končekov vmasíruje olejček Loreal Mythic oil.
    patricia.slezakova@gmail.com
    Sledujem

    OdpovědětVymazat
  54. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  55. Máš moc hezké vlasy. No, já se snažím ty své vlasy moc nezatěžovat, takže nepoužívám žádné stylingové přípravky (lak na vlasy jen v nouzi, když je mám mastnější a nechce se mi je mýt-někde jsem četla, že alkohol obsažený v laku ty vlasy trochu vysušuje), snažím se používat minimálně fén, žehličku, kulmu - obojí vůbec, myju si je téměř denně a momentálně používám šampon i kondicionér od Garnier Tresor di Miel, ale žádná sláva to není. Vyzkoušela jsem už hodně značek i druhů šamponu a kondicionérů, aůe zatím jsem nenašla žádný, který by mi fakt vyhovoval po všech stránkách. Taky pravidelně užívám doplňky stravy, aktuálně Biosil, ale když jsem více při penězích, tak si kupuji buď Revalid nebo Donna Hair, které mi opravdu pomáhají na padání vlasů. Snažím se taky pravidelně chodit ke kadeřnici na zastřihávání konečků a barvím se jen jednou max 2x do roka :-D
    martina.burdova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Tvé vlasy jsou záviděníhodné. Já už spoustu let používám vlasovou kosmetiku TIGI. Šampon,stylingové přípravky. Žádný jiný mi zatím nebyl schopen mé extrémně kudrnaté vlasy zkrotit.Poslední dobou si je zase žehlím ale bojím se vlasy hodně trpí. Stále hledám dobrou ochranu před teplem.
    luciana.vesela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Já o své vlasy pečuji podobně jako ty až na to že si je nežehlím a na roztřepené konečky používám olejíček :) ale teď mám takový menší problém vlasy mi dorostly do nejdelší délky co mám a dál už se jim nechce ,asi si budu muset koupit nějaký přípravek pro růst vlasu (biohar) .Když si vzpomenu na vlasy si dám masku ,kterou jsem dostala od svého kadeřníka :-) Ráda nosím vlny ale trvá to se žehličkou moc dlouho, ještě k tomu mám takovou se kterou o nejde :(( a mě většinou bolí ruce :DD tak chodím spát tak se 4 zaplétanými copánky :))) A dyž nestíhám jednoduše použiji suchý šampon já mam od toni&guy a je báječný a navíc dodá vlasu i objem a nebo si udělám messy bun :) A moje oblíbené značky ani jedna každá má něco skvělé a něco zase horší :)
    těď používám: Dove šampon a kondicionér
    - olejíček balea
    - kondicionér ve spreji gliss kur
    - lak na vlasy wella
    - maska na vlasy od kadeřníka (milmil crema rigenerante all olio di argan)
    -sprej pro objem matrix
    -tužidlo které akorát slepuje vlasy od schwarzkopf
    A většinou si nové přípravky kupuji podle recenzí a nebo když jsou ve slevě.:D (barunkarihova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj holky!
    Video je boží, jak natočené, tak ti to tam i fakt sluší, Niky! :) Máš super střih.
    Nedávno jsem si koupila nějaké přípravky od Wella (nevzpomenu si přesně jaké, nejsem ted doma) a musim říct, že jsem teda z nich nadšená a moje vlasy také!! Doufám, že to není jen chvilkové a bude to mým vlasům prospívat nadále :D Po umytí ještě používám sprej od Matrixu. Jinak mám přirozeně vlnité vlasy, takže od žehličky ruce pryč, dřív jsem si je žehlila, jelikož jsem chtěl mít to, co nemám = rovné vlasy, ale díkybohu jsem si mé nezbedné vlnité vlasy oblíbila a teď je naprosto miluju :D!
    Už se těším na další video! Báj <3
    nikol.zarubova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, já na své vlasy momentálně používám produkty od L'oreal, konkrétně z řady Full repair. Je to zatím jediná značka, která s mými vlasy dokázala udělat to, co potřebuji. Mám ohromně husté, objemné, blonďaté, docela zničené, dlouhé a dost kudrnaté vlasy. Dříve jsem na ně používala speciální kopřivové šampony, které by měly světlým vlasům pomoct, ale na mě to teda tak moc nepůsobilo. Pak jsem objevila produkty od L'orealu a konečně jsem si začala užívat pocit rozčesaných, nelámaných a jemných vlasů. Tuto značku používám jak k umývání vlasů, regeneraci, tak k ochraně při žehlení a fénování.
    Produkty značky Wella jsem zatím možnost vyzkoušet neměla, ale po tomto článku nejspíš vyzkouším. :)
    Email: denvan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Používám teda totálně jiné produkty na vlasy, o tom bude více na blogu. Ale tobě to ve videu moc sluší a pěkně se na tohle koukalo!

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Stále hľadám ideálny šampón na svoje farbené vlasy a tak šampóny striedam vždy keď domíňam ten čo mám. Ale inak používam pravidelne arganový olej bez ktorého by som si už nevedela poradiť so svojimi vlasmi. Krásne ich uhladí a nie sú také krepovité. A tiež som začala používať kokosový olej, lenže toho stačí na končeky naozaj máličko lebo potom sú mastné, krásne však vlasy vyživuje a chcem si z neho vyskúšať spraviť aj masku, tak uvidíme :) ten vám však určite doporučujem na všetko! Ja ho používam ako telové mlieko, niekedy dokonca aj namiesto peny na holenie, potom si ním krémujem aj tvár a každý večer si ho nanášam aj na mihalnice a naozaj to pomáha :)
    email : zaneta.migova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj,
    já používám na vlasy šampon a kondicionér od Garnier, někdy to prostřídám za jiné značky, ale ke Garnieru se vracím stále. Jinak vlasy nežehlím, protože je mám přirozeně rovné a konečky lehce zatočené. Jinak vlasy také myji večer a vyfoukávám je u konečků a zbytek nechávám doschnout.
    Můj email je terkasiegertova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  63. Vlasy si nějak neupravuji. Nežehlím, nekulmuji, nefénuji. Myji si je večer a dám si je do culíku a jdu spát. Někdy mi ještě před spaním uschnou. Ráno je rozčešu bez problému a navíc je nemám zkroucené a vlnité.Jinak na rozčesávání používám sprej od Avonu s vůní meruňky. Nepociťuji, že by sprej nějak extra fungoval, ale už pro tu vůni tento proces před česáním dělám. Nyní na vlasy používám šampon od Toni & Guy pro jemné vlasy. Dříve jsem používala Dove kondicionér, který byl vážně super nebo od Syossu kondicionér s keratinem. Musím si je koupit zase. Občas mytí vlasů střídám s levnějšími šampony od Baley. :) Chtěla bych vyzkoušen šampon od Ziaji olivový nebo nějakou profesionální řadu od Lorealu. Nemáte zkušenost? Instagram sleduji jako ncapk, mail: Nikki207@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Jak to tak bývá, skoro každý by chtěl mít typ vlasů co má ten druhý. Vlasy mám rovné takže myslím, že salt head by mi asi těžko něco zafixoval, když se mi sama od sebe neudělá ani vlnka, škoda :D. Ale zase si nemůžu stěžovat, vlasy nemusím nijak zvlášť upravovat. Jediné co dělám je, že si podtočím hřebenem ofinu při fénování. Na specialní příležitosti volím kulmu. Přípravky střídám. Někdy drogerkové a někdy Lush, které jsem si moc oblíbila. Vždy použiji šampon, kondicionér a bezoplach. sprej na lepší rozčesávání. :)
    martinacerna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Nejprve šampon Garnier (tmavě červený je nejlepší!) a kondicionér buď Garnier nebo L'Oréal. Potom tužidlo a heat protection od Balea, vyfénuji, nastříkám sprejem od Garnier. Vyžehlím. Potom použiju pudr pro objem got2be a přelakuji. Občas ještě používám suchý šampon Batiste.
    Kik.ik.ru@gmail.com, @kik_ik_

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj holky,
    prvně bych ráda řekla, že máš Nicol nádherné vlasy a věřím, že spousta z nás Ti je závidí :)
    Já na vlasy používám momentálně šampuk od Lush NEW. Koupila sem si ho kvůli extrémnímu padání vlasů. Přišlo mi že mi zas až tak nepomohl, a už sem byla zoufalá - udělala sem tedy nejhorší rozhodnutí v mém dosavadním životě - ostřihala sem se :(
    Na jednu stranu toho neskutečně moc lituju a nenávidím se za to, protože jsou pro mě vlasy vším - a to doopravdy vším! Na tu stranu druhou vím, že jsem to už potřebovala, jelikož ty konce - to byl chemlon a hnus. No furt si hledám nějaké důvody, abych se za to míň nenáviděla :)
    Takže používám ten šampuk a případně kopřivový šampón - úpkně nějaký obyč z drogérky.
    Jako masku mám momenálně od pantene z řady repair. Dále mám v koupelně masku od Aussie, ale tu teď nepoužívám, protože byla potřeba změna :) Posledním krokem po umytí mých vlasů je použití octa. Ano, octa :D Mám v PET láhvi udělaný roztok (2 lžíce jablečného octa + 300ml vody +-), dírku ve víčku a po umytí vlasů je trochu postříkám tímto.. smyju vlažnou vodou a vlasy se pak více lesknou :)
    Vlasy se snažím nežehlit - jednak abych jim neublížila a jednak že mám hodně poničenou žehličku.
    To byla asi celá má péče. :)
    Mějte se krásně :)
    adelalajdova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Já si své vlasy nežehlím, protože od přírody je mam rovné, ani si je nekulmuji, mám je těžký a vlny mi moc dlouho nevydrží. Myji si je vždy večer šampónem od GlissKur, krásně voní! Po umytí si vždy nastříkám sprej do vlasů rovněž od GlissKuru a mám je opravdu hebké a jemné. To je moje veškerá péče o vlasy a jsem s ni opravdu spokojena :) email: nemeckova.eli@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Můj osvědčený typ na vlasy je maska z olivového nebo kokosového oleje..dělám si ji tak 1x za 2 týdny, nebo když si prostě vzpomenu. Olej nechám na vlasech působit tak 2 hodiny(když jsem doma a mám čas, tak klidně i celé odpoledne) a pak jen vlasy pořádně vymyji šamponem! :) A výsledek je opravdu znát!
    Můj e-mail: 112natty112@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Já si v poslední době zamilovala šampon a kondicionér od Tony&Guy na poškozené vlasy. Jelikož mám docela suché vlasy, které jsou bez lesku, už jsem vyzkoušela hodně různých šamponů pro lesk, až konečně s tímto jsem naprosto spokojená :)
    email : gabca395@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Vlasy si taky myju večer a používám produkty určené na zničené vlasy a stále hledám nějaký zázrak, protože ostříhat se vážně nechci:D. Už jsem zkoušela hodně věcí, ale nenašla jsem nic tak skvělého, jak dokážou popsat reklamy. Jednou bych chtěla mít zdravé a přesto dlouhé, husté a objemné vlasy.
    ana.trpaslik@email.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj :), protože mam hodně hustý vlasy, tak je problém sehnat kosmetiku, která by mi vyhovovala, ale pár produktů jsem už objevila a přijde mi, že na mé vlasy jsou perfektní. Jelikož se mi vlasy hodně ničí už jenom po pár vyfénování/žehlení tak používám hlavně produkty, které mi vlasy vyživý a zregenerují :). Na mytí vlasů používám MOMO šampon, který je na suché vlasy a velmi mi vyhovuje (lepší šampon než je tento jsem zatím nenašla :)) Bez kondicionéru bych se se opravdu neobešla, používám kondicionér od Syossu Repair therapy, po kterém se dobře rozčesávají vlasy a i je krásně regeneruje. Po každém mytí si vždy fénuji vlasy, ale abych si je moc neničila, dávám si ještě na mokré vlasy olejíček od ISANY oil care a pak fénuju :). Žehlení se snažím vyhýbat, ale s mými vlasy to prostě moc nejde, takže před žehlením používám jako ochranu CHI Silk Infusion, který mi trochu zmenší objem a pak už stačí žehličkou jen pár tahů :)...Myslím, že máš nádherný vlasy a že jich máš tak akorát :) ...(o množství vlasů by jsme si mohly povídat :D) Děkuju za přečtení a hezký den :) email: petrahajna4@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. moje vlasy jsou od shora az po usi jemny a rovny, od usi dolu jsou kudrnaty, uplny prstynky, ale zase hodne suchy.. takze mi dela i problem jaky sampon a pripravky zvolit , kdyz mam vlasy proste po cely delce ruzny :D zehlicku pouzivam jen tak reba 2x do roka, protoze mam hodne starou a tezkou a hodne vlasu, tkaze mi to trva treba 30min .. a nebavi me to.. musim si koupit novou zehlicku :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  73. Poslední dobou jsem si oblíbila produkty Toni&Guy - ten heat protector mám taky:)
    Jinak šampony střídám, jelikož stále hledám ten nejvhodnější pro mě.
    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Právě teď používám šampón od Franck Frovost, který je bez silikónů. Balzám nepoužívám, ale jednou za čas udělám vlasům zábal z kokosového oleje a po každém vysoušení fénem dávám na suché konečky olej od Loreal. Vlasy žehlím bohužel téměř denně a ochranu nepoužívám, což bych asi měla :))

    kadlecova.zdenka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Nice products, so that's why your hair is so perfect!
    xx, Flora
    http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  76. Ahooj Nikolko! Jak už jsem psala na youtube, o svoje vlasy se starám docela dost. Myju si vlasy obden vždycky večer a používám šampon od Loreal - Elseve. Ten mi vyhovuje zatím nejvíc a jejich kondicionéry taky. Před vysoušení fénem dávám na konečky olejíček taky od Loreal a ochranu před teplem. Ráno si vlasy žehlím nebo natáčím žehličkou od Rowenty Liss and Curl Pro nebo kónickou kulmou od Cera wand.Oba produkty můžu jen doporučit! Jen někdy mám problém s mastnými vlasy, tak používám suchý šampon od Batiste. Nemáš nějaký tip na šampon na mastné vlasy? Moc by mi to pomohlo:) Nikdy jsem si nebarvila vlasy a myslím že je to zbytečné. Doufám že mě to taky jednou nepohltí!! Máš krásné vlasy a každá ti je může závidět!:) Měj hezký den! (karol-u@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  77. 1) Follow :)
    2) KlarinkaKlarkaKlara@email.cz :)
    3) Jako základní produkt používám nějčastěji šampón proti lupům z Lidlu, i přestože zkouším i jiné, tak se stále vracím k tomuto. Kondicionér používám většinou od Glisskuru na blond vlasy a dávám si ho jenom do konečků vlasů. Masku si dávám jednou týdně a snažím se to celkem střídat, někdy si vyrábím domácí a jindy zkouším koupené. Laky na vlasy mám ráda od Baley, protože je neslepují. Vlasy se snažím nefénovat, nežehlit a za základ považuji vyváženou, zdravou stravu, která má u mě velký vliv na kvalitu vlasů :)

    OdpovědětVymazat
  78. Super článek, zrovna plánuji, že bych si pořídila něco profesionálnějšího na vlasy. Používám jen klasiku z drogerie a to nejvíce Gliss kur ;) Moje vlasy jsou dost neposedné, suché a polámané. Mám je teda vlnité, ale vlní se mi hlavně nahoře :D což vypadá fakt skvěle, takže to stejně musím usměrňovat žehličkou ;)

    ZJochova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Vlasovou kosmetiku hodně střídám, v poslední době jsem si hodně oblíbila řadu na vlasy od Avonu - Advance Techniques s hedvábným olejem, zejména pak závěrečnou péči s hedváním,což je takový olejíček, který se vtírá do konečků vlasů, aby se krásně zacelily a byly lesklejší. Opravdu funguje a opravdu konečky krásně vyživí, ale zároveň je nemastí, což mi přijde super :)

    Tato řada od Welly mě ale také velice láká, protože přece jenom péče na vlasy z kosmetických salonů je zase o level výš :)

    Zorka.svarcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Šampony celkem střídám zrovna používám Shaumu. Pak používám vždy kondicionér a uhlazující krém od Balei, který chrání proti žehlení a fénování vlasů. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj holky,na vlasy používám šampon+masku od Welly ze salonu,občas střídám s Catwalk od Tigi.Tepelnou ochranu (pod fén i žehličku) také Wella a do konečků uhlazující mléko od L'oréal a olejíček Kaaral.To je celkem slušný výčet,ale mám husté a barvené vlásky,které si to zaslouží+miluju testování nových produktů.
    itskateen@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Už od února používám vlasový šampón s keratinem od Kallos, stejně tak jako masku na vlasy s keratinem od stejnojmenné značky. Mají výhodné 1000ml balení a účinek šel vidět už po jednom umytí, což je důvod, proč Kallos nehodlám měnit. Dále 1-2x týdně používám Kallos botox kondicionér, který si nevyžaduje oplachování, takže ho nanáším až po samotném umytí. Minulý měsíc jsem si koupila suchý šampón Batiste, ten určitě všichni dobře znáte, na jeho jméno jsou v rámci celé blogosféry vypisovány ódy, fungoval skvěle až do té doby, než jsem se obarvila na tmavě hnědou, pro kterou má Batiste speciální suchý šampón, který však prozatím nemám. Nebyla to však chyba šampónu, samozřejmě moje. Co se týče produktu heat protection, zatím se mi nepodařilo najít takový, který by mi vyhovoval, takže ho momentálně postrádám.

    terry.lyskova@gmail.com
    ig: tera_ly

    OdpovědětVymazat
  83. Já momentálně plánuji již vyměnit žehličku od rowenty za novou. Jinak jsem spokojená s šampony Welly a kondicioner od Elseve :)
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Šampony na vlasy často střídám, ještě jsem nenašla svůj nejoblíbenější :) jednou za čas si dávám masku na vlasy.. teď mám Elséve. Kondicionér momentálně nepoužívám .. když mi vlasy nejdou rozčesávat, používám kondicionér ve spreji :) občas když nestíhám tak suchý šampon. někdy mi ale přijde, že čím míň si toho člověk do vlasů dává tím je to lepší.. ale jestli je to pravda nevím :D

    elkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj, dřív jsem používala jakýkoliv šampon z drogérky, vlasy si fénovala a pak ještě žehlila (vždy ráno), bez žádných ochranných přípravků :( nějak jsem na to prostě kašlala. Nyní používám pouze Bione Cosmetics a vlasy si nijak neupravuju, nechala jsem projevit své přirozené vlnícíse vlasy :) a myslím, že jsou teď spokojenější :D
    michaela.bax@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Niky, máš krásný vlasy:)
    Poslední dobou používám šampon, kondicioner nebo masku od Aussie a vyhovuje mi to zatím:)

    e-mail: a.pazoutova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Moc díky za tipy, mám právě období kdy se snažím najít to nejlepší pro mé vlasy :) romana.jaluvkova@seznam.cz (https://instagram.com/r_omuska/)

    OdpovědětVymazat
  88. Střídám šampony z drogérie, tak z lékárny a profesionální z kadeřnických velkoskladů. Miluji značku Revalid. Dále různá séra, kvalitní kartáč, vysoušeče a občas i tepelné úpravy.

    denisa.sebestova@email.cz
    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Niky, super článek a video (ostatně jako každé jiné video od vás)! :) Moje péče o vlasy je tak jednoduchá, že už jednodušší snad ani být nemůže, prostě šampón a kartáč, jen občas když si nestíhám umýt vlasy, tak použiju ještě suchý šampón. A co se týče toho kartáče, nedávno jsem objevila značku Tangle Teezer, mám od nich už 2 a jsem s nimi moc spokojená! :)
    lucie.novotna12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Pouzivam sampon od Cien, je jediny, po kterem me nesvedi hlava a hreben od Tangle Teezer .. Sem tam pouziju i Batiste suchy sampon :P
    Andey4@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Používám šampon (milk_shake, Joico) a pak šlehačku do vlasů a někdy masku také od milk_shake :) fénuju, sem tam si udělám vlnky a v létě se chystám na sea salt sprej :)
    iw.jad@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Já ráda používám citrusový šampon od Avonu......občas použiju sprej na vlasyod značky Wella. ......a moc mě to fénování vlasů nebaví protože je mám dlouhé a husté..
    terysek.rychla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj!
    momentálně teď používám střídavě od Garnieru Goodbye damage žlutý a oranžový šampon, masku od Schwarzkopf a miraculous oil od Garnieru. V létě se chystám vyzkoušet heat protection od Tony and Guy.
    janasafr@email.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Na vlasy používám šampon od Garnier a ze stejné řady i balzám. Když je čas a chuť, ráda experimentuji s domácimi maskami. Má nejoblíbenější je zatím vajíčko, olivový olej a troška šamponu na zhuštění :)
    jana.mika26@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  96. Já používám od každé značky něco. Jako šampon jsem začala používat nový SYOSS na lupy, který mi opravdu vyhovuje. Poté používám rozčesávací sprej od Avonu a nedám dopustit na tangle teezer, konečně pořádný hřeben na pořádné vlasy! A nakonec používám olej od Gliss kur na poškozené a roztřepené konečky. iamsimousek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  97. Já se snažím o své vlasy pilně pečovat. Mám je i dost dlouhé a husté takže jeto docela dost práce. Vlasy si myji každý dva dny. Já si je myji šampóny od Loreál. Od Loreál mám i masku, pak je nechávám proschnout na vzduchu (když mám čas). Poté už jen rozčešu. Vlasy si také myji večer a ráno si je žehlím. Žehličky už mám starou a dost mizernou proto bych si moc přála tuhle. emilie.vrbická.ev@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  98. Já umeju, šampon nebo silver, pak maska... Zabalim do ručníku, potom sprej na objem a foukám a taky mě to nebaví :D takže mokra hlava a spát se mi stává často... Lackar@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  99. Tak asi prvně bych chtěla říct, že máš strašně krásný vlasy! Fakt ti je závidím :)
    Já nemám nějaký oblíbená šampón nebo tak, protože mám problémy s tím, aby mi šampóny sedly, jelikož se mi hrozně mastí vlasy a nenašla jsem žádný, který by mi s tím pomohl. Ale mezi oblíbené budou určitě patřit Pantene, Garnier a Syoss. Nyní budu používat kopřivový, aby mi alespoň trochu pomohl.
    Někdy používám kondicionér od Pantene, po kterým jdou vlasy krásně rozčesat.Taky používám kondicionér od ISANY , který ve spreji. Když jsem někdy hodně líná, tak to použiju i na zvlněný vlasy, protože když je mám mokrý hned se mi zvlní, takže míň práce pak pro mě. :D
    Použiju i jednou za čas pěnové tužidlo od Syossu, abych neměla tak rozevláté a krepaté vlasy. Pomůže hned a máš vlasy hned o něco hezčí. :)
    Tak to by byly asi moje takové typy :)
    nikca.tes@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. ahoj:)
    já nějakou pevnou routine nemám, jelikož se snažím najít něco, co by nejvíce vyhovovalo mým nepoddajným vlasům. Takže si hledám recenze od blogerek a pod. a najednou vidím video od Niky na péči o vlasy, to jsem ale zajásala :D produkty vypadají výborně
    email: pyrochtovakamila@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj haaa uz som pisala ale asi sa to neuverejnilo tak pisem este raz na vlasy pouzivam sampon a sprej na objem a lesk vlasov od ives rocher a kondicioner olejicek na suche konceky a masku od kerastase kedze je to neskutocne dobra vlasova kozmetika :)
    sasa.kumicikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  102. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj, já jsem používala od Garnier šampon a balzám na vlasy, ale nebyla jsem s tím spokojená, protože se mi po tom častěji mastili vlasy. Tak jsem přešla na Head & Shoulders proti lupům a jsem celkem spokojená. Na roztřepené konečky jsem ještě nenašla žádný vyhovující produkt. O vlasy nijak zvlášt nepečuji. Myslími že mám zdravé vlasy. Pak už jen češu hřebenem podobný tangle teezeru.
    fabikovan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Tak já používám vlasovou kosmetiku od Yves Rocher a osvědčilo se mi ji střídat s Dove. Šampon od Yvesu mi vlasy vysušuje, přestože by mě plnit opak, a proto musím střídat s Dove, který dá moje vlasy do stavu, který je pro mě přijatelný (dokonalou vlasovou péči jsem zatím neobjevila). Ráda bych vyzkoušela něco nového a snad i účinného :)

    denik2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Já většinou používám šampóny a kondicionéry L'oreal Elseve, ale vyzkoušela jsem i nové Timotei bez barviv a parabenů a ty byly taky skvělé, jinak pro snadnější rozčesání po umytí používám Gliss Kur balzámy a nakonec tužidlo Balea. A nově jsem začala sem tam na konečky používat olej na vlasy Gliss Kur a s ním jsem moc spokojena. Mám pocit, že mým suchým koncům dodá vláhu :)
    teiszz.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Já produkty na vlasy docela hodně střídám, protože jako asi každé vlasy, si i ty moje za chvíli na něco zvyknout. :) Teďkom mám na vaně šampón Loréal Elseve Fibralogy a Garnier Fructis :) Oba jsou hodně fajn. :) Balzámy mám ráda třeba od Balea, jsou levné a mým vlasům vyhovují. :) Nezapomínám na olejíček na vlasy, bez něj jsem ztracená :D Fénuju, žehlím a občas lakuju. :) Snažím se o svoje vlasy hodně starat, protože je mám dlouhé a péči potřebují :)
    Krcmova9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj holky, já na svoje vlasy používám šampon od Nivei na lesk, ale poslední dobou jsem si oblíbila šampon od Timotei s henou - mé vlasy krásně rozzáří a dodá jim takový jemný barevný nádech. Také používám kondicionér ve spreji, po kterém se mi lépe rozčesávají vlasy a nezacuchávají se. Masku na vlasy používám minimálně jednou týdně. Občas své vlasy zabalím do kokosového a slunečnicového oleje, které mi pomáhají se suchými konečky. :)
    sintakova.kristyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj! Ja a moje vlasy jsme velice specificka kategorie :D Zavodne plavu, coz znamena, ze jsem kazdy den v chlorovane vode a vlasy vetsinou ani nestihnou uschnout a uz jsou zase mokre :) Zvlnenim je mam velice podobne jako Nikca, delaji si co chteji, u Niky ten nenapadny rozcuch zboznuju :) Me okoli si uz zvyklo :D Rano vstanu a jdu, necesu ani nijak tepelne neupravuji, nema to cenu, stejne zas za chvili skocim do bazenu :) Muj nejlepsi kamarad skoro kazde rano je suchy sampon, bez nej uz ani ranu :) karolina.pech@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Zuzana Pavlatová21. června 2015 v 21:39

    Super článek :) Já používám vše od Gliss Kur - šampon, kondicionér, heat protection a olejíček :) Jen suchý šampon používám od SYOSS :)
    mail: pavlacova.zuzka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  111. Tak musím říct, že mě zaujaly snad všechny produkty. Možná nejvíc ten Salt Head - o tom slyším poprvé a docela dost se mi to zamlouvá, i když říkáš, že se po tom trochu víc mastí vlasy. Fakt mě to láká vyzkoušet to. :) Co se týče šamponů Wella, tak s těmi moc zkušenost nemám, jsou na mě trochu dražší, takže si je dovolím koupit jen občas. :)
    Email: TheAnca@seznam.cz (PS. nemám instagram, takže doufám, že to nebude vadit)

    OdpovědětVymazat
  112. Používala jsem L'Oreál Expert Density Advanced .. a byl super! Bohužel už sem vypotřebovala, tak teď mám z Yves Rocher, stejně tak jako kondicionér. Žehličku nepoužívám, ani fén, ani kulmu. Češu tanglem a pomáhám si při rozčesáváním s Dove spray hair .. teď jsem zkoušela vzorek šamponu od Pantene a už mi tak krásně dlouho nevoněly vlasy <3
    hrubosovaadela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  114. Ahoj, já momentálně používám šampón i kondicionér Goodbye Damage od Garnieru a jelikož nemám tak krásně vlnité vlasy jako ty, tak také často na své umyté vlasy nanáším TONI&GUY PREP Volume plumping mousse. Vždy si to jemně rozetřu od hlavy až ke konečkům na mokré vlasy a ráno mám o 50% větší objem, vážně doporučuji :) andreaprochazkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  115. Ahoj, já toho moc nepoužívám. Většinou jen nějaký random šampon, v minulosti jsem si hodně žehlila vlasy což se teď snažím omezovat, rozčesávám Tangle tizrem což je nejlepší vynález všech dob :D j1t8lk4@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Ahojte baby :) Ja na vlasy používam najčastejšie šampón a kondicionér od značky Yves Roscher čo je prírodná, francúzska kozmetika :) Som s ňou naozaj spokojná a môžem len odporúčiť. :) A na vlasy používam žehličku od Rowenty ako aj vy akurát, že tá moja je už celkom dosť stará :/ ale stále som s ňou spokojná. :) Ďalej ešte používam po umystí citrónvú vodu alebo kamilkový čaj :) Vlasy sú potom pevnejšie a lesklejšie :) Pred žehlením alebo kulmovaním používam prípravky od Loreal :) A to bude asi všetko :)
    môj email: nicol291996@gmail.com
    môj blog: partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  117. ahoj.
    moje péče o vlasy je jednoduchá. Vlasy si myji též večer
    vlasy si namočím a nanesu masku na vlasy od svého kadeřníka. nechám působit 10 minut. Poté si je umyj šamponem od syoss nekdy používám místo něj kopřivový šampon. Nefenuju si vlasy ani nežehlím - žehličku nemám a fén se mi před necelým měsíce rozbil.
    no a to je vše z mé vlasové rutiny.
    anetapilar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. Ahoj! :)
    Díky za článek, naprosto ti závidím, že si myješ vlasy pouze 3krát týdně, já musím bohužel každý den, jelikož ráno vstanu a mám vlasy strašně nepoddajné a zacuchané. Žádný kondicionér nepomůže, proto je musím umýt, dát balzám, který vlasy zjemní - aktuálně používám Elseve Oil nutrition řadu - jak šampón, tak balzám a když si vzpomenu tak do suchých vlasů dám trochu Mythic Oil od L´oreálu. Vlasy po něm nádherně voní a lesknou se, ale nejsou zamaštěný. Ráda bych v budoucnu vyzkoušela Macadamia masku, která frčí v blogerském světě a dále jsem v Elle četla o úžasné vlasové kosmetice Sachajuan - tak uvidíme :)
    zuza.turkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj holky, moc se mi líbí, jak jsou k videím i články! Jinak já si dám akorát občas masku na vlasy z kokosového oleje a upravuji je kulmou a nebo žehličkou, zaujaly mne Nikči produkty, které jsem předtím ani neznala a myslím, že je zkusím. lu.hulkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  120. Na moje vlasy používam len klasický žihlavovy olej ktorý ich dobre regeneruje. A klasicky šampón a kondicionér,keďže si ich takisto často žehlím,hlavne cez školu,rozmýšľam o zakúpení šampónu a masky ktoré používaš. A môj email laura.grecnarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  121. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  122. Momentálne používam šampón od Yves Rocher bez silikónov a masku proti vypadávaniu vlasov od Lee Stafford (občas olejovú masku Syoss) a Mythic Oil od L'Oreal. Sú super, ale šampón a masku idem vymeniť za nejaký z lekárne (asi pivoňkový Klorane), lebo moja vlasová pokožka už dlhodobo trpí a preto vlasy vyzerajú poškodené a vypadávajú viac, než by mali. Skúšala som rôzne produkty a bola som s nimi viac-menej spokojná, ale problém citlivej pokožky a vypadávania žiaden produkt z drogérie nevyrieši, lebo všetky obsahujú silikóny. No paradoxne, v stylingových prípravkoch mi silikóny nevadia.

    Čo sa týka úpravy vlasov, snažím sa to držať na minime: vlasy fénujem len občas, žehliť musím (cca 2x týždenne), lebo moje vlasy sú husté, jemne vlnité, krepatia a idú si vlastnou cestou :) Ak je po žehlení nutné, dám na ne ešte trošku oleja alebo sprejový kondicionér. Mám rada produkty na finálnu úpravu s krémovou konzistenciou - Oriflame má takýto malý fialový produkt - hľadám nejakú alternatívu. Stylingové veci ako lak na vlasy, tužidlo, gél alebo suchý šampón používať nechcem, nie sú mi príjemné.

    Žiaľ s vlasmi neviem robiť žiadne kreácie. Veľmi sa mi páči Respectissim žehlička, rada by som vyskúšala natočiť vlasy, ale kulmu ani natáčky používať nebudem. Ale práve fén a žehlička patria do kategórie produktov, ktoré naozaj veľmi nerada riešim a nerada za ne utrácam :)

    Mail katka(a)extraordinaire.sk

    OdpovědětVymazat
  123. Pouzivam ruzne sampony. Momentalne mam regenarcni od yves rocher. A umyvam si je vzdy 2x. Denne ne. A nezehlim. Fenuju jen vyjimecne. Radeji mam kdyz uschnou samy. Small.seashells@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  124. Ahoj holky :)
    Tohle je moc zajímavý článek (i video), moc děkuju za inspiraci :)
    Já si vlasy taky umývám většinou 1x za 3 dny večer. Šampony nějak moc neřeším, většinou popadnu ten, který zrovna stojí na vaně :D Po umytí pak většinou (když mám čas) nanesu pečující masku. Po vysušení si pak vždycky do konečků vlasů vetřu trošku kokosového oleje, který se hodí fakt skoro na všechno, miluju ho <3
    Hannie.221295@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj holky :)
    vzhledem k tomu, že mám vlasy přirozeně velmi husté a vlnité, je žehlička mým každodenním pomocníkem. Suché šampony tolik nepoužívám, ale na druhou stranu často vyživuji konečky svých vlasů různými olejíčky.
    Díky za super inspirativní článek!

    OdpovědětVymazat
  126. Ahoj, já teď šampony i ostatní přípravky střídám docela často, momentálně mám doma Baleu, ale vzpomínám si, že první můj přípravek na styling byl od Welly:)) byla to tužící pěna, díky níž jsem si kudrnatila vlasy a byla v modrém obalu, ani nevím proč si to tak detailně pamatuju:D
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  127. Já produkty na vlasy dost střídám. Osvědčil se mi Toni&Guy, Timotei, ale třeba i Cien z Lidlu. Při každém mytí používám balzám, před žehlením ochranný sprej od Avonu a pak buď olejíček na vlasy nebo sprej od Toni&Guy. A taky si jednou za čas dávám na vlasy kokosový olej:)
    reieva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Na své vlasy jsem nikdy nic zázračného nepoužívala, protoze mi to prislo zbytecne. Kupovala jsem si bežné šampiony a kondicionéry (masky jen nekdy). Az ted, kdyz mam vlasy delsi jsem si vsimla, ze mit dobre produkty na vlasy je opravdu dulezite. Tudíž se muj okruh produktu rozšířil na sampon, masku, spray po umyti na regeneraci vlasů a samozrejme kokosový olej, ktery se da použít uplne na vse a vzdy funguje (na vlasech ho nechavam hodinu v alobalu a poté umyju :)) diky za super článek kat.holikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  129. Já na vlasy používám většinou výrobky od Lorealu nebo Schwarzkopf, ještě jsem ale nenašla nějaký takový, který by byl pro mě ten nej. Šampóny a kondicionéry většinou používám ty od Avonu, ale poslední dobou mi přijdou, že mé vlasy spíš vysušují a není to ono. Zaujala mě ale díky tobě ta řada od Welly.
    sykorova.p@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  130. Já se musím přiznat, že nic moc speciálního nepoužívám, co se týče přípravků. :D u mě to končí kondicionérem, a něco jiného jen občas. Na co ale nedám dopustit je tangle teezer a žehlička od rowenty :). Bez těch bych pravidelně odcházela s vrabčím hnízdem na hlavě. Občas ještě používám kulmu, také od rowenty, ale jako ty Niky mám raději spíše přirozené lokny, takže to ykouším spíše přes žehličku.
    barcam@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Já se tedy přiznám, že o vlasy moc extra zatím nepečuji ale mám v plánu si pořídit něco lepšího na ně :) tyhle přípravky mě okouzlili :) Vlasy si tedy nežehlím, ani kulmu nepoužívám, nerada si je ničím, takže používám max šampon teď momentálně od Syos, a čas od času když se mi chce tak masku :)
    starostova.lucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  132. Já produkty na vlasy střídám, momentálně používám Avon.. mám vlasy trošku zničené od žehličky, tak stále pátrám po něčem vhodném.
    mch.michaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  133. Ja osobne na vlasy nepoužívam nič tak zaujímavé. Vlasy nemám farbené, dobre sa rozčesávajú, takže si raz za čas dám nejakú oživujúcu masku. Ale v poslednej dobe som si veľmi obľúbila značku TonyandGuy a Redken, ich šampóny a balzamy sú skvelé!

    hanzalikovam@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  134. Ahoj, pokaždé zkouším nějaké nové produkty ,které musí hlavně krásně vonět :) můj prozatímní favorit je Z.ONE Milk Shake a Orofluido :) Ivushka.skol@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  135. Ahoj, produkty hodně střídám,musí hlavně krásně vonět :) můj prozatímní favorit je Z.ONE Milk Shake a Orofluido :) ivushka.skol@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  136. Hezký večer,

    Tak jsem se rozhodla do soutěže také zapojit, nýbrž by se mi produkty na míru velice líbily :). Vlasy pro mě znamenají hodně. A jsem strašně ráda, že si taťka na mně dal záležet a takové vlasy mi byli dopřány. A péče o ně je pro mě také velice důležitá. Vlasy si myju 3x týdně a zásadně vlažnou vodou a kvalitními šampony (které se snažím co nejvíce střídat, aby si vlasy jen tak nezvykly a neunavily se). Poté si na vlasy dávám masku a tu oplachuji studenou vodou. To mě naučila moje babička, která si odjakživa myla vlasy studenou vodou. Údajně to má přidat na lesku. Od babičky jsem se také naučila si 1x až 2x měsíčně dát na vlasy olivový olej, zabalit je na hodinu do ručníku a poté pořádně opláchnout vodou. Krásně to vlasy oživí a přidá lesk. A to babička vyčetla v knížce o francouzskách a jelikož francouzsky jsou ty nejkrásnější ženy a nedají dopustit na všemožné domácí masky, tak toto musí zaručeně fungovat. :)

    Dále jsem se od babičky naučila si dostatečně před spaním učesat vlasy. Tak zhruba 100x (to je taky vyčtené z knížky o francouzskách). Parádně se tím prokrvý pokožka a člověk se hned cítí lépe. A kdyby hřebelcování vlasům vadilo, tak by po Francii chodily skoro samé holohlavé ženy. :) Jinak užívám vitamíny, olej na vlasy a speciální přípravky před kulmováním a žehlením vlasů.

    maladominika14@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  137. Momentálně je mým nejlepším pomocníkem asi tak miliarda pinetek a sponek, protože si vlasy nechávám dorůst a jsou teď v té nejhorší možné fázi :D Jinak zrovna používám šampon od Toni&Guy a mám ráda taky jejich lak na vlasy.
    black.marry@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  138. Já teď momentálně používám růžovou řadu Garnier - šampon a masku. Vlasy jsou nadýchanější a navíc krásně voní, něco jako melounová žvýkačka. Jinak občas stříknu bezoplachový kondicionér a tím to končí. Na úpravu vlasů jsem hrozně líná, nebo si i naplánuju, že si s nima něco udělám a pak nestíhám :) nikolka2112@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Na mytí mám aktuálně TIGI Catwalk Oatmeal & Honey, z této řady pak i masku a kondicionér. Na úpravu Sea Salt Texturising Spray od Toni&Guy a Matt paste od Label.m :) ladto@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Na vlasy používám poslední dobou co nejvíc takový ty přírodní šampóny. Měla jsem nějaký kopřivový a tak, ale nejčastěji kupuju chmelový. Potom do vlhkých vlasů stříkám sprej od Loreal Studio Line - Silk ans Gloss, má to být na podpoření vlnitých vlasů. Popravdě teda nevím, jestli to něco dělá, ale když si to dám, tak mám lepší pocit. :D Jinak na masky a podobný věci jsem celkem lajdák...
    katerina.antos@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  141. Moje vlasy si většinou dělají co si chtějí.. :-/ někdy je docela fuška vyjít ven a nevypadat jako kdyby mě zasáhl elektrický proud :D většinou si taky musím umývat vlasy každý den, protože se mi mastí dost rychle a taky hodně rychle odrůstají a jde vidět od kořínků moje hnusná barva vlasů a to pak rychle barvím, aby to nikdy nepoznal.. video je super inspirace.. :) díky za tipy :)
    jana-milickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  142. Ahoj, tak ja si nove poridila sampon na jemne vlasy od Tony and Guy. Zda se mi tak nejak normal, ale ze by mi po nem vlasy vydrzely bez myti vic jak den, tak to tedy opravdu ne :). Jinak moje klasicka uprava po myti je fenovani, abych moje vlasy nabyly alespon trochu objemu. Parkrat jsem take zkousela i žehlit, ale bud to neumim, nebo to pro moje vlasy neni to prave, protoze pak vzdy vypadam jako zmokla slepice, takze vlasy nakonec skonci v culiku. Nevim, ale asi potrebuju novy sestrih, protoze ted mivam pocit, ze i potom vyfoukani uz to neni to, co to byvalo.... ;)
    Mej se fajn a diky za clanek!
    Jana
    dziny(at)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Nemám vůbec žádný stálý produkt, který bych na vlasy používala. Zatím jsem nenašla nic, co by mi vyhovovalo, takže zkouším všechno možné a hledám něco, s čím bych byla konečně spokojená. Aktuálně střídám šampon od Syoss a Dove, protože je chci dopotřebovat. A poté používám balzám od Pantene, který mám docela ráda. :)
    diaryofagirlythings@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  144. Poslední dobou si vlasy hodně kulmuju. :D Ale jinak to moc neřeším. Jen šampón a kondicionér. A jelikož jsem nejlínější tvor na světě, většinou jen nechám přirozeně uschnout, fénování mě vyloženě nebaví. :D

    bara.hor@email.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Já používám posledních cca pět let šampony Alverde. A olej na konečky, ale na ty moje ježaté vlasy to stejně funguje jen omezeně :D
    siroka.alzbeta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  146. Vlasy mam bohuzel hrozne jemne a zaroven rychle se mastici, takze najit pripravky, ktere by mi vyhovovaly, je docela problem. Momentalne pouzivam sampon od Lorealu, ktery ma v sobe selenium a proto by po nem mely vlasy rychleji rust. Pak pouziji bud kondicioner od Biosilku anebo zelenou masku opet od Lorealu. Nakonec uz jen nejaky olejicek, koprivovou vodu pro objem a nekdy i tekuty keratin od Bione. A jelikoz si vlasy denne zehlim a fenuji, potrebuji i nejakou peci pred teplem. :)

    kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  147. Používám šampony různé moc na mě nemají vliv a kondicionér od dove :) vlasy hodně žehlím, vždy nastříkám ochranu před teplem od schwarzkopf :) kordikovamisa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  148. Ahoj, můžu se jenom zeptat, jestli už někde byl uveřejněn výherce? Na fb stránce to nemohu najít, díky :)

    OdpovědětVymazat
  149. Mě poslední dobou začaly hrozně padat vlasy, a tak přemýšlím co s tím? Neměl někdo z vás podobný problém? Kamarádka říkala, že na vlasovou regeneraci dost pomáhá Keratin Exclusive, tak jestli tento přípravek některá z vás nezkoušela. :)

    OdpovědětVymazat