A Cup of Style jacket - Reserved, shirt - Mohito, jeans - Levi's, bag - Rebecca Minkoff, shoes - Toms, watch - CLUSE, lips - MAC Diva-ish. Photos by Barb

Věřím, že i sebemenší pozitivní čin a myšlenka se nám v životě vrátí. Je to vše o přístupu a uvědomění. Tento outfit jsem na sobě měla na prezentaci od značky Lush, která nejen, že vyrábí voňavou a barevnou kosmetiku, ale taky se snaží bojovat proti testování kosmetických a dalších látek na zvířatech a obecně proti dalším zlům týkajících se práv zvířat, lidí, a přírody. Dělá tak například svojí asociací Lush Prize. Je to soutěž, do které se může přihlásit (nebo být přihlášen) jakýkoliv člověk nebo skupina lidí, kteří nějakým způsobem bojují proti testování na zvířatech - ať je to výzkum, lobbying, či jiná kategorie. Z každé kategorie se pak vybere vítěz, kterého projekt Lush podpoří především finančními prostředky. Více se dozvíte na lushprize.org, kde můžete i nominovat soutěžící. Druhou cestou, kterou Lush bojuje, je Charity Pot. Je to krém na tělo a ruce, z jehož prodeje (celá částka kromě DPH) jsou podporovány aktuálně tři české organizace - Svoboda zvířat, Green Life a Nekupuj, Adoptuj. Mrkněte na jejich aktivity na jejich webech, nebo třeba zajděte do Lushe očichat Charity Pot a třeba se do něj zamilujete tak jako já a zmiňovaný boj tak podpoříte. Co si o tom vlastně myslíte?

I believe even the smallest positive action or thought counts and brings more to our lives. It's all about the positive approach to life. I wore this outfit to a presentation made by Lush, to show us that they not only make beautiful cosmetics, but also fight animal testing. How? First, by organizing Lush Prize, a competition held for people and projects all over the world, trying to make a change in this subject. Second, by selling Charity Pot, while the whole price of this body lotion goes to small organizations helping animals, environment or people's rights, for example. You yourself can help by buying Charity Pot or nominating a project you know deserves to be seen and supported.

A Cup of Style A Cup of Style A Cup of Style A Cup of Style A Cup of Style A Cup of Style A Cup of Style

26 komentářů

  1. To je super, musím se zaskočit podívat do Lushe na ten krém :) Jinak krásné fotky a outfit jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím si, že je to skvělé, to co oni dělají. Několikrát jsem četla o kosmetice která testuje na zvířatech a je to prostě jedním slovem hnus. Určitě se tak na jejich stránky podívám.
    Jinak na fotkách ti to moc sluší, takové veselé a ještě když se do toho usmíváš, paráda! :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz
    Katty

    OdpovědětVymazat
  3. Opět skvělý outfit :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Teda Nicole, ty máš tak krásný úsměv! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi libi ty fotky, jsou takove jine nez obvykle. Barb odvedla dobrou praci :) a jinak ohledne Lushe, uz mam v planu koupit charity pot mamce k svatku, prijde mi to totiz hrozne super napad. Jak kelimek, tak podporit koupi darku. Nekolikanasobna vyhra :)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš moc krásný vlasy:-) Používáš na ně něco nebo je máš tak hustý od přírody?:)

    OdpovědětVymazat
  7. Nicole si dokonalá, krásne fotky a krásny outfit !! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten projekt Lushe je opravdu skvělý!
    Tobě to sluší, ta bílá bundička se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. škoda, že Lush u nás nie je, ale mala som možnosť zájsť do tohto voňaveho obchodiku v Prahe (a samozrejme, si odniesť nejaku maličkosť) a bol to zažitok :) Sú skvelí v tom, čo robia a ako to robia....
    a veľmi ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná Nikča :-) Máš vždycky krásné sluníčkové fotky <3

    OdpovědětVymazat
  11. Super outfit, ta mini kabelčička se mi děsně líbí :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj holky, sice nepíšu k tématu, ale... Právě sem po půl roce zavítala na váš ask a neměla sem to dělat. Docela mě rozohnily komentáře některých anonymů týkající se hodnocení Lucky, jejích videí a práce na blogu. Proboha, hlavně je neberte vážně. v první řadě jde vidět, že někomu jde jenom ot to, aby vás shodil a případně vám zasadil brouka do hlavy. (mimochodem přijde mi strašně smutné, že někdo nemá lepší věci na práci než se snažit znepříjemňovat někomu život což podle mě musí nutně vypovídat o tom, jak moc naprd je ten jeho život) a taky se ani nejdená o nejmenší náznak konstruktivní kritiky...Přijde mi, že každému člověku, který vidí dál než za svůj nos musí být jasné, že ne všechna práce jde vidět a že ne vždycky jde všechno rozdělit úplně tiptop. Zvlášť bych ti Luci chtěla říct, že máš stejně zajímavé videa jako Nicol a myslím si, že jste obě stejně super. Takže jen tak dál a z hejtrů si, prosím, nic nedělejte. :-) Myslím si, že jste jedny z mála blogerek, které musí být sympatické naprostě většině lidí. :-) Kristýna

    OdpovědětVymazat
  13. Poslední dobou se mi moc líbí jak kombinuješ oblečení, hraješ si s barvami, materiály, střihy... tvůj styl je fakt super Niky! :)) Máš nějaké oblíbené zahraniční bloggerky, kterými se inspiruješ? :) Jinak si taky osobně myslím, že je to určitě skvělá věc... Lush je mi díky vám stále víc a víc sympatičtější, tak teď už bude třeba možnost ho konečně vyzkoušet. ;))

    OdpovědětVymazat
  14. To je super :). Tohle jsem o Lush třeba vůbec nevěděla. Věděla jsem, že netestují na zvířatech, ale že se až tak zapojují, to ne..to mě potěšilo :). Samotnou mě totiž tohle téma zajímá a snažím se kupovat produkty, které netestují.

    OdpovědětVymazat
  15. Veľmi elegantný a opäť krásny outfit, ktorý podčiarkol tvoju krásu!:)
    Veľmi sa mi páči bundička kabelka. :)

    http://nicoleworldcharm.blogspot.sk/
    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. Vy máte vždycky tak originální titulky, to obdivuji!:) Jinak moc pěkný outfit, zase krásně sladěný :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  17. Mně přijde trošku legrační, že na jednu stranu jedete LUSH a na jednu stranu nosíte kožené věci třeba.

    Každopádně ti to ale sluší, o tom žádná :))

    OdpovědětVymazat
  18. miluju Tvou nositelnou eleganci, Niky - tohle Ti jde skvěle, palec nahoru! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělé kousky, krásné hodinky Niki :)

    OdpovědětVymazat