ACUPOFSTYLE
Co nesmí chybět v šatníku přes léto?

1. Šortky (Zoot) nosím v létě ráda a hoodně často. Je pro mě ale docela těžké najít v obchodě ty pravé - správnou barvu, délku a provedení. Proto jsem si vždy v létě zvykla kraťasy sama vyrábět. Buď ze starých kalhot co jsem už nenosila nebo z kalhot třeba ze sekáče. Super jsou levisky 501, které se dají sehnat třeba v Textil housu, který má v Praze několik poboček. Pak už je stačí ustřihnout do požadované délky a dozdobit podle vaší představy. Mrkněte na náš DIY návod ve videu tady.

2. Košile (Zootje super volbou na každý výlet, festival nebo i do města. Vem si pod ní tričko a nech ji buď zapnutou nebo rozepnutou místo mikiny, uvaž kolem pasu, a když si budeš chtít sednout někam do trávy, můžeš ji použít místo deky. 

3. Maxi šaty (Zootmiluju pro jejich eleganci a pohodlnost. Navíc vypadají tak bohémsky a originálně!

4. Sandálky (Scholljsou nezbytností samozřejmě díky prodyšnosti takto na léto, ale pantofle jsou i jedním z aktuálně nejkontroverznějších a největších trendů. Co na něj říkáte vy?

5. Batůžek (Zootse ti bude hodit na všechny výlety - dáš do něj vše co budeš potřebovat, vodu, jídlo, bundu, a ponese se ti rozhodně lépe než kabelka.

6. Opalovací krém (Biodermasnad ani nemusíme připomínat. Ochrana před sluníčkem je důležitá a kvalitní krém nebo olej používej nejen na dovolené, ale i přes klasický všední den. My nedáme dopustit na Biodermu a konkrétně nám už od loňska vyhovuje tenhle nemastný olej ve spreji s faktorem 30 a podporou dlouhodbého a intenzivnějšího opálení.

7. Klobouk (Zootti sice nepomůže od vedra - v takovém ti asi bude docela teplo, ale já to přesto třeba na festivalech, kde je přímé slunce, ráda vytrpím, protože mě klobouk už párkrát zachránil od slušného úpalu (a hrozných vlasů!).

8. Polaroid (Polaroidlovepoužíváme hlavně v létě na focení krásných momentek. Fotku máš hned v ruce a ten pocit a atmosféra fotky za to opravdu stojí. Z Instaxu mini 8 jsou fotky ve velikosti kreditní karty a vejdou se tak skvěle jak památka do peněženky. Můžete ho díky klukům z Polaroid love vyhrát v dnešním videu. Pokud třeba uvažujete, že byste si ho koupili, můžete u nich využít i službu zapůjčení - foťák ti půjčí zdarma a zaplatíš si jen profocené filmy. Víc na jejich webu.

9. Sluneční brýle (EasyOptic) mám ráda trošku výraznější a vtipné. Proto mě baví tyhle kulaté zrcadlovky!

10. Plavky (Trianglsi vždy balíme do kufru jako první. Líbí se nám barevné, zajímavě střižené nebo z neobvyklého materiálu.

22 komentářů

  1. Šortky jsou nezbytnou součástí i mého letního šatníku. Já jsem si loni dvoje vytvořila ze starých taťkových džín a konečně mám šortky, které mi padnou :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, u mě je to trošku jinak :) Ale velice souhlasím s plavkami!

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. A u mě ještě černá sukně, k ní se dá vzít (skoro) všechno :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Maxi saty porad shanim.. Holt vysoke holky to nemaji jednoduchy:) a bryle mam hodne podobne a polaroid mam taky-akorat mi vetsina fotek vychazi presvetlena :( nejake rady?

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice polaroid nemám, ale slyšela jsem, že si tam můžeš nastavit filtry nebo jas...:)))

      Vymazat
    2. Sice polaroid nemám, ale slyšela jsem, že si tam můžeš nastavit filtry nebo jas...:))

      Vymazat
  5. Ten polaroid je super :) Jinak já na léto potřebuju šaty a plavky! Bez těch se prostě neobejdu :) miluju počasí, kdy si můžu vzít jen pidi kabelku, šatičky a sandálky :) jinak názor na pantofle jsem si ještě nedokázala pořádně utvořit, jelikož se mi k nějakému outfitu líbí a k dalšímu zase ne :)

    OdpovědětVymazat
  6. s mnohými vecami sa stotožňujem ;) u mňa je to zase namiesto maxi šiat maxi sukňa :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna tento týden budou mít maxi šaty v Lidlu a z letáku se mi fakt líbí :)
    Mě se ten styl pantoflí líbí, hlavně jsou pohodlný a člověk v nich může běhat celý den

    OdpovědětVymazat
  8. That's not fair, these are two cups of style, haha!
    I guess the giveaway is not open internationally, what a pity.
    xx, Flora
    http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  9. Všechny tyhle kousky (snad jen kromě klobouku, k těm jsem si ještě nenašla cestu) jsou pro mě na léto jasnou volbou, ještě mít nějaký ten polaroid a bylo by to dokonalý. Parádní video! :)
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  10. Supeeer video. V mém letním šatníku nesmí určitě chybět šortky, sandále, sluneční brýle, pohodlná letní sukně nebo šaty na každou příležitost a na chladnější večery upřednostňuji jeansku, která mě nikdy nezklame a hodí se snad ke všemu. Velmi na mě obě působíte velmi mile a sympaticky. Ráda pozoruju vaše videa a čtu vaše články.

    OdpovědětVymazat
  11. V mém případě nesmí chybět ještě letní barevné náramky! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jste skvělé ! přesně tyhle věci mám nejradši. Já si letos chci na léto pořídit tyhle sandálky/pantofle. Jsou tak zvláštní, až krásné. Samozřejmě taky polaroid ! :)

    macolovaaneta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. V letním šatníku mi vžádném případě nesmí chybět šaty. Než přejdou plískanice a zmizí led z oken, chodím na ně smutně koukat do šatníku. Ale jakmile konečně přijde léto, okamžitě se ponořím na dno skříně a všechny je vyrovnám na přední místo. A pak už jen vybírám, jestli mám zrovna náladu na zavinovací, maxi nebo mini. Kalhoty mi v létě nesmí na oči. Nejradši byh střídala jenom šaty a plavky. Přítel bohužel nesdílí mojí posedlost, a tak abych zabodovala i u něj, musím čas od času vytáhnout maskáčované šortky, tričko a tenisky. A konečně se dočkám obdivu :-D
    Pěkné video, brala bych (překvapivě :-) hlavně ty šaty, klobouk a plavky.
    hoskova.ver@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Mě nesmí chybět právě batoh. V létě sebou tahám opalovák, knížku a hlavně dost vody a starý zenit což je dohromady fakt hodně těžký pro kabelku přes rameno.:) Navíc v létě jsem celkově víc venku a mám mnohem radši když mám volný ruce a nemusím si pořád nandavat padající ucha kabelky na rameno. :D

    anicka.vo@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Se vším souhlasím, jen mi tam chybí cardigan na chladnější letní večery :-)
    luciedanielova11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. pantofle jsem si moc oblíbila, i z praktických důvodů, ale triangl šílenství jde mimo mě...

    OdpovědětVymazat
  17. Niky ma kraasny saty a ta rtenka ji moc sedne:) a pistavu co ma Lucka,to dost zavidim! :) v lete jedu do spanelska a do rakouska a mooc se tesim. Krasny leto i vam holky:)
    misa.chmelikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat