A Cup of Style
Už je tu opět sváteční čas. Brzy začnou všude svítit světýlka a hrát koledy, a my se budeme snažit nenechat se tím otrávit a naopak navodit si vánoční atmosféru. K tomu vám může pomoct radost z vánočních dárků - a to ne z těch pro vás, ale z těch, které budete samy darovat. Pokud stále nemáte jasno, co kámošce, ségře, mamce nebo přítelkyni, třeba vám pomůže některý z našich tipů!

1. Parfém. Voňavý dárek pod stromečkem ocení každá z nás. Když je to náš oblíbený parfém, nebo nový, který se trefí do vkusu, jásáme a očucháváme si zápěstí klidně až do konce Popelky. Znáte to. My si teď oblíbily Eternity Now, která nám dorazila od Calvin Klein. Je to taková svěží, nasládlá vůně, a dá se párovat i s jejím pánským protějškem. Ostatně, mrkněte na jejich krásnou kampaň!

2. Knížky. A proč ne rovnou tu naši? Móda, krása a životní styl potěší každou slečnu. Je to průvodce stylem, motivací a dalšími kapitolami, kterým se věnujeme na našich kanálech. Pořídíte ji ve všech větších knihkupectvích (pokud je někde vyprodaná, po 14. 12. by snad měla opět přijít na sklady) například na Martinusu, kde letos mají i krásnou akci, že ke knize můžete pomocí kartičky, která vám dorazí k objednávce, darovat ještě dvě hodiny na čtení.

3. Manikúra. Vtipná sada na úpravu nehtů, kdo by po ní netoužil? Hodí se na cesty i do domácnosti, a mě zkrátka baví! Tahle je konkrétně ze Zootu. Na tom můžete na jakoukoliv objednávku (kromě již zlevněných kousků a oolovků dne využít náš slevový kód RADOSTODACUPOFSTYLE a získat slevu 15%!)

4. Svačinové krabičky. Pro ty, které si rády připravují svačinu doma - saláty, toasty, ovoce nebo domácí sušenky? Tahle vymakaná krabička obsahuje ještě její menší verze a můžete si tak vybrat přesně podle potřeby. K sehnání taky na Zootu.

5. Roztomilé drobnosti najdete letos v C&A. Jsou to malé peněženky, přívěšky, vizitkovníky a další roztomilosti, které potěší, ale nezruinují peněženku. Ideální třeba pro spolužačky a kamarádky. Není přece nutné dávat si veledary. Hlavní je potěšit a překvapit.

6. Milovnice čajů ocení nějaký originální kousek do sbírky. My vybraly tento z Bellarose.cz, s příchutí Winter Berries, ale musíme říct, že vybrat příchuť nebylo v tom množství lákavých směsí vůbec jednoduché.

7. Kromě vůně horkého čaje k vánocům patří ještě byt provoněný svíčkou. Village Candles vydrží neobyčejně dlouho a provoní opravdu celý váš domov.

8. Tento zajíček je nejen pěknou dekorací a těžítkem, ale i držátkem na prstýnky. Drobnost, která potěší! 

9. Pokud hledáte dárek pro cestovatelskou duši, mrkněte se na stírací mapy. Je to veliký plakát s metalickými políčky, které když seškrábete (ano, jako všichni milujeme seškrabovat losy!), ukáže se barevné políčko. Můžete si tak označkovat, kde jste už byli nebo kam byste se rádi podívali. 

10. Powercube je kostka, která vám rozšíří možnosti vaší zásuvky. Z jedné jich udělá rázem pět a navíc se ji dá vyměnit adaptér. Můžete si ji tak vzít s sebou na cesty a máte zaručený dostatečný příjem energie.

11. Dekorativní kosmetika potěší každou, ale není úplně jednoduché trefit se do vkusu co se například ostínů týče. Proto doporučujeme držet se při zemi a vybrat produkty se kterými vedle nešlápnete. Například z našeho oblíbeného Benefitu - Porefessional bázi pod make-up, Roller lash řasenku nebo náš nej produkt na obočí, zabarvený gel Gimme Brow. K sehnání jedině v Sephoře.

12. Vůni už jsme zmiňovaly... znáte voňavější obchod, než je Lush? A roztomilejší? Mají opět i vánoční edici, a dárky odtamtud doporučujeme všemi deseti. Ať už mýdla, tuhé pěny, balistiky, sprchové gely, šampony nebo třeba tuhé parfémy. Vybírat se dá podle krásných vůní, vtipných provedení produktů nebo výstižných jmen.

13. JOCO hrnek je skleněný přenosný hrneček, který vypadá parádně, udrží vaší kávu nebo čaj v teple a ještě je uzpůsobený tak, že z něj při chůzi nápoj nešplouchá. Ideální pro věčné nestíhače, kteří si užívají svoje ráno za pochodu. Najdete ho na Woodies, kde až do neděle platí slevový kód BLACKFRIDAY na 30%!

14. Já jako největší zimumřivec co se hlavy týče musím potvrdit, že tahle roztomilá čepice udělá všem mně podobným radost! K tomu, že je krásná i parádně hřeje. Je k sehnání na Woodies.

15. Když už jsme si tak nenápadně zpropagovaly knížku, nemůžeme si odpustit ani malé promo naší kolekce triček, tašek a plakátků. Náš oblíbený citát "Don't dream your life, live your dream" se vám určitě bude krásně nosit. Objednávat můžete na Shop.acupofstyle.com, objednávky budeme vyřizovat co nejrychleji, aby dorazily včas pod váš stromeček.

16. Kdo nás sleduje ví moc dobře, jak posedlé jsme krásnými hodinkami. Například Triwa jsou švédské kvalitní poklady, které už se sice berou za módní investici, ale takovou, které nebudete litovat. Jsou nadčasové a jejich provedení si určitě zamilujete stejně jako my. K sehnání jsou například na Zootu.

17. Externí nabíječka je naše veliká záchrana. Kvůli neustálému používání telefonu se nám často přes den vybije zrovna v tu chvíli, kdy není možnost zapojit ho do zásuvky. Tu power banka nahradí. Nabijete ji doma a pak z ní telefon dobijete v případě této Coolpad hned čtyřikrát. Hodit se vám bude i na cestování, kdy prostě telefon nedobijete nebo třeba na festival, kde k zásuvce přístup jednoduše není.

18. Není jednoduché najít pěkný a vtipný obal na brýle. Já tu práci udělala za vás. Co třeba tento?

Nezapomeňte, že po celý advent budeme držet Vlogmas - každý den najdete na našem youtube kanále nové video, a navíc budeme každý den soutěžit o jeden dárek právě z naší dnešní selekce pro holky, a zítřejší pro kluky!
Máte nějaké vlastní tipy na to, čím obdarovat? Podělte se s námi o ně v komentářích!



41 komentářů

  1. Vy mě zlobíte holky :D Ty věci jsou všechny naprosto perfektní a moc se těším na soutěže :)

    OdpovědětVymazat
  2. Eternity mám na svém vánočním wishlistu, super tipy! :)
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Super tipy. :) Zrovna přemýšlím, co dám ségře a kamarádkám k Vánocům, tak se to krásně hodí. :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  4. Ooo, super typy. Určite ste ma inšpirovali. Už sa teším na VLOGMAS. ��

    OdpovědětVymazat
  5. Já myslím, že by potěšilo i něco k jídlu! :) Například ty Mixit tuby s müsli jsou dobré, nebo stačí nakoupit menší dobrůtky a udělat z nich pěkný koš. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé tipy holky!:)
    Hezký víkend!
    xxM
    http://sunstreetbymonica.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelé tipy :) Ja rada nakupujem a dali ste mi fakt dobré nápady na darčeky :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle články jsou moc fajn. A myslím, že 13. a 16. bych asi nutně potřebovala :D

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Inspirativní video i článek. Oceňuju, že jste video doplnily o opravdový článek, alespoň jsem se mohla k jednotlivým dárkům jednodušše vrátit, děkuju. Těším se na video, které mě inspiruje, co se týče dárků pro kluky, nikdy se nemůžu rozhodnout, co jim koupit, přemýšlím, co by jim mohlo udělat radost, ale většinou mě toho moc nenapadne :D
    A Vaší knihu si plánujeme koupit se ségrou napůl, takže si nadělíme část Vánočního dárku jedna druhé. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Právě mám nakoupené dárky pro rodinu a pro kamarádky ne, tak se to bude hodit a mamce k tomu ještě něco dokoupím :) Doopravdy moc super.

    OdpovědětVymazat
  11. Super video a článek :) aspoň mám trochu představu, co komu koupit :)

    OdpovědětVymazat
  12. všechny tipy byli moc pěkné hlavně hodinky a knížky

    OdpovědětVymazat
  13. Není možné že už to bude rok co jsem hltala ty vaše videa na typy na dárky. Opět úžasné video a těším se na další:-) Jste skvělé!!

    OdpovědětVymazat
  14. Jeej! Tá vianočná kolekcia Lush je taká roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  15. holky, jste super sympaticky a vase videa mam moc rada, jenom jedna vec mi v nich opakovane rve usi :D rozlisujte "rádi" a "rády" .. kdyz mluvite o sobe - o zenach, pak "máme rády" a ne rádi :)

    OdpovědětVymazat
  16. Teraz lutujem ze som nekupila sesternici tie peny lush miesti bath bomb vo viedni :/ skoda ze tu na SR nie je lush. A uz dlhsie uvazujem nad benefitom tak si mozno o to napise jeziskovi:D. Inak ten skleneny cup nie je taky neprakticky, tzv tazky?

    OdpovědětVymazat
  17. Nejraději bych to místo pro někoho, koupila vše pro sebe!!! =DD

    WORLDNEEDSWOMEN

    OdpovědětVymazat
  18. krásné věci! určitě se pro někoho budou hodit:) a knížka ještě jednou - nádherná!
    a ta mapa vypadá moc pěkně:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. super článok, potešila by som sa úplne všetkému :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Nadherny darecky :) Rada davam k Vanocum svicky, protoze jsem takova "svickova" rodina a nikdy jich nemame dost :) a ta mapa je bozi. Vubec jsem nevedela, ze neco takoveho je, takze super napad!

    OdpovědětVymazat
  21. Nadherny darecky :) Rada davam k Vanocum svicky, protoze jsem takova "svickova" rodina a nikdy jich nemame dost :) a ta mapa je bozi. Vubec jsem nevedela, ze neco takoveho je, takze super napad!

    OdpovědětVymazat
  22. Video sa mi veľmi páči ! :) super baby :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  23. Baby zase super článok aj video. :) každý deň každým videom/článkom len potvrdzujete ako moc ste zbehlé vo svete módy a celkovo vo svete dievčat, tak isto ukazujete ako moc ste si tú cenu Blogerky roku zaslúžili zas a znova a nepoznám lepšieho adepta na toto ocenenie. Mne veľmi pomáhate keď nemám zrovna tak dobrú náladu a vaše video mi ju vždy zlepší. Patrí vám veľké ĎAKUJEM ❤️😊

    OdpovědětVymazat
  24. Wau, super video :) Skvelé tipy, niektoré by ma ani nenapadli, ale už viem čo kúpim sestre :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  25. Skvelé tipy na darčeky, tiež by ma niektoré nenapadli. :)
    Passion of Life

    OdpovědětVymazat
  26. Úžasné video a článek! ♥

    xoxo Suzy ( ˘ ³˘)♥
    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
  27. Holky dárky jsou boží, a myslím ze je super nápad dělat soutěže zde na blogu a ne na YT :) rozhodne mezi dárky je i spousta věcí co by udělaly radost i mě samotné :)

    OdpovědětVymazat
  28. Dárky jsou boží a uz mam neco i koupeného

    OdpovědětVymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  30. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  31. Já jsem sestřičce koupila Vaši knížku, protože Vás obě rády sledujeme a občas jste naší záminkou na společný šálek kafe a vaše video :-). Obě nás spojujete a díky Vám jsme si se sestřičkou vytvořily hezký rituál a proto se moc těšíme, že teď bude video každý den :-)!
    Můj typ na dárek pro holku je hrníček. Já sama miluji krásný hrníčky a tak je ráda i dávám :-). Doplním je o dobrý čaj a hezký dárek je na světě :-)! Děkuji za video.., určitě nějaký typ na dárek využiji (možná i pro sebe :-D). Těším se moc na další článek a hlavně na vlogmas :-)!!!

    OdpovědětVymazat
  32. Super tipy :) ! Ta mapa je skvělá :) !
    runeatandtravel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  33. svíčky, čaje, parfémy a knížky jsou dárečky, které se u nás pravidelně pod stromečkem objevují a vždycky mi udělají obrovskou radost :)

    OdpovědětVymazat
  34. Super inspirativni tipy. Tady jsem četl taky nějaké http://imen.cz/prehledne-a-zatim-zadarmo-10-tipu-na-vanocni-darky-pro-ni/

    OdpovědětVymazat
  35. Super tipy. Ja jeste pridam svoje, co jsem davala kamaradkam. Takovyto satek - https://www.kupujem.cz/satky-a-saly-1/ - je levny, stylovy a originalni. A jeste takovy novy hit pro lidi, kteri cestuji, tak jou stiraci mapy. Daji se koupit zde - https://stiraci-mapy.cz/ a funguji tak, ze kdyz se navstivi nejaka zeme, tak se na mape setre a clovek krasne vidi, kde uz vsude byl.

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj holky, s mojí přítelkyní slavíme za pár dnů výročí a chci jí dát najevo, jak moc ji miluji, vymyslel jsem že ji přichystám romantickou večeři při svíčkách, samozřejmě budu vařit já sám, k tomu nám koupím nějaké dobré červené víno a jako dárek plánuji koupit tady tento grow it set https://www.darkysradosti.cz/grow-me-miluji-te-p1964 Myslíte, že to moje dívka ocení?

    OdpovědětVymazat
  37. Naše dcera je ještě malá. S těmito věcmi ji ale za pár let určitě potěším. Však ono to uteče. Letos jí budeme kupovat kuchyňku https://hrackyzadobrekacky.cz/hracky-pro-holky/aga4kids-kuchynka-delicates-cookies-gvnv . Ráda se mnou v kuchyni vaří, tak bude mít teď alespoň svoji kuchyňku.

    OdpovědětVymazat