Krásnou neděli! Včera jsme pro vás měly článek plný tipů na dárky pro holky, tak dnes jsme vymyslely něco i pro kluky. Vždy máme trochu větší problémy s vymýšlením dárků právě pro ně, máte to tak taky? Budeme rády, když se s námi a se čtenáři v komentářích podělíte o další tipy.

1. První dárek ocení každý kluk, který má rád boty, čisté boty! Sneaker Lab je totiž sada na číštění bot a to rovnou všech povrchů, včetně kůže a semiše.

2. Jsme si jisté, že čepicí nikdy nic nezkazíte! My jsme vybraly žíhanou tmavě šedou, protože je univerzální, ale zároveň není jen nudná černá.

3. My s Niky milujeme hodinky, a proto jsme je zařadily i do našich tipů na dárky pro kluky. Je to sice už větší investice, ale jsme si jisté, že u hodinek TRIWA se to rozhodně vyplatí! Najdete je nově na Zootu a nebo pro vás máme TADY slevu 30% na různé modely!

4. S výběrem knížek jsme si nechaly poradit přímo od martinus.cz, kde také najdete vánoční průvodce knížkami. Tak se určitě podívejte a nechte se také inspirovat!

5. Taky máte občas pocit, že nabíjecí kabel k vašemu telefonu je moc krátký? Happy Plugs přišli s řešením a prodávají dvoumetrový nabíjecí kabel! To snad musí potěšit každého! I na Happy Plugs nabízíme našim čtenářům slevu 30% a to TADY.

6. Zapomeňte na potítka, míče, ponožky, nebo lahve na vodu, sportovní sluchátka Happy Plugs jsou originálním dárkem pro každého sportovce! A sleva 30% se vztahuje i na ně.

7. Originálním dárkem je podle nás také stylová prodlužka. Ta, kterou máme my se jmenuje Power Cube. Nabíjet můžete až šest zařízení najednou, což se opravdu hodí. Navíc jsou v balení i adeptéry do různých světových zásuvek!

8. Milovníky kávy nebo čaje zaručeně potěšíte skleněným hrníčkem JOCO cup. Klidně ho můžete naplnit zrnky výběrové kávy, nebo pytlíčky čaje a skvělý balíček je na světě!

9. Mezi hezké a praktické dárky patří také batohy. My rády vybíráme batohy ve Freshlabels, tak se zkuste podívat třeba tam.

10. Když jsou tu tipy na dárky pro kluky, nemůžou chybět ani trenky a ponožky!! To je prostě klasika. My doporučujeme vybrat nějaké veselé například od Happy Socks, nebo teď v C&A mají super s vánoční tematikou.

41 komentářů

  1. Taky mám problém s vybíráním dárků pro kluky :D

    OdpovědětVymazat
  2. Super tipy, obvzlášť pro kluky se to hodí, taky nikdy nevím, co koupit :D
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Mám to úplně stejně, tohle je pro mě vždycky boj :))) Tipy pro chlapy také plánuji!

    OdpovědětVymazat
  4. Pre chlapcov je to vždy ťažké vyberať :D Super inšpirácia :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Tady bych ještě doporučila třeba nějakou "pro" myš k počítači. :) Takovou, co má hodně tlačítek, můj přítel má takovou jednu a je z ní nadšený ještě po půl roce, co ji dostal. :) A nebo nějakou vtipnou, třeba ve tvaru auta (viděla jsem takovou třeba v katalogu Avon).

    OdpovědětVymazat
  6. super tipy :) hoci tento rok mužskému osadenstvu neplánujem kupovať nič, hrozne ma tieto články bavia :D ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Mně zase přijde, že pro kluky se vybírá lépe než pro holky! :D Jinak ta prodlužka je naprosto skvělý nápad, brala bych ji i já. :D
    Mé tipy: michaelasorelova.blogspot.cz/2015/11/tipy-na-vanocni-darky.html

    OdpovědětVymazat
  8. Výborným darčekom môže byť aj kvalitná kožená peňaženka, kožený opasok, alebo aj puzdro na telefón. Určite poteší aj obľúbený parfém, či napríklad komiksy. Obľúbenci počítačových hier sa potešia nejakej novinke. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Za tyhle druhy článků jsem vždycky neskonale vděčná :D. Co si pamatuju, tak jsem s dárkama pro pánskou část rodiny a přátel měla vždycky problémy. Ať to byl děda, otec, kamarád nebo přítel. Každý rok se opakuje to samé a to to, že netuším co jim pořídit :D Většinou končím u nějaké lepší flašky a kosmetiky :D

    http://lifestyleblogbykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Zrovna jsem dokoukala video :) od Vás mám videa s Vánoční tématikou prostě nejradši :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ta sada na čištění bot je super !! Něco takového jsem hledala i pro sebe, takže o důvod víc, proč navštívit FreshLabels :)))

    OdpovědětVymazat
  13. Zamilovala jsem se do joco hrníčků. Také jeden vlastním, tak možná podaruji brášku :-). Jinak super článek i video :-)!

    OdpovědětVymazat
  14. Ja tatkovi letos budu davat pasek a take premyslim,ze mu koupim tu power cube.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělé tipy, už bych asi také měla začít přemýšlet o nákupech na Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  16. Tyto tipy se mi hodí, děkuji za inspiraci :-))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  17. Vždy mám problém s vyberaním darčekov pre brata aj pre ocka :D Super tipy :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  18. Copak pro svého muže bych vybrat zvládla, ale taťka to je každoroční problém...

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. parádny článok :) ja má vždy problém s nákupmi darčekov :) najmä takto pár dní pred vianocami sú to najväčšie stresy :P

    http://icanwearmyconverse.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Tohle je vždycky nejhorší, dárek pro kluky. Pro ty mladé se to ještě nějak dá vymyslet, ale pro tatínka a dědečka? To je hrůza, ale díky vaším tipům to nebude tak složité, děkuju moc ♥

    OdpovědětVymazat
  21. Konečně mám inspirace na dárky :D http://ellissablog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Hodinky jsou vždy ta nejlepší volba! :D Alespoň pro mě... :)

    OdpovědětVymazat
  23. Super tipy! nejlepší je spodní prádlo a tyhle trenky jsou skvělý!:D díky holky❤

    OdpovědětVymazat
  24. Super tipy! nejlepší je spodní prádlo a tyhle trenky jsou skvělý!:D díky holky❤

    OdpovědětVymazat
  25. Sluchátka určitě potěší každého kluka, já je tomu svému kupuju, tak jsem je ani nemohla dát na blog, protože ho čte :D

    OdpovědětVymazat
  26. díky za tipy :) Pro přítele bych sice z vašeho seznamu nevybrala, ale u bratra mám jasno :)
    děkuju.
    vánoční soutěž s Elega o kabelku

    OdpovědětVymazat
  27. Dárky pro kluky a obzvláště pro táty je vždycky peklo, ale je to asi všude, protože když jsem sbírala inspiraci u holek ve třídě, nikdo nevěděl. Ale letos už mám naštěstí jasno, dám mu sprchový gel, který vypadá jako pivo, jak obal tak i vnitřek. Kdo by chtěl taky, za 140 Kč v obchodu Horoskop :)

    tripsandweekendactivities.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  28. Holky, ještě něco pro dědečky. To je moje každoroční noční můra! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Skvelé tipy. Najlepšia je powercube, vyzerá úplne parádne a konečne aj taká obyčajná a čisto praktická vec môže byť štýlový doplnok do bytu :)

    NITA

    OdpovědětVymazat
  30. Děkuji za pěkný článek a video! Docela mě zaujala ta powercube, myslím, že by se mohla mému příteli hodit. :-) Dárky pro pány jsou vždycky trochu oříšek, tento rok mě napadla nějaká pěkná šála, taška do práce nebo plavecká čepice, kterou by přítel využil při svém koníčku - plavání :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Opravdu jste mi moc pomohly. Letos jsem byla už zoufalá :)
    Simple Casual Things

    OdpovědětVymazat
  32. Opravdu jste mi moc pomohly. Letos jsem byla už zoufalá :)
    Simple Casual Things

    OdpovědětVymazat
  33. Zdravím, děkuji za článek. Někdy je opravdu obtížné vybrat správný dárek. Koukněte na tyhle stránky: http://www.originalnidarky.cz/107-vychytavky-na-cesty-a-do-auta. Třeba tam objevíte něco, co by se vašemu protějšku líbilo.

    OdpovědětVymazat
  34. Zdravím. Nová stránka www.Funnytricka.cz nabízí dárková trička za 169Kč

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, mně se naposledy podařilo potěšit přítele tímto menším dárečkem k výročí našeho ročního vztahu: https://www.darkysradosti.cz/multifunkcni-lopata-p2247 , jelikož je to kutil a rád je na zahradě, tak mu to udělalo opravdu radost ;-)

    OdpovědětVymazat
  36. Tenhle článek mám uložený a vždy se k němu po roce vracím, jelikož mi vždy pomůže na něco přijít, takže díky za něj :) Tento rok to zřejmě vidím na batoh, jen ještě nevím jaký, jelikož těch značek (Herschel, Fjallraven, The Pack Society), které dělají nádherné batohy je fakt dost. Dalším dárkem budou skate boty a pak klasicky nějaká kosmetika.

    OdpovědětVymazat