Včera (zrovna když jsem si četla o poptávkové křivce v ekonomii ke státnicím) mě napadlo podívat se, jestli mi něco nepadne do oka ve slevách. A nakonec toho bylo docela hodně, tak jsem si řekla, že bych se s vámi o mnou vybrané kousky mohla podělit.

1. Kotníčkové boty. Takových bot podle mě není nikdy dost. Jsou neutrální a doplní každý outfit. A tyhle k tomu mají ještě zajímavý detail na patě a zlatý zip.

2. Nedávno si jednu bucket bag pořídila Niky a od té doby po nich také pokukuji. Béžová sice asi nebude nejpraktičtější, ale je prostě krásná!

3. Hodinky jsou možná taková naše malá úchylka, protože už máme docela sbírku. Tyhle bílé mě ale hodně zaujaly, jen mám teď pocit, jestli Niky nemá podobné a začínám si připadat jako kopírka :D.

4. Takhle podle mě vypadají dokonalé šaty. Nejsou výrazné svými barvami, ale mají neobyčejný vzor. A navíc se dají kombinovat na různé příležitosti, jak do společnosti, tak na každodenní nošení.

5. Krajkové sukně byly velkým trendem loni a mně se stále líbí. Detail krajky, která přesahuje přes sukni je zajímavým oživením.

6. Tyhle vysoké kozačky mě zaujaly hned na první pohled, hlavně tím, jak jsou elegantní. Vypadaly by skvěle klidně k sukni i šatům na wishlistu, nemyslíte?

Tak co myslíte, které kousky bych si měla objednat? A jak to máte vy? Nakupujete rádi ve výprodejích? A nakupujete více online, nebo přímo v obchodě?

27 komentářů

  1. Všechny tvé kousky až na ty šaty se mi moc líbí (hold mám trochu jiný styl :)). Mě osobně zase strašně baví boty, takže tyhle supr čupr kotníčkové a kozačky ti určitě doporučuji koupit ;)
    Miška
    tripsandweekendactivities.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se určitě nejvíc líbí vysoké kozačky, hodinky a bucket bag :)

    OdpovědětVymazat
  3. Luci určite kotníkové boty - tých nieje nikdy dosť :D. Sukňa je veľmi pekná a určite ju budeš vedieť krásne akombinovať :) a bucket bag je proste TOP :D ten musíš mať ! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Oblečení radši nakupuji v obchodech než online. Ta kabelka je úžasná

    OdpovědětVymazat
  5. Ta kabelka a ty kozačky jsou skvělé. Já jinak preferuji kamenné obchody. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musim souhlasit...kammene obchody jsou vazne lepsi. tolik veci letelo do kose. jakmile to nevidite je to jak loterie :) vetsinou je vse made in china ve velmi spatne kvalite. nejsme tak bohate abychom kupovali levne veci,ze? takhle, kdyz na to nekdo ma a pak to treba proda tak ok, ale chce to mit dost penez nakupovat na dalku a riskovat :)

      Vymazat
  6. Ta černá sukně je naprosto dokonalá ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Mne sa rozhodne najviac páči bucket bag a vysoké kozačky. Do týchto dvoch vecí som sa úplne zamilovala. A myslí, že by si si ich mala zaobstarať a ja si ich asi zaobstarám tiež. :-D
    Ja mám rada nakupovanie vo výpredajoch. Vždy si v nich kúpim viac vecí ako keď sú za plnú cenu a mám z nich aj väčšiu radosť.

    OdpovědětVymazat
  8. O poptávkové křivce jsme se bavili ve škole zrovna včera! :-D Vysoké kozačky jsem si za poslední 3 roky velmi oblíbila.
    www.dendyss.blogspot.cz beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Popravde ani jednu vec bych nemusela mit. Boty vypadaji ok. ALe tvarem bych je zaradila o tri roky zpet. Trochu out. Sukne je pekna, urcite dobre doplni nejaky kostym na maskarni. Ta cerna krajka doplni dobre nejaky prevlek treba za babu jagu :) Kabelka je fain.. Mela bych ji za mesic spinavou a taky to otevirani jsem mela a kdyz jsem neco hledala neslo to otevrit..nic moc.. spise jen tak do sbirky - uze byt. Hodinky na leto jsou ok, ale ten reminek mi prijde jak z dob nasich babicek...Saty jsou pekny k cernym lodickam a kabelce by mohly byt in :) Vysoke boty maji desne plochou podrazku. Mela jsem podobne a po pul hodce boli nohy. Semis neni dobry do deste a na zimu vubec, takze bych sla do kuze ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Všechny kousky mě zaujaly, jsou parádní, ale kdybych se měla rozhodnout jen pro některé z nich tak rozhodne sahnu po satech- ten vzor nesezenes všude:) , tomu batuzku bych neodolá a jako poslední bych volila kotnickove boty, ten zlatý ZIP je dělá ještě krasnejsimi než jsou:)

    OdpovědětVymazat
  11. Kabelka a vysoké čižmy = láska na prvý pohľad :-)

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Tie kotníkové topánočky sú veľmi pekné ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  13. Přemýšlím, že si budu muset taky pořídit ty kotníčkové boty, jsou moc pěkné. A osobně mám radši kamenné obchody, e-shopům nijak zvlášť nevěřím, obzvlášť těm zahraničním. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jednoznačně ta sukně, bucket bag a hodinky (těch není nikdy dost!) :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jojo, při učení člověka napadne podívat se ledaskam :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Líbí se m hodně ten batoch. Je ůžasný malý a vypadá prakticky.
    Majdalenka s blogu: http://odzacatku.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. ach, ty kotníčkové botky jsou perfektní!!

    OdpovědětVymazat
  18. ten batôžtek je podľa mňa super a je dosť praktický, keď si so sebou nechceš brať veľa vecí a tým pádom trepať veľkú kabelku :) inak výpredaje sú super, ja osobne ich milujem, ale využívam iba tie v kamenných obchodoch :)

    Na mojom blogu práve prebieha giveaway, do ktorej ste všetci srdečne pozvaní!
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  19. Všechny věci jsou naprosto super, ty šaty jsou nádherné! :) A ta kabelka!!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  20. Ja by som určite volila kotnikové čižmičky!! Ale ta sukňa je najkrajšia!!!:-)
    Na výpredajoch nemám rada, že väčšinou namajú viac kusov jednej veľkosti konkrétneho kúsku... V tom prípade si človek tažko nájde vec, ktorá mu dokonale sadne. Ale nie vždy je to tak...
    A síce, vo výpredajoch sa dajú nájsť aj veľmi pekné kusky oblečenia.
    Ja osobne si niečo nájdem na internete a potom to idem omrknúť do predajne;-)

    OdpovědětVymazat
  21. Ty botky jsou super a sukně taky krásná, i když je vůbec nenosím :-) Letos jsem vůbec neměla čas ještě na výprodeje kouknout, loni mě minuly úplně. Možná je lepší ještě chvíli vyčkat na ty pravé slevy, kdy budou prodejci dávat pryč staré kolekce, aby mohli na pulty dát ty nové. V nich se za pár korun dají sehnat docela dobré věci, když má člověk ovšem štěstí :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Tu kabelku jsem obhlížela už v létě, ale za plnou jsem si ji koupit nechtěla, děkuji za připomenutí. Už je doma a je dokonalá!!!

    OdpovědětVymazat