Ahoj všichni, máme tu březen a s ním i další díl nové miniserie "#readingismycupofstyle". Minulý měsíc jsem vyzvala všechny z vás, abychom společně četli knížku Girl Online On Tour od Zoe Sugg a dnes si můžeme napsat o tom, jak se nám líbila/nelíbila a proč.

Knížka Girl Online On Tour navazuje na první díl s názvem Girl Online a já obě hodnotím víceméně stejně. Četla jsem je hlavně proto, že mám ráda Zoe, nenechám si ujít jediné její video a opravdu mě zajímalo, jaký vymyslela příběh a o čem knížky budou. Obě jsem četla v angličtině a určitě si myslím, že jsou fajn pro začátečníky. Angličtina je moc hezká a srozumitelná.

Knížka vypráví příběh mladé dívky jménem Penny, která trpí záchvaty paniky a učí se s nimi bojovat a kontrolovat je. Její přítel Noah je rockovou hvězdou a s tím samozřejmě přichází celá řada problémů. Více vám z děje prozrazovat nebudu, ale musím říct, že i když mi u obou knížek prvních pár stránek připadlo jako četba pro mladší dívky, po pár kapitolách jsem se dostala do děje a nemohla přestat číst. Knížky jsem tak přečetla během dvou dní a jak to tak bývá, bylo mi trochu líto, že příběh končí. 

Líbí se mi, jak je knížka členěná. Mezi celkem krátkými kapitolami je vždy blogový příspěvek, který Penny píše na svůj osobní blog pod přezdívkou Girl Online. To dává čtenáři zase trochu jiný pohled na celý příběh a dělá ho to zajímavějším.

Girl Online On Tour je rozhodně dívčí, "odpočinková" četba, ale jsem ráda, že jsem si knížku přečetla a jestli vyjde další díl, určitě si přečtu i ten.

Jak se Girl Online a Girl Online On Tour líbila vám? A jestli jste ji nečetli, chystáte se si ji přečíst?

Další knížkou, kterou jsem "nám" vybrala, je Pokání. Je to jedna z Nikči oblíbených, a proto bych si ji ráda přečetla i já! Doufám, že se ke mně tenhle měsíc také připojíte!

A abychom vás ve čtení podpořily ještě více, rozhodly jsme se společně s Martinus.cz obdarovat knížkou Pokání tři z vás! Pro účast v soutěži stačí napsat komentář k tomuhle příspěvku - může se týkat knížky Girl Online, Pokání, nebo nám můžete napsat, jaká je vaše oblíbená knížka - a připojit email! Za týden, v neděli 13.3., vybereme tři vítěze.

No a když už mluvíme o knížkách, tak poslední věcí, o kterou jsem se s vámi chtěla dnes podělit je, že jelikož je březen měsícem knihy, probíhá na webu Martinusu velká soutěž s názvem Knižní Šifra. Hraje se až o 128 knížek a to úplně geniálním způsobem. Na webu se každý den objeví část obrazu/šifry, ve které se ukrývá 64 různých knížek. Vaším úkolem je uhodnout co nejvíce z nich. Já jsem to zkoušela a zatím jsem moc úspěšná nebyla :D... Tak budu držet palce vám, ať jste úspěšnější!!


189 komentářů

  1. Ach jo, musím začít taky číst má nejoblíbenější knížka je Jmenuji se Martina a jsem anorektička. Girl online vypadá fakt dobře, možná se do ní pustim a třeba zkusím i to Pokání ;)
    Miška
    tripsandweekendactivities.wordpress.com
    misa.hamplova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Girl online jsem četla a je to fakt super knížka, můžu doporučit
    rencahlavata@email.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :-) Moje nejoblíbenější knížka je Zlodějka knih, je to nádherný příběh, i když z velmi pochmurné doby.

    OdpovědětVymazat
  4. Četla jsem Girl online a Pokání jsem zatím viděla jen ve filmové verzi. Girl online byla na mě moc "odlehčené" čtení =D Možná v 15 bych to ocenila víc. Já osobně jsem fanynkou Dana Browna, ale naposledy jsem četla Dívku ve vlaku (což počítám do přečtených knížek mimo školní povinnosti =) ).
    jackovova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Pokání je skvěle. Miluju i film, ale knížka je o mnoho lepší. Chci si ji přečíst znovu. Ian Mcewan je asi můj top mezi současnými spisovateli, takže doporučuji cokoliv od něho ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Já přečtu všechno, co se mi dostane do ruky většinou :D Ale kvůli práci se mi nedaří číst tolik, kolik bych chtěla. Tenhle týden máme,ale jární prázdniny, tak to napravím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojte :) čitala som iba Girl Online ale jej druhú časť nie. Rada by som si ju prečitala takže v nasledujúcom obdobi si ju určite kúpim. Moje najobľubenejšie knižky sú od autora " Paula Coelho".

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj :) Vlastním knížku Girl Online a souhlasím přesně s vámi. Je to knížka, která zatáhne do děje a prostě nejde přestat číst. Je to super knížka :) Podle recenzí je super i knížka Pokání, takže si myslím, že by vůbec nebylo na škodu si jí přečíst. Děkuji za super článek :) email: adela.mate@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Pokání mám v seznamu co chci přečíst takže se k ní snad někdy dostanu :-D Jinak nejoblíbenější knížku nedokážu vybrat ale třeba knihy Harryho Pottera bych mohla číst pořád protože ty mě jednoduše neomrzí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj holky, je bezva jak lidi inspirujete ke čtení! Girl online jsem nečetla, asi už nebudu úplně cílovka, ale Pokání by mě zajímalo (jen je v knihovně imrvére půjčená). Jako nejoblíbenější knížku asi nedokážu úplně určit jen jednu, ale nejmilejší jsou knížky od Barbary Woodové, klasiky od Betty MacDonaldové, Austenových a nemůžu vynechat Harryho Pottera! Zvláštní sebranka ale doporučuji :D
    gemini.qoi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ešte som ich nečítala, ale chystám sa (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj :-). Ja snad ani oblibenou knizku asi nemam. Nicmene bych si ted hrozne rada precetla Bez sance. Lucka z Martinusu ma na ni hezkou recenzi, tak me to hrozne laka :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj :-). Ja snad ani oblibenou knizku asi nemam. Nicmene bych si ted hrozne rada precetla Bez sance. Lucka z Martinusu ma na ni hezkou recenzi, tak me to hrozne laka :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Girl Online mě bohužel neláká, ale četla jsem na to spoustu pozitivních komentářů, tak uvidíme, jestli mě to někdy přemluví. :) Pokání mě na druhou stranu láká, už jen kvůli názvu. Moje nejoblíbenější kniha je však If I Stay - i zfilmováno. <3 :)

    Nikol.Sotolarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Girl online bych si urcite chtela nekdy precist. Prave ted ctu Snezi,snezi a porad se nemuzu dokopat k tomu, abych ji konecne docetla. Skola, jiné povinosti a na knizku pak neni cas. :D Tak se to budu snazit zmenit!
    mimaluk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, ani jednu z knih jsem nečetla, ale velmi mě láká Zoe Sugg, kterou bych si chtěla přečíst rozhodně v angličtině. Čtení mám moc ráda. Nedokážu určit jednu nejoblíbenější knihu protože jich mám víc, ale mezi nejlepší knihy podle mě patří knihy od Sophie Kinselly. Miluju především její psaní, vyjadřování a popisování postav.


    Fendrichova.Anet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Zrovna v pátek jsem koukala na filmové zpracování knihy Pokání a moc se mi film s Keirou Knightley a hercem James McAvoyem líbil a tak bych si ráda knížku přečetla. sedlbauerova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, já jsem měla od kamarádky pujčený první díl GirlOnline a taky se mi moc líbila! Zaujal mě nápad příběhu a celé zpracování. :) blazkkri@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Od Zoe jsem nečetla nic ale moje oblíbená knížka je od mala Malý princ, klasika❤️
    elinkadvorakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  22. Já teď dočítám Girl Online a přesně jak píšeš, prvních pár stránek jsem si říkala, proboha vždyť to je příběh pro 15ky, ale pak to tak zatáhne do děje, že nejde přestat! Takže si chci přečíst i On Tour. Pokání jsem zatím viděla jako film, knihu bych si ráda přečetla. Já mám nejradši knížky od Dana Browna :)

    OdpovědětVymazat
  23. Girl online jsem nečetla, ale chystám se na ni. :) Nejvíc se mi v poslední době líbila Divočina a Volání Kukačky.

    OdpovědětVymazat
  24. knížku Girl Online sem dostala od přítele a zatim čeká az na ni prijde rada ale uz se moc těším na příběh. Četla jsem ted takove vážnější a pak chci oddechovky, tak tohle bude správná volba

    OdpovědětVymazat
  25. Zbožňuji film Pokání! A moc ráda bych si přečetla i knížku. Mou nej knihou bude nejspíš Pampeliškové víno od R.Bradburyho :) Girl Online se mi taky doufám jednou dostane do ruky :) Vojtiskova.R@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Girl online jsem četla teprve první díl a moc se mi líbil,připadal mi takový odechový a čtivý :) ! Na druhá díl se chystám co nejdříve :). Mezi mé nejoblíbenější knížky patří samozřějmě Harry Potter, Legenda a Jestli zůstanu :) !

    misa.vundererova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Girl Online jsem četla taky v angličtině, opravdu doporučuji, protože je psaná opravdu srozumitelnou angličtinou, takže pro začátečníky ideál :-) Co se týče obsahu, tak mě moc nezaujal, není to úplně moje věková kategorie, ale pro zdokonalení angličtiny super :-) Na druhý díl se teprve chystám..

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, já už čtu jen v angličtině, protože se tím zaprvé zlepšuju a hlavně mi tu knížku trvá přečíst o něco dýl :D jinak ta soutěž na Martinus je super, už jsem našla 3 knížky :D

    OdpovědětVymazat
  29. Ahooj holky. :)
    Já už odmalička hrozně ráda čtu, většinou tak nějak všechno, prostě to, co mě zaujme nebo mi to je doporučeno. Před maturitou jsem četla hodně (taky jsem musela), ale nyní už studuji vysokou školu a vzhledem k tomu, že musím dělat fakt hodně věcí do školy, tak už na čtení není moc času. což mě velice mrzí. Minulý půlrok jsem nečetla vůbec, nebyl čas. Ale teď jsem se k tomu vrátila a zase jsem spokojená. Čtení mám moc ráda. Myslím si, že to je takový relax a hlavně nám to rozšiřuje slovní zásobu, což je také důležité! :) Takže nyní čtu "Hvězdy nám nepřály" ("The Fault in Our Stars") od Johna Greena a to je opravdu boží knížka (doporučuji! :) )! Viděla jsem i film, který jsem obrečela a knihu hltám. :)Avšak moje nejoblíbenější knihy jsou o ženách vyznávající islám, např. ze Saudské Arábie, Turecka nebo i Egypta... . Nebudu tu lhát, jsou to někdy docela drastické knižky vyprávějící o obřízce, násilí, bití žen atd. (někdo na to nemá jaksi žaludek) a většinou jsou i pravdivé, avšak je to velice zajímavé a VŽDYCKY mě to nadchne! Mohu doporučit např. "Umlčená" od Doris Glück nebo "Ímánova dcera" od Hannah Shah. Také jsem četla "Šifru Mistra Leonarda" od Dana Browna, ale mám ráda i českou klasiku. :)
    Nicméně, od Zoe jsem teda nic nečetla (upřímně, vůbec ji neznám :D) , avšak "Pokání" vypadá zajímavě. (y) :)
    Mějet se krásně a ať se vám daří! :)
    Ivka

    24iwa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Girl online mě vůbec neláká. Pokání jsem viděla ve filmové podobě a chtéla bycho mít i v té knižní. Moje oblíbená kniha je Měděný jezdec :).
    tfoldynova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj!:) Musím říct, že čtení mi přijde jako nejlepší způsob odreagování. Na chvíli se přenést do jiného světa, do jiného životního příběhu a ten náš, který může být občas těžký, nechat na chvíli za hlavou. Mladí lidé v dnešní době čtou málo, sama musím přiznat, že je pro mě těžké najít na čtení čas. Proto se mi líbí váš nápad společného čtení. Knížku pokání jsem nečetla a chtěla bych, hodně lidí mi ji doporučovalo a možná právě díky vám si ji nakonec tento měsíc přečtu. Děkuji! :-)
    KatkaBeze@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Minulý týden jsem dočetla knížku Krycí jméno Verity od Elizabeth Weinové. Kniha se mi strašně líbila a určitě ji doporučuji.
    romca.kunclova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Minulý týden jsem dočetla knížku Krycí jméno Verity od Elizabeth Weinové. Kniha se mi strašně líbila a určitě ji doporučuji.
    romca.kunclova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Me se nejvíc líbí knížka Girl Online (ta první část, druhou jsem nečetla), jelikož Zoe mluvi z duše všem holkám. Není to knížka, kde by všechny holky byli hezké a tak, ale napsala to ze strany holky tak, jak se občas cítíme každá. Hlavně je to všechno tak procítěné a do děje se uplne vžívám :) email: misa.erlichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Jé, Pokání, to mám na svém To read listu už dlouho :) Dokonce jsem se ani nepodívala na film, abych měla při čtení překvápko. Takovou soutěž si nemůžu nechat ujít :) anddulka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Pokání jsem si vždycky chtěla přečíst :) Bohužel teď kvůli škole nemám na čtení čas. Teď už věčnost mám rozečtenou Body Book a Bouři mečů.
    stre.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Girl Online On Tour jsem dočetla asi předevčírem a musím říct, že překlad rozhodně nebrat, je otřesný (u prvního dílu), v angličtině to bylo hned snesitelnější. Pro mě je to opravdu oddechovka, ale proč ne. Líbil se mi ten konec, ne úplně přeslazený na všech frontách :-)

    siroka.alzbeta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj, viděla jsem film Pokání, a moc se mi líbil, takže bych si někdy ráda přečetla i knížku, protože často ráda pak srovnávám, jak se kniha a film liší. Na Girl Online se také chystám už delší dobu, hlavně proto, že ji napsala Zoe :) Mezi moje oblíbené knížky patří třeba Zimní příběh, který je opravdu krásně napsaný. A myslím, že za přečtení stojí určitě Velký Gatsby, Divočina, Zlodějka knih nebo Posel :)
    adrianaprihodova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Knížky od Zoelly, jsem nečetla, ale mám to v plánu. Ale když jsem měla možnost do ní nahlédnout a jen tak prolistovat, tak jak si psala přijde mi to, jako čtení pro mladší:/.. Mé nejoblíbenější knížky jsou všechny z Harryho Pottera 100%:D. Teď se musím ale hlavně věnovat povinné četbě:). Mějte se krásně! adela.kotalova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj,
    já osobně nemám přímo oblíbenou knížku, ale přímo celou sérii a to Milénium od Larssona. Jeho tři díly této série jsou naprosto vynikající a dokážu si u nich odpočinout a zregenerovat.
    Kniha Pokání mě velmi zaujala už jen obálkou a anotací.
    Určitě musí být fajn a případně pokud bych ji vyhrála, tak ji budu číst mezi prvními :) a bude mít své čestné místo v mém videu týden s knížkou.
    https://www.youtube.com/channel/UCMkH3hyogXKydU4lmdzpToA

    1v8na@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Od Zoe jsem nic nečetla, nesleduju ji a knížka se mi zatím nedostala do ruky, takže mě to zatím nezlákalo. Pokání se mi líbilo ve filmové verzi, takže jako knížka by mě to bavit mohlo. :)

    sfeich@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj moje nejoblíbenější kniha je Jíst meditovat milovat :) protože donutí člověka se zamyslet i nad svým životem.
    kytnarova.barbora@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj holky,
    knihy Girl Online a Girl Online On Tour mám v plánu si přečíst už docela dlouho, ale pořád jsem nějak neměla čas. Teď mě ale ten váš článek namotivoval tak, že ještě dneska, když pojedeme nakupovat do Olomouce se stavím v knihkupectví.

    Jednu nejoblíbenější knihu nemám, mé nejoblíbenější knihy jsou rovnou tři. Všechny tři jsou od Colleen Hooverové - Bez naděje (Hopeless), Ztracená naděje (Losing Hope) a Život jedna báseň (Slammed). Kniha Hopeless a Losing Hope jsou postavené na stejném příběhu, který v knize Hopeless vypráví hlavní hrdinka Sky a v knize Losing Hope hlavní hrdina Dean. Všechny tři jsou velice čtivé a zajímavé. Kniha Hopeless je obohacena o vzpomínky hlavní hrdinky Sky, kniha Losing Hope je obohacena o zápisky z deníku hlavního hrdiny Deana, který do něj píše své mrtvé sestře a kniha Slammed je obohacena o básničky (Slam poezii). Všechny tři jsem přečetla jedním dechem a mohu je vřele doporučit.

    S pozdravem Vaše čtenářka Kačka

    OdpovědětVymazat
  44. Oblubenu knihu? Na tuto otazku neviem odpovedat presne. To je ako by ste sa pytali, ktoreho rodica mam radsej. Knihy som zacala citat pred 2 rokmi a som rada, ze som sa tak rozhodla. Ale uz ked mam povedat oblubenu knihu tak nou bude cela seria Harryho Pottera. Detstvo a spomienky nan mi ho pripomina aj tieto knihy. Neviem ci som jedina z tadialto ale ja som mala Kniznu sifru vylustenu uz hned v prvy den. Proste som nevedela cakat na dieliky a hned som utekala do martinusu pre antistresovu sifru a lustila som. Girl Online je super oddychovka a aj jej pokracovanie, ktore je zatial len v anglictine (Girl Online on Tour). Knihu Pokani som este necitala ale dlho som o nej pocula. Rada citam aj v cestine, predsa musim uznat, ze niektore preklady su lepsie. :)
    nataliajavorkova9@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj holky, čtu hrozně ráda a myslím, že v této době internetu je to u někoho vzácnost. Čtení mě hrozně baví, nemám nejoblíbenější jen jednu knížlu, ale několik. Každá mi příjde nějak dobrá. A Pokání bych si ráda přečetla. Hezký den. monigenny@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Ahojte holky :) moc se mi líbí Váš nápad s knihami... určitě to motivuje spoustu lidí začít více číct. Má nejoblíbenější knížka je DIVOČINA. Knihu pokání si chci přečíst již delší dobu, tak třeba budu mít štěstí :)! havroska@email.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Ja jsem taky minuly mesic přečetla druhy dil Girl Online a musim rict, ze se mi mic libil, a prestoze ze zacatku chvili trvalo nez se dej rozjel a nez jsem se zacetla, takse mi nakonec cela knížka libila vic nez prvni dil :)
    verca.kubickova@dvojkabrno.cz

    OdpovědětVymazat
  48. 2. Díl jsem si pořídila hned, jak byl k dostání v ČR a druhý den už jsem ho měla přečtený. A musím přiznat, že mě docela zklamal :(. Příběh byl zajímavý a myšlenka taky skvělá, ale způsob psaní mi přišel hrozně nudný. Musela jsem se překousnout do půlky knížky, než mě vubec zaujala, ale potom už to bylo super :) Ale taky bych si přečetla další díl, kdyby vyšel :)
    www.chauml.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  49. Zamilovala jsem se do filmu Pokání plného krásných záběrů (dokonce je tam prý nejdelší záběr bez střihu zábran jednou kamerou, jak Robby přichází do přístavu plného vojáků čekajících na naladění do Anglie). Celý příběh se krásně odvíjel, což dokreslovala pianová hudba znějící jakoby do ťukání psacího stroje. Každému hrdinovu jsem soucítila a ještě víc, když mi byla ukázána situace z jeho pohledu... co všechno může způsobit nevědomost a snaha o přechytralost malé holky... knihu si plánuju už dlouho přečíst, ale protože se do ní chci opravdu ponořit, tak si ji nechávám, až budu mít opravdu čas po maturitě. Ale mezitím mám určitě co číst a musím se prokousat svojí povinnou četbou.

    OdpovědětVymazat
  50. Bohužel jsem nečetla ani Girl online, ani Pokání (nedávno jsem viděla film a je parádní!), ale čtení miluju a mezi moje oblíbené knihy patří Hunger games (mám všechny 3 díly v 1) a Harry Potter. Hrozně moc se mi líbí jak autorky použily svojí představivost a dokázaly vymyslet tyto zajímavé světy:). Jestli jsi Hunger games nečetla, tak si tyto knihy určitě přečti:) vřele doporučuji:). Měj se krásně:*
    bar.strnad@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Girl on-line jsem četla a moc se mi líbila, mam ji doma a tesim se, ze si ji přečtu ještě jednou hned, co budu mít po statnicich :) moji oblíbenou knížku se stalo Volání kukačky od Roberta Gailbraitha. Rada bych knížku Pokání vyhrála, protože film jsem viděla a jak se vždycky rika, tak knížka bývá lepsi, než film, tak jsem na to zvědavá a snad budu mít štěstí :) k.kostelanska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Na Pokání se taky chystám, chtěla jsem si to přečíst hned po filmu, ale ještě nebyl nějak čas, tak třeba budu mít štěstí v soutěži.
    jarmila.petrickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj holky, knížku Pokání jsem ještě nečetla ale vypadá zajímavě. Každopádně moje nejoblíbenější knížka ze všech je Dívka ve vlaku :)
    Můj email: terezka99999@email.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  55. Lucie Huščavová6. března 2016 v 10:18

    Ahoj:) Za mě teda velký palec nahoru oboum knížkám. Girl online je super, moc se mi líbila no a na Pokání jsem slyšela samé dobré názory,proto bych si ji také moc ráda přečetla. Jinak u mě stále vítězí trilogie Hunger Games, je to jeden z nejdokonalejších příběhů vůbec. Zrovna jsem dočetla poslední díl,tak teď bych se už mohla pustit do něčeho nového :)
    Samozřejmě stále zůstávám věrnou čtenářkou vašeho blogu.Je super,jen tak dál!:) můj email je lucka.huscavova@gmail.com. Přeji vám oboum krásný den!

    OdpovědětVymazat
  56. Moje nejoblíbenější knížka je série Harryho Pottera. Sice to už je strašných let, co jsem ji četla poprvé, ale je to taková moje srdcovka, která mě provází od dětství až do současnosti.
    gabriela.srbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Pokání jsem viděla jako film a moc se mi líbil, tak jsem zvědavá na knihu. Girl Online jsem nečetla, ale moc bych chtěla. Moje nejoblíbenější kniha je z Levných knih a je to Pláč v poušti. Je to zkutečný příběh o jedné holce a po sléze ženě, které zemřelo dětství v pěti letech kdy její táta v Maroku za živa zapálil její mamku. Celá kniha je od samého narození autorky až po to kdy je dospělá. Musí bydlet s otcem, který ji bije a bydlí v hrozných podmínkách. Určitě moc doporučuji a když je v Levných knihách jen za tak směšnou částku, tak by si ji měl určitě každý přečíst. :)
    E-mail: acupofluck@gmail.com
    Blog:Reading With Lucy/Cooking With Lucy

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj :) Já jsem jako přípravu k maturitě dostala Girl online v němčině :D Bohužel na to teď nemám čas, ale jsem zvědavá, jestli se tou němčinou prokoušu až k druhému dílu :D
    Jinak mi v knihovně pořád přibývají knížky, které se plánuji číst hned po maturitě a myslím, že Pokání bude další z nich. Děkuju za tip! :) horova.kacka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Dekuji za tip na knizku napsanou v jednoduche anglictine, urcite si ji prectu :) Jinak mezi me oblibene knizky patri trilogie Milenium. Aneta.Koppova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Ahojky Luci :) Pokání ani Girl On Tour jsem nečetla. A spíš mne láká Pokání :) Poslední dva roky sem nic nečetla, nemám vůbec čtecí období, ale snad to časem napravím :) email: barborka.necudova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Skvělý článek =) Knížky miluju a Pokání si chci už docela nějakou dobu přečíst, protože mě láká film, ale vždy, když mám tu možnost, raději prvně přečtu knihu a po té se až pustím do filmu, abych nebyla ve čtení ovlivněna =) Já nyní čtu Zlodějku knih od Markuse Zusaka a je to také skvělá kniha… Tak se budu těšit.
    Tereza =)
    OndrackovaTerezie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj :)
    bohužel jsem knihu Girl Online nečetla, ale v budoucnu na ni budu určitě pamatovat. Kniha Pokání mě zaujala, tak uvidíme jestli na ni třeba někde narazím a koupím ji. Má oblíbená kniha nebo spíš 6 dílný set knih je Vampýrská Akademie. Děj je velmi zajímavý a nenechá člověka přestat číst. Já je přečetla všechny a po nějaké době jsem si celý set koupila, abych je měla všechny pěkně pohromadě a kdykoliv se mohla ponořit do světa upírů a dhampýrů. Jsou to úžasné knihy, tak bych je hned neodsuzovala podle názvu. Velice všem doporučuji. Přidávám svůj email: denisa.horvath@email.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj :) Girl online vyzerá super. Moja najoblľubenejšia spisovateľka je Rainbow Rowell, čokoľvek od nej je úplný poklad :) Najviac mám rada knihu Carry on, ktorá má všetko: dobrodružstvo, lásku, kúzla :) Doporučujem každému.

    Veronika
    veronika.vrbovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Má nejoblíbenější kniha je od Milana Kundery - Směšné lásky! Tak jako jeho ostatní knihy jsou hodně dobré.
    Třeba se poštěstí a budu moci přečíst i Pokání :) zofilina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Já jsem přečetla první díl GirlOnline v němčině a chystám se přečíst druhý v angličtině. Možná to zní trošku dětinsky, ale moje nejoblíbenější knížky jsou Harry Potterové. I když jsem se poslední dobou zamilovala do knížek Johna Greena, nejvíc se mi líbí Hvězdy nám nepřáli, Papírová města a Sněží Sněží, kterou jsem četla na vaše doporučení!!! Momentálně čtu knihu Love Letters to the Dead, která je fakt super vymyšlená.

    sandra.slusna@yahoo.de

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj já oblíbenou knihu ani asi nemám, každá kniha je pro
    mě nějak zajímavá a každá kniha mi dá něco do života. Můj email je katulka0605@gmail.com děkuji ☺

    OdpovědětVymazat
  67. Moje nejoblíbenější knihy jsou asi Ten, kdo stojí v koutě a Zlodějka knih :-)

    michalova.t@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Ahojky,

    z knížky Girl Online jsem četla prvních pár stránek, ale brzy jsem zjistila, že to není kniha pro mě. Kdybych byla mladší asi bych si ji přečetla radši, takže spíš doporučuju pro mladší ročníky.

    Moje nejoblíbenější knížka je stále "Jíst, meditovat, milovat". Miluju jí a strašně se v ní vidím. Fází "jíst" jsem si už prošla, byla to pro mě dlouhá fáze, která trvala asi 2 roky. Teď se nacházím ve fázi "meditovat", kdy se hledám a řeším si své problémy. Tahle fáze trvá od minulého roku a strašně mě baví, i když je to občas náročné. A už se strašně těším na fázi "milovat", kterou beru jako lásku k sobě samé, ke které za pár měsíců, možná let určitě dospěju.

    Mějte se krásně :)

    barborasoul@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Moje nejoblíbenější knížka je Svědkyně ohně od Keplera :) můžu jen doporučit,děj je velmi napínavý a závěr knížky bude velmi překvapivý :)
    maierovazuzana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Moje asi největší srdcovka je kniha Adele (o zpěvačce Adele). Adele je totiž má obrovská inspirace a hrozně jí obdivuji, takže si knihou listuji pořád a pročítám ji i v mých nejhorších chvílích a díky tomu si uvědomuji, že lidé mají mnohem těžší životy než já. :)

    OdpovědětVymazat
  71. Miluju knížku Zlodějka knih. Přijde mi, že je to zase úplně jiné zobrazení doby, ve které se děj odehrává.

    Rozhodně si Pokání přečtu! Můj email: kackactiborova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Waw, Pokání jsem viděla jen film a myslím, že už se na něj nikdy nepodívám, ten příběh je tak silný, že ve mně plane ještě teď... Ale knihu bych si možná přečetla... :) anna.kaplanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Teď jsou mými nejoblíbenějšími knížkami ty k maturitě, protože je prostě přečíst musím. :D ale po maturitě bych si určitě ráda přečetla i tuto knížku Pokání.
    Můj email: tereza.fidlerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj, knížku Pokání bych chtĕla vyhrát pro moji mamku nejen, že má za chvilku narozeniny, ale mamka miluje čtení a vĕřím, že by jí to udĕlalo radost. Mamčiny oblíbené knihy jsou: Stoletý stařík, Analfabetka atd. Prostĕ si všechno ráda přečte. O Pokání jako knize mluvila nedávno a já vĕřím, že by jí to udĕlalo radost. Můj e-mail: lanamonika@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  75. Pokání je nádherná knížka :) ještě ji doma v knihovně nemám, tak by mi udělala obrovskou radost :) A ta soutěž na Martinus.cz je naprosto skvělá :D Zapojili jsme se oba s přítelem a výborně jsme se u toho pobavili, takže moc děkuji za tip :)

    v.zavadilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Nejradši mám trilogii Milénium od Stiega Larssona, to mě nikdy neomrzí!
    kristyna.raskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. obě knihy od Zoe jsem četla a jsou to takové oddychovky, Pokání jsem nečetla, ale viděla jsem film a ten se mi moc líbil a myslím, že právě vzhledem k tomu, jak je ten příběh napsaný, musí být knížka ještě o dost lepší, jak film :-)

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj,
    popravdě mě ani Girl Online, ani Girl Online on Tour moc nelákají, nemám moc ráda takovéhle romanťárny. Ale Pokání vypadá podle obsahu dost dobře.
    Moje nejoblíbenější knížka za delší dobu je určitě Muž z ostrova Lewis. Ta knížka mě tak dostala, že i když jsem jí četla před více než půl rokem, stejně si na ní občas vzpomenu a říkám si: jo, to bylo super :D Takže vám doporučuji celou trilogii od Petera Maye, a i když Muž z ostrova Lewis je až 2. v pořadí, tak se vyplatí přečíst si celou sérii, protože je fakt super:) Tak ahoj.
    alzbeta.nimrichtrova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Já mam ráda hodně knih, nejradši čtu švédské krimi, pak knihy od Sparkse a Fulghuma.... ale oblíbených knih je opravdu hodně.
    Lucecital@email.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj, moje oblíbená kniha je Temné Šílenství od Wulfa Dorna, kterou jsem před pár dny přečetl a která mi nedala spát. Doporučuji! :-)
    jaroslav.hracek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj holky :)
    Tedka čtu Dívka ve vlaku a zatím to nevypadá vůbec špatně. Pořád to nemá na moji oblíbenou knížku "Zlodějka knih". To je totiž srdcovka!

    Můj email je:
    tereza.dundalkova@seznam.cz

    Mějte se hezky,
    vaše fanynka Terka :)

    OdpovědětVymazat
  82. Má nejoblíbenější knížka je Malý Princ, je neskutečné, že pokaždé když tu knížku čtu znovu, tak v ní najdu něco nového, inspirativního. A to mám právě na téhle knížce, tak ráda. Girl online jsem zatím nečetla, ale hned jak budu mít možnost, tak si ji koupím. :) Hezký víkend! sintakova.kristyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Videla som Pokanie film, je super.. jeden z obľubených.. knih musí byť o to viac super si myslím :) Online girl om i vždy chcela tiež kúpiť len som bola stále na vážkach či mám určite ale asi si ju zájdem kúpiť už istotne :) (maselay@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  84. Moja najobľúbenejšia knižka je Svet podľa Garpa od Johna Irvinga. Stojí za prečítanie. Jedinečný príbeh, ktorý v sebe ukrýva skvelé myšlienky, ktoré prinútia človeka sa zamslieť.
    Pokanie si chcem prečítať už veľmi dlhú dobu, ale nikdy sa mi nejako nepošťastilo :)) Dôvod prečo si ju chcem prečítať je hlavné skvelé filmové spracovanie, aj keď sa vraví, že netreba súdiť knihu podľa filmu...:) Taktiež som už čítala knihu od Iwana McEwana - Amsterdam a bola veľmi zaujimává, zanechala vo mne určité emócie a dojem, na ktorý určite nezabudnem. :)

    zuzanavalova.s@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. Pokání som ešte nečítala ale určite by ma o zaujímalo. Girl Online som nedávno čítala a veľmi sa mi to páčilo. Girl Online on the Tour ma veľmi zaujíma a určite si túto knihu v najbližšej dobe zaobstarám!
    gabzar001@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Girl online jsem četla někdy v létě a moc se mi líbila. Na to,jak je to (alespoň pro mě)"tlustá" kniha,jsem ji měla přečtenou za chvilku. Knížku si chci ale přečíst znova,protože jsem byla na podzim v Brightonu,kde se část knihy odehrává,takže to pro mě bude mnohem víc zajímavější. Moje oblíbené knihy jsou Hledání Aljašky od Johna Greena, Dívka s pomeranči od Josteina Gaardera a Hunger Games od Suzanne Collinsové. Pokání vypadá velmi zajímavě a knížek není nikdy dost, takže- cool.alage@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. Zdravím!
    Knížku Pokáná jsem ještě nečetla, ale film jsem viděla a můžu říct, že se mi zařadil mezi moje top. Příběh, který jsem měla možnost vidět ve mně zanechal tak moc velkou vzpomínku , jež mě přinutila k mnoha přemýšlení co kdyby a proč. Moc ráda bych si knihu přečetla, opravdu by mi ta výhra udělala radost. Moje nejoblíbenější knížky jsou díla od Agathy Christie! Její knížky jsou pro mě něco jako ráj, i když nejsou zrovna moc lehké na čtení, jelikož jsou vždy nějakým způsobem zamotané. Samozřejmě také Harry Potter (klasika):)

    email: eliskakabesova@seznam.cz
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  88. Ahojky��Nečetla jsem ani jednu knížku ale rada bych si je moc přečetla .Ma nejoblíbenější kniha je blázen do koni je to pro malé dívky a ja jsem malá takže se mi moc líbí .Email:juditkazizkova@seznam.cz����ste nej

    OdpovědětVymazat
  89. Moje najoblubenejsie budu asi stale knihy Harry Potter.. :)
    lenka.klukova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj, knížní verze Pokání musí být absolutně bezchybná. Viděla jsem film ve škole a byl úchvatný. To zpracování bylo nádherné a ten příběh absolutně dech beroucí. Byla jsem zvláštně mimo a nadšená. Moc mě mrzelo, že jsem neměla tu možnost nejdřív přečíst knihu. Tak třeba teď :D
    klaudia.kotrbova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. Moje nejoblíbeňejší knížka je asi knížka MEDVÍDCI JDOU DO ŠKOLY A JINÉ PŘÍBĚHY pokud ji znáte tak víte že je to knížka pro 6leté ale ona je hrozně boží a nikdy jsem nepřečetla žádnou knížku výckrát než jednou krom téhle. lucie.turkova8@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. Přiznávám, že v tomhle budu hodně neoriginální, ale absolutně jsem si zamilovala Malého Prince. Je to napsané geniálně, a čím jsem starší, tím víc chápu různé citáty a události. Jinak na Pokání se chystám, hned jak bude trochu víc času no a knížky od Zoe už mám objednané, tak se těším, až mi konečně dorazí :)

    OdpovědětVymazat
  93. Pokání je skvělá knížka, určitě bych si ji chtěla přečíst znova :), ale teď není moc před státnicemi čas :-/ nestíhám ani číst to, co už mám tak rok na svém seznamu
    katka.lazova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Pokání mám v seznamu knížek, které bych si chtěla přečíst a tak doufám, že se k ní konečně v blízké době dostanu :)
    lenka-krapackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj holky
    Já jsme z těchto dvou zmiňovaných knih nečetla ani jednu., ale na Gil online on tour se chystám až bude v češtině, protože první díl Girl online se mi moc líbil.Hrozně mě vadí, jak většina lidí Zoellu odsuzuje, že knihu nenapsala, protože si myslím, že je to jen hloupá lež.
    Kdybych měla říct ještě nějakou svoji oblíbenou knihu, tak to určitě bude trilogie Selekce, kterou vám moc doporučuji a pokání bych si moc chtěla přečíst.
    Mějte se krásně.

    E-mail: nelafischerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. O Pokání bych hrozně moc stála, už ho mám nesmírně dlouho ve wishlistu, který si plním (sice pomalu, ale jistě). Film byl úžasný a celkově mě McEwan bere - viz Betonová zahrada. Jinak Knižní šifra je nejlepší knihomolská hra na světě, říkám to všude a doporučuju ji všude kudy chodím :-)
    jahranst@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Ahojky holky,
    Girl online jsem sice nečetla, ale mám ji již na seznamu a v nejbliší době si ji koupím a přečtu. Teď nedávno jsem dočetla Nadpozemská od Cynthia Handové. Ta knížka je překrásně chytlavá a úžesně napsaná. Prostě bomba již v Pondělí jsi jdu pučit pokračování do knihovny.
    odzacatku5@seznam.cz
    http://odzacatku.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj, připojuji komentář asi jako miliontá v pořadí, takže s výhrou knihy ani nepočítám. Ale snad tento email bude trochu užitečný, jakou jsou vaše rady na knihy. Nevím proč, ale než si dojdu koupit knihu, pročtu si nějaké nazóry, recenze a až pak, když se mi kniha zalíbí, tak si ji koupím. Mezi mé nejoblíbenější knížky patři Harry Potter. ALWAYS! Ráda jsem si přečetla Ten co stojí v koutě, Sněží sněží, Jíst meditovat milovat. Když Lucka posílala snapy a rozhodovala se, jakou knihu bude číst, hlasovala jsem pro pokání. Proto jsem ŕada, že nakonec vyhrála. Ráda bych si tuto knihu přečetla, tak se snad jedna z vás pročte v komentářích až sem a třeba se zaštěstí. Díky Káťa ( katerinastankova63@gmail.com). Buďte tak skvělé, jako do teď.

    OdpovědětVymazat
  99. Pokánie vyzerá ako skvelá knižka, vďaka za tip! Medzi posledné knihy, ktoré som čítala a ktoré mi ostali v pamäti sú určite Zmrzlinová kráľovná a potom Guernseyská literárna a koláčová spoločnosť- majú, pre mňa krásne, hoci odlišné,atmosféry. A najbližšie si robím zálusk na Svetlo, ktoré nevidíme a tiež nechcem vidieť film Brooklyn, pokiaľ neprečítam knihu:)
    dominika.kasiarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj , Ja som čítala už dosť veľa kníh ale začala som čítať : Džínsový denník kamarátky mi povedali že je dosť úchylná ale podľa mňa vôbec :) všetky som prečítala a sú úžasné.Teraz momentálne čítam Nech sneží čo ju napísali traja spisovatelia a je to úžasná kniha teraz som na poslednom príbehu. Doporučila by som knihu NA VINE SÚ HVIEZDY . Môj email: biankapristyakova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  101. Girl Online On Tour jsem ještě nečetla, ale koupila jsem si ji v Irsku a čekám až najdu první díl ve stejném formátu. (Už jsem prošla dvě knihkupectví a nic.) NEjoblíbenější knížku vybrat nedokážu, je jich plno, ale mezi mé oblíbené autory patří Dan Brown, Meg Cabot, Nicholas Sparks a nyní nově Jeffery Deaver.
    Recenze mám tu na blogu: http://hana-on-the-road.blogspot.ie/
    hana.hanigerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  102. Zdravím, Ak mám pravdu povedať tak Pokání som ešte nečítala a moc rada by som si ju prečítala ak by som mala možnosť, moja najviac obľúbená kniha je "Breakfast at Tiffany", vedela by som ju čítať stále :) ..... PS: Ste úžasné, mám vás moc rada, vždy keď pozerám vaše videa tak mám lepší deň, ste moja inšpirácia. Dodávate mi energiu :) Ď :) Môj email: MichaelaKuglerova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  103. Pokání jsem bohužel nečetla, ale ráda bych, proto také soutěžím. :) Viděla jsem film, takže vím o co se jedná. Mezi moje nejoblíbenější knihy patří Pýcha a předsudek a Jana Eyrová. :)
    Můj email - anettwoznicka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. Zrovna dneska jsem došla k závěru, že si chci knížku Girl online přečíst :)7
    koubovalenka8@gmail.com
    eL

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj :) film Pokání se mi moc líbil, knihu jsem ještě nečetla, ale mám to v plánu už dlouho. Tak teď už to nebudu odkládat a přečtu si ji s tebou. Díky Dáša (dasabrusova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  106. Mezi mé oblíbené knížky patří Všechny malé tajemství od Jennifer Nivenové :) Knížka zaujala na první pohled v knihkupectví svým obalem. Po přečtení pár stránek jsem zjistila, že mě rozhodně bude bavit a knížku si koupila. Rozhodně doporučuji! :)
    pochylae@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Ja osobne jsem Girl online necetla, z duvodu toho ze mne vubec nezaujala :/ Jinak kuprikladu moje nejoblibenejsi knizka je Sirotcinec slecny Peregrinove a uz jsem tim nakazila i kamaradku :D ela.novakova11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  108. Miluju knížky od Jo Nesba a Agaty Christie. Právě začínám číst "Nástrahy zubařského křesla", kterou jsem si nemohla nechat ujít, vzhledem k oboru studia :D
    subova.valentyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Ja mám práve teraz rozčítanú Girl Online, ale tú jednotku :D zatiaľ je moc super :)
    555adka55@gmail.com
    Môj blog: Girl with pink nails
    GIVEAWAY: TU

    OdpovědětVymazat
  110. Ahoj :) už dlho vás sledujem a videla som, že študujete tiež obory týkajúce sa marketingu a komerční komunikaci. :) Preto by som vám rada odporúčila knížku JAK DRAHE JE ZDARMA od Dan Ariely:). Je to viac vzdelavajuce a tIež zábavné a myslím, že by sa vám páčila. Ja ju mám hrozne rada z ekonomicky zameraných knih:). A knižku Pokanie by som moc rada vyhrala. Kieru milujem a prečitať si knížku trochu oddychovejšiu a s touto témou by ma moc potešilo :). Ďakujem a prajem nech sa darí vo všetkom :)
    Andreajelenska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj, knížku Girl online jsem ještě nečetla, ale snad se k ni někdy dostanu. �� Moje nejoblíbenější čtení jsou knížky Harry Pottera, Harryho naprosto miluju a kromě Harryho mám taky ráda Báječný svět shopaholiků a všechny pokračování knihy a mezi novějšíma knihama mě hodně zaujala dívka ve vlaku. Pokání bych si taky ráda přečetla. �� �� email ElstnerovaEliska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Moc ráda čtu knihy od Jane Austen nebo třeba Shakespeara :) V angličtině zatím ne, protože je to četba dost obtížná i česky :D Taky mám ráda K. H. Máchu. Nejenže miluju všechny ty příběhy, ale taky se přímo vyžívám v té "staré češtině" :) Moc mě baví všechna ta slova! Český jazyk je vskutku přenádherný!:D
    Klara.Otahalova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Já jsem právě dočetla Stoletého staříka, který vylezl oknem a zmizel. Bylo to skvělé, smála jsem se u toho nahlas. A moje nejoblíbenější knížky jsou Navzdory básník zpívá od Jarmily Loukotkové a Egypťan Sinuhet od Miky Waltariho.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  114. Tak já se na Pokání už taky nějakou dobu chystám... I když seznam knížek, které bych chtěla přečíst, je snad nekonečný. Jinak určitě můžu doporučit Na Větrné Hůrce od Emily Bronte, jedna z mých nejoblíbenějších :)
    ajiik666@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. Pokání jsem nečetla, za to jsem poprvé předevčírem viděla film, ten se mi hrozně líbil :) Hlavně tam hraje James McAvoy :3 Tak že bych si přečetla i knihu?
    kreama@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Ahoj, má asi nejoblibenější spisovatelka je Alexandra Potter, umí nádherně propojovat realitu s tajemnem, z čehož já jsem úplně na větvy. Asi nejlepší knížku. Co jsem od ní doposud četla bylo ,,Tentokrát to bude jinak".
    annajer@icloud.com

    OdpovědětVymazat
  117. Ja sa priznám, že som ani jednu knihu od Zoe nečítala, takže nemám na ne žiadny názor. Ale počula som o nej veľa rôznorodých názorov, niekto ju veľmi chvíli, iní ju nemusia. Takže som na pochybách či si ju mám prečítať, ale to nemá cenu.
    Ja práve teraz čítam Harryho Pottera. Úplne prvýkrát v živote! A musím povedať, že asi chápem prečo to strhlo také davy ľudí. Je to skvelé a moc si to užívam.

    hanzalikovam@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. Girl Online byla první knížka kterou jsem četla v angličtině a měla jsem hroznou radost z toho, že mi nedělá problémy, protože ta angličtina je fakt hrozně hezká a jednoduchá. Druhý díl jsem ještě nečetla, ale plánuju si ji koupit na léto:)
    Ale moji oblíbenou knihou je asi Zlodějka knih od Markuse Zusaka, podle které je natočený i film. Obojí se mi hrozně líbilo ale jako ve většině případů je kniha lepší než film:)
    martina@sztefkova.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Knihy od Zoe sú super :) veľmi sa mi páčili. Taktiež mám rada knihy od Zuzky Šulajovej. A ešte taká klasika Harry Potter :D katka661999@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  120. Momentálně čtu Pád a je to absolutně perfektní knížka :-))
    Ajakozinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. videla som film pokanie len nedavno a bol podla mna uzasny :) rada by osm si precitala aj kniznu verziu :) gabika.komorova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj, knihu Pokání jsem ještě nečetla, ale viděla jsem film a byla jsem z něj naprosto unešená, takže na knihu se chystám už celkem dlouho :) Naprosto miluju tyto romány, dál třeba můžu doporučit Pýcha a předsudek a ostatní knihy od Jane Austenové. Pro mě, jako pro velkýho 'bookaholika' by to byl určitě další super přírůstek do mé knihovny :)
    Dep8@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Ahoj :) Veľmi ma zahltili knihy od Waris a určite ich odporúčam. Opisuje v nich ženskú vyriezku a je vôbec prvou ženou, ktorá to povedala "nahlas" aj napriek tomu, že ju jej rodina zato odsúdi. Sú to síce knihy pri ktorých sa smiať nebudete, ale je to skutočné a ľudia o tom nevedia a moc sa o tom nehovorí. Deje sa to aj v Európe, len tak na okraj vo Veľkej Británii to podstúpi až 80 000 dievčat. Jej prvá kniha Púštny kvet je aj sfilmovaná. Nerobím tu žiadnu reklamu na túto knihu, len podľa mňa je to prínosné :) Videla som film Pokánie a bol veľmi pekný. Rada by som mala tákúto knihu v zbierke, nakoľko pár kníh už od Jane Austenovej vlastním. A hneď ako som videla na instagrame obálku knihy a na nej Keiru, ktorá patrí medzi moje najobľubenejšie herečky, potešili ste ma.

    glombikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  124. Tu od Zoelly mám také rozečtenou :). A už pěkně dlouho :D.

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj, zatím jsem četla pouze první díl a úplně jsem si ho zamilovala. Chystám se i na druhý, ale zatím mám rozečteného Pratchetta tak snad potom :). Jinak mám oblíbené hlavně fantasy knížky apod. :)

    OdpovědětVymazat
  126. Ahoj, objednala jsem si jak Girl Online, tak i Girl Online On Tour a těšila jsem se na počtení v angličtině. Nakonec, nevím jak se to stalo, mi přišel první díl v češtině, ale druhý už je anglicky. To mě trochu pobavilo. Obě knížky jsou moc fajn, takové to pohodové čtení. Pokání jsem prozatím jen viděla, ale určitě se ráda v březnu přidám a také se pustím do čtení :)) monina.h21@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  127. Od Zoely jsem knížky ještě nečetla, ale plánuju si je brzy přečíst. Moje nejoblíbenější knížky jsou asi od Johna Greena, píše hodně zajímavě a angličtina v jeho knížkách je jednoduchá a srozumitelná :-)
    misazemanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Ahoj Girl online jsem četla první díl a hodně se mi líbil :) na druhý díl se chystám, až bude v češtině :) Pokání jsem zatím nečetla. Monulka1912@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. ja som minuly mesiac prečítala Girl Online za tyžden popri cestovani do školy zo školy a vo voľnom čase + knihu Papierové bábiky ktora bola užasna a tu knihu som si zamilovala ... andreazuravcikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  130. Na všechny knížky se chystám po maturitě! :) knížka mě dokáže osvobodit od všech problémů:) nejlepší, co jsem četla je Inferno od Browna :)
    Gabina.Jezberova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Zoe jako blogerku mám dost ráda, ale popravdě větší klišoidní slátaninu než Girl online jsem dlouho neměla v ruce.

    OdpovědětVymazat
  132. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  133. Jedna z mých nejoblíbenějších knih je Manželovo tajemství od australské autorky Liane Moriarty. Líbí se mi, že dokázala všechna tajemství udržet pod pokličkou a nezamotat se do nich. A kniha je navíc úžasně čtivá!
    E-mail: veronika.kubecova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Girl online jsem přečetla je úžasná knížka určitě je spousta lidi kteří knížku přečetli ale každý má na ní názor svůj jestli bych ji mela ohodnotit max 10 dak tám jednoznačně 10 zatím nej knížka kterou jsem kdy četla :) dianka.kral@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Girl online jsem četla první díl a byl fajn, nebyl nějak náročný, spíše oddechová četba. Pokání jsem ještě bohužel neměla tu čest číst, ale určitě si jednou přečtu! :)
    Jako poslední jsem četla Všechny malé zázraky. Knížka mě neuvěřitelně sebrala.
    mischell.scheidelova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  136. Já zatím čtu Girl Online, a jelikož jsem 12tiletá holka tak se mi to zatím moc líbí(jsem u 22. kapitoly), také se mi moc líbily knížky škola dobrá a zla a škola dobrá a zla svět bez princů. Tyhle knihy jsou asi moje nejoblíbenější��

    OdpovědětVymazat
  137. Girl online som čítala a už sa teším na druhý diel :) https://loveofbratislava.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  138. Zdravím všechny "A cup of stylerky" i obě holky z A cup of style. Od malička jsem moc knihy nemusela, ale od té doby co jsem objevila Wattpad čtu aktivně dá se říct skoro každý den(pokud toho teda nemám moc, ale to všechny známe:D). Wattpad je aplikace jak na mobil, tak i na počítač, ve které jsou příběhy(trouhám si říct u některých i amatérské knížky, které by však mnohdy mohly být né jen v internetové podobě) a pokud sebou nemáte knihu, nebo se vám jen nechce tahat sebou, je to opravdu skvělá věc!:)Čtu jak na Wattpadu, tak jsem začala číst i normální knihy. A upřímně.. Normální knížky, jsou normální knížky. Na ty prostě nic nemá. Sednout si do křesla, "zababušit" se do deky, číst a uskrávat čaj jako v americkém filmu se pro mě stalo realitou a je to pro mě opravdu úžasný typ odpočinku! Avšak se musí najít skvělá knížka a tím je pro mě zatím : Amy a Roger na Cestě, První láska nebo také Jestli Zůstanu. Jsou to takové dívčí oddechovky, ale zavděčí se:). Girl Online jsem začala číst teprve včera a zatím mě kniha nějak neohromila, ale třeba se to změní a koupím si i druhý díl.
    harkabusova.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Girl online jsem ještě nečetla,ale ráda bych si jí někdy koupila,protože Zoelly videa mám taky ráda :)
    Mojí momentálně oblíbenou knížkou je Ten,kdo stojí v koutě. Nedávno jsem ji přečetla a všem ji můžu doporučit. :) budu na ní psát i recenzi na můj blog,tak ho klidně navštivte :)

    http://petrazabilkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  140. Ian McEwan mě zasáhl každým příběhem, který jsem od něho četla. Ať to byla poměrně minimalistická novelka Na Chesilské pláži, šokující klasika Betonová zahrada či psychologicky propracované Pokání, u kterého neustále balancujete mezi pravdou a lží, skutečností a fikcí a až na konci se jednotlivé nitky spojí.
    Jsem velký knihomol a mezi mé nejoblíbenější spisovatele patří právě Ian McEwan, dále třeba Cormac McCarthy nebo Fredrik Backman. Nepohrdnu ani young adult literaturou, především v průběhu pracovního týdne, knížka je součástí každého mého dne a u těchto příběhů skvěle vypnu, často se pobavím, někdy si také pobrečím. Zároveň jsem blázen do detektivek, rozhodně doporučuji Jo Nesboho, Adlera-Olsena či Petra Maye.
    A už končím, jak začnu mluvit o knížkách, jde to se mnou z kopce a napsala bych vám pořádný sloh. Přeji tedy příjemné zážitky u Pokání a hlavně více času na čtení!
    (tereza.mrkvickova@atlas.cz)

    OdpovědětVymazat
  141. Vybrať jednu obľúbenú knihu sa nedá, mám veľmi veľa obľúbených kníh. Pokánie by som si tiež veľmi rada prečítala :). A do knižnej šifre som sa tiež zapojila :).

    OdpovědětVymazat
  142. Girl Online jsem si pořídila zatím jen první díl. Mám ho v AJ, kterou se tímto způsobem snažím zdokonalit, ale protože nejsem kdovíjak zdatný angličtinář, přece jen se tím prokousávám trochu pomaleji, než kdybych jí četla v češtině :)... Příběh mě ale moc baví, Zoe se opravdu povedl. Myslím, že až dočtu, pořídím si i druhý díl :).
    Co se Pokání týče, taky mě tato kniha docela zaujala, teď aktuálně mám ale ještě docela dost i povinné četby do školy, takže to asi budu muset odložit na později... :)

    liska.elca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Ja jsem také četla Girl online a byla skvělá a teď se chystám na Dívku ve vlaku a pokud by se poštěstilo, tak se hned potom pustím do Pokání :)

    daniela.stibrova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  144. Mou nejoblíbenější knížkou je Zlodějka knih od Markuse Zusaka. Líbí se mi styl, jakým je psána... ten nápad, že příběh bude vyprávět smrt je nádherný. Oslovuje mě každá kapitola, snad dokonce každá věta. A miluji ten vývoj postav knihy nebo ukázání jejich tváří v tom pravém světle. (No, nejspíš si s ní jdu opět alespoň zalistovat - snad mne to rovnou nerozpláče =) ).

    anonymka.in@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Ahoj holky moje nejoblibenejsi kniha je selekce od kiery cass. Skvele pise a ja miluju hlavni hrdinku je to super kniha a o knize pokani jsem slysela a moc rada bych si ji precetla.
    Muj email je majaknoppova@gmail.com
    tak.snad si knihu budu moct preciat co nejdrive

    OdpovědětVymazat
  146. Ahoj ! Mezi moje nejoblíbenější knížky patří: Alchymista od Paulo Koehlo , The Pencil of Promise by Adam Braun a Eat Pray Love . Pokání a Girl Online jsem ještě nečetla , ale ráda bych je určitě taky přečetla :)

    Danasafon.travel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  147. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  148. Knížka Pokání je žánr, který jsem ještě nečetla a to je co říct :D rozhodně bych se ráda k vám připojila!
    Mými oblíbenci jsou knihy z období druhé světové války, kde obdivuju lidskou odvahu a soudržnost. Z těch nových knih jsou to určitě Zlodějka knih, Jsou světla, která nevidíme a od českých spisovatelů: Romeo,Julie a tma, Modlitba pro Kateřinu Horowitzovou nebo Smrt si říká Engelchen :)
    Taky HungerGames, Divergence nebo knihy od Greena jsou mojí srdeční záležitostí.
    poslední knihu, kteoru jsem dočetla byla: Ten, kdo stojí v koutě a Girl online z únorové výzvy :)

    jsem moc ráda, že i tímto způsobem nalézám knihy, které bych si normálně nevybrala :)

    Estersiskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Knížka Pokání mě teď velice zaujala! Ráda bych si ji přečetla.. No můj příběh s knížkou Girl online :D no koupila jsem si ji když přišla do ČR v angličtině, ale moje angličtina není tak dobrý tak jsem to vzdala :D a půjčila si jí v knihovně a jakmile jsem si ji přečetla v ČJ tak jsem ji začala číst v angličtině! Hrozně jsem se zlepšila :) Fakt jsem ráda :) Hlavně Zoe je prostě úžasná! Teď mám rozečtenou knihu na doporučení od Vás Sněží, sněží :) A taky mě nadchla :) Takže díky za tipy a určitě dále přidávej nápady na knihy a ještě soutěž k tomu?! Prostě dokonalé O:)
    sabinaklimo96@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  150. Co kdybychom si pomohli v soutěži Martinus? Já jsem našla teprve tři knížky: Pipi dlouhá Punčocha, Harry Potter a Ohnivý Pohár a poslední Karlík a továrna na čokoládu. Co vy?

    OdpovědětVymazat
  151. Kniha Pokání je úplně skvělá, mnohem lepší jak film a ten je teda taky hodně povedený! A navíc od tohoto autora jsem četla snad všechny knihy a tahle byla nejlepší :)
    Přeju ať se líbí!!
    alexova.marketa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  152. Na čtení knih miluju tu sílu těch slov,co dokáží slova,jak se skrze knihy můžeme dostat do úplně jiného světa a "být přímo tam" zamilovala jsem si spisovatelku Jojo Moyes její knížky Než jsem tě poznala a Poslední dopis od tvé lásky dávají neuvěřitelné množství pocitů.
    Na jedné straně musíte číst pořád dál a dál,ale někdy už chcete přestat jak krutý ten příběh může být,ale když už přece jenom dočtete nevíte jestli máte plakat nebo se usmívat :-)
    klarka0123@email.cz

    OdpovědětVymazat
  153. Já čtení miluju, je to asi můj úplně největší koníček a láska zároveň :) Momentálně čtu Dánskou dívku, už jsem viděla i 2x film a jsem tím příběhem úplně pohlcená. Nic podobného jsem zatím ještě nečetla/neviděla, takže určitě doporučuju :)

    Hannie.221295@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. Ahoj, čítanie milujem, dokážem sa pri tom úplne uvoľniť a nechať pracovať fantáziu. Moje obľúbené knihy rôznych žánrov nájdeš v našom najnovšom článku - http://twoveronicaslives.blogspot.sk/2016/03/marec-mesiac-knih.html

    OdpovědětVymazat
  155. Na Girl online i na Pokání se chystám, ale asi bohužel až v létě. Mám tolik školní četby...phuu :)
    CicakovaMarketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  156. Dnes som si akurát v Martinuse kúpila knižku Lolita tak som zvedavá aká bude :)
    simonakubova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  157. Moje nejoblíbenější knížka je rozhodně Pýcha a předsudek :) Ačkoli mám tu knížku k maturitě, tak se mi líbila a prostě jsem neodolala a i jsem si ji koupila :)
    anise.q23@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  158. Pokání se mi moc líbilo, tu knihu jsem přečetla jedním dechem. Pěkné bylo i filmové zpracování :) denisa.rabkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Čtu od malička a miluju knihy, i když teď musím číst hrůzy do školy jako Vnitřní lékařství I.,II.,III., Chirurgie v kostce o tisíci stranách nebo Pediatrie... Ale i když mám málo času, na romány si chvilku najdu. Právě čtu Vejce a já od Betty MacDonaldové a je to moc zábavná knížka. Pokání bych si určitě chtěla přečíst, hlavní hrdina je přece jen můj kolega, taky studuje medicínu, a knihu jsem zařadila do seznamu: Musím přečíst!
    anna.huskova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  160. Ahojte holky.
    Musím říct, že se ze mě stává hltač knih, od Vánoc jsem už přečetla 8 knížek (doporučuji Stoletého staříka od Jonassona a 40 dní pěšky do Jeruzaléma od Zibury) a to rozhodně nehodlám končit. To je tak, když člověk do práce dojíždí a v MHD stráví i několik hodin denně, to pak stránky knih i kilometry ubíhají. Proto se ráda zúčastním Vaší soutěže a kniha Pokání by mě moc potěšila.
    Moc Vám fandím.
    st.martina@post.cz

    OdpovědětVymazat
  161. O knize Girl Online jsem dlouho uvažovala jako o první knize, kterou si koupím v angličtině. Zatím ji, ani jinou anglickou knihu, stále nevlastním, ale jednou se to určitě změní. K mým oblíbeným knížkám patří např. Sophiina volba nebo Na Větrné hůrce. Každému se určitě hned vybaví povinná četba k maturitě, ale mě tyhle knihy prostě baví.

    charlotte.rundova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  162. Já jsem Girl Online četla minulý měsíc (když jsem u tebe viděla že se chystáš na druhý díl, btw. děkuji za typ :)) a druhý díl čtu právě teď, jsem cca na 130 straně a už teď vím, že ho budu hodnotit stejně jako první. Četla jsem/čtu také v angličtině a musím souhlasit, že je opravdu poměrně jednoduchá a srozumitelná :) Oba dva díly beru jako oddechovku, jsou to knížky které jsou sice předvídatelné, ale rozhodně neurazí. Mladším slečnám se asi líbit bude více, já už přeci jen nepatřím mezi cílovou skupinu (je mi 26), ale i tak se mi oba díly líbí :)
    hohlbergerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  163. Já jsem Girl Online četla minulý měsíc (když jsem u tebe viděla že se chystáš na druhý díl, btw. děkuji za typ :)) a druhý díl čtu právě teď, jsem cca na 130 straně a už teď vím, že ho budu hodnotit stejně jako první. Četla jsem/čtu také v angličtině a musím souhlasit, že je opravdu poměrně jednoduchá a srozumitelná :) Oba dva díly beru jako oddechovku, jsou to knížky které jsou sice předvídatelné, ale rozhodně neurazí. Mladším slečnám se asi líbit bude více, já už přeci jen nepatřím mezi cílovou skupinu (je mi 26), ale i tak se mi oba díly líbí :)
    hohlbergerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  164. Ahoj! Girl Online momentálně čtu, také v angličtině a zjišťuji, že nemám tak rozsáhlou slovní zásobu, jak jsem si myslela =D každopádně kontext chápu. Pokání bych si ráda přečetla, v březnu už to asi nestihnu, ale kdybych ho vyhrála v soutěži, bylo by to super! A knižní šifru jsem hrála i vloni a letos opět, zatím mám zhruba polovinu knížek a vždy se těším na nový den, až se odkryje další kousek =)

    michala.krizkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  165. Ahoj! Právě čtu Deník Anny Frankové, po 80. straně pořád nevím co si mám o knize myslet. Zatím mě to moc nebere, je to takové nezáživné, myslela jsem že to bude psáno z koncentračního tábora, ale zatím je to pouze z jejich úkrytu. Předtím jsem však četla Dívku ve vlaku, která se stala mou nejoblíbenější knihou, je vážně suprová, moc doporučuji. O Pokání jsem už něco zaslechla, chystám se minimálně na film. :-)

    terrinka.vaneckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  166. Ani jednu z těch dvou knížek jsem zatím nečetla, ale v poslední době mezi mé nejoblíbenější knížky patří Zmizelá a Dívka ve vlaku. Jsou si dost podobné a obě mají možná trošku nudný začátek, ale potom se objeví příběh, který nejde přestat číst a nakonec dopadne tak, jak by člověk vůbec nečekal.

    janisova.michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  167. ahojky :) mezi mé oblíbené spisovatele patří Dan Brown, Diana Gabaldon a spousta dalších, čtu prostě vše, co se mi líbí a co mě zrovna nadchne, ať už je to kniha Jana Eyerová nebo povídky od Edgara Allana Poea. Knihu pokání jsem bohužel nečetla, ale teď když už o ní vím si ji přečtu. Protože film se mi líbí a kniha bude snad i lepší..jak to tak zvykem bývá. :D

    rablovasimona@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Ahoj :) Pokání jsem viděla film a od té doby si říkám,že si to musím i přečíst, ale vždycky nakonec šáhnu po nějaké jiné knížce :D Nejoblíbenější knížku asi nemám, protože se nedokážu rozhodnout, která by to byla, ale třeba mám hrozně ráda Annu Kareninu, Gejšu, Orange is the new black, Velký Gatsby a teď momentálně čtu Jane Eyreová :)
    Email: monivojvodikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  169. Poslední dobou mě nejvíce nadchla kniha Jsou světla která nevidíme.. Jednoznačně doporučuji!

    email: eliskakryslova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  170. Ahoj doporučila bych knížíní serii "Divergentní povídky" jo vím je to sfilmovaný ale knížka mě baví o trošku víc
    nikisek.me@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  171. Ahoj, bohužel jsem se nestihla do četby zapojit, ale četla jsem první díl, který se mi celkem líbil a zřejmě si nakonec přečtu i ten druhý. Kniha mi taky nejdříve přišla jako četba spíše pro mladší dívky, ale upřímně mi to vůbec nevadilo a bylo to skvělé pohodové čtení, při kterém se můžete jen tak nechat unášet příběhem. Jinak k mé oblíbené knize. Poslední dobou mi přijde, že mám štěstí na výběr knih. Taky máte někdy po přečtení super knížky takový ten pocit, že je to nejlepší příběh na světě a chcete si ho číst pořád znovu a znovu? Takže mou momentálně nejoblíbenější knihou je poslední kniha, kterou jsem četla a to Všechny malé zázraky od Jennifer Niven. Ten příběh mě absolutně vzal a připadal mi tak mile známý a přitom něco o čem jsem nikdy nečetla, určitě doporučuji.
    Pokání jsem také ještě nečetla a tak se do výzvy určitě zapojím.
    ellenisblogging@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  172. Girl online nevypadá špatně a celkem mě zaujala, ale spíš mi to přijde jako čtení pro mladší slečny a já jsem spíše na ty historické romány jak oje třeba Pokání. Mám už pěkně dlouho v plánu si ho přečíst, ale bohužel jsem se zatím dostala jen k filmu, který byl úžasný.
    Mou oblíbenou knížkou (jsem vášnivá čtenářka :) ) za poslední dobu je Ostrov lhářů, úžasný příběh, do konce nevíte, co jak bude, a sty psaní autorky je prostě nevídaný, takže všem moc doporučuji. Je to celkem neznámá knížka, což je podle mě dost škoda, protože v paměti utkví fakt každému a ani není moc tlustá, takže je fajn i pro lidi, co třeba nemají tolik času :)
    Za Pokání bych vám byla opravdu vděčná, hezky by mi tu doplňovala knihovničku :)

    e-mail: nicole.gregor@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  173. Ahoj.
    Tak moje oblíbená knížka je Velký Gatsby. Četla jsem to jak v črštině tak i v angličtině. Úplně jsem se do toho příběhu zamilovala, ostatně stejně jako do Pokání :)
    Nedávno jsem viděla film (ještě jsem neměla příležitost si přečíst knihu) a opravdu moc se mi líbil. Už asi dva týdny nad ní pořád přemýšlím. Děkuju že jste si to přečetly. :)

    pitonakova.klara@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  174. Ahoj, ani jednu z knížek jsem nečetla, ale Pokání mě fakt láká :-) Mám hodně ráda dvě knihy, a to Malého prince a Láska je jen slovo od Johannese Maria Simmela.
    Krásný víkend. Jana
    janina.vencova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  175. Takisto aj ja mám Zoe veľmi rada a pozerám jej videá ako na hlavnom kanále, tak aj na tom čisto vlogovaciom. :) Prvá časť má veľmi bavila! Hlavne pasáž, keď sa dostala do NYC a spoznávala Noah-a. Keď boli spolu v Brooklyne. NYC je moje vysben= mesto, kde by som sa chcela raz pozrieť a tak ma tá knižka veľmi chytila za srdce! Takisto mám aj druhú časť, avšak ešte ju len začala čítať. Tiež ich čítam v angličtine. Originál je originál :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  176. Ani jednu z knih jsem nečetla, takže by mě moc potěšily. Momentálně čtu P.S. od Aňi Geislerové a doslova si ji "šetřím", protože bych ji nejraději zhltla na jeden dech. Mám ráda klasickou literaturu, jako je Lolita, Obraz Doriana Greye, knihy od Jane Austen, apod. :) Bu.Adriana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  177. Ahoj! Mojí nejoblíbenější knížkou je Zlodějka knih, mám strašně ráda romány z doby druhé světové války - se všemi láskami i strastmi...
    pavlina.prochazkova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  178. Jéé.. videla som film Pokanie, takže knihu by som si určite rada prečítala. :) Okrem toho som čítala aj Girl Online, ktorá sa mi páčila, hoci sa nezaradila medzi moje najobľúbenejšie knihy. Prvotné miesta majú totiž u mňa knihy Pýcha a predsudok, Temný rytier, Upírska Akdémia a knihy Nicholasa Sparksa. :3 :)

    OdpovědětVymazat
  179. Dobrý večer.) momentálně mám rozečtenou knihu WILD, která je i zfilmována. Jsem zhruba za půlkou a už se moc těším až se podívám na film.

    Ludka.strupinska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  180. Tyhle typy na knížky miluji, už od malička jsem vášnivý čtenář a jak film, tak kniha Pokání je nádherná. :) ráda bych si přečetla i knihu z tvé nadcházející výzvy, takže se s nadšením zapojuji do soutěže. Kpavlickovaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  181. Ahoj :-), tyhle typy na knížky přímo miluji, vždy je zajímavé co čtete. Samozřejmě bych si ráda přečetla i něco z minulé výzvy. A nejvíce mě stejně baví vaše knížka, protože je plná typů a nápadů. Miluli knížky a teď zrovna se chystám přečíst P.S. od Ani Geislerový a pak miluji cestopis od Blanky Milfaitové, která vaří marmošky a cestuje s tím po světě. Knížku od Milfaitové fakt doporučují, a jestli jste jí nečetli přečtěte jí! kackaosi@seznam.cz Děkuji předem

    OdpovědětVymazat