Jak jste možná zaregistrovali na našich sociálních sítích, strávily jsme teď dva úžasné odpočinkové dny ve slovenských Tatrách. Z celého výletu najdete dnes na našem YT vlog, tak se můžete podívat, jak nám to šlo na lyžích. Vzhledem k tomu, že jsme na nich stály naposledy v sedmé třídě na základce, docela jsme se toho bály, ale přišly jsme na to!

Dnes se ale chceme vrátit ještě k pražskému fashion weeku, kterého jsme se účastnily minulý týden. Byly jsme se podívat na přehlídky ve čtvrtek a v pátek a nakoukly také do backstage, kde těsně před přehlídkou probíhají veškeré přípravy. Letos se make-up celkově nesl ve znamení buď a nebo. Modelky chodily po mole buď s velmi přirozeným líčením, které jen podtrhlo jejich rysy nebo naopak s výrazným uměleckým dílem plným barev, tvarů a s využitím dalších materiálů. Když pak modelky vyšly do světel reflektorů, vždy perfektně podtrhly kolekci návrháře.


Přehlídky jsme letos neviděly všechny, tak nemůžeme hodnotit úplně objektivně. Z těch které jsme ale navštívily v nás největší dojem zanechala Iva Burkertová a její ODIVI. Kolekcí, hudbou, atmosférou. Celkově se tuto sezónu Fashion Week přesunul do Strahovských filmových ateliérů, které byly skvělé interiérem - měly zakulacené stěny, které v přehlídkových světlech působily jako nekončící prostor. Kromě interiéru bohužel akce takhle daleko od centra trochu ztratila svoje kouzlo módního ruchu, a i když je Strahov impozantní svou strohostí a monumentálností, nebyly jeho prostory bohužel víc využity.

Můžete si připomenout minulý FW v tomhle videu, zavzpomínat a porovnat.

18 komentářů

  1. Vy máte holky tak akční život, doufám, že budu na vejšce taky taková akční ;)
    Miška
    tripsandweekendactivities.worpress.com

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky sú skvelé! Prehliadka musela byť naozaj super. :) Úplne najradšej mám od vás tieto články, kde sa dostanete aj do backstage. Tam je to úplne iná atmosféra a vždy ma veľmi zaujímalo ako to tam prebieham a vyzerá. :) No a prostredníctvom vašich fotiek mám aspoň ako takú predstavu ;)
    Skvelý článok! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelý článok a aj fotky... mám rada zákulisie.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky, já na módní přehlídky a podobné akce moc nejsem a nemusím je, ale určitě jste si to užily! :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé fotky, vyzerá to veľmi dobre ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovědětVymazat
  6. Ftoyk sou doopravdy krásné, ale asi by na mě taková akce nebyla. :)
    The Glam Donuts

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasné fotky! To líčení je ale trochu děsivé :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Super fotky. Byla škoda, že přehlídky neprobíhaly někde v centru, ale ty prostory byly opravdu krásné. :) Jsem zvědavá, co vymyslí na září.

    OdpovědětVymazat
  9. Osobně bych řekl, že to byla na Prahu hodně povedená akce. Samozřejmě k módním přehlídkám v Londýně, Berlíně nebo Paříži to má ještě daleko, ale každopádně díky moc za fotky.

    http://fashiondisclosed.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Vždycky se tak těším na reporty od Vás co se týče FW. Letos se mi nejvíc líbil ten nápad se selfie! :)

    OdpovědětVymazat
  11. nádherné fotky:)! http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Fotky jsou úplně super!

    www.italianfashionpasta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné fotky, Odivi mě alespoň z fotek také strašně zaujali, škoda že na jejich přehlídce jsem nebyla. Místo toho jsem ale navštívila třeba Chatty a to také stálo za to :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  14. Já viděl Zuzanu K, Jakuba a Lukáše Macháčka a úžasný! A burger boží, lepší jsem snad nikdy neměl! Kluci umí!

    OdpovědětVymazat