Konečně je tu moment, na který mám pocit, že všichni čekáte a dělá mi to obrovskou radost! Dala jsem dohromady všechny měsíce a vytvořila pro vás měsíční diář na rok 2016, který si můžete vytisknout a který vám snad trošku usnadní plánování.

Mně plánování usnadňuje každý den. Mám ho hezky u počítače a musím říct, že mi opravdu pomáhá vidět celý měsíc pohromadě - co mě čeká a co do kdy musím udělat. Jsem pak ještě o trochu víc produktivní! Jak to máte s diáři, kalendáři a celkově plánováním vy? Používáte telefon, nebo papírový plánovač? A plánujete vůbec?

40 komentářů

  1. Já používám diář s názvem Pohodář, kde vždy na 1 straně dvoustránky je celý týden a na druhý nějaká antistresová omalovánka a jediné, co bych mu vytkla je váha ;)
    Miška
    tripsandweekendactivities.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám podobné, len bez názvu blogu (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé, super, rovnou až do konce roku.. Děkuji :)
    Já si jeden tisknu pro sebe domů - na cvičení a schůzky a jeden do práce, který mám položený na stole a rovnou si do něj píšu důležité věci a mám tak přehled na celý měsíc :) Kalendář v telefonu jsem se doteď nenaučila používat :D

    OdpovědětVymazat
  4. Elektronickým diárom či už v telefóne alebo v počítači som stále neprišla na chuť. A dúfam, že ani nikdy neprídem. Nie je nad papierovú klasiku. :)

    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  5. Díky :) Mám svůj malý diář, který nosím všude s sebou, ale ten od vás mám doma na nástěnce a používám ho pro plánování tréninků. Vždycky si pak i poznačím, co mám odběháno a odcvičeno, je to dobrá motivace :)

    OdpovědětVymazat
  6. nejlepsi je maly diar v kabelce + doma nejaky prehledny kalendar, jako ten od vas :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tisíceré díky Lucko, odvedla jsi skvělou práci a ani nevíš, jak mi tyhle tvoje kalendáře usnadňují život :) Momentálně to je pro mě jediný způsob, jakým mám svým způsobem všechno zorganizované a o všem přehled :) Dříve, rok nebo dva zpátky, bych se smála představě, že budu využívat tyhle kalendáře místo diáře, ale je tomu tak a nemůžu být spokojenější :) Mít přehled o všem měsíc dopředu, to je paráda :)
    Ještě jednou děkuju za ně :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super! Za mě moc děkuji. Od března ho používám jako training schedule. Je to mnohem přehlednější než samostatné stránky v diáři. Myslím, že si ho vytisknu na každý měsíc víckrát a rozdělím si ho zvlášť na školu, práci a cvičení.

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám malinký diář na plánování a zároveň do školy.. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji moc, tyhle měsíční diáře jsou moc fajn, protože jsou hodně přehledné. Hned jsem si je vytiskla a už si do nich píšu. Rozhodla jsem se je použít pro školní věci, hlavně pro povinnou četbu, protože do konce semestru bych měla přečíst asi 30 knih(!), což nevím jak zvládnu. Ale teď jsem si to díky tvým přehledným tabulkám pěkně naplánovala. :) Tak snad se mi to povede i dodržet.

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé!
    Já jsem si tahle typ měsíčních plánovacích kalendářů vždycky vytvářela sama, ale teď je moc fajn, že to děláš, Luci, za mě, a já si to jen vytisknu :-)
    Jinak mám taky i diář, kam si píšu i všechny detaily, ale současně pověšený na nástěnce tenhle, který pomáhá na ten celkový přehled, co mě kdy čeká a jak moc je to nakupené za sebou :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Luci, jakym fontem jsou napsane nazvy mesicu?:) Dekuju! Zuzka

    OdpovědětVymazat
  13. Já sice mám svůuj milovaný Filofax, ale toto myslím bude super na zkouškový období. Pprotože se trochu v těch týdnech vždycky ztrácím a takto bych to měla na jedné ploše, což není úplně nápad k zahození. A navíc já jsem děsně poznámkovej a zapisovací typ a růžný takový deníčky a papírky miluju. Už mám děník na citáty na osobní poznámky na různý věci a ke všemu diář. Je to šílený. :D Rozhodně tvůj nápad vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Miluju Tvoje kalendáře. Je to dokonalá pomůcka hlavně do školy. Vždycky si písemnky zapíšu do diáře a pak doma přepisuju do ACOS diářku který má čestné místo na mém stole.

    OdpovědětVymazat
  15. Jdu ho tisknout! Je super vidět celý měsíc pohoromadě! Já nikdy nepřišla na chuť plánovačům v mobilu a těm dalším elektronickým vychytávkám....

    italianfashionpasta.blogpsot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Souhlasím, bez plánovače si to už snad ani neumím představit! :D

    Michaelatravels

    OdpovědětVymazat
  17. Super nápad ;)

    http://andrejkabblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  18. Moc pěkný, já ale potřebuju diář jednodunní, protože sem se mi vůbec nic nevleze, ale vytisknu pár stránek a zkusím, tak plánovat jen články na blog, určitě to bude přehlednější.
    S láskou Rose :* - Můj blog

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj. Chtěla jsem se zeptat. Moc se mi líbí váš design blogu. Ten jste si udělaly samy? A popřípadě jak? Děkuji předem za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj holky chtěl bych se zeptat přes co jste to vyrobili

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojte, váš blog je dokonalý. Chcem sa spýtať ako ste dali/nastavili to, čo máte úplne hore tá lišta s HOME LOOKS CATEGORIES ABOUT US SHOP. Ďakujem vopred :* Nikde to nemôžem nájsť na Bloggery

    OdpovědětVymazat
  22. Jednu dobu jsem se snažila vše psát na telefon, ale pak jsem došla k závěru, že je to úplně zbytečný. Takže si vše píšu do diáře, který je pro mě uplně ideální. Mám to přehledné a baví mě to. Na jedné straně diáře mám normálně data, kde si píšu co budu dělat, akce, lepím lepíky co koupit a vše krásně vidím, protože jedna strana je týdení. A druhá strana diáře je "volná" s řádky, kde si píšu věci do školy. Ještě mám měsíční plánovač. Dříve jsem si ho rýsovala, ale teď používám ten váš. Musím vše vidět minimálně týden do předu :D

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, tak za tohle jsem Vám opravdu vděčná :D
    Strašně mi to pomáhá na organizování letních prázdnin. Mám sice normální diář, který používám ve škole a na ostatní věci, ale jelikož má stránku na jeden den, tak se mi v tom prázdniny plánují docela špatně a je to nepřehledné. Ten váš kalendář je na to úplně skvělý.
    Ještě jednou díky za tak úžasný nápad.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj holky, prosím v jakém programu jste kalendář udělaly? Předem díky za odpověď :)
    Jinak úplně úžasná věc. mám takhle všechno na jednom místě.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj holky, nejde mi stáhnout vůbec váš plánovač :( píše mi to chybu (error) nevíte co s tim?

    OdpovědětVymazat
  26. Taky mi najednou nejde stáhnout :(

    OdpovědětVymazat
  27. ahoj mně to stáhnout je a zbožňuj vás prosím udělěj te toto i na rok 2017

    OdpovědětVymazat
  28. Váš měsíční diář je skvělý...mám ho vyvěšený na lednici vždy alespoň na dva měsíce a tak mám přehled o všem co má v plánu celá rodina. Moc bych Vás chtěla poprosit o verzi na rok 2017.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj holky, kdy bude verze na 2017? Díky :)

    OdpovědětVymazat
  30. Prosím prosím bude tento diář i na rok 2017? Je skvělý, díky moc =)

    OdpovědětVymazat
  31. ahoj, prosím, bude i na rok 2017? jsem na něj tak fixovaná, že už bych to bez něj nezvládla :-D

    OdpovědětVymazat