Amsterdam odteď rozhodně patří k našim nejoblíbenějším městům a také těm nejkrásnějším, které jsme navštívily. Opravdu nás okouzlil svojí architekturou. Byly jsme tam sice jen na dva dny, ale v poslední době jsme spojení "to je krása" a "to je nádhrera" určitě nepoužily tolikrát za sebou, jako právě v Amstru. Snad budeme mít možnost se tam co nejdřív vypravit znovu!

Důvod naší návštěvy bylo představení nové podzimní a zimní kolekce C&A na rok 2016. Dokážeme si představit, co si asi myslíte. Podzim? Zima? Teď? My chceme LÉTO! Ale jak už asi tušíte, takhle to v módě prostě chodí. Nové kolekce se představují vždy s předstihem, a to hlavně proto, aby si novináři (a blogeři :)) včas udělali představu o tom, co se bude nosit a prodávat. Kolekce C&A je především o kvalitních materiálech a lichotivých střizích pro každý typ postavy. Můžete se těšit na odstíny šedé, béžové a také hodně černé a vínové (to je přesně něco pro nás!). A klíčovým materiálem bude denim v nejrůznějších variantách.

Taková naše už skoro povinná fotka, když někam cestujeme!
kabát - C&A, top a kalhoty - Reserved, boty - Converse z Destroy, kabelka - Rebecca Minkoff nový kufr - kufry-zavazadla.eu.
bunda a top - C&A, kalhoty - New Yorker, lodičky - Zoot
overal - C&A, sandálky - Tamaris, kabelka - Rebecca Minkoff

34 komentářů

  1. Úžasné fotky, opravdu to tam musí být nádherné! A ty tulipány - byla bych v sedmém nebi :D Na tu kolekci jsem moc zvědavá, tyhle barvy jsou také totiž přesně pro mě! :)

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalé fotky, v Amsterdame je nádherne! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. To je krása! :) Úžasná kolekce a co naprosto obdivuji je ta krásná přírodní instalace! :) Do Amsterdamu mám naplánovanou cestu o letních prázdninách. Vždy jsem tam chtěla jet, teď když to ale vidím na vašich fotkách se tam těším ještě víc. Celé Holandsko mi přijde jako úžasná země. Jen si asi budu muset zarezervovat lístky do muzea Anny Frankové, když jsem viděla ty fronty ve vlogu. Děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rezervaci rozhodně doporučuju, ale je to na dlouhý lokte a pevné nervy. Musela jsem to hlídat každý den po dobu tří měsíců, co se tam objevil náš termín a čas, tak aby tam byla dvě volná místa, ale stálo to za to.

      Vymazat
  4. Ahoj, moc pěkné fotky (hned bych jela na výlet).
    Prosím o zodpovězení dotazu - kam chodíte do kadeřnictví - máte velmi pěkné a zdá se nezničené vlasy. Děkuji a pěkný den

    OdpovědětVymazat
  5. Jee, do Amsterdamu hadů ja konci června:) Už se nemůžu dočkat:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Do Amsteru jezdíme každý rok na jaře. To město má pro mě skvělou atmosféru.

    OdpovědětVymazat
  7. Do Amsteru jezdíme každý rok na jaře. To město má pro mě skvělou atmosféru.

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý fotky! :) Do Amstru jedu s kamarádkou v červnu. Nevíte o nějakým pěknym ubytování? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nabídka CA vypadá z fotek opravdu lákavě, ale minulý týden jsem náhodou zavítala do jednoho z jejich obchodu na Václaváku a stěží bych si vybrala jediný kousek.
    K.

    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to ste si museli veľmi užiť. :) Krásne fotky.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  11. Nadherne fotky.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  12. Opět krásný článek za, který se nebojím Vám i zatleskat :) Moc vtipně a hezky napsáno a pochvala patří i fotkám samozřejmě :D PS : moc bych Vám chtěla poděkovat za zmínění mého blogu na asku v odpovědi na otázku :) Získala jsem díky tomu svou první aktivní čtenářku, kterou neznám osobně :) Vaše Arteppka (Péťa)

    OdpovědětVymazat
  13. Nádhera! - to je asi jediné slovo, co mě hned po přečtení článku a po prohlédnutí fotek napadne. Moc se těším na léto, ale když vidím ty kousky pro podzim/zimu, tak se na ně taky nemůžu dočkat. Šedivá, černá a vínová jsou moje, tak jsem ráda, že budou převažovat nad ostatními barvami.
    Fotky jsou úplně úžasné a doufám že se taky jednou do Amsterdamu podívám! :-) Ty tulipány? Hned bych si je koupila všechny :-D Jinak, moc Vám to na fotkách sluší, holky.

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné fotky a na podzim se náhodou těším už teď, je to moje nejoblíbenější roční obdodbí, takže...! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  15. Ach, ty tulipány. A ten župan! V nejbližší době se pro něj musím stavit!

    OdpovědětVymazat
  16. Amsterdam je určitě krásné město, ale mě zkrátka nijak moc neláká. :D Každopádně krásné fotky! :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Lucce to modré tričko/šaty moc slušelo a ty lustry na akci.... Nemám slov. Věřím, že jste si Amsterdam užily. Tak bych hned jela!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Wow čo dodať k týmto prekrásnym fotkám?! Do Amsterdamu sa chcem veľmi pozrieť už toto leto, tak dúfam, že sa mi to podarí. A ten show room vyzerá inak super! Škoda, že u nás v Žiline je také o ničom C&A a vôbec tam nemajú takéto pekné veci...:/ Aspoň si pocestujem do Bratislavy znova! :D
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem v Amsterdamu byla minulý rok při taokým našem evropským okruhu a byli jsme i v Paříži a Berlíně, ale tak jako v Amsterdamu se mi nelíbilo nikde, úplně chápu vaše nadšení. Amsterdam má takovou svoji jedinečnou, kouzelnou atmosféru, kterou jsem nikde jinde nezažila. Určitě jsem tam nebyla naposledy.

    V CA nenakupuju skoro vůbec, ale ty kousky vypadají hodně slibně.

    OdpovědětVymazat
  20. Úžasné fotky a určitě ještě úžasnější zážitky! Čirá závist :)

    OdpovědětVymazat
  21. Taky by jsme se rády podívaly do Amsterdamu:)krásný fotky:)

    OdpovědětVymazat
  22. O Amsterdamu v mém okolí každý jenom básní, doufám že se tam také jednu podívám. Krásné fotky!

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
  23. To musel být krásný výlet, do Amsterdamu se chci podívat už dlouho... :) A ta nová kolekce mi taky padla do oka :)).

    OdpovědětVymazat
  24. Koukala jsem na vlog, fotky jsou taktéž úžasné. Kolekce se mi moc líbí, ta vínová kabelka je fakt nádherná. Do Amsterdamu jsme chtěli s přítelem už loni v létě, to nevyšlo, tak snad letos!

    OdpovědětVymazat
  25. vaše nadšení z Amsterdamu chápu. sama ho mám moc ráda, ostatně jako celé Holandsko. vždycky, když se tam vracím, tak přesně takové fráze používám:)

    OdpovědětVymazat
  26. Úžasné fotky! V Amstru jsem byla před rokem a naprosto mě celé Holandsko uchvátilo. Ta architektura, kanály a celková atmosféra je vážně fascinující. Díky, že jsem se tam mohla vrátit alespoň prostřednictvím vašich fotek a videí! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Wow! Opravdu nádherné fotky. Některé kousky vypadají vážně dobře.
    A do Amsterdamu se chci jednoou také podívat :)

    OdpovědětVymazat
  28. Nemůžu se vynadívat na vaše skvělé fotky. fakt super. Upravujete ve photoshopu všechny fotky co jsou na blogu?

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, je tu někdo kdo byl v blízké době v Amsterdamu nebo to tam zná. Za chvíli tam totiž jedu a vůbec nevim kam se podívat. Potřebuju poradit nějaké památky, zajímavosti, parky, utulné kavárny či dobré restaurace prostě místa které stojí za to navštívit. Předem moc moc děkuji za odpověd.
    Sára.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj holky, mám úplně ten stejný vínový kufr. Kupovala jsem ho taky na Kufry-zavazadla.eu. Vy s nimi máte spolupráci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, jsme rádi, že jste si pořídila stejný kufr jako mají slečny z A CUP OF STYLE... doufáme, že jste s ním spokojená ;)

      Zdraví tým Kufry-zavazadla.eu

      Vymazat