kabát - French Connection, košile a kalhoty - Reserved, svetřík - Mango, boty - Tamaris, kabelka - Botkier

Pamatuju si, jak jsem jako malá nosila takové roztomilé červené lakovky. Nepamatuju si přesně jak vypadaly, ale byly nízké, s pásečkem, a měla jsem do nich vždy ponožku s volánkem. Kéž bych ty botky teď dostala do ruky - jak jsou asi malé? a byly by zas cool nebo naopak úplně hrozné? Nicméně tyhle lakované oxfordky mi je trochu připomínají, akorát jsou možná trochu reprezentativnější. Máte taky v paměti nějaký takový kousek?

Už zítra vyrážíme do Amsterdamu na obhlídku podzimní kolekce C&A! Byli jste tam někdy? Máte pro nás nějaké tipy na to kam určitě zajít? My se neskutečně těšíme jak na město, tak na prezentaci kolekce. Můžete mrknout do posledního vlogu, jak jsme si na akci vybíraly outfit a taky se těšit na nové vlogy!

31 komentářů

  1. Pamatuju si, že když jsem byla malá, měla jsem taky lakované boty, a navíc na takové menší platformě, takže když jsem chodila, klapalo to. Vím, že jsem ty boty právě kvůli jejich zvuku milovala :D

    thelifewithcarol.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jako malá jsem také nosila lakovky, akorát v černé a vínové barvě, naprosto jsem je milovala! :D :) Tenhle outfit se moc povedl, ostatně jako všechny ostatní! :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsem byla malá (asi 5 let), chtěla jsem lakované boty. Hrozně se mi líbily!
    Naši mi je nechtěli koupit, nakonec jsem je dostala k narozeninám. Nosila jsem je skoro všude, plánovala jsem, že bych je nosila i v zimě, haha! Bohužel jsem z nich vyrostla velmi rychle :( Milovala jsem je! :))

    www.elliderooth.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný outfit! Já jsem se zrovna z Amsterdamu vrátila :) Je to krásné město a dá se v pohodě projít pěšky. U nápisu I love Amsterdam čekejte zástupy lidí :D Tenhle nápis jsme našli ještě jeden, ale už nevím, kde to přesně bylo, ale kousek za Heineken. O něm moc lidé neví, tak jich tam tolik nebylo. My jsme navštívili i ten květinový park a ten byl opravdu nádherný. Hlavně se teple oblečte, já tam mrzla.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  5. Super outfit, ale už by to chtělo trochu barvy na jaře..:-) Do Amsterdamu se chystám někdy příští rok, nejlepší je, když tam rostou ty květiny a to už letos nestihnu, kvůli zkouškovému období ve škole a v práci, tak na cestování momentálně není čas. Ale těším se na vlogy a na další inspiraci.
    www.thebestyle.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Amsterdam je moje nejoblíbenější město na světě �� co nás bavilo a překvapilo bylo rozhodně muzeum sexu, od kterého jsme moc nečekali.

    http://twopraguegirls.blogspot.cz/2016/03/amsterdam-part-i.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  7. Dlouhou dobu jsem se lakovaným botám vyhýbala, ani nevím proč. A hádejte, co mám teď v botníku? Přesně jedny takové :D
    K.
    www.inkpotstories.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj holky, pres Amstrdam jsem jen letela , ale urcite stoji za to se podivat na tulipany a jako suvenyr si koupit drevaky , bud jako klicenku nebo jako boty:-)))) Mejte se tam pekne , stoji za to se tam podivat:-)))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky,
    do Amterdamu už jsem se podívala dvakrát a určitě stojí za to ochutnat hranolky, které prodávají skoro na každém rohu :D PS: krásný outfit

    OdpovědětVymazat
  10. Páni, tam bych ráda jela znova, doporučuji na velkém shopping náměstí, kde je taky super knihkupectví s anglickou literaturou, kde dávají k nákupu veliké plátěné tašky s nápisem booklover, rychlé občerstvení s hranolkami. Poznáte ho tak, že má s hranolkami i tapety. Bohužel nevím jak se náměstí jmenuje... taky je tam obchod kde si vytvoříte vlastní zmrzlinu Magnum. Užijte si to!

    OdpovědětVymazat
  11. Ja už dlho jednym dokonalým odolávam, ale ako sa tak na teba pozerám, musím ich mať! :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  12. Outfit se opravdu povedl, ale u vás už je to samozřejmost :D. V Amsterdamu jsem ještě nebyla, ale určitě patří k místům, kam se chci v budoucnu mrknout. Užijte si to!
    http://viktoriesdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Moc Ti to sluší !!! :) Amsterdam je nádherný,byla jsem tam jednou, ale rozhodně ne naposled. :) Kromě klasických míst v Amsterdamu, která určitě znáte, mohu doporučit kavárnu Betty Blue http://www.bettyblueamsterdam.nl/ Užijte si to :) !

    OdpovědětVymazat
  14. Niki oxfordky sú super! :) Ja osobne som milovníkom tohto typu topánok a lakovky sú ešte krajšie a pôsobia elegantnejšie. :) Amsterdam je prekrásny, ja plánujem výlet cez leto aspoň na víkend práve tam! :) Už sa teším na nový článok odtiaľ a takisto aj na vlog! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. krásny outfit :) veľmi ti to pristane :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  16. Já si vzpomínám na ponožky s volánky. Doteď je zbožňuju. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jee ja si ty lakovky taky pamatuju:D Asi by sli i ted, ale nevim s tema ponozkama :D Holky, moc moc si uzijte Amsterdam, staci se jen prochazet kolem tech kanalu a romantickeho centra, ta atmosfera je uzasna!

    Pekny den:)

    www.lucyjirak.com

    OdpovědětVymazat
  18. Super outfit, zaujaly mě hlavně ty boty, jsou úplně TOP. :) Jinak ta kabelka se mi taky líbí, našla jsem podobné na http://kabelkomania.cz ale nevím, která to přesně je. :/

    OdpovědětVymazat
  19. Na tebe bude všetko vyzerať dokonalo! <3 Práve som ostala v nemom úžase!!!
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  20. Amazing outfit!



    http://brightdecember.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  21. Nikdy jsem takové botky neměla, ale Tobě moc sluší a na té první fotce vypadáš úplně nejvíc parádně, jak se ještě usmíváš! :) Moc pěkné snímky!

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Tenhle pocit vzpomínání na věci, co jsem kdysi měla/nosila znám. Někdy to i považuji za inspiraci a vracím se k tomu. Taky jsem mívala lakované botičky a ponožku s volánkem, to byla docela klasika v 90. letech u dětí (i dospělých, když se podíváte na Čarodějky z Eastwicku (1987)).

    Nechte se také inspirovat minulostí, můj poslední outfit je inspirovaný 1920s, avšak sestavený ze současného oblečení, jak na to? (link)

    OdpovědětVymazat
  23. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  24. no teda, ty mokasíny jsou peckovní!
    http://www.kudrnata.com/

    OdpovědětVymazat
  25. very nice collection..i love these shoes
    xx
    http://www.sozudo.no

    OdpovědětVymazat