šaty - Vila, boyfriend džíny - Vila, náhrdelník - Pieces, naušnice - Pieces, pončo - Haily´s, lodičky - OJJU

Co je tohle zase za počasí? Zrovna když jsem si zvykla na to, jak je venku krásně, tak začne sněžit? No doufám, že je to jen nějaký chvilkový zmatek a sluníčko se nám zase rychle vrátí! Protože mě už ten zimní kabát nebaví a pokukuji radši po kouscích, kterými bych obohatila svůj jarní a letní šatník

Vyhlídla jsem si tyhle tmavě modré šaty se zajímavým výstřihem na zádech. Celkově mám ráda tyhle volnější střihy šatů, rozevláté sukně z lehkých materiálů a zvýrazněný pas. Stejné jsem našla i jako maxi šaty, tak teď nevím, které se mi líbí víc.

Loňské léto a podzim jsme s Niky strávily v "boyfriend" džínách. Měly jsme jedny a ty si neustále střídaly... no a podle toho taky vypadají teď. Ty rozparky na kolenou už jsou spíše obří díry. Máte nějaké hezké boyfriendy? Odkud?

Drobné šperky jsou nejen velkým trendem na jaro a léto, ale hlavně úžasnými doplňky ke každému outfitu. Já už si dlouho nekoupila žádné naušnice a vlastně už jsem je i několik let moc nenosila. Tak to mám v plánu změnit!

Všichni už asi víte, že ponča patří k mým oblíbeným svrškům. Na podzim jsem v nich téměř žila a už se těším, až je zase vytáhnu. Tohle šedo-růžové by se mi rozhodně hodilo do sbírky.

A poslední kousek na mém wishlistu jsou tyhle černé lodičky. Možná mi to nebudete věřit, ale takový základ, jako jsou černé lodičky stále ještě chybí v mém šatníku. Nebo přesněji - pohodlné černé lodičky, ve kterých vydržím celý večer. A protože tyhle od OJJU mám v tmavě modré a jsou to opravdu ty nejpohodlnější boty na podpatku, které mám, rozhodla jsem se, že je potřebuju hned v několika barvách. Začnu klasickou černou!

Máte vyhlídnuté nějaké kousky na jaro a léto? Kde nejraději nakupujete? A nakupujete radši přímo v obchodech, nebo online?

28 komentářů

  1. Boyfriendy mě snad nikdy neomrzí, na mém wishlistu také zaujímají jedno místo :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ty modré šatky jsou moc pěkné! :) Já zatím nic moc vyhlídnutého nemám, ale co se týče oblečení, tak rozhodně raději zajdu do kamenných obchodů :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Perfeknté... (: podobný top chcem aj ja.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  4. S černými lodičkami mám podobný problém jako ty. Před lety jsem si koupila s 11 cm podpatkem, což není moc k nošení :)
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty boyfriendy jsou PER-FEKT-NÍ. Možná mi to nebudete věřit, ale já ještě žádné nemám a tento rok to určitě hodlám změnit. Mám taky strašně ráda minimalistické a jednoduché šperky, protože s nimi nikdy nešlápnete vedle. Ponča moc nenosím, mám sice jedno, ale nejsem si jistá, jestli mi sedí a takových jednoduchých volnějších topů, jako jsou tyto šaty mám asi tisíc, ve všech možných barvách, jelikož je to pro mě must-have. Hezký jarní wishlist, všechny kousky se mi moc líbí, je to přesně můj styl.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Drobne sperky si take planuji nakoupit, jsou tak uzasnym detailem ke kazdemu outfitu!! Ty saty jsou nadherne..:)

    Www.lucyjirak.com

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju džíny a ponča! ♥ :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky, můžu se zeptat v čem děláte tyto koláže outfitů? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tie šaty sú úplne nádherné! Ja mám teda tiež nakupovacie plány na jar, pokukovala som po pastelových džínsoch v Mangu, ale nie som si nimi celkom istá... Každopádne zháňam nejaký pekný cardigan a najnovšie som si vyhliadla nádherný čipkovaný top v H&M-ku, tak si asi po neho zájdem! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ty šaty!! ♥ ♥

    http://k-m-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. ty šaty jsou úžasné
    http://carolweb.blogerka.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Všechno je naprosto úžasné, ale do toho ponča jsem se přímo zamilovala! :)

    http://twolittleladies9.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. tie lodičky sú úplná láska :) nejaké podobné by som aj ja brala ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Já radši nakupuju v kamenném obchodu, kde si to můžu vyzkoušet a asi úplně nejvíc miluju nakupování na dobročinných bazarech kde to stojí skoro vše do 50,-Kč a také v Anglii.

    Miška
    tripsandweekendactivities.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  16. Ty šaty jsou super! Já mám v plánu si na léto spíš něco sama ušít, než si koupit, ale jinak mnohem radši nakupuju v obchodech, protože ne vše mi sluší. :D

    OdpovědětVymazat
  17. Moc hezký wishlist, boyfriendy jsou opravdu základ a pončo vypadá nádherně! Já zase pokukuju po nějakých šatech nebo klasických jednobarevných tričkách, kterých není nikdy dost :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  18. Nádherný WISHLIST :) Ty lodičky jsou moc hezké! ☺
    www.nikynka01.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Baby skvelý wishlist! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Bože jak já miluju vaše příspěvky :) Perfektní wishlist

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, moc hezke. Co se tyka sperku, tak muj oblibeny obchod je https://www.goldeligius.cz/ . Maji tam opravdu originalni kousky, ktere jinde clovek nenajde, cenove je to taky super a hlavne jednani ohledne objednavky je bez chyby!

    OdpovědětVymazat