Doplňky vám pomůžou doladit každý outfit. Já osobně jsem si nikdy nezvykla na klasické šperky. Je to spíš výjimka, když si vezmu prstýnek či náhrdelník a náušnice už jsem neměla pár let. Kdybych tedy mluvila za sebe (abyste se nespletli, dneska píše Nicole), spíš outfit doplňuji kabelkou, botami, brýlemi, čepicemi a tak podobně. Pojďme si tedy říct, jak těmito kousky proměnit jakýkoliv outfit!
Brýle zeshora: Komono, Komono, Komono, Half Moon

Brýle jsou pro mě kouskem, bez kterého už někdy od jara nevyjdu z domu. Baví mě hlavně bláznivější tvary, barvy, a zrcadlová skla. Myslím, že jen klasicky černé ani nevlastním! Kromě toho že jsou praktické a ochrání vás před přímým sluníčkem, tak taky pozvednou každý outfit na další úroveň (a když si je vezmete na fotku, máte docela jistotu fajn výsledku!).



Kabelka: Zoot

Nedám dopustit na jednobarevné jednoduché maxi šaty. Mám je zatím v šedé, černé a khaki a tyhle základní odstíny v létě vždycky ráda rozbiju nějakou výraznou barvičkou. Tahle žlutá kabelka je k tomu ideální. I když je žlutá barva spíš neoblíbená a většina lidí ji považuje za neslušivou, já bych řekla, že je akorát hodně podceňovaná. Když se vybere srávný kousek, vypadá parádně! Tahle kabelka je toho zářným důkazem.

Vzory, metalický efekt nebo zkrátka zářivé barvy. Vyber si boty jako stěžejní prvek tvého outfitu. Pro mě je tohle nejlepší návod na to, jak se ráno rychle obléct. Vyberu boty a doladím to už jen základními kousky z šatníku.


Klobouky: Ace Something, Zoot, Zoot, Zoot

Klobouky jsou podle mého názoru doplněk, na který si musíte zvyknout. Když se tak ale stane, věřím, že je v létě nesundáte z hlavy. Větší širší klobouky můžete vzít k elegantnějším outfitům a ty užší slaměné třeba k vodě.



hodinky, fialový náramek, zlatý náramek, korálkové náramky

Náramky a hodinky patří mezi Lucky oblíbené doplňky. Hodinky nejradši nosí zlaté, klidně větší, výraznější a k tomu si bere pár užších drobnějších náramků a nějaké barevné, korálkové. Určitě se ale nebojte kombinovat zlato a stříbro. Stejně jako loni je to i letos velkým trendem.

Jaké jsou vaše oblíbené doplňky? Nosíte je pravidelně, ke každému outfitu, nebo je rádi obměňujete?

17 komentářů

  1. To video je suprové. Moc se mi líbí edit. ^^ Ale k článku - já nejradši nosím barevné boty. Zdají se mi výrazné, hravé. To oceňuji. :3 Super článek!

    OdpovědětVymazat
  2. Ja nejradeji nosim hodinky, slunecni bryle a naramky jen od znacky Cruciani! Video i článek jsou moc pěkné, moc se vám to povedlo a jsou tam skvělé tipy! :)
    http://www.shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  3. Super typy. Právě plánuji trochu zredukovat šatník a doplňky jsou teď mou velkou issue. :D Váš blog mi v mnohém pomáhá!


    http://femmevertueuseblog.blogspot.cz/


    OdpovědětVymazat
  4. Holcicky neslo by dat primo odkaz na ty cervene botky? Na ZOOTu jsem je neobjevila :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve článku odkaz je a mně funguje: http://bit.ly/oranzovesandalky tobě ně? Případně jsou značky Dorothy Perkins, třeba se ti budou lépe hledat :)

      Vymazat
  5. Skvelý článok aj video ako vždy :D len tak ďalej! ♥♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek :) já teda žlutou taky moc nemusím, ale musím uznat, že takhle jen na doplňcích by mi asi nevadila :) jinak takovýhle velký klobouk chci už dlouho, ale nejspíš bych se v něm ztratila! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  7. holky, odkud je ta bluza, co ma Nikca na prvni fotce?:)

    OdpovědětVymazat
  8. Najviac sa mi páčili tie červené topánky, aj keď cez leto veľmi rada nosím klobúk :)

    OdpovědětVymazat
  9. S doplňky to mám v létě podobně. Nedám dopustit na velký slamák, sluneční brýle a veselé sandálky. Kdybych jen trochu mohla, pořídila bych si tyto: https://cz.pinterest.com/pin/462604192956346859/
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Já na bižuterii nejsem vůbec, ale kabelky a boty to jo:)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc krasny blog. Jinak co se tyka sperku hlavne nausnic, tak se divim, ze moc nevyuzivas. Ja jsem na nausnicich ulitla. Nakupuji hlavne na eshopu https://www.goldeligius.cz/ kde je rychle doruceni a v krasnych obalech. Jinak co se tyka bryli, tak mas moc hezky vkus ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Čten. číslo: Hledáte podnikatelský úvěr, osobní půjčku, bydlení, úvěry na auto, studentské půjčky, konsolidaci úvěrů, nezajištěné půjčky, rizikový kapitál atd. Neboť byl odepřen kredit z banky nebo smlouvy z jednoho nebo více finančních důvodů. Jste s největší pravděpodobností jeho úvěrové rozhodnutí! Jsem pastorem soukromého věřitele, úvěru společnostem a jednotlivcům za nízkou a cenově dostupnou úrokovou sazbu ve výši 2%. Zajímáš se? Kontaktujte nás, abyste se uzdravili po předání úvěru do 48 hodin. KONTAKT: (divineloancompanyplc@gmail.com) (+2348107474074)

    Podrobné informace o aplikaci

    Název:
    ID knihy tváře:
    Datum narození:
    Patro, podlaha, dno:
    Stav:
    Adresa:
    Umístění
    Stav:
    Stát
    Země:
    Telefon:
    El. adresa:
    Účel úvěru Stav:
    Výše úvěru:
    Doba trvání úvěru:
    Měsíční čistý příjem.

    Zpět na mě co nejdříve pomocí těchto informací
    Chcete-li získat další informace.
    Doufám, že dáš vědět.


    Děkuji vám a Bůh vám žehnej,

    Pan Walter
    Předmět:

    OdpovědětVymazat
  13. Outfit zaručeně oživíte pomocí gobelínové kabelky . Ráda nosím originální věci, který skoro nikdo nemá a ještě se mi nestalo, že bych na někom gobelínovou kabelku viděla.

    OdpovědětVymazat