Krásnou neděli! Léto je obdobím těch nejlepších festivalů, a protože se ve čtvrtek chystáme do Ostravy na Colours of Ostrava, rozhodly jsme se připravit pro vás tématické video plné tipů, které se vám můžou hodit a tři outfity jako inspiraci, v čem například vyrazit! Na konci článku navíc najdete soutěž, tak ji nepromeškejte.


top i sukně - WIN WIN love, klobouk - Lindex, nalepovací tetování - Zoot

První outfit je sice siluetou hodně dívčí, ale tahle áčková sukně je šitá z denimu, který je prostě festivalovou stálicí pro svou univerzálnost a odolnost. Spolu s topem je z Win Win Love, což je projekt našich kamarádek, které pod ideou udržitelnosti dělají skvosty z věcí z druhé ruky nebo samy šijí. Nám se líbí nejen myšlenka, ale i styl věcí, které dělají, tak určitě mrkněte na jejich web!

tričko a batoh - Colours, kraťasy - WIN WIN love, pláštěnka - Zoot

Na festivalu se většinou poštěstí alespoň jeden deštivý den (pokud neproprší festival celý!). Protože deštníky se na koncerty moc nehodí, je dobré mít s sebou bundu s kapucí nebo rovnou pláštěnku. A když už se dneska bavíme o tom, jak "stylově", nemyslíme pláštěnkou takové to klasické igelitové pončo. Dají se sehnat krásné kousky, ve veselých barvách nebo elegantní černé či khaki, nebo jako je třeba tahle - s krásnými vzory. Ochrání před deštěm a i zahřejí.

šaty - Mohito, sukně - WIN WIN love, brýle - RayBan, boty - Converse, tetovačky - Zoot

Obecně na festivalech vídáme spíš kraťasy a drsnější styl. Je to ale škoda, protože éterické sukně či šaty se hodí úplně stejně a ještě víc vynikne jejich unikátnost. Tahle sukně je unikátní svým krajkovým materiálem, průsvitností a rozevlátým střihem. Jediné, co určitě doporučujeme, je volit délku aspoň ke kolenům. Nebudete se muset hlídat, až budete posedávat v trávě nebo tančit na koncertě!

Chystáte se letos na nějaký festival? Potkáme se s vámi na Colours? Na jaké kapely se nejvíc těšíte? A máte ještě nějaké další tipy, které se hodí každému, kdo se chystá na festival?

Chcete soutěžit o lístek na Colours of Ostrava s námi a WIN WIN love? Napište nám do komentářů odpověď na nějakou z předchozích otázek, nebo třeba popište váš oblíbený festivalový outfit! Sledujte WIN WIN love na instagramu , připojte váš email a my už zítra večer vybereme vítěze, kterému v Ostravě osobně lístek předáme, je proto důležité, abyste měli čas na Colours v období 14-17. 7. jet! Těšíme se na vaše komentáře!
SOUTĚŽ BYLA UKONČENA. DĚKUJEME ZA SKVĚLÉ KOMENTÁŘE, NAKONEC JSME JAKO VÍTĚZKU VYBRALY EVKU, KTERÁ NÁS ZAUJALA SUPER BÁSNIČKOU!

110 komentářů

  1. Chystáme se sestrou v pátek na COO na Of Monsters and men, i když bychom tam nejradši strávily všechny dny :) Na fesťák bych doporučila vyjet hlavně s dobrou partou lidí a prostě se nechat unášet festivalovou náladou, která je na Colors naprosto úžasná :) A vás tam potkat by byla třešnička na dortu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, úžasný článek i video. Je super, že jste festivalové looky pojaly originálně a ne jako většina bloggerek - květinové čelenky, barevné linky... Já se letos s kamarádkou zatím chystám na Airfest do Hradce, na Martina Garrixe. Na Coloursy bych strašně chtěla jet ALE... No, třeba příští rok našetřím :D Zatím zkusím štěstí a zapojím se do soutěže. Ráda bych se potkala s Vámi, z kapel bych ráda slyšela M83 a Kodaline a "vyvětrala bych" svoje bláznivější kousky, které jinak nevytáhnu :) Díky za soutěž a hezkou neděli holky (y)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky. Na žádný festival se bohužel nikam nechystám, Colorsy budu mít maximálně přes plot. Bylo by fajn kdyby se poštěstilo a ještě setkání s vámi, to by bylo super :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný článek a úžasné video! Já se zatím na žádný festival asi nechystám, možná bude u Vídně Holi Festival barev, tak to zní super, ale nevím, jestli na to budu mít čas, uvidíme, ale moc ráda bych se tam podívala, jelikož jsem ještě nikdy na žádným festivalu nebyla! :D Moc se mi líbí, jak jste pojaly festivalové looky, není to úplně to ,,klasické festivalové´´, ale stejnak se to na festivaly parádně hodí! :D Sice jsou všechny tři outfity moc hezké, ale musím říct, že třetí se mi tou sukní a half-bunem asi líbí nejvíc! :D
    S láskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj holky!

    Moc ráda bych se zúčastnila Colours of Ostrava, protože jsem se nesetkala ještě s tak skvělou atmosférou, kterou dělá oblast Dolní Vítkovice. Líbí se mi, že je tam spousta místa a člověk se necítí tak umačkaný. :D minulý rok jsem z festivalu byla naprosto nadšená a moc ráda bych Vás tam tento rok potkala. 😍 A moc se těším na islandskou kapelu of monsters and mens :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak doufám, že se tam potkáme.:-D Těším se moc. A hlavně na OMAM,Tame Ipala, Caro Emerald,Kodaline,Thievery Corporation...aj.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj.Já se na festival neplánuji jet,ale určitě bych se někdy na nějaký chtěla podívat.Snad se mi to splní.Moc se mi líbilo vaše video i článek.Některé vaše tipy znám,ale takhle je dát všechny dohromady...jste opravdu super a moc šikovné!

    OdpovědětVymazat
  9. Bohužel festivaly letos nějak nestíhám, ale chystám se na The Neighbourhood, kteří tu sice byli už 1 tento rok, ale rozhodli se, že zahrajou ještě v Riegrových sadech, což mi přijde hrozně super!
    tina.skopkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Článek jako vždy krásný! Ten poslední outfit se mi líbí nejvíc jak kreativně tak vizuálně. Jste snad první blogerky které ,,nepředstavili" barevné linky.
    Holky jste super. ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj holky. Jeste jsem na Colours nikdy nebyla, ale ten tento rok budou na Colours Kodaline a mam pocit, ze bych je mela videt. Urcite bych se pohodlne citila s tumblr kousky jako napr. Nikcina sukne. Uzijte so Colours! katerina.stepankova95@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný článek jako vždy. Bohužel jsem ještě nikdy na žádném festivalu nebyla, takže bych ráda něco vyzkoušela. Chtěla jsem v létě jít na koncert The Neighbourhood a Slrillexe, které bohužel nestíhám :(
    andrea.fiserov@icloud.com
    instagram: andreafiserov

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj já se tento rok chystám jen na colours of Ostrava v ulicích. Zatím jsem na colourses nikdy nebyla ale tento rok bych strašně chtěa vidět Passenger. Jejich písničky mám strašně moc ráda :D. Svůj outfit na coo v ulicích nejvíce oživím metalickým tetováním :) chtěla bych i vyzkoušet ty třásně na tričku ,protože se mi to strašně líbí. Chtěla bych se s váma potkat, můžete zkusit COO v ulicích kamarádi říkali že když chytnete dobré misto tak že to stojí za to. :) Uíjte si to:).
    terezie.pavlasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj,sice se letos na žádný festival nechystám, ale kdybych šla na Colours určitě bych se nejvíc těšila na Tame impala a Kodaline. A k mému outfitu, vzala bych si nějaké pohodlné oblečení a zajímavým prvkem by byla háčkovaná vesta, kterou jsem ještě letos neměla příležitost vytáhnout.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Holky! letos jsem už byla na Votvíráku, kde to bylo super! a plánuji ještě Benátskou, protož to mám v mém rodném městě :) Nejvíc mě zaujal ale Colours festival, kam jsem se chtěla strašně podívat, ale bohužel cena lístky plus doprava, ubytování - to by se mi docela prodražilo, jelikož lístek není zrovna nejlevnější. Festivaly mě strašně baví, takže chci postupně se dostat na všechny co v ČR jsou. Nejvíc mě zaujmul na Colours Of Monster and Men a Passenger, byla jsem na jeho koncertě asi 2 roky zpátky a byl skvělý :) Měj te se fajn! kate.juras@gmail.com ( instagram - https://www.instagram.com/kaacajuras/ )

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj holky, bohužel jsem ještě nikdy na žádném festivalu nebyla. Buď jsem zrovna byla vytížená prací nebo nebyl dostatek financí. Colours of Ostrava mi ale i tak přijde jako skvělý festival plný skvělých zpěváků a zpěvaček, ale nejen jimi, ale i lidmi, kteří se na ně přijdou podívat, poslechnout si je a užít si tu skvělou letní atmosféru s přáteli! :) Ráda bych se jednou taky účastnila tak skvělého propojení dobře naladěných lidí, krásných zážitků a především užívání si těch společných chvil :) Přeji hezký den!
    Můj email: terezka99999@email.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, bohužel na žádný festival se nechystám, nejvíc bych asi chtěla na Calours, ale rodiče tam jít nechtějí a lístek není jeden z těch nejlevnějších... Ale kdybych tam mohla jít, nejvíc bych se těšila na Passengera, Caro Emerald a Susanne Sundfor. A setkat se tam ještě s Vámi to by byla pecka :-). Jinak super článek i video, moc se mi to líbilo :-). anna.zavazalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj holky, kromě Majálesu (jestli se to počítá) jsem ještě na žádném festivalu nebyla, ale na Colours bych jela hrozně ráda! Nejen kvůli skvělé hudbě, ale ráda bych se tam potkala s inspirativním spisovatelem Robertem Fulghumem a nechala si od něj podepsat jeho novinku Poprask v sýrové uličce. Mimochodem krásná kniha, kterou moc doporučuji! Mějte se krásně!
    musil.anna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. cau holky! <3 ta modra sukne je uplne bozi :) na Coloursech bych chtel videt hlavne Tame Impalu, protoze kluci jsou fakt uplne skveli - doporucuju! treba na ne vyrazime spolecne :) top tip na festivalove zazitky = prakticky vzdycky se vyplati nosit tu malickou sackovou plastenku v kulicce, co se da pripnout na kalhoty, zachranuje to zivoty a ucesy :D muj mail asi znate, pro poradek je to roman@utubering.cz
    budu se moc tesit :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já se letos na festival nejspíš nechystám, ale docela by mě to lákalo:) Na festival bych se rozhodně nevydala bez mobilu a foťákem a kamerou, abych mohla zvěčnit ten zážitek. A proto je tedy nutností i powerbanka!:)

    OdpovědětVymazat
  21. Já se bohužel nechystám, ale láká mě to:) ten bílý top byl top!

    marketa.divisova@uokome.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Myslela jsem, že coloursy letos vynechám, ale zase mě to tam láká. Letos se chystam na festival hrady. Pláštěnka vypadá úžasněU, já většinou nosím právě to igelitové ponco v kabelce, jelikož je skladné. Ale mám ho již 2 roky a stále nepoužité, takže jsem zatím měla všude štěstí :D. U mě na festivalu jde hlavně o pohodlnou obuv a abych nenechladla, když je zima.
    marcelazva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj holky :), na žádném festivalu jsem ještě nebyla a asi ani nebudu, protože až s přiházejícím létem jsem si uvědomila, že jsem si žádné lístky nekoupila a nedomluvila se s žádnými kamarády. :D
    nikdn@email.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj holky, už jsem byla na Beats for Love ale jiný festival už neplánuji, chtěla bych ale na ty Coloursy kdyby to vyšlo. Hrozně mě láká Passenger, M83, Passenge, Of Monsters and Men, Lake Malawi nebo Barbora Poláková! :-) A určitě největší pomocník jsou vlhčené ubrousky nebo antibakteriální gel! :-D :-) Mimo to, novej design je super :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Nepatřím k lidem, kteří by si naposlouchávali festivalové interprety dopředu, ale mám na to kamarády, kteří mi pak říkají co podle nich stojí za to a co ne. A přesně takhle to bude i letos, kdy mě moje kamarádka Lea bombarduje chválou na Of Monsters and men, kteří jsou podle ní prostě skvělý a musím je slyšet. Ale víte co? Já odolávám a počkám si až na fesťák, abych měla ten první poslechový zážitek pěkně "facetoface" (mezi všemi těmi obličeji to asi nebude zrovna face to face, ale spíše "face to milion people", ale to nevadí, já si budu stejně říkat, že zpívají pro mě. A co bych doporučila, tak snad asi jestli se chystáte na Colours, tak si určitě neberte nové boty, protože je tam docela dost prachu a vy se vrátíte s ošuntělým párem tenisek, které poputují hned do pračky s přáním "aby to pustilo". To jen tak pro milovníky bot. :) :P

    terka177@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoooj ženy :) před pěti týdny jsem se vydala do Řecka za svým nejlepším létem. Přes agenturu Remarc jsem zde pracovala jako dětská animátorka..."cool" jak často kamarádi reagovali. Jenže ne vše je takové jak se zdá. V contractu jsem bohužel měla že mě mohou přesouvat z hotelu v případě potřeby do jiného a vzhledem k okolnostem se tak stalo dokonce 3x. Ve třetím, v mém posledním hotelu, to byla vojna... Náš leader byl dočista magor! Nemohli jsme nosit sluneční brýle, pít přes den, neměli jsme volno na odpočinek a nedávali mi ani day off, na který mám nárok každy týden a vzhledem k tomu, že pracujete i 16 hodin denně ho opravdu potřebujete... Ze strany agentury nastal nátlak a manipulace... Přistupovali k nám jako k robotům, otrokům a nevím k čemu jinému.. Samozřejmě jsem onemocněla a nikoho to nezajímalo... Takže jsem se před týdnem sbalila a odjela domů.. Doktorka mi předepsala antibiotika, antidepresiva a neschopenku... Takhle asi měl vypadat ten DREAM JOB.. No a tak jsem se ocitla zpátky doma, bez peněz jelikož mi ani nezaplati, protože jsem ukončila smlouvu o 2 měsíce dříve, bez plánu a absolutně bezmocná :D a proto se snažím aspoň nějakým stylem udělat z tohohle léta "krásné léto" plné pěkných zážitků, které mohu zažít například na COO! Vy ostatní berte můj příběh jako varování a nenaleťte, protože v dnešní době je moc jednoduché využívat mladé lidi :) přeji vám všem krásný den a bude líp :) a nezapomeňte vše zlé je pro něco dobré!! P.S. Na jaře jsem si koupila festivalovou párko-pláštěnku a ještě jsem neměla příležitost ji vyzkoušet ✌��️ :D minarova.johana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj holky krásné outfity nejvíc se mi libil ten posledni byl nádherný obzvlášt ta sukně . Popravdě nejsem moc na ty festivali ale na Colors of Ostrava bych ráda zašla protoze zam budou vystupovat M83, Fismoll Slow Magic a hlavně Bára Poláková . Ale na co jdu rozhodně tak je konzert na Bastilie . A na takovéhle akci sebou pohodlné boty a kapesníčky . pavlina.her@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Určitě jsem na festivalu byl. Znovu prožívám veselé festivalové léto. Menší Otevřeno v Chomutově, příznačné Vysmáté léto a nedávno filmové Karlovy Vary. Každý by měl vyrazit se bavit a říct si, že není důležité stihnout všechno, užívat si dobrou náladu a pohodu. Pak ničeho nelituješ. Holky bavte se na Colours a když se usměje štěstí, uvidíme se.

    fremycz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj holky jelikož byl fesťak Karlovy Vary intervional film festival 51 st a Já jsem nemohla tak bych chtěla na colours of Ostrava a Vaše ouTfit jsou super a možná to bude Můj první festival nikdy jsem nebyla na festivalu a ahoj


    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj holky, letos jsem už byla na Majálesu a Beast For Love a obojí bylo super! Ale už jiný festival neplánuji. Chtěla bych jít na Colours, jestli by to vyšlo. Tento rok bych tam strašně chtěla vidět Passenger, M83, Kodaline, Lake Malawi a Of monsters and men.
    tereza.struzova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. jako plastenku na festivaly mam nahodou mega stylove ponco!:D ta vase je ale taky dost super :) co me nadchlo nejvic je ta krajkova sukne, ta je NADHERNA! na Colours furt nevim jestli jet nebo nee, nejlepsi kapely jsou zrovna ve ctvrtek! jollburr@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Letos jsem byla jen na festivalu ve Varech a na žádný hudební jsem se nechystala (pokud nepočítám Majáles v květnu). Když jsem ale viděla tenhle týden všechny fotky z Rockáče, tak bych hned jela :( Na Colous se potkáme, jenom pokud vyhraju lístek, žejo :D Jinak se tam holt asi nevypravím, z Prahy je to pro mě i celkem náročné a snažím se šetřit na vysokou :) Jinak já mám svůj vlastní seznam věcí, které nesmím zapomenout nikdy, ale jsou to spíše věci "k přežití": powerbanka, suchý šampon, spousta kapesníků/toaleťák, malé balení krému, gumičky do vlasů, pláštěnka/lehká bunda s kapucí a pak třeba ibalgin nebo jiný prášek proti bolesti... :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj holky, letos se bohužel na žádný festival zatím nechystám. V Ostravě jsem jednou byla a je to opravdu skvělý fesťák, hlavně tím prostředím :) A můj osobní tip pro všechny, kteří se chystají na jakýkoliv festival je spousty vlhčených ubrousků :D věřte mi, že je opravdu využijete :D pa <3 leonazitova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj holky, na COO se letos (zatím :D) nechystám, ale láká mě to tam už od chvíle, kdy jste vydaly vlog z Colors 2015. Souhlasím se vším, co jste doporučily na festival vy, a to vůbec nejdůležitější je podle mě parta dobrých kamarádů, se kterou si to užijete za každého počasí!! :-) (julidvorak@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  35. Zuzana Indráčková10. července 2016 v 12:37

    Ahoj holky, tento rok jsem byla jenom na utuberingu. Není to asi úplně typický festival, ale stjeně se mi tam moc líbilo. Lístky jsem sháněla den předem a byla z toho docela veselá historka :D O colors of Ostrava jsem se dozvěděla až od vás a když jsem se koukala na kapely, tak mě jich tam pár zaujalo, ale nejradši mám stejně tu atmosféru festivalu a celkový dojem :)Doufám, že si to tam užijete a přeju Vám co nejlepší počasí :) zuzana.indrackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Kdybych jela na COO nejradši bych si poslechla Of Monsters And Men..je to hudba mého "mládí", a tak si myslím, že bych si to moc užila a také připomněla jaké to je být zase náctiletá :). Navíc k tomu festivalová atmosféra, pivo a kamarádky, které se tam letos chystají. Stačí tohle a potkat tam Vás by byla příjemná třešnička na dortu.
    Tak Vám přeji ať si to užijete a moc se těším na vlog, protože to mi aspoň trochu vynahradí to, že jsem tam nebyla :D :)
    zvonkmarie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Anna Krumpholcová10. července 2016 v 13:12

    Ráda bych na nějaký festival letos v létě vyrazila, protože ta atmosféra je rozhodně jedinečná! A ještě ke všemu na Colours of Ostrava letos budou Kodaline, tato kapela sice už tuhle zimu v České republice byla, ale já si bohužel nestihla včas koupit lístek. :( Jejich písničky mají v sobě určitý kouzlo a fakt bych je někdy chtěla slyšet naživo.:) Jinak bych rozhodně každému chtěla poradit, ať to na festival příliš nepřehání s líčením, že opravdu bohatě stačí to, co jste doporučovali ve videu. :) Také si myslím, že od věci není vzít si spíš nějaké starší tenistky, protože na festivalu je větší riziko, že se vám zničí. :/ No a pak třeba taková externí nabíječka se rozhodně neztratí. A zrovna teď v pondělí odjíždím s přítelem na dovolenou do Rožnova pod Radhoštěm, což je relativně blízko Ostravy, takže čas určitě mám a potkat vás by pro mě byl velmi krásný a inspirující zážitek. :) Můj email: krumpholcovaanna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj. Na festivalu jsem ještĕ nikdy nebyla (je mi 13), ale na COO bych strašnĕ ráda jela. Mĕla jsem v plánu si koupit lístky, ale nakonec se to zvrhlo.... tudíž nevím, jestli se na COO potkáme (i když bych si to neskutečnĕ přála). Strašnĕ mĕ láká Of Monster And Men (nebo Passenger, ale to neni kapela). A jestli mám nĕjaké další typy? Určitĕ si sebou vzít dobrého kamaráda/kamarádku/partu, kteří mají rádi hudbu, aby jste si to co nejlíp mohli užít. A to je to hlavni. Samozdřejmĕ i dobrou náladu skvĕle naladĕnou na fesťák COO.
    erikaskarkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Ahojky, na fstivalu jsem byla jednou, a COO mám na svém wishlistu už dlouho. Tento rok se mi líbí snad většina interpretů co na festivalu budou a hrozně bych si přála konečně slyšet na živo Passengera. Outfit bych vzala nějaký jednoduchý, minule jsem měla džínové Ačkové šaty, tenisky a růžový pytlík na záda a bylo to super pohodlný a ve velkém parnu se to dalo přežít. Ale s sebou je nejlepší vzít někoho, s kým si rozumíte, vlhčené ubrousky na tzv. rychlou sprchu :D a dobrou náladu, ale ta je jasná, protože takové festivaly radost přináší samy. Simonkomadel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Měla jsem v plánu jít na GRAPE, ale tento rok mi bohužel nevyhovuje datum. Na Colours jsem nikdy nebyla a popravdě mě to až tak neláká, protože jsem z Ostravy a radši bych šla na festivaly v jiných městech :D. Vzala bych si na sebe moje oblíbené denim lacláčové šaty a tričko s volánkovitým dlouhým rukávem a k tomu moje oblíbené stříbrné sandálky. A samozřejmě kytičky na hlavu a batůžek! :)
    my.linh.chau116@gmailc.com

    OdpovědětVymazat
  41. Většinou na festivaly oblečení moc neřeším, beru sandále, pohodlné triko a kraťasy. Na Coloursy jdu a já už lístek mám, ale má #nejlepsispolubydlici tam má jít pracovat u čechymenu..kéžby tak lístek vyhrála, security práci odřekla a užila si vše naplno..myslím, že by nebylo nic krásnějšiho než ji vyhraný lístek předat a užít si festival společně! Fakt by nám to udělalo radost. :)
    Marie@ligocki.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Já se těším na všechny kapely ,protože každá má jinčí zážitek.Jinak podle mě bych se oblékla pohodlně a zároveň i stylově .Můj kontakt: zuzana.thien.hruba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Jéé skvelé video a super tipy ! :)
    Pozývam ťa na moju giveaway ! viac na mojom blogu :) : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj holky, první bych chtěla poděkovat za váš skvělý článek plný inspirace! Na Coloursech jsem ještě nikdy nebyla, ale musím říct, že tento rok mě to neskutečně láká a já se stále nemůžu rozhodnout, jestli si koupit lístek (přecejen je to trochu dražší záležitost:D), ikdyž si myslím, že letos to bude stát opravdu za to! Nejvíce bych si asi užila Tame Impala, kteří jsou neskuteční a AURORU, což je ta nejkrásnější éterická bytost s neuvěřitelným hlasem. A co si na colours vzít? U mě by to asi vyhrála košile volnějšího stylu a jako nezbytnost pláštěnka a pohodlné botky :)
    email: zdenka.nemc@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, na Coloursech už jsem dlouho nebyla, bylo by fajn vyhrát lístek a vidět Vás tam :) Na sebe bych si určitě vzala džínove kratasy a pohodlné boty...nebo možná nějaké volné šaty podle počasí :P
    Sadliana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj holky. Mé letošní prázdninování bude skromné. Jakékoli plánování léta šlo mimo mě, postrádám chuť, nadšení a sílu.
    Od začátku roku gradují osobní problémy, doma špatný, ve škole špatný. No a aby toho nebylo málo, mému kamarádovi (a zároveň i festivalovému parťákovi) v dubnu diagnostikovali vážné onemocnění. Tak vážné, že žádné letošní, příští ani přespříští společné Colours už nikdy nebude.


    Z letošních CoO všemi deseti: Susanne Sundfør, Aurora, Brodka, Kovacs.
    PS: nezapomeňte si s sebou vzít věneček do vlasů :)

    Mějte se tam pohádkově.
    S pozdravem Kačka (dosoudilova4@gmail.cz)

    OdpovědětVymazat
  47. super článok, všetky outfity sú veľmi podarené a festival si užite ;) Hneď by som na nejaký šla aj ja :3

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj :) na Colours se letos chystám podruhé. Minule to byla pecka. Z kapel se těším třeba na Auroru nebo My Baby. aneta.koppova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Win Win Love sleduji už dlouho a strašně se mi líbí nápad, s kterým holky přišly! a ta sukně v posledním outfitu je nádherná + oceňuji i nápad, dát jí na černé šaty:) supr!
    já měla v plánu jet na RFP, ale vzlezla mi do toho nakonec práce, takže jsem se s ním musela bohužel rozloučit:( proto se podívat na Colours of Ostrava by bylo skvělé a věřím, že by mi to i neúčast na RFP vynahradilo:)
    jinak, co se fesťákových tipů týče, jako vy holky, též obvykle sázím během festivalů na naprostou přirozenost - kolikrát s sebou mám jen jednu výraznou rtěnku, pár gumiček a pinetky, víc neřeším:) co se bot týče, já na veškeré festivaly tahám své milované Dr. Martens a i přesto, kolik toho semnou už zažily, jsou pořád jako nové a mám je ráda právě i k nějakým víc "holčičím" outfitům, když zrovna nemám náladu na nějaké high waist šortky a na tričko s oblíbenou kapelou:)
    já do batohu ještě balím láhev s čistou vodou, sice to asi není úplná nutnost, ale, hlavně tedy v nějakých extrémně vysokých teplotách, je určitě fajn něco takového v báglu mít -
    pak už jen třeba powerbanka, ale i kdyby ta nebyla, tak se nic neděje, z vlastní zkušenosti totiž vím, že jsem si všechny festivaly užila nejvíc bez veškeré elektotechniky!

    tak či tak, doufám, že si Colours užijete, těším se na nějaký report, pokud bude a na další vaše videa či články!

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj holky,
    já už na festivalu letos byla a to na Rock for People a ráda bych jela ještě letos na České Hrady a to konkrétně na Kunětickou Horu. Kdybych měla šanci se dostat na Colours, tak bych nejradši viděla Of monster and man. Moje klasia na festival jsou holinky, které mohou být nejen stylové, ale i pěkně doplnit celý outfit :)
    Můj email je terkasiegertova@gmail.com
    Mějte se hezky a hlavně si užíjte festival :)

    OdpovědětVymazat
  51. Nejvíce bych chtěla vidět Kodaline, poslouchám je už léta :) můj oblíbený outfit na koncerty je asi jednoduchý crop top s kraťáskami a výrazné naramky a náhrdelníky. Každopádně Niky... Ta sukne s šatami ti moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  52. Zdravím Luci a Nicol :)
    Děkuji za super tipy, určitě některé z nich využiju na letošní Grape, kam se chystám se svými sestrami (jsme tři :)). Bude to můj úplně první festival, tak se na něj hrozně těším :) Nejvíc teda na Oscar and the wolf :) Moje nejoblíbenější kapela je ale Kodaline, do které jsem se zamilovala, když jsem poprvé uslyšela písničku All I want <3 Ti na Grape bohužel nebudou, ale budou na Colours, tak jsem se rozhodla do soutěže taky zapojit :)
    Holky z Win win love jsem neznala a po shlédnutí jejich webu a instagramu můžu říct, že se mi jejich práce moc líbí, takže tímto chci poděkovat za všechny inspirace a nápady, které nám svými články a videi předáváte. :)
    Mějte se krásně, užívejte léta a festivalů a doufám, že z nich budou zase nějaké super videa :)
    petra.k.slavikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj holky😃
    Na Colours se chystám, ale zatim schanim listek😕 nejvíc se těším na 2cellos A pessenger😊 na fesťak si balim suchý sampon(pokud tam teda spím), taky ty zmatňujici papirky(doufám,že víte co myslím😂),antibakterialni gel a skvělou naladu:) tak doufám, že tam na sebe narazíme a užitné si to :) email:kolarova.adel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj holky :)
    Na Colours bych strašně ráda šla byl by to první Colours a také první festival tohoto roku i když tento festival ,mam da se říct zarohem, tak bych určitě chtěla je to muj vysněny sen, ale nemohu si to dovolit je pro mě dost drahý lístek.A kdyby se vyskytla šance na tento festival tak bych určitě chtěla vidět PESSENGER , 2CELLOS, M83, a dále bych prochýzela uličkami a poslouchala hudbu a která by mně zaujala tak bych se u ní určitě zastavila :) Holky z Win win love jsem neznala a po shlédnutí jejich webu a instagramu můžu říct, že se mi jejich práce moc líbí, takže tímto chci poděkovat za všechny inspirace a nápady, které nám svými články a videi předáváte. :) jinak, co se fesťákových tipů týče, jako vy holky, též obvykle sázím během festivalů na naprostou přirozenost :) já do batohu ještě balím láhev s čistou vodou, sice to asi není úplná nutnost, ale, hlavně tedy v nějakých extrémně vysokých teplotách, je určitě fajn něco takového v báglu mít -pak už jen třeba powerbanka, ale i kdyby ta nebyla, tak se nic neděje, z vlastní zkušenosti totiž vím, že jsem si všechny festivaly užila nejvíc bez veškeré elektotechniky!A u mě by to asi vyhrála košile volnějšího stylu kraťásky a jako nezbytnost pláštěnka a pohodlné botky :) a tradáá na festival.
    Holky jste opravdu skvělé a doufám že se mi to podaří Vás někdy naživo vidět byl a by to vzpomínka na celý život,že jsem viděla své dlouho sledované mé oblíbené youtuberky a blogerky Lucinku a Nicole . Mám Vás moc ráda.

    Užijte si to :)
    email: knagova5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Zdravim holky:)
    tento rok se na žádný festival se bohužel nechystam, hrozně bych chtěla, ale nemůžu si to ted dovolit, jelikož setrim na foťák a nastupuji na novou školu a nebude to nejlevnější
    Jinak super triky a krásné outfity:)
    E-mail: kackab15@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Ahooj, já se bohužel na žádný festival nechystám, ale moc bych chtěla a svámi to jako kdyby se mi splnil sen, kdybych mohla jít. Ja co bych si oblékla tak by byl outfity 1. dziska, sukně, croptop a čelenku takovou kozenou jak se nosí a crosbody kabelku s třásněmi, a paseckove boty. Outfit 2. Kratase, natelnik, kdyby byla zima tak kolem pasu košili, kecky a batuzek, a vlasy do volného drdolu s 2 praminkama na stranách. Urcite bych si vzala sebou pití i když si koupím, třeba kdyby se vynikl někomu mobil tak powerbanku, pláštěnku, a hlavně dobrou naladu. Chtěla bych tam s vámi moc jit jste nejlepší youtuberky a blogerky. Dívám se na vaše videa stokrát a blogy čtu porad mate je úžasné!!! Myslím to upřímně Lucinko a Nikolko. P.S miluji metalicke tetovani





    E-mail : korycankova.klarka@seznam.cz
    Reply

    OdpovědětVymazat
  58. Živou hudbu miluji, proto miluji všecky festivaly. Nezapomeňte omrknout mé oblíbence Of monsters and men, AURORA, M83, The vaccines a Passenger. A co nesmí na festivalu chybět? Babiččiny šaty z Paříže a nejoblíbenější kecky.

    OdpovědětVymazat
  59. Já určitě pojedu na Povaleč, takový menší festival u nás na Karlovarsku, který je sice velikostí spíš lokální, ale srdcem a atmosférou by mohl konkurovat i těm největším festivalům.
    A mně se tedy vždy na festivalu hodí kotníkové holinky :D
    chechty.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj holky! :) Tohle video se vám doopravdy velmi povedlo! :) Jinak jsem zatím byla na Brněnském majálese a jinak zatím s kamarády jenom plánujeme, kam pojedeme. :) Na Colors chci jet už třetím rokem, ale nikdy se nezadařilo :/ :D. Jinak si na fesťák vždycky beru antibakteriální krém, který se vždycky hodí. :D :) Co se týče oblečení, tak pohodlné, ale zároveň stylové tenisky a pohodlné oblečení. :)
    dadinka.novakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj, na Colours se chystám, již poněkolikáté. :) Ten prostor je úžasný a celkově festival je na vysoké úrovni. Letos se nejvíc těším na: Anohni, Tame Impala, OMAM a SUSANNE SUNDFØR. A potkat se tam s vámi by bylo moc fajn. :)
    Email: headwicca@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. ahoj, letos jsem se už podruhé zúčastnila festivalu Rock for People, ale jet na Colours of Ostrava je už nějaký ten pátek mým snem :)) už vím, že pro mě jsou nejlepším outfitem rozhodně pohodlné boty a zbytek přizpůsobený podle počasí - ideálně nějaké triko a kalhoty :)) z kapel se nejvíc těším na Of Monster and Men a Kodaline :))
    ostadalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  63. Minulý rok jsem byla COO doslova uchvácena, takže se není čemu divit, že se tam chystám vyrazit i letos. Nejvíce se těším na Báru Polákovou a na její hit Nafrněná. Jen je škoda, že se mnou na festival nejde nikdo z mých přátel. soukupovamagdalena@email.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj holky,
    na Colours se určitě chystám, a to posedmé v řadě. Nikdy jsem nebyla ten správný "festivalový" typ, ale v roce 2010 jsem jela s kamarády na dovolenou a na poslední chvíli se nám změnilo osazenstvo a jel i sympaťák z vedlejší třídy (tenkrát jsem měla po maturitě), s kterým jsme se v té době ještě zas tak neznali. Když jsme se vrátili z dovolené, tak jsme se ještě potkali na koupáku a taky mě až podezřele horlivě uháněl o fotky. Nakonec se mu (doteď to nechápu) podařilo mě nalákat i na Colours - lístek jsem tenkrát dostala od něj (teď už vím, jak moc se snažil zapůsobit) - a od té doby jsme nevynechali jediný rok, vždycky si připomeneme, jak jsme si na koncertě irské kapely The Cranberries během jejich písničky Dreams dali první pusu a 17. 7. (letos to vychází na neděli) oslavíme výročí. Irsko je pro náš vztah asi osudové, protože letos v červnu jsme tam poprvé vyrazili a na kouzelných Cliffs of Moher jsem dostala krásný zásnubní prstýnek, který na letošních Colours doplní každý můj outfit a už teď vím, že na Colours 2017 budu mít i ten snubní. :-)

    Letos se těším na Passengera a na to, že zase objevím něco nového!

    Vždycky vybírám něco pohodlného a barevného, letos to ještě musím vymyslet. :-)

    Třeba se potkáme, určitě si festival užijte!

    veronika.sindlarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Ahojky. Na žádný festival se bohužel nikam nechystám, Colorsy budu mít maximálně přes plot. Bylo by fajn kdyby se poštěstilo a ještě setkání s vámi, to by bylo super :-))dorcab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj, já měla v plánu a tak trochu jsem doufala v Sázavafest, ale ten bohužel neklapl protože jsem z moravy a je to celkem hodně z ruky. I ty lístky nebyly zrovna nejlevnější. Já na fesťáky volím klasiku jako je tričko, džíny a tenisky :). Většinou tomu dodávám ještě květinovou čelenku a nějaký lesklý náramek aby mě našli přátelé.. Byla bych ráda za to, podívat se aspoň na jeden letošní festival :/. Ale nějak mi štěstí nepřeje :). Každopádně budu sdílet tadost s výhercem :) .. happydostlik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Chystám se na Benátskou noc, a to proto, že je u nás v Liberci. Jinak bohužel ne. :/ Ale na Colors of Ostrava jsem se chtěla vždy podívat! A ty letošní interpreti!!
    kopalova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Nikdy jsem na festivalu nebyla a proto bych chtěla na COO2016. myslím, že je to super příležitost a i skvělý festivalový začátek.
    havelcicakikina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Můj nejoblíbenější outfit je- slamák, kraťásky, vršek od plavek a přes něj krátké tričko a hlavně tenisky. A s sebou mám ještě vždy pláštěnku (kdyby náhodou). Ale letos bohužel na žádné festivaly nejedu, byla jsem pouze na Majálesu a možná půjdu na Hrady. Ale na pořádný festival chybí finance, ty jsem procestovala :D.
    juliemikscheova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Tento festival sa mi velmi pacil,je tam super atmoska a pristredie je nadherne. Chcela by som tam vidiet Tame Impalu, Thievery Corporation a M83, a ostatnymi kapelami sa necham prekvapit, aj tak su niekedy najlepsie tie necakane a nepoznane. Btw outfity su fakt krasne :)
    elena.adamuscinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. Vaše outfity se mi moc líbí, nejvíce mě zaujala Nikči modrá sukně, která je opravdu krásná. :) Letos v plánu zatím žádný festival nemám :/ Ale možná se vydám na Air Festival, kde bude můj oblíbenec Martin Garrix. Moc ráda bych šla taky na Colours a poslechla si Kodalina nebo Passengera, tak možná se mi to splní.. :)
    Email : whatever-whatnot@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Já letos asi s mojí rodinou pojedu na nějaký festival určitě... musíme to ještě domluvit :-)
    Na Colours jsem ještě nikdy nebyla... ale chtěla bych je vidět naživo.
    Těším se asi na tu atmosféru, která tam panuje - ve vzduchu voní grilované klobásky a všichni mají dobrou náladu.
    Můj tip na festival je, že si s sebou vždycky musím vzít nějaké chlazené pití, protože aspoň hezky ochladí. A taky karimatku, abychom si mohli na co se posadit.
    Můj oblíbený outfit - černá/bílá skater sukně, k tomu nějaké hezké tílko, nejlépe nějaké volnější a bílé brýle ve tvaru srdíček. K tomu si vezmu už jen naušnice ve tvaru srdíček a bílý vak na záda a můžu vyrazit!

    OdpovědětVymazat
  73. Colours jsou tradice, kterou už šestým rokem dodržuji! Jediné čtyři dny v roce, které mám tak dlouhodobě naplánované. Nejvíc se těším až půjdu okolo nějaké neznámé kapely, shodím všechny věci na zem a začnu tančit. Třeba i v dešti. Nejlepší tip je všechno z hlavy vypustit a pořádně si to užít :)
    frederika.halfarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. AHOJ LUCKO, AHOJ NIKY,
    díky za festivalové triky! :)

    Colours na dveře už ťuká,
    letos mi však srdce puká.

    Byla jsem tam sedmkrát,
    letos musím zaplakat :(

    Dospěli jsme s milým k věku,
    kdy je čas na hypotéku.

    Penízky tak mizí jinam,
    že jsem smutná, to se přiznám.


    Nechci představit si léto
    bez tradiční akce této.

    Loni jsem Vás zhlédla v davu,
    moc chci zažít tuhle slávu!

    Přála bych si zažít snad
    koncert Caro Emerald!


    Zkouším štěstí formou básně,
    mějte se na Colours krásně!

    evka.machovka@seznam.cz


    OdpovědětVymazat
  75. Na festaku tak daleko jsem nikdy nebyla, ale určitě bych jela hned :) už samotná cesta by bylo dobrodružství, a s nejlepším přítelem po boku, se dá zvládnout vše. :)
    Na festival se nikdy nevydám bez svého vaku na záda, člověk nemusí mít strach, že mu něco z vaku zmizí.
    e-mail: niikotyna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Zdravíčko holky!
    Těší mě, že Coloursy vyrostly ve festival světového měřítka a i u nás v České republice máme možnost vidět takové skvělé kapely. Největším překvapení pro mě letos je Tame Impala a OMAM, které bezmezně miluji! Kromě kapel bych určitě zašla kouknout do H&M blocku, který tam nově má letos být.
    Bavím se vymýšlením fetivalových outfitů, rozhodně bych si jeden den na sebe vzala stříbrné "slip dress" a k tomu nějaké pohodlné boty jako třeba conversky. Do conversek tmavě modré ponožky (ať jsou nožky v teple, kdyby náhodou pršelo) a dala bych si modré třpytky na oči. S sebou ještě skladnou pláštěnku, na kterou kdyby nepršelo si alespoň můžu sednout až budu čekat na své oblíbence. :)
    Doufám, že se vám Ostrava líbila loni a bude i letos. Užívejte festivalové nálady!
    Hanka M. (mail: hnmspstv@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  77. Hola hej :) Festivalové léto prostě miluju! A Colours především <3
    Baví mě ta uvolněná nálada bez stresů, prostě pohoda. Ze skříně vytáhnu trošku crazy věci, které bych si jinak skrze práci na sebe vzít nemohla a užívám si život plnými doušky. Barvy, barvy... barvy všude a taky bláznivé vzory. Takhle má léto s přáteli po boku přeci vypadat :) Těším se vždycky na všechny kapely, hlavně na ty, o kterých jsem ještě nikdy neslyšela a pak už mi v playlistu zůstávají napořád... :) Letos se nám v termínu Colours vdává kamarádka, ale já bych tuuuze ráda zažila i Barvy, na které se vždycky celý rok těším... :) Bez Colours to není léto! :)
    Vy si je letos holky každopádně parádně užijte a třeba se potkáme ve frontě na pivo :)
    pavla.barakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj holky, letos už jsem byla na Rock for people a jelikož jsem ostravačka, ráda bych se čtvrtý rok v kuse podívala i na Colours, ale zatím lístky nemám, tak proc nezkusit štěstí u vás :) Nejvíc bych se těšila na Passenger, Of monsters and men, The Vaccines, M83 a spoustu dalších..a samozřejmě na tu atmosféru, která je tam každý rok skvělá. Tak si to u nás v té Ostravě pěkně užijte! :)

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj holky, letos už jsem byla na Rock for people a jelikož jsem ostravačka, ráda bych se čtvrtý rok v kuse podívala i na Colours, ale zatím lístky nemám, tak proc nezkusit štěstí u vás :) Nejvíc bych se těšila na Passenger, Of monsters and men, The Vaccines, M83 a spoustu dalších..a samozřejmě na tu atmosféru, která je tam každý rok skvělá. Tak si to u nás v té Ostravě pěkně užijte! :)

    OdpovědětVymazat
  80. Ahojte :) Ja som tento rok bola zatiaľ len na Beats for Love. Dúfam, že sa dostanem aj na Colours, pretože line-up vyzerá úplne úžasne! Kto by naživo nechcel počuť Passenger, Of Monsters and Men a iné skvelé kapely. Toto by bol môj prvý Colours festival a zároveň asi aj posledný, pretože potom odlietam do zahraničia. Pre mňa sú festivaly symbolom stretnutia starých priateľov, ktorých som dlho nevidela a hlavne skvelej atmosféry a pohody. Čo sa týka festivalového outfitu, u mňa je najdôležitejšia pohodlná obuv, človek tam predsa len niečo pretancuje. Určite sa nechám inšpirovať aj Vašimi outfitmi, pretože sú fakt krásne!
    email: kmarsalekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Já už letos na festivalu byla. Navštívila jsem Rock for People a opět si festival užila. Moc jsem se tam těšila na The 1975, ale užila jsem si i Our Last Night, Bullet For My Valentine a Lake Malawi:-) Na Colours bych nejradši viděla Tame Impala a opět mé oblíbené Lake Malawi:-)
    Jinak povětšinou na festivalech chodím v jednoduchých outfitech, které jsou pohodlné po celý den.
    vendula.zouzalikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. na hrady a na benatskou bych moc rada skoda ze letos nevysel rockac ale loni byl skvely, na colors bych strasne rada a kdyz vidim kazdy rok ootd z tohoto festivalu je to pastva pro oci, taky bych tam chtela tomanova.katerina@centrum.cz za me urcite nejaky ootd co ma lucka

    OdpovědětVymazat
  83. Ten batůžek je úžasný, na fesťák i na ven, ten se vám moc povedl. Já osobně na fesťáky doporučuji pevnou obuv, pláštěnku, podložku nebo časopis na sezení a prostudovat pořádně program :) Většinou na Colours 99% účinkujících vůbec neznám a vždy jsem byla velmi mile překvapena, a ta asmoféra je doopravdy nepopsatelná:) I na letošní Colours si čas ráda udělám, lístek zatím nemám, už to finančně nevyšlo, tak to třeba klapne touto cestou :) Přeji všem krásný den a jen tak dál :) Eva - treterovaeva@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě jsem zapomněla můj tip na letošní Colours: 2 cellos , ty si doopravdy nenechte ujít ;)

      Vymazat
  84. Já mám k festivalům zafixovaný BOHO STYLE - coachella, bohužel nic takového nevlastním, takže bych si vzala Maxi plisovanou sukni, krajkovaný crop top, nesmí chybět bílý batůžek s bílými teniskami a na hlavu klobouk!
    chaumlblog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. Jsem festivalový člověk a loni jsem jich stihla hned pět, letošek bohužel tak bohatý nebude. Právě jsem se vrátila z FingersUpu a jelikož jsem z Ostravy, na Colours bychom se určitě potkaly! Win win love už dávněji sleduji (můj instagram: @andygrea), ale obávám se dle aktuálních předpovědí, že tento rok to bude spíš na gumáky. :X Naštěstí je na Coloursech i debatní fórum Meltingpot, které bude i na místech krytých před děštěm, tak tam se kdyžtak můžeme všichni schovat. :D
    email: andreacerna05@gmail.com

    Chystáte se letos na nějaký festival? Potkáme se s vámi na Colours? Na jaké kapely se nejvíc těšíte? A máte ještě nějaké další tipy, které se hodí každému, kdo se chystá na festival?

    OdpovědětVymazat
  86. Ten pršiplášť je veľmi pekný a je skvelo zakomponovaný do outfitu. Všetky outfity sú krásne, tému festivalu ste splnili a sluší vám to :)

    OdpovědětVymazat
  87. Ještě nikdy jsem na festivalu nebyla a moc ráda bych vyrazila. :) Vaše outfity jsou skvělý. ten poslední je naprosto boží a na fesťáku by určitě vynikl :)
    lucik.pupin@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Já už letos byla na festivalu Beats for love, který jsem si maximálně užila. Minulý rok jsem byla poprvé i na Coloursech, dokonce jsem vás tam obě viděla, což bylo moc milé. :) A pochopitelně zvažuju, že na Coloursy půjdu i letos, protože to byl opravdu nejlepší festival, jaký jsem kdy zažila. Jakmile jsem vloni vstoupila do areálu, tak jsem se ocitla v jiném světě, který mě maximálně pohltil, ač jsem většinu interpretů neznala, tak jsem si to užila na maximum, takže nejde říct, na kterou kapelu se těším nejvíce. Tak snad se potkáme na Coloursech :)
    mail: oupsniki@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. Krásné outfity. Já naprosto miluju festivaly! :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  91. Jsou to úplně úžasné fotky jako vždycky je to absolutní nádhera a padá mi pusa když je vidím WOW a kdybych jela na COO tak bych si to skvěle užila nikdy jsem totiž neměla tu možnost se tam podívat a moc bych si to prala.🎤🎶💞❤️😊😎

    OdpovědětVymazat
  92. Zatím se na žádný festival nechystám, ale moc ráda bych aspoň na jeden letos jela. Kdyby se poštěstilo, bylo by to super! (eliska-gruberova@seznam.cz). Užijte si to! :)

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj !
    Docela hodně se zajímám o módu, taky hodně šiju a vytvářím vlastní modely nebo spíše někdy to jsou kreace :) Hrozdně se mi líbí váš černo-bíly outfit, perfektní! :)
    Na festivalu Colours of Ostrava jsem ještě nikdy nebyla, ikdyž jsem hodně chtěla, nikdy mi to nevyšlo. :( Tento rok jsem to plánovála už od zimy, ale asi měsíc zpátky se mi poměnily plány a nemohla jsem jet. Dneska se plány poměnily zase a tak doufám že tento rok bude mým prvním rokem na Colours. :) Byloby to skvělé :) Hrozdně bych chtěla slyšet Tame Impala! Pak taky Of Monsters and Man, Lake Malawi, Ghost of You, Brodku,... !
    Doufám že o festivalu napíšete článek nebo i videjko! :) (y)
    email: asia.santarius@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Můj oblíbený outfit jsou modré vansky, béžové kraťasy, bílé triko se vzorem a plátěná taška. Avšak opravdu nevim co si tento rok obleču do té zimy:/. michal.kubina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Fesťáky miluju, ať už je to Rock for people nebo třeba Coloursy, které mám za rohem. Letos jsem ale plánovala být v Turecku, po erasmu, nicméně jsem se kvůli bezpečnostní situaci musela vrátit dřív a tak se nějak stalo, že letos nikam nejedu. :( Coloursy jsou úžasné a jedinečné svojí atmosférou, tak snad se tam třeba zase podívám! :)) vendula.petrovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. Colours jsou podle mě nejlepší festival u nás, líbí se mi jak se tam míchají styly a můžeme tam potkat tolik různých lidí/jídla/zábavy/všeho! A to samé platí pro kapely, že nesází na jednu hvězdu, ale člověk tam může poznat spoustu nových zajímavých muzikantů :) Já bych se nejvíc těšila asi na Of Monsters and Man a Kodaline, jenže se mi spíš stává, že se mi nakonec líbí nejvíc někdo úplně jiný :).
    A abych nezapomněla úplně nejraději mám, jak všichni odhazují zábrany a oblékají se jako by se žádní hejtři nekoukali!
    mail: Lezmelez@email.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Krása ! Moc se mi líbí na 1. fotce top. Na 8. fotce sukně a účes, který bych se ráda naučila :)

    http://arteppka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj, na Colours of Ostrava se určitě chystám. Byla jsem i loni a moc se mi líbila ta atmosféra průmyslové oblasti i to, že se lidé oblékají do velmi povedených festivalovych outfitů. Taková malá česká Coachella.
    Letos bude asi nejdůležitější části outfitu dzinova bunda, když má být taková zima. adel.palkovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  99. Nejradši nosím nějaký pohodlný jednoduchý crop top a ozváštním to barevnou sukní. Jako boty zvolím nějaké kotníkové tenisky a nebo slip on.
    Na záda zvolím nejradši batůžek. A ještě samozřejmně nesmí chybět brýle.


    terezzchaloupkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. tu es magnifique et la tenue est super sympas !
    bisous

    OdpovědětVymazat
  101. ahoj mate moc krasny blog a ja si prave zakladam první a chci se zeptat jakou mate sablonu na bloggeru

    OdpovědětVymazat
  102. ahoj moc ráda čtu váš blog, mně nikdy móda moc nebrala ale díky tomuto blogu a i vašemu kanálu na youtube jsem se o módu začala zajímat mnohem víc , dekuji moooc za inspiraci :*

    OdpovědětVymazat
  103. Jééé právě na Colours jsem letos byla také. Moc se mi to tam líbilo. Jediná věc, se kterou jsem teda nebyla moc spokojená bylo spaní. Spali jsme totiž ve stanu a to nebylo zrovna pohodlné. Mohlo za to ale asi i to, že jsme měli poměrně malý stan za pár stovek. Na příští rok nejspíš pořídíme nějaký větší. Koukala jsem, že třeba na https://armik.cz/ mají docela pěkné.

    OdpovědětVymazat