Léto, zmrzka, koupání, ale taky vedra a "co na sebe?". Ve všem je obrovské teplo, a člověk nemá náladu na nějaké složitější kombinace. Připravily jsme si pro vás 4 outfity, ve kterých nejraději chodíme my! Často se v létě v těch největších vedrech zmůžu jenom na šortky a tričko či tílko. Snažím se ale i tak vymyslet něco, co tak jednoduchou kombinaci trochu pozdvihne. Například přidat šněrovací sandálky, zajímavou kabelku nebo jen zajímavé brýle. 



Možná znáte ten pocit, když vyjdete z baráku, a cítíte, že ta sukně nebo šortky jsou zkrátka až moc krátké. Najednou na tu cestu metrem, sezení ve škole nebo třeba odpolední schůzku prostě nejste uplně vhodně oblečené. Existuje na to trik - oblečte delší vestu nebo svetřík, který bude sahat třeba až ke kolenům nebo níž a budete se nejen cítit lépe, ale bude to prvek, který váš outfit vyšperkuje!



Trend spadlých ramen je letos hitem. Na topech i na šatech a tyhle volánkové krásky jsou prostě roztomilé, nemyslíte? Baví nás i ta barva a to, že s plochými sandálky nebo teniskami jsou perfektními letními šaty, a s podpatky jsou to šaty klidně na oficiálnější událost! A tyhle sandálky jsou snad nejpohodlnější podpatky co vlastním!


šaty, bunda - Levi`s, shoes - Inkkas

Místo výstřihů vepředu nejraději nosíme volná záda se zajímavými průstřihy. Například tyhle šaty jsou na první pohled jednoduché a minimalistické, ale stačí se otočit, a vykoukne na vás krásný detail odhalených zad. Šaty rády nosíme i do sportovnějšího stylu - s teniskami a třeba džínovou bundou.



Nezapomeňte se podívat na ZOOT, kde ode dneška najdete kolekci s naším výběrem - nejen těchto kousků, ale i dalších letních krás! A mrk mrk - s kódem "acupofstyle" můžete pořád ještě uplatnit slevu 10%!

20 komentářů

  1. Moc moc moc hezky outfity! Vazne se mi strasne libi, vy dokazete vase veci vazne nakombinovat na milion zpusobu! :D Nejvic se mi ale libi ten druhy outfit, ten se podoba hodne mymu stylu, ale vsechny jsou genialni! Moc povedeny clanek a krasne video! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Já nevím, jak se vám daří, že všechno ladí se vším. :D Já to například nejsem schopna doladit. Co kdybyste někdy zkusily letní outfity jen ze sekáčů, hm? To by bylo zajímavý. c; Video se taky povedlo, ale ty fotky jsou prostě awesome. ♥

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. První outfit je moje letní klasika :) musím se přiznat, že v létě už skoro ani jinak nechodím :D Jinak krásné outfity, moc se mi líbí ta barva těch šatů s volánkama :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. Mne sa najviac asi páči posledný outfit, aj keď všetky sú krásne :)
    https://loveofbratislava.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle outfity se Vám náramně povedly - vlastně jako každé jiné! :)
    Líbí se mi ty roztomilé holčičkovské šaty s volánky! :)

    www.elliderooth.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné outfity! Nejvíc se mi líbí ten první, co na sobě měla Lucka, ten je úžasný, jelikož já miluju šedou a černou :) taky se hodí do školy, třeba v září, kdy bude ještě celkem teplo nebo pak až ke konci školního roku. Děkuju za inspiraci!
    A nebojte, nebudu hned kopírovat a psát podobný článek na svůj blog ... třeba až za dva dny :DD #Joke

    http://tipsbyjulie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Baby veľmi podarené outfity!! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Skvele outfity! Dekuji za napady :)

    http://www.anastasiiag.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat, na Zoot jsem pořídila tyto kraťásky http://kalhoty.zoot.cz/kratasy/cerne-kratasy-s-krajkou-ichi-fay Mám z nich sice radost, ale vůbec nevím s čím je nakombinovat. Viděla jsem je i u Vás v listu, neudělali byste s nimi nějaký outfit prosím? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj holky, outfity jsou nádherné, moc se mi líbí ty šatičky, které má Lucka. Jste moje nejoblíbenější youtuberky a v mnoha ohledech ve Vás vidím velký vzor. Mějte se krásně.

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem zamilovaná snad do všech těchto outfitů. V jednoduchosti je prostě krása! Je to vzdušné, elegantní a působí to čistě. Super :-)

    http://todayfluffycookie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Odkud jsou prosím boty v posledím outfitu? :)

    OdpovědětVymazat