Před pár dny jsme se vrátily z báječného výletu do Polska, na festival Open'er. Vlastně jsme nikdy v Polsku na žádnou delší dobu nebyly a o to větší jsme měly radost, když jsme dostaly možnost jet se podívat, jak náš oblíbený Levi's personalizuje denim návštěvníkům na tomto fesťáku. Užily jsme si dva dny neuvěřitelných koncertů, super zážitků, krásných výhledů a vy to teďka můžete prožít zpětně s námi, a to prostřednictvím našeho vyprávění, fotek a videí, tak se pojďme vrhnout na článek!


Ubytované jsme byly v Gdańsku, do kterého když přijedete, otevře se vám tenhle magický pohled jako z pohádky. Uličky historického centra jsou malebně úzké s vysokými domy s průčelími jako z perníku. Vše je krásně udržované a na břehu kanálu působí opravdu uklidňujícím dojmem. Přidejte si k tomu ještě sluníčko spolu s jemným vánkem od blízkého Baltického moře a dá vám to dohromady obrázek Gdańsku.


Open'er se konal pár kilometrů od Gdańsku, ve městě Gdynia. Je to jeden z nějvětších evropských festivalů, na kterém letos hráli například Red Hot Chilli Peppers, Florence + the machine, M83, Foals, Tame Impala, Caribou a po našem odjezdu ještě třeba Pharell Williams, Sigur Rós, Bastille, Grimes nebo Kygo. My osobně atmosféru festivalu milujeme. Nikdo nic neřeší, užívá si i když zrovna leje jako z konve a po pěti minutách se to zase vystřídá za pařák (ano, s počasím to nebylo uplně easy).


Druhý den jsme ráno vyrazili do přilehlého města Sopot, které je přímo u moře s krásnými plážemi, promenádami a molem. Polsko opravdu má spoustu krás, které může nabídnout, tak pokud budete mít šanci, tuhle oblast rozhodně navštivte. Po příjemném dopoledni jsme se přesunuli opět na festival, kde byl pro nás hlavní den!


Hlavní důvod naší návštěvy byl Levi's Tailor Truck. Abychom to vysvětlily úplně popořadě. Ve vybraných prodejnách Levi's teď najdete Tailor shop - speciální koutek, kde si můžete nechat personalizovat svůj Levi's kousek, ať už je to bunda, džíny, kraťasy či třeba tričko. Můžete si na něj nechat našít nášivky, nechat si ho zkrátit či jinak změnit tvar, přidat potrhaný efekt, nechat vyšít různé obrazce a zkrátka udělat z už tak nádherného kousku oblečení svůj vlastní originál. Nás tahle myšlenka nadchla už když jsme o ni slyšely poprvé. Džíny z Levi'su jsou pro nás stálice v šatníku, máme je rády pro jejich kvalitu, tradici a nadčasovost. Možnost mít ale svůj vlastní kousek, který podtrhne konkrétní osobnost nám přijde zkrátka geniální. V Praze najdete tailor shopy na Václavském náměstí, na Chodově a v Palladiu.

Protože už tak je denim festivalovou stálicí a tahle myšlenka tak "cool", těžko by se hledalo lepší místo, kde ji ještě více využít, než na festivalech. Levi's proto postavil krásný retro truck, se kterým objíždí festivaly a personalizuje oblečení návštěvníkům přímo na místě. Znamená to, že kdokoliv kdo na fesťák přijde s něčím Levi's, může si zdarma nechat tento kousek vylepšit! Není to parádní? 


Na výběr je z nejrůznějších nášivek, cvočků a potisků, které můžete buď sami vymyslet nebo si nechat poradit od profesionálů z Levi's! My přišly s nápadem, že by bylo skvělé udělat z našich džínových bund týmové ACOS bundy. Poslaly jsme e-mailem logo, které bylo během pár minut vytištěno na nažehlovacích fóliích ze kterých se teplem natisklo, vybraly jsme naše oblíbené nášivky a za pár minut už jsme docházely s našimi vlastními bundami, které jsou pro nás teď krásnou památkou na Polsko a taky osobním kouskem s vlastním významem. Myšlenka se na festivalu opravdu zalíbila, což dosvědčovalo i to, že bylo pořád plno, truck se jen hemžil opravdovými uměleckými díly s perfektními nápady a provedením.


A večer nás už čekal náš nejočekávanější koncert - Red Hot Chilli Peppers, kteří byli tak energičtí a zahráli parádně. Jejich písničky nám ještě teď znějí v hlavě. Posledním koncertem na festivalu pro nás byli M83, kteří měli i skvělou instalaci na pódiu a světelnými efekty ještě přidaly k jejich už tak perfektní show.


Polský výlet byl pro nás obrovským zážitkem a inspirací! Budeme moc rády, když zavítáte i na náš youtube a mrknete se na to, jak probíhal náš první a náš druhý den prostřednictvím vlogů

Kdybyste mohli, jak byste si nechali nějaký džínový kousek upravit? A chystáte se někam na festival?

25 komentářů

  1. Tu bundičku vám závidím! A ta zmrzka! Ah! :D Jinak je to hezký článek, navnadily jste mě na nějaký fesťák. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotečky. Veľmi vám to pristane dievčatá, dúfam že ste si užili najviac ako sa dalo, Poľsko je nádherná krajins :)
    https://loveofbratislava.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Dúfam že ste si to tam poriadne užili :) Super že ste si všetko po fotili aspoň máte pamiatku :) Tie bundičky sú nádherné :) (aj ja chcem asi si pôjdem dať spraviť) A chcem sa spýtať kam sa chystáte teraz najbližšie keď sú už prázdniny :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj holky, my se v sobotu taky chystáme do Polska, do města Pobierowo tak se už moc těším. Vydím že Polsko je nádherné a článek se moc moc líbil. A doufám že si dáme taky tu zmrzlinu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to vypadá všechno vázne uzasne! Krásný fotky a hlavně moc moc pěkný bundy! :) Polsko vypadá vázne hezky, nikdy bych to do nej neřekla a ani jsem tam nikdy nebyla! Asi to budu muset v bližší době napravit! Doufám, ze jste si to tam užili ale už z fotek jde vidět, ze jo!
    S láskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/?m=1
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Strašne super článok! :)
    http://annslifea.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Dokonalý fotky, hlavně ty s tím sluníčkem. :) A ty bundičky jsou super!

    OdpovědětVymazat
  8. Waau baby skvelý článok! Fotky sú tiež krásne! Netušila som, že v Poľsku je až takto krásne a to pritom nie je ani veľmi ďaleko od nás! Určite sa tam musím pozrieť ..:O A to čo teraz vymyslel Levis je faakt skvelé :O Onedlho sa chystám do Prahy určite sa tam pôjdem mrknúť a investujem do toho! Úplne ste ma naladili..idem si hneď pozrieť váš Youtube! :D :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Jedným slovom nádhera! <3 Fotky sú dokonalé a vy takisto!
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  10. Viděl jsem i video a chci tam, hned teď! :))
    Ta zmrzka! Dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  11. Ten nápad s ACOS bundami je perfektný! Budete mať krásnu spomienku :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dokonalé fotky ,hlavne tie zo slniečkom , veľmi kvalitný článok S krásnymi fotkami .Polsko milujem , je tam veľa krásnych miest :) Som tam často aj vzhľadom na to , že bývam 1 km od PL hraníc 😉 Inšpirovali ste ma a idem si naplánovať ďalší výlet 😉 😃

    OdpovědětVymazat
  13. úchvatný článok, vidno, že ste si Poľsko užili! tie festivaly sú skrátka jeden skvelý nápad, hneď by som šla aj ja :) Red Hoti boli určite úžasní, šou vedia robiť parádnu ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Hned bych jela taky...

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ty blaaaho baby hrozne krásne fotky :) vidieť že ste si to tam užili:)

    OdpovědětVymazat
  16. Taky jsme včera byli v Polsku. Akorát ne na fesťáku a ne u moře. Ve Wisłe. Je to něco jako Špindl, akorát míň kýčovitý a hezčí :-) Fotky jsou jinak nádherné!

    OdpovědětVymazat
  17. Celý výlet vypadá naprosto úžasně, já byla v Polsku jen jednou, ale taky se mi tam moc líbilo :) a ty bundy jsou prostě dokonalý, ten nápad s tím upravováním je fakt super! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  18. Tie bundy sú neskutočne krásne!
    www.squirrelofficial.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, chtěla bych se zeptat, do Gdaňsku jsou úplně nesmyslně levný letenky z Vratislavy (400korum tam i zpět), doporučily byste to i jako místo jen s cílem podívat se po památkách, anebo to za to nestojí? Děkuju

    OdpovědětVymazat
  20. To musel být opravdu skvělý výlet, je fajn, že jste si to hezky užili :). Mě zaujala ta myšlenka úpravy oblečení podle sebe, asi se v nějakém tom Tailor shopu v Praze zastavím :).

    OdpovědětVymazat