Ahoj všichni a krásný začátek nového týdne! My jsme si pro vás dnes připravily pár fotek z uplynulého měsíce. Jak už jste asi viděli v našem vlogu, cestou do Ostravy na Colours se nám rozbilo auto. Museli jsme ho tam proto nechat a já s Kubou jsme se pro něj o týden později vraceli. První fotka je z Olomouce, kam jsme si udělali výlet po cestě zpátky.


Krásná kytička od Loukykvět, kterou jsem dostala na blogerském setkání na výstavě Retro v Tančícím domě. Pokud vás zajímá jak to vypadalo v 70. a 80. letech co se života, nábytku, módy a třeba i hraček a obalů týče, určitě tam zamiřte.


Měly jsme příležitost seznámit se s talentovanou a hlavně hrozně milou olympioničkou Anežkou Drahotovou, která už v pátek bude v Riu závodit o medaili v disciplíně 20km chůze! Anežka nás rychlochůzi i učila a musíme říct, že má náš obdiv. Je to fuška! Tak budeme držet palce a 19.8. pořádně fandit!!


Nejlepší letní véča je domácí sushi! Už jste ho někdy zkoušeli? Pokud ne, můžete ho vyzkoušet podle našeho videoreceptu na youtube.


Asi už jste zaregistrovali, že s Niky pořádáme workshopy blogování, vlogování a fotografování. Teď v červenci proběhl workshop fotografování a podle nás byl jedním z nejlepších, co jsme zatím pořádali. Všichni účastníci byli aktivní a atmosféra naprosto skvělá. Už teď se těšíme na další!


V Elite bloggers Hubu jsme měly workshop malování na trička a naučily se novou zajímavou techniku pomocí barev ve spreji a Vanishe.


S Kubou jsme si taky udělali výlet k nám na chatu, opékali párečky a užívali si sluníčko, pohodičku a pár dní offline v přírodě. Také občas rádi takhle vyjedete někam pryč a opravdu "vypnete"?


Další skvělý výlet byl na Lipno do Olympijské vesničky, kde jsme si vyzkoušely zajímavé aktivity jako rafting na divoké řece, seskok z vysoké věže, střelbu a mnoho dalšího. Škoda, že úplně nevyšlo počasí, ale i tak jsme si to užili.


Tyhle super chňapky s chřestem jsem dostala od šikovné Aničky, která stojí za značkou Annanemone. Dává skrz svoje ilustrace a následné textilní výrobky šanci všemu trochu podivnému až neoblíbenému - třeba divných zeleninám a živočichům. Omrkněte její tvorbu!



A teď o víkendu jsme vyrazili do Harrachova, protože Kuba se přihlásil na RedBull400, závod, kdy se běží 400m nahoru do skokanského můstku. A dal to! Musím říct, že obdivuju všechny běžce i běžkyně a možná jsem i trochu začala uvažovat nad tím, že bych na příští rok taky zkusila natrénovat. Tak uvidíme!

17 komentářů

  1. Mám moc ráda tyhle články. Měly jste krásný a nabitý měsíc. A Kuba je vážně dobrý, že vyběhl skokanský můstek, já o tom chvíli také uvažovala, ale nakonec jsem si, řekla, že je to moc. Navíc jsem stejně v Anglii, tak mám aspoň dobrou výmluvu. :D
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  2. "Pokud vás zajímá jak to vypadalo v 70. a 80. letech co se života, nábytku, módy a třeba i hraček a obalů týče..."
    :-) vypadalo to tak jako u nás,když jsem byla malá. Narodila jsem se totiž v 81´. Počítáte vy vůbec i se čtenáři tadytoho věku? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky, takýto typ článkov mám veľmi rada!:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný fotky i článek, moc se mi i z vlogu líbil ten workshop malování triček, jako malá jsem s mamkou a ségrou pořád něco vyráběla a tohle mě úplně vrátilo do dětství :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle články mám moc ráda, skvělé fotky! ♥ Na Lipně jsem byla teď o víkendu a byl to velký zážitek, je úžasný, že něco takového se podařilo zrealizovat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Skvely fotky, tyhle clanky jsou moje nejoblibenejsi, vidim, ze jste si doposud prazdniny uzivali, skoda ze jsem se nemohla zucastnit workshopu fotografovni, dost by mi bodl, ale myslim, ze ty fotky na blogu ujdou i bez nej, haha. :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  8. Amazing photos!


    http://brightdecember.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. super článok s krásnymi fotkami :) viac takých!

    Na mojom blogu práve prebieha Back to school giveaway, tak budem rada, ak sa zapojíte. :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné fotky :))) a přeji krásné léto :)

    OdpovědětVymazat
  12. You young ladies are looking gorgeous everyday. I definitely enjoyed reading your blog and travel experiences together. How I wish I was able to travel with my best friend when I was still young. Been busy with grab my essay writing service reviews and I didn't notice that I was getting older.

    OdpovědětVymazat