Ahoj všichni! Série základy šatníku je jednou z našich nejoblíbenějších z naší tvorby. Baví nás vymýšlet jednoduché outfity s pár základními kousky a často se těmito outfity inspirujeme, když zrovna nevíme, co daný den na sebe. Tentokrát jsme se rozhodly, že se zaměříme na cardigany. Teď jsou sice venku ještě stále třicítky, ale pomalu ale jistě přichází doba, kdy bez nich nedáme ani ránu. Jsou praktické proto, že zahřejí, vypadají stylově a hlavně se dají sehnat v různých barvách, délkách a materiálech. 


První varianta, kterou jsme vybraly, je delší cardigan bez rukávů. Z elegantních bílých letních šatů s psaníčkem je rázem pohodlný outfit na každodenní nošení a jsme si jisté, že podobný svetřík zaručeně oživí jakýkoli outfit.


Takhle oblékaná bych chodila klidně každý den (kdybych nemusela tolik chodit pěšky a nebála se, že se přizabiju na kostkách pražských ulic)(takže lodičky často měním za tenisky). Džíny, lehký top, menší kabelka a pohodlný, delší cardigan. S touhle kombinací nemůžete nikdy udělat chybu a i když jsou to všechno jen základní, jednoduché kousky, budete vypadat stylově a upraveně.


Nás prostě baví ty delší cardigany, které při chůzi krásně vlají ve větru. Takže tu máme ještě jeden, tentokrát s jemným šedým vzorem. K němu už jsme zvolily jen top a kraťasy ve světlých, pastelových barvách a bílé tenisky. A musíme přiznat, že tenhle outfit je ze všech náš nejoblíbenější!


U posledního outfitu jsme vsadily na kombinaci materiálů. Vždy když kombinujeme stejné barvy, snažíme se najít alespoň rozdílné materiály. Koženkové kalhoty a modrá denimová kabelka jsou ideální dvojka. Nemyslíte?

Jaký z outfitů se vám líbí nejvíc? A který je nejblíž vašemu stylu?

15 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc mě zaujal třetí outfit s dlouhým kardiganem, který je nespíš nejbížší i mému stylu.
    Co mě ale zarazilo je používání anglického slova "cardigan", když se v Česku normálně používá "kardigan" a vyslovuje se stejně, jako se píše? Přijde mi to zbytečné a zmatečné, když je celý zbytek článku v češtině a skloňujete ho podle českých pravidel. :)

    Magda, tpatc.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě vede ten 1.outfit Lucky. Doma mám taky cardigan a ráda ho nosím právě v podobných kombinacích, jako je u tohoto outfitu. Ale díky moc za ostatní inspiraci :)

    tripsandweekendactivities.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  4. Me se nejvic libi treti outfit, hlavne kratasky me zaujali. Ja mam dva cardigany a docela dost je vynosim, hlavne si rada v zime nebo na podzim hraju s vrstvenim, to me v posledni dobe docela vzalo. Jinak skvely napad s tim clankem! ;D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se nejvíce líbí třetí outfit. Ale i čtrvtý nevypadá špatně! :))
    Cardigany nosím poměrně často.. :)

    Elli de'Rooth

    OdpovědětVymazat
  6. Great Looks. Love it!

    xx, Andrea - Strawberries 'n' Champagne
    www.strawberriesnchampagne.com

    OdpovědětVymazat
  7. Cardigany miluju a svůj šatník si bez nich nedokážu představit ♥ Cardiganovou vestu vidím poprvé a vypadá vážně skvěle :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. všetky kombinácie sú super :) mne sa v poslednom čase hrozne páčia kardigany skoro po zem, ale sama žiadny nemám a neviem, či do toho ísť, lebo sa mi to nezdá veľmi praktické :/

    Na mojom blogu Beautiful savage práve prebieha Back to school giveaway, tak budem rada, keď sa zapojíte. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Cardigan je skvělý kousek na oživení obyčejného outfitu :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  10. Nejvíce se mi líbí dva poslední outfity! Krásné :)

    OdpovědětVymazat
  11. Posledný outfit je úplne super
    http://loveofbratislava.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Posledný outfit je úplne super
    http://loveofbratislava.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Super článok aj videjko baby! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Překrásné outfity. Mně osobně se ale asi nejvíc líbí ten černý top, který máš na poslední fotce. Přesně nějaký takový bych potřebovala taky, protože topů mám doma celkem málo. Zrovna tu koukám na https://www.damsketopy.cz/ a jeden podobný tam mají, tak si ho asi zkusím koupit. :-)

    OdpovědětVymazat