bunda a šaty - H&M, kabelka - Rebecca Minkoff, boty - Veja z Woodies

Poslední den Fashion weekových přehlídek byl pro mě ve znamení brev a třpytek. Vybrala jsem si tentokrát výraznější outfit a nechala se k němu nalíčit spoustou třpytek a barviček. Jediná nevýhoda tohoto make-upu ale byla, že ve větrném počasí se mi většina třpytek přesunula z obličeje do očí a v podstatě jsem celý den slzela, až jsem měla třpytivý uplně celý obličej. Jsem zvědavá, co na tenhle look povíte vy!


Líčila mě šikovná Tonija z MAC Beauty Lounge a nevím jak vy, ale já miluju ten pocit, když mě někdo líčí nebo třeba češe, takže jsem si to vysloveně užívala.


Celé tři dny jsme na Fashion Weeku pobíhaly s ostatními blogerkami a bylo to úplně skvělé vyrazit takto společně. Přehlídky, focení outfitů a i vyčerpané pauzy na jídlo nebo kafe byly hned ještě zábavnější.


Petra Ptáčková nezklamala svými originálními modely, z nichž některé změnily podobu i během přehlídky. Petra navrhuje například batůžek, který se dá rozložit na bundu, kabát, který se dá přizpůsobit na nesočet způsobů a tak podobně!


Přehlídka studentů Ateliéru módní tvorby a Ateliéru designu oděvu a obuvi z pražské UMPRUM byla plná pokrokových a odvážných kolekcí, které si s módou opravdu hrají!


ODIVI trochu rozvířilo atmosféru přehlídek svými streetovými kousky, které doprovázela skvělá hudba a parádní styling.


Na přehlídku Lukáše Macháčka se krásně dívalo nejen díky krásným modelům, ale i nádhernému make-upu, který pracoval se zlatou fólií na očním víčku a prostě neměl chybu.


Nejkrásnějším možným zakončením byla přehlídka Jakuba Polanky, který jako vždy předvedl božské modely, ale posunul hranice provedením. Modelky měly na obličejích nasprejovaný nápis, při chůzi se vyzývavě dívaly mezi diváky a na konci předvedly taneční kroky, které zvedly hned několik návštěvníků ze židle a hlavně všechny zanechaly v pozitivní náladě.


Budu moc ráda, když se také podíváte na vlog, který shrnuje celý Fashion Week a napíšete mi do komentářů, jak se vám kolekce líbily! Já osobně už se zase nemůžu dočkat na příští sezónu.

10 komentářů

  1. Tak den tri je pro me vytez ze vsech dnu a vlog je krasne shrnuty!!! ;D Tvuj outfit je nej a prehlidky vypadaji taky jako nejzajimavejsi!!! Krasny clanek i fotky! :)
    S laskou
    Sandra ze www.shineoffashion.com
    http://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten outfit je hrozně super, vypadáš v něm skvěle :) a na video jsem hned koukla!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Ten tvůj outfit! Kabelka s bomberem je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  4. Bomberka je naozaj krásna, len tie linky mi pripadajú, že ti nejak deformujú oči ale možno je to len tou fotkou.

    NITA

    OdpovědětVymazat
  5. Perfektní fotky! Škoda, že jsem si MBFW zase nechala ujít. :(

    OdpovědětVymazat
  6. super šaty!! krásně zkombinované :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten outfit je perfektní! :) jinak za mě byla ten den, co se atmosféry týče, taky nejlepší přehlídka Jakuba Polanky!! ♥

    OdpovědětVymazat