Poslední měsíce a týdny se pro nás točily především kolem našeho motivačního diáře. Byly jsme napjaté, jak se vám bude líbit, co na něj povíte a těšily se, až ho konečně uvidíme v reálu. Když se nám dostal do rukou, byly jsme nadšené, jak už jste mohli vidět ve videu. Dalším krokem bylo ukázat ho dalším a těmi byli naši kamarádi, rodina, další blogerky a ti nejbližší, které jsme díky blogu potkaly. A ta přílěžitost se naskytla tento týden v úterý na křtu diáře! 




Balńkový nápis z Typolandu na vás už možná vyskočil na instagramu, ale my se prostě nemůžeme nabažit toho jak je fotogenický! 


Hledaly jsme krásný, designový a útulný prostor, do kterého by se ale zároveň vešlo kolem 60 lidí. Nakonec všechny naše ideály splnilo The Senses - studio, které je možné pronajmout na workshopy, události a večírky a zároveň se v jejich prostorech nachází i kosmetické studio, kde se starají nejen o pleť ale i o tělo formou masáží. Zkrátka je to taková oáza krásy a na náš křest se hodila úžasně. Už jsme s milými slečnami z The Senses probíraly, co bychom mohly společně vymyslet, tak třeba se tam brzy uvidíme společně!


Dobrůtky nám upekly cukrářky z Piece of cake a zvládly dokonalé cupcaky a popcaky v barvách diáře!


Společně s naším oblíbeným Instagrafem (který tiskne fotky z instagramových hashtagů!) jsme nastarovali nový hashtag #acos2017, u kterého teď můžete sdílet všechny fotky s diářem nebo nějak s ním spojené. Už se nemůžeme dočkat, až uvidíme, že někomu z vás již diář dorazil a jak se vám líbí. Už je v prodeji online na Martinus.cz a zrovna dnes by měly první objednávky dorazit ke svým majitelům!


A pak už jsme přistoupili k samotnému křtení. Jako kmotry jsme si pozvaly naše rodiče, kteří nás ve všem od úplného začátku podporují a motivují a my jsme jim za to neskutečně vděčné. Zvládli jsme společně hooodně improvizované proslovy a pokřtily jednu kopii diáře! 


Určitě znáte české Jelení šperky. Roztomilé jelínky v motivech diáře pro nás vyrobili v takové mini kolekci exkluzivně ku příleřitosti oslavy diáře. Jak jste mohli vidět ve videu, my jsme jimi náhodně obdarovaly naše hosty, ale pro vás máme ještě 4 jelínky navíc, které můžete vyhrát. Jsou to takovéto roztomilé brože v bílé, růžové, modré a stříbrné! K jelením šperkům samozřejmě přibalíme i náš diář :).

Jak se můžete do soutěže zapojit? Stačí přidat k tomuto článku komentář - třeba s tím, co si o diáři myslíte a jak se vám líbí - a připojit svůj e-mail. Za týden vybereme čtyři náhodné výherce. Tak držíme palce!

Gratulujeme vítězkám: Terezarihova, Petra Omachtová, Jana Rybová, Lucie Siegelsteinová. Napíšeme vám ohledně výhry e-mail.


My bychom teď už chtěly jen poděkovat skvělým lidem z nakladatelství Slovart, které s námi na diáři spolupracuje, všem kteří dorazili na křest, všem, kteří si pořídí náš diář a taky úplně všem, kteří nás sledují, ať už na jakékoliv síti. Jste nejlepší!

Některé fotografie ve článku jsou od Martina Straky

544 komentářů

  1. Teda holky!!! Z diáře jsem naprosto nadšená. Čekám až ho uvidím v knihkupectví, nechtěla jsem kupovat zajíce v pytli. Jsem z něho ale tak nadšená, že si ho asi objednám z unternetu už teď! Jsem navíc v maturitním ročníku, tak jsem už nějakou dobu pokukovala po správné motivaci. Diufám, že to s Vaší pomocí zvládnu a užiju si rok 2017 jak nejvíc to půjde. Jsem ráda, že máme v česku tak milé a talentované slečny. Držím Vám palce v dalších projektech. S. (sebelova.simona@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj holky, myslím si, že je to naprosto skvělé! Hodně jste se posunuly ve své tvorbě a díky ní na vás čeká spostu příležitostí.
    Diáře zvožňuji a zvlášť, když je motovační. Jsme jedna z těch, která si diář předobjednala.
    Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj holky,
    Mám vás moc ráda.Když jste přišli s nápadem jako je vlastní diář říkala jsem si to bude mít úspěch.Myslím že jsem měla pravdu.Mít vlastní knihu a diář chce hodně práce a úsilí,ale hlavně trpělivosti.Váš diář je ukázka toho,že s trpělivostí,vírou a snahou všechno jde.
    Přeji krásný zbytek dne :)
    Můj email: katykucerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Diář vypadá moc pěkně... Je vidět kolik jste si s ním daly práce! Klobouk dolů!!! Ale myslím si, že výsledek stojí za to! Pokračuj te ve své tvorbě
    (sarka.kleckova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj holky ❤
    Váš diář je absolutně perfektní. Miluji když je obsah nějaké knihy doplněn maličkosti a to přesně váš diář splňuje. Nemůžu se dočkat až ho budu mít u sebe a budu do něj zapisovat všechny mé důležité věci a plány! Vzhled diáře je doslova neuvěřitelně krásný!!! Holky jste moc šikovné a vždy se těším, na nový článek na blogu nebo na nové video. Mám vás ráda!! ❤
    eldamra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj♥, těším se až váš diář bude v knihkupectvích a jinak diář je nádherbý a těším se na vaše motivace v něm.
    (xoxoanetka@post.cz)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj holky! Gratuluji k takovému úspěchu, jako je vydat vlastní diář, který je nádherný a bude mít velký úspěch u vašich sledovatelek. :)
    lenka-krapackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, jste strašně super. A vydat vlastní diář je fakt originální. Ale je mi líto, že není nejlevnější, ale jako dárek určitě potěší. Jeleny miluju! zuzulelik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj holky :)
    Moc se mi vas diář líbí, to jak motivuje se mi ovšem zamlouva nejvíc. Navíc díky němu si člověk může všechno hezky naplánovat a uspořádat. I ten vzhled je moc pěkný :)
    tereza.dundalkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj holky, v první řadě vám gratuluji k takovému úspěchu :-). Váš diář je úžasný a těším se, až dneska nebo zítra dorazí do zásilkovny a já si ho natěšeně vyzvednu :-). Takový diář jsem dlouho hledala, když jsem nějaký podobný našla tak byl mimo mou cenovou relaci :-(. Jsem ráda, ze jste něco tak úžasného vydaly :-). Přeji Vám ještě mnoho úspěchů - katka.lazova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherný diář, hlavně ty barvy! Je málo diářů, které by splňovaly vše, co by měly! Moc mě láká podívat se dovnitř. Mějte se krásně! ajakral@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj A cup of style,
    Váš diář je naprosto uzasnej. Hned jak jsem viděla první zmínku o diáři, neváhala jsem a hned objednala. Moc se těším, až mi přijede. Bodů ho používat jako svůj telefon - pořád.
    Jakmile jsem vás poznala hlavně na YouTube, řekla jsem si, že ty holky to někam daleko dotáhnou. A stalo se! Mít vlastní knížku a diář uz něco výjmečného znamená.
    Jste krásné, mladé a moc talentované. Přeji vám, ať vám to takto vydrží a držím palce s dalšími úspěchy.
    (annieseilerova2@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  13. Diář je krásné designovaný :) jste moc šikovný holky :) doufám že to není poslední ;) (simona.bukovska@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Diář je krásný, co se týče disainu je krásný, dívčí a moc roztomilý. Nejvíc se mi ale líbí to že je motivační. Už to že se snažíte lidi k něčemu motivovat je skvělé! A navíc motivační diář jsem ještě nikdy neviděla, tím chci říct že je to velmi originální nápad. Jste nejlepší blogerky diář se jistě zalíbí ale hlavní je že se líbí vám. Byli jste, jste a budete skvělé!:)
    luss394@gmail.com :3

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj děvčata,

    gratuluji k diáři, myslím si, že se tím odlišujete od ostatních, protože snad každý Youtuber má merch s tričky, taškami, spoustu z nich vydalo i knihu, ale diář je velmi nápaditý projekt a jsem ráda, že se vám jej podařilo splnit!

    Já do něj asi bohužel ale nepůjdu. Zaprvé - je bílý a vím, že po 365 dnech - možná už po první stovce - by byl všelijaký, jen ne bílý. :( Za druhé - je na mě moc velký. Já vím, že je v něm obsáhlé vše důležité, vše, co by se mi během roku mohlo hodit, ale už tak do školy tahám notebook a knihy - ideální diář, který hledám, by tedy měl být úzký, formátem tak akorát, aby se vešel všude, ale nebyl přítěží. Ideální by bylo mít 12 diářů na každý měsíc, asi si je vytvořím a pak vás pozvu na křest! :D

    Přesto, že váš diář není ten můj vysněný, je naprosto nádherný a já obdivuji vaši kreativitu a hlavně i to, že nejde jen o rámečky a linky, kterými budou budoucí majitelé tvořit své dny a plánovat sny (nebo plánovat dny a tvořit sny?), ale že je v něm i něco z vás samotných v podobě rad, inspirace a MOTIVACE. Oceňuji, že jste věnovaly prostor v každém měsíci na své vlastní slovo.

    Těším se na další vaše projekty, které jistě budou úspěšné. Držím palce do vaše osobního, studentského i pracovního života. Obdivuji vás.

    S láskou,

    Nikol

    nikol.sotolarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám s psaním do diářů problém, že mi to vždy vydrží jen pár měsíců a pak to začnu flákat. Nepíšu tak úhledně a hezky, barevně a ve většim množství, vždycky tam jen prdnu pár důležitejch událostí a tim to hasne. Přišla jsem na to, že je to tím, že mě zatím žádný diář nezaujal natolik, aby udržel moji pozornost po celý rok. Myslím si, že zrovna váš diář by to mohl změnit. Vypadá krásně a hlavně zajímavě, tak uvidíme, třeba se na mě usměje štěstí :) sajdlovak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Lucko a Niky, gratuluji k vydání diáře :) váš diář mě velice zaujal, ale čekala jsem až vyjde v knihkupectví. Ale velmi se na něj těším. Určitě je skvělé že jste ho vydali podle svých představ!! Určitě se těším na Vaše další nápady.

    Bára,
    barb.kytnarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Gratuluji k pokoření další příčky ve vašem blogosvětě :-). Diář vypadá po designové stránce moc pěkně a těším se až vyzkouším i jeho funkčnost, přeji Vám spoustu dalších úspěchů.

    svit.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj =) Na diáři se mi líbí jeho rozložení - úvod měsíce, plánovač, a motivační úkoly. I obálka se designově povedla (y)
    jackovova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné ráno přeju!

    Sleduju vás už vás dlouho a mám vás čím dál tím víc radši. Na nic si nehrajete a za nic se neschováváte. Prostě žijete!! Myslíte že mi k podobném stylu života pomůže ten váš diář? Já myslím, že ano :)
    Gratuluju moc, musí to být úžasný pocit

    vaše Tereza

    (teresarihova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj holky moc Vám gratuluji k tak krásnému diáři. Jak tak koukám na vaše videa, pár detailů v diáři jsem měla možnost vidět. A já nevím co říct!!!!!! Je prostě úžaasně nádherný!!! Je krásný jak zvenku, tak i zevnitř! Ten design a rozložení. Všechny ty motivační úkoly a tolik plánovačů. Já na diáře měla vždyckz takový divný názor a nikdy jsem ho nepoužívala, ale ten Váš mě přesvědčil. Nejspíš si ho budu přát k Vánnocům, protože je trošku dražší ale určitě to za to sotjí. A sobíci jsou strašně roztomilí! Takže velká úcta holky!

    terinek2004@seznam.cz
    Zatím ahoj

    OdpovědětVymazat
  23. Diář je opravdu nádherný. V jemných barvách a jednoduchý. Osobně mám radši menší diáře, ale ten váš se mi tak strašně líbí, že uvažuji udělat jeden rok výjimku a mít trošku větší diář. Jen tak dál!
    Verča
    verca.bara@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Holky, diář je skvělý, má vše co u diáře hledam a tak skvělý a přitom jednoduchý design, je videt, že jste v něm nechali kus sebe. Byl to skvělý a originální nápad, děláte to co vás baví a proto my mame rádi všechny vaše projekty. Gratuluji a jen tak dále :) ❤️
    baruu14@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj a krásne ráno prajem!
    Pamätám si vaše začiatky na blogu aj na youtube a musím povedať že sa zlepšujete ako vo videách tak aj v článkoch a už som si chcela kúpiť váš super hrnček keď vtom - Diár! Musí byť úplne úžasné mať vlastny diár kde máte svoje tipy a rady :) Nech ste vždy také usmievavé a plné pozitívnej energie akú rozdávate vo svojich videách na všetkých :) S láskou Alexandra
    saska.zigova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj :) Moc Vám gratuluji, diář vypadá úžasně.. těším se různé tipy a podobně :) Motivaci abych vylezla ráno z postele bych potřebovala denně :D

    Mějte se krásně a ať se vám daří, Jitka

    jita.ernestova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Ahojte baby :) sledujem vas uz dlhsie a vzdy sa potesim videu alebo clanku. Tesila som sa aj, ked ste vydali knizku,ktoru uz doma mam :) tak sa aj teraz tesim z vaseho krasneho diara, lebo som rozmyslala, kde zozeniem diar na dalsii rok. Neskutocne vam teda dakujem, ze ste prisli s takym napadom :)
    Pozdravujem zo susedneho Slovenska :)
    baska.baisova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj,
    váš diář je úžasný, líbí se mi jeho obálka, plánování, prostě všechno. Obdivuji Vás za to,co jste dokázaly a přeji Vám i diáři jen to nejlepší!! :)
    Zrouttinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Moc Vás holky obdivuju a diář máte perfektní, už jsem si jeden objednala jako dárek pro sestru, jelikož ho máte úžasně řešený a stylový! Držím palce s prodejem a doufám, že příští rok vydáte další :)

    Zrustova.sara@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Ja si o diári myslým, že je strašne super! Páči sa mi jeho krásny dizajn a vnútro tohto diáru vyzerá strašne super. :) Páči sa mi aj preto pretože je plný inšpirácie a motivácie čo väčšina diárov nemá. A tie jelenie šperky sú strašne roztomilé. :D Ste strašne super dievčatá. :) Gratulujem k ďalšiemu pokroku. :)

    e-mail: sissi123654@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj holky, Vám nápad s motivačním diářem se mi moc líbí.Hlavně se mi líbí, že to není jen obyčejný diář, ale má nápad, je originální a hlavně také krásný. Já osobně jsem na tom asi podobně jako vy a všechno musím mít do detailu naplánovaný a kdybych si nevyráběla svůj diář ( mám koupené desky od filofaxu a každý rok si do něj vyrábím vlastní listy :) ) tak bych si váš diář stoprocentně pořídila. Opravdu super a ten nápad je boží.
    tereza.pazdirkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Ahojte.
    Diár je nádherný. Veľmi sa mi páči jeho celkový vzhľad a myslím si, že konečne bude na trhu presne taký diár, ktorý mnohé potrebujeme. Vyhovuje mi na ňom všetko. Určite je aj super ako darček či už na Vianoce alebo k narodeninám.
    Ďakujem.
    S láskou
    Miriama

    email: kazimirova.miriama@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj holky! Strašně mooooc vám gratuluji k vašemu diářku!!! Design vypadá opravdu skvěle a obsah moc zajímavě... Jak Niky ve vlogu ze křtu říkala, že máte na plánování úchylku, tak vám povím, že to mám naprosto stejně a za váš diář bych byla moc ráda. Tak ještě jednou gratuluji k vašemu diářku a moc vám děkuji za to, co pro nás čtenářky dělate!!!! Holky, mám vás ráda <3
    sarahavlickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj holky,
    už od zahájení předprodeje po diáři koukám a sleduji každou informaci o něm, kterou jste publikovali. Naprosto sdílím Vaši "úchylku" na papírenské zboží, plánování a všechny roztomilé bločky, lepítka a podobně :) na nový akademický rok už jsem si udělala pořádnou zásobu, ale diář na rok 2017 mi pořád schází. Ten Váš mě zaujal svou promyšleností i tím, že je tam i něco navíc a ještě má krásný obal, který není přeplácaný, ale přesto krásný.
    Mám moc ráda videa kdy něco vytváříte, ať už je to vaření nebo DIY a většinu i pak sama zkouším. Mějte se krásně a ať se Vám stále daří. :)
    P.S.: Jiné než Vaše muffiny už nepeču :D
    email: jita.tomankova17@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj holky, na Váš diář jsem se těšila, a to z několika důvodu :)...miluju diáře a takové to papírnické zboží (neustálé návštěvy papírnictví a kupování nových blbostí :D ), ale hlavním důvodem je, že jsem už přes půl roku nemocná, nemůžu dostudovat vysokou, a to těsně před státnicema, takže ztrácím motivaci pro cokoliv, de facto jen sedím a koukám na TV a jsem v depresi... takže nějaká ta inspirace namotivovat se by se mi hodila :)). Navíc ten Váš vypadá strašně hezky, optimisticky, alespoň podle těch barev, co jste vybraly :)
    faltova.r@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahojte dievčence,
    srdečne vám chcem zablahoželať k novému dizajnovo krásnemu diáru :) Vašu prácu sledujem už veľmi dlho a na youtube si nikdy nenechám ujsť vaše videjka. Ste super a držím vám palce, nech sa vám do budúcnosti darí a nech máte stále nové a nové nápady nielen na videá, ale aj na skvelé produkty s vašim logom :) Krásny deň.

    katarina.kacurikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Minuly rok som presla cely internet, aby som nasla diar, ktory by mi vyhovoval. Nakoniec som si ho nechala poslat az z Australie, co je dost od ruky ;-) Som stastna, ze tento rok uz toto riesit nemusim, pretoze vas diar je uzasny ;-)

    katarina.sivakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj holky,

    zatím ještě rozmýšlím mezi vašim diářem a diářem od dolleru a zatím ještě nejsem rozhodnutá, naštěstí zbývá ještě nějaký ten měsíc, tak si můžu vybrat :D
    Ale musím uznat, že ten váš bude na instagramu určitě vypadat líp, máte krásný přebal :).

    greplova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Ahooj holky, pro mě je diář opravdu zásadní věc! Bez něj bych totiž na všechno zapomínala a všude bych chodila pozdě. To jsem zjistila v prváku na gymplu- zapomínala jsem všechny úkoly a o testech jsem se dovídala až třeba den předem. No, byla to katastrofa. Ale od té doby se snažím hledat si opravdu kvalitní diáře, které mají pěkný design a neztratí se mi v tašce. A to ten váš je! Moc se vám povedl a k tomu všemu, že je od VÁS!, je ještě motivační. A co potřebuje student, ale i člověk co se snaží žít naplno, více než motivaci? Počítejte se mnou! Hned jak bude diář v prodeji, jdu pro něj!
    -vaše čtenářka a odběratelka Verča
    (veronikasebestova5@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  40. Gratuluji holky!
    Ten diář vypadá úžasně! Já jsem sice závislá na zápiscích do klasického kalendáře na psacím stole, ale z vlogů jste mě tak nadchly, že nejspíš neodolám a také si ho zakoupím. Přeji Vám ať se pořád tak krásně daří, máte další a další originální nápady a můžete nám ještě dlouho přinášet bezva vlogy.
    Lucy :) (snitkovalucie@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  41. Diář je podle mě jedna z nejdůležitějších věcí, které je třeba mít, a když je ještě krásně barevný a plný inspirace, je těžké odolat <3 moc děkujeme, že jste opět vytvořily něco krásného a dostupného pro snad úplně všechny! Přeji Vám mnoho dalších úspěchů :)
    Miazdrahalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj holky,
    je vidět, že jste z diáře opravdu nadšené a jste s ním spokojené. Pro mě je diář věc, kterou si kupuji každý rok a neumím si bez něj představit organizaci času.
    S pozdravem
    Katka
    katka.kunteova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Především bych Vám z celého srdce chtěla pogratulovat k takovému úspěchu, jakým je Váš vlastní diář! Líbi se mi hlavně ten nápad ho vytvořit, je originální a jedinečný stejně jako Vy! Díky za to, co děláte a že jste takovou inspirací <3
    j.ivaskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. zrovna jsem se začínala poohlížet po diáři na rok 2017 a vás vypadá velmi dobře, takže asi vím, kde to skončí :D :) gratuluji k úspěchu!
    annayaghobova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj holky,
    mám z vás upřímnou radost. Moc Vám přeji, že se Vám vaše sny plní, z fotek i videa srší báječná atmosféra a pohoda. Z diáře mám obrovskou radost vypadá báječně a s našimi věčnými úkoly na VŠ jako když ho najdu. :) Děkujeme Vám za to co děláte, Vaše tvorba nás motivuje a naplňuje, mějte se krásně. Hanka (hanule.jarolimkova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  46. V dnešní hektické době používá diář snad každý - samozřejmě i já (na 2017 ještě nemám koupený ;-)) Je potřeba nezapomínat na důležité věci, takže radši si vše zapsat! :-) A zároveň je diář i takový vzpomínkovník, co všechno jsme na za ten rok zažili :-)
    Holky, skvělá práce, jen tak dál!
    Pusu Jarka (jarca.kucisek@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj kočky, bezvadný článek a krásné prostředí na křest diáře. Moc vám to přeju, jste strašně šikové, jste mým vzorem a na každé nové video se neskutečně těším. Vždycky mě v něčem inspirujete, hlavně v módě, protože někdy jak člověk neví co na sebe.... :D znáte to, takže pro mě je to veeeklá pomoc ;)
    Diář se mi velmi líbí, ten obal je naprosto úžasný a uvnitř je to všechno praktické a přehledné. Skvěle by se mi hodil do nové práce, protože si určitě budu muset organizovat čas a tento diář je k tomu jako stvořený ;) Odvedly jste kus dobré práce a přeji vám mnoho dalších úspěchů!
    Vaše věrná sledovatelka
    Petra (OmachtovaP@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj holky. Tento diář je něco víc než diář.. Je psaný i srdcem a vložili jste do něj to nejvíc co jste mohli. Já jsem z diáře nejvíc nadšená a už jen se samou radostí čekám až mi přijde .. Je krásně zpracovaný a dali jste do něho i něco víc než jen fotky a písmena s číslicemi . Dali jste do něj úžasné vaše inspirace a proto.je váš deník tak hezký. Držím vám palce ať se deník líbí a má úspěch.. :) Mám vás moc ráda. 💟💟 Omlouvám se za delší komentář - ale ten váš diář si hi zaslouží. E-mail : katy.but@email.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Ahojky, diář je nedílnou sočástí i mého života, protože co není v něm si má hlava prostě nepamatuje :D Každoročně běhám po papirnicví a někdy kolem října vybírám ten nej, který mi bude dělat další roční společnost :) letos mám jasný TIP a hruá vybráno... díky vám .... a moc se na něj těším :) Přeji vše nej. a krásný den Lucka :o) (macourkova.lucie@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj holky, teda musim vazne poblahoprat k takovemu uspechu. Je to vazne sen kazdeho si vytvorit diar dle svych predstav a prani. Moc se Vam ten Vas povedl. Ma decentni styl s kapkou barev, ktere mu vlejou energii. Uz se moooc tesim az si ho poridim a na tu chvilku, kdy si do nej zacnu zapisovat vsechny udalosti. Jste vazne moc sikovne, neustale se posouvate dal. Ale pritom jste tak pokorne a skromne. Mam Vas moc rada a mejte se krasne :-))* E-mail: luckapavkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Diář se opravdu moc povedl. Obálka je nádherná a vevnitř vypadá také nádherně. Je opravdu moc hezky zpracovaný. Jestli soutěž nevyhraju tak si ho určitě objednám, protože opravdu stojí za to :) můj mail je anet.theuerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj holky,
    moc gratuluji k vydání vlastního diáře moc se vám povedl je přehledný, a ty barvy ladí krásně k sobě. :) Diář nesmí nikomu chybět v kabelce to všichni víme kdo v dnešní době ho má skoro každý a tento je úplně úžasný. :) Holky držím vám palce ať má diář úspěch :) :*
    Vaše fanynka a divačka Kristýna :)
    E-mail : kocmanova.tyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj dievčatá, pre mňa ste veľkým zdrojom inšpirácie už veľmi dlho. To ako si postupne plníte sny, ako cestujete, aké ste:) Myslím, že diár k Vám patrí, vedˇpostíhať také množstvo vecí za deň, chce veľmi dobrú organizáciu!! Len tak dˇalej, mám Vás veľmi rada:):) henrietatrubianska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Ahojte Luci a Niky :)

    ako aj vy tak aj ja zbožňujem plánovanie a ešte viac kedže som sa aj ja ponorila do blogerského sveta a začala som si vytvárať internetový - spomienkový,fashion a beauty denník tak ako vy. Milujem motivačné citáty, na intráku (odkiaľ vám píšem) som si vytvorila nástenku s fotkami a s citátmi, ktorých sa snažím v živote držať a posúvajú ma vpred. Keď som sa u vás dozvedela, že ste vytvorili diár spolu s citátmi, plánovačmi proste so všetkým čo mám rada veľmi ste ma potešili. :) Ku vašej knižke, z ktorej čerpám veľa inšpirácii pribudne určite aj váš diár, ktorý vyzerá skvele. Ďakujem vám, že ste a že tvoríte takéto skvelé návody, motiváciu, ktorá ma poháňa v pred či už v blogerskom svete alebo v reálnom živote. Držím vám palce nech sa vám aj naďalej darí :) ♥

    zuziq.p@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj holky!

    Moc gratuluju k vlastnímu diáři!Je to další neskutečný úspěch, jsem moc ráda, že se vám daří :). Diář se mi moc líbí designově i nápadem. Motivační věci mám moc ráda, protože mě dokážou nakopnout. U většiny diářů mám problém ten, že mě přestanou bavit a pak už si tam nic nepíšu :D. U toho vašeho se toho nebojím, protože už na první pohled mi přijde hravej, krásnej, ráda si přečtu tipy od vás. A i kdybych v soutěži neuspěla, tak se ho určitě nadělím k svátku nebo Vánocům. Mimochodem ti jelínci jsou nádherní!! Mějte se krásně <3 Lucka Můj mail: lucka.ungerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Je zajimave sledovat vas vyvoj, jak se posouvate stale vpred, stale jste v akci, stale pracujete na sobe a novych projektech. Jste pro me vzorem zdraveho sebevedomi a zaroven skromnosti. Vasi rodice musi byt pravem pysni (a verim, ze to byla prave jejich podpora, diky ktere jste dnes tam, kde jste, a takove, jake jste). Gratuluju k diari, ma krasnou obalku. Je super, ze diar navrhoval nekdo, kdo sam diar pouziva a miluje planovani.
    cerna.ter(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj holky, moc vam gratuluju za vydani diare, strasne jste si to zaslouzily!!! Ja se nemuzu dockat na ten muj az mi konecne prijde domu!!! Takovyhle diare naprosto zboznuju, protoze jsem takovej ten tip, kterej miluje papirnictvi a do kalendare si pise kazdou blbost! ;) Jinak design me taky moc oslovil a hodi se k vasemu stylu! Jo a ti jelinci jsou bozi!!!
    S laskou
    Sandra
    shineoffashion@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Milé dámy,

    jste fantastické, konečně holčičí diář, co na trhu chyběl, už se na něj těším, až mi přijde a až si budu moci plánovat, plánovat a plánovat! ;) Těším se už na něj :-)
    Jitka
    jitka607@post.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj holky,
    velmi gratuluji k vydani a ke krtu diare. Hned jak jsem ho videla jsem vedela, ze ho musim mit. Velmi se mi libi barevne provedeni a take usporadani vnitrku diare. Posledni dobou si vylepsovani sveho diare opravdu uzivam a Vas diar splnuje me predstavy o idealnim diari. Verim,ze v blizke dobe si k Vasi knizce poridim i diar :)
    Preji Vam mnoho dalsich uspechu :))

    pekova.martina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Diář je jedním slovem úžasný! Navíc v mých dvou oblíbených barvách.
    trantyrova.alzbeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Na diáře jsem velmi náročná a málo který se mi líbí, ale váš mě zaujal na první pohled. Jak už pro mě vyhovující velikostí tak i jeho vzhled je velmi decetní a zajímavý. Opravdu se vám povedl. 21delfinek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Váš diář se mi opravdu moc líbí. Je zvenčí jednoduchý ale přitom hezký. A moc se mi líbí krátké články k různým měsícům. Zároveň jste ho i dobře odprezentovaly. Asi si ho také koupím, ale rozhodla jsem se nejdřív vyzkoušet tuto soutěž.
    email: tkanickamajda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Moc hezké,

    škoda že se těch diařů vždycky nasbírá tolik, že člověk neví, který používat dříve..
    Abrenkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Ahojte, váš diář je velmi zajímavě zpracovaný a má neobvyklý, originální desing a hlavně i ta gumička je bomba. Jen mě mrzí, že už svůj diář mám, takže pokud bude třeba i na příští rok, třeba i s recepty vaší maminky, tak to bude supr. Přeju Vám mnoho spokojených zákaznic. :) (jajule@atlas.cz)

    OdpovědětVymazat
  66. Tak já měla původně spadeno na úplně jiný diář, ale poté, co jsem uviděla ten váš, naprosto vážně zvažuji, že si ten vytoužený nechám utéci a pořídím si ten váš. Vypadá jednak hrozně hezky, ale hlavně mě zaujal jeho vnitřek a to, jak je tam jedinečně řešený, je vidět, že si ho někdo postavil fakt podle sebe a to se mi líbí :)
    A jelení šperky jsou strašněmoc roztomilé, takže bych rozhodně nepohrdla :)
    mail: nicole.gregor@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Holky, gratuluji vám k takovému úspěchu. Mám pocit, že jako jediné youtuberky v čr, si jedete stále to svoje a nepouštíte do sebe negace z okolí. Z vlogu dýchá velice příjemná atmosféra. Diář se mi líbí moc, přemýšlím, že si ho pořídím.
    lada.sedlakova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj holky, diář se mi moc líbí! To uspořádání je přesně podle mého gusta. Mám v tomhle stejnou úchylku jako vy:) všechno to plánování, organizování, označování barvami, zvýrazňování a podtrhávání... Úplně se vidím, jak bych se v něm během roku vyřádila. Těším se na něj.
    Nikča

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj holky, moc gratuluji k diáři a dalším úspěchům, kterých jste dosáhly :) vlog je super a diář se mi moc líbí :) taky mám na diáře a plánování takovou úchylku jako vy :D takže bych z něj byla vážně nadšená :)
    paja.ondrakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj holky, moc mě potěšilo že jsete vydaly tento motivační diář. Já osobně mám taky ráda plánování a myslím si že tento ke mě úplně dokobale sedí.
    mikovama@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj holky,
    moc gratuluji k vydání a už se těším až si ho budu moci prolistovat osobně :-) nikdy jsem nevydržela u psaní deníku, ale nahrazuje mi to trochu právě diář, kam si zapisuji všechno možné od práce, schůzek, narozenin, oslav až po cvičení a vše pěkné, co prožiju :) takže motivační diář je skvělý nápad! Je úžasné vidět, jak si plníte sny a inspirujete ostatní. Ať se daří i nadále!

    P.S. Jelínci jsou třešnička na dortu :-)

    martinacerna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Holky ten diář je skvělí sem zrovna v období kdy by vám smutná a naštvaná sama na sebe za to jak vipadam. Proto si myslím že diář je pro mne v tuhle chvíli úplně jako stvoreny. Email: miss.havlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj,
    diář vypadá moc krásně, tak doufám že Ježíšek nezklame a 24. se budu kochat vaší krásnou tvorbou :)
    Jinak jelení šperky z této limitované edice jsou úchvatné :)
    mysweetdiary@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Holky, moc vám gratuluji k uskutečnění dalšího projektu, díky kterému jste vykouzlily úsměv na tváři vám, ale i všem vašim známým a fanouškům. V poslední době jsem se zaměřila na diáře, které jsou obohacené i nějakým obsahem navíc (třeba Sportdiary), každý potřebuje co největší dávku motivace a to díky vašemu diaři určitě dostane. Ťupka sem, ťupka tam, jak se říká, v jednoduchosti je krása.
    Užijte si Řecko a přeji mnoho budoucích úspěchů a ať jste stále šťastné a usměvavé.
    terkabart@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  76. Viděla jsem video z toho křestu a hrozně moc se mi to líbilo. Diář je náááááááádhernej a jste moc milé, ten diář bych chtěla,ale nemám peníze. :((((((
    Je super, jak jste originální! Všichni youtubeři, youtuberky, blogeři a blogerky mají trička, placky..... A vy máte diář! Fakt super nápad!
    Mám vás moc ráda a jste nejlepší!!!!!

    mail: mirisik4747@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj, to je užasné jak se posouváte dál :), pamatuju když jsem byla na křtu vaší knihy a zed takový užasný roztomilý diář :) To je krása:) Držím vám palečky k dalším uspěchům. :)
    Z diáře čiší veselá nálada a nový pocit na nový rok, což je správně zvolené. :)
    Hrozně ráda bych ho držela v rukou a těšila bych se hrozně na nový rok 2017 ,protože s tímto diářem to bude hračka. :)
    elis.loudova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Gratuluji k vydání diáře, vypadá skvěle a taky by mohl být super motivací nejen do školy. Zkusím štěstí v soutěži, hodil by se mi k rozvrhu a plánovači který hodně ráda používám a pomáhá mi vše si efektivně naplánovat, jen nějaká ta motivace by se hodila :) Jelínci jsou taky super věc měla sem možnost se s nimi setkat během praxe, kdy jsem je fotila na web a vypadají moc pěkně. Přeji spoustu dalších úspěchů s blogem, diářem a dalšími věcmi které plánujete do budoucna. E-mail : barca.andrlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj holky :) takže i ode mě velká gratulace k tomuto diáři, že se vše podařilo jak mělo a toto vaše další "miminko" je na světě :D :)
    Ve škole už sice nejsem ale začínám v nové práci a tam motivaci potřebuji a budu potřebovat ještě hodněkrát. Takže váš diář mi připadá jako výborná volba :)
    Hodně úspěchu ve všem co děláte a také v tom co plánujete dělat :)
    Naty :)

    krausnatalie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Já už diář mám, ale určitě bych s tímto udělala radost někomu ze svých blízkých. Ať se vám i nadále daří.
    katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj holky, jé, to je super! Moc vám gratuluju. Motivační diář od ACOS je fakt trefa do černého, protože vy samy o sobě jste zťelesněná motivace a pečlivost, což fakt obdivuju! Koukala jsem na videa o diáři a myslím, že můžete být na sebe hrdé. Já používám diár i jako takový deník, kde si vždycky ve dvou třech větách shrnu den a myslím, že na tohle je v diáři dost místa. Mějte se krásně a nepřestávejte nás motivovat :)
    andrejfialova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Tak napřed Vám musím holky pogratulovat, protože je to něco skvělého kam se posouváte a co děláte. Osobně se mi diář moc líbí. Celkově jeho koncept, motivace, něžný desing. Za mě TOP :) Jen tak dál :) muj mail- Gurecka1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj holky☺,
    Váš nápad s diářem mě překvapil, protože jsem ho ještě u nikoho neviděla a upřímně řečeno mě ani nenapadlo, že se dá vytvořit i vlastní diář ��.
    Moc se mi líbí jeho praktičnost, vzhled a provedení. Myslím že motivace od vás prostě bude motivovat. Mam vás ráda a přeju mnoho dalších úspěchů.
    Xoxo Verča (vercarege@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj holky, obdivuji vás jakou trpělivost a dřinu jste daly do tohoto diáře :) Jste úplně super!! Diář je úplně boží! Moc se mi líbí vaše kreativita!! hezčí diář jsem opravdu ještě neviděla! Určitě když nevyhraji soutěž, tak si ho půjdu hned koupit, protože to je prostě peckaaaaa!! Moc se mi líbí krátké články k různým měsícům!! :) no prostě jednim slovem opravdu nejhezčí diář :))) Opravdu stojí zato si ho koupit :) ( Petrusova.Kristyna@email.cz )

    OdpovědětVymazat
  85. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  86. Milé holky!
    Diář je opravdu nádherný. Určitě si ho pořídím na příští rok. Chválím design a hlavně rozvržení celého diáře. Už dlouho jsem hledala vhodný diář na plánování a kupu poznámek. Tohle se vám opravdu moc povedlo. :-))) (kalaskova.marky@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj holky,
    ten diář je naprosto nádherný. Hodně uvažuji o tom, že bych si ho koupila.
    Líbí se mi vaše nápady, fantazie co jste do toho diáře daly:-)
    Líbí se mi váš blog, takže jen tak dál. Ať se vám daří:-)
    (vikilinka.vh@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  88. Moc Vám holku gratuluji! Povedl se Vám opravdu nádherný kousek jak obsahem, tak designem :-) Je vidět že děláte svoji práci srdcem a tak to má být! :-) Mám Vás ráda, i když Vás vlastně ani neznám :-D Jen tak dál a hodně štěstíčka ;-)
    J.
    marhefkovajana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Holky, já se do soutěže zapojit nechci, na svůj předobjednaný kousek už čekám, dnes ještě nedorazil. Ale co, zítra je taky den! :) Jen jsem Vám chtěla říct, že Vás obdivuju, jak za knížku, kterou jsem už několikrát přečetla (:D), tak i za ten diář, který je sice ještě na cestě, ale věřím, že bude skvělý. Držím Vám palce u další tvorby a třeba i diáře na rok 2018? Mám Vás ráda :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  90. Aaaah, holky, diář i jelínci jsou moc krásný! :) Sleduju Vás už spoustu let a mám radost, jak se Vám daří vyvíjet stále nové projekty a držím Vám palce i do budoucna. Diář se mi moc líbí a třeba budu mít štěstí v soutěži, a kdyby ne, třeba ho najdu pod stromečkem jako dárek.

    missdraken@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  92. Gratuluji k úžasnému nápadu vytvořit vlastní diář, myslim ze se to k vam hodi právě kvůli vaši zálibě v plánování a diářich. Vypadá moc hezky, libi se mi ta bila barva. Chystám se k nákupu pro me i mou sestru, tak třeba se poštěstí tady. Ještě jednou gratuluji!❤ janovska.martina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. Diář je nádherný, viděla jsem ve videu a už se na něj moc těším, organizačně skvěle vymyšlený, rozhodně mám v plánu si pořídit! A strašně moc gratuluji, jste skvělé a neskutečně šikovný, držím palce a přeji mnoho dalších úspěchů.
    a.kerdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj holky
    Diář se mi strašně moc líbí. Moc se mi líbí to s tou motivací. Diář si planuju koupit ale kdybych vyhrála tak bych byla moc ráda. Určité pokracujte s tím co děláte a at ma diar úspěch ��
    Email:zdenka.benesova1505@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Hezký, v Senses je to fakt hezký, byla jsem tam jenom nakouknout, ale má to tam styl. Stejně jako Váš diář, je moc hezký! Uvažuji, že si ho koupím, no, ještě uvidím! Přeji vám spoustu dalších pěkných projektů! A. anna.kaplanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. Asi me nikdy neprestane udivovat, kolik toho stihate pro nas pripravovat, tolik lrasnych projektu. Moc vam takovy uspech preju a kibi se mi,ze prichazite s vlastnimi napady. Diar mi prijde superroztomily a presto ne do oci bijici,takze bych ho klidne mohla pouzivat i v praci. Moc se mi libi, jak jste si pohraly s tim vnitrkem.
    Nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj holky, diář se Vám moc povedl, stejně i Vaše knížka, kterou mám doma :) Jste moc šikovné. Jen tak dál :) ❤
      anetadlouha1@seznam.cz

      Vymazat
  98. Ahoj holky,
    diář je nádherný moc se vám povedl.Hned jak jsem ho viděla na instagramu tak jsem věděla,že si ho koupim.Je nádherný líbí se mi jak tam jsou i články o vás. Jste velmi talentovaný máte nádherný videa už jsem zkoukla všechny.Jsem ráda,že tady v česku máme tak talentované holky. Diář si určitě koupim je nádherný a s ním mi ten rok 2017 krasne bude probihat. (terkahell@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Holky já každý rok řeším problém s diářem. Hledám, hledám, takový který by se mi líbil a vyhovoval, tak tento rok zkusím váš :)Moc se mi líbí!
    Email: bur.michaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  100. Ahojky, jsem doslova nadšená z vašeho diáře. Mám moc ráda vaši tvorbu, jste užasný. Už jsem i nasměrovala rodiče na super dárek k Vánocům... tento diář. Už se moc těším na nový rok, až mě diář bude společníkem a prožiju motivovaný a organizovaný rok 2017. Mám vás moc ráda.
    (janaviktorova1@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  101. Zdravím holky,
    čekala jsem, že potom co vydáte knížku už nemůže přijít nic lepšího, ale co to najednou vidělo mé oko? Diář a ještě k tomu motivační. Když vidím, jak jste každá jiná, ale dohromady, to co vytváříte a déláte funguje a zároveň je tak osobité a originální.
    Čeká Vás ještě hodně možnosti do budoucna. Přeji ať se vám toho splní co nejvíc! :) Diář bych chtěla vyhrát asi pro nějakou osobní motivaci, aby mi to každý den připomínalo, to, co dvě obyčejné holky jako vy dvě dokázaly, že nic není nemožné. Mějte se hezky! email: hilscherovam8@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Zdravím vás ;) jako vaše vrstevnice se musím přiznat ke stejné úchylce, a to je plánování. Jsem vlastně takový "stationery freak", protože kdekoliv vidím hezký sešit nebo deník, musím ho mít. Ve výsledku pak mám sto padesát prázdných sešitů a spoustu nápadů, jak je využít. A přestože už mám 3 diáře na rok 2017, rozhodně si nenechám ujít ten váš. Jste mé oblíbené youtuberky, pravděpodobně pro vaši usměvavou povahu a skromnost, kterou se mnoho internetových slečen pyšnit nemůže.
    Hodně štěstí ve škole, osobním životě i zde na blogu a youtube ;)
    Můj email, pro případ, že bych snad měla to štěstí :) ... royal.horses@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj holky! Z diáře je vidět, jak moc jste pracovite a cílevědomé. Jdete si za svým, ale přitom na mě pořád působíte velice skromně. Držím vám palce v další tvorbě a přeji spoustu zajímavých nápadů. A co se mi ja diáři líbí nejvíc? Gumička na obalu, barevné puntíky a úvod ke každému měsíci.
    Asi nemusím psát, že by mi výhra udělala velikou radost, protože komu ne, že :)

    Mail - Barbora.pradlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj :-)
    Diář se mi hrozně líbý.a barva je hezká. Hezký článek. Ráda koukám na váš bog a videa. Taky mám knížku a ráda si jí pořád čtu. :) :-) :)
    Email deniska.yoka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj holky, musím pochválit celou estetičnost křestu a také diáře! Líbí se mi jak čím dál tím víc tíhnete k minimalismu, ale zároveň si ponecháváte ten holčičí šmrnc. Jen tak dál a přeji mnoho štěstí k další tvorbě! :)
    r.balogh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj holky
    Hratuluju k diáři vypadá úžasně už jen čekám až bude u nás v knihkupectví ale asi nehodlám a obědnám si ho přes internet.
    Diář 2017 by se mi totiž docela hodil a ten váš je úžasný a hlavně originální.
    Pro případ že by se na mně usmálo štětí můj email: anna3urban@seznam.cz
    Hodně štětí v dalších plánech a ve vašem životě.

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj holky, já vám tak fandím! Jste fakt šikovné a moc vám to přeju, jen tak dál! :-)
    acigi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj holky,
    moc obdivuju Vaši práci, sama bych se jednou také chtěla vypracovat na vlastní značku, takže jste pro mě velkou inspirací a jen tak dál :)¨
    Sabča.
    (Saba.Topicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj dievčatá!
    Vaša farebná kombinácia by sa mi veľmi hodila ku káve, v mojej obľúbenej bratislavskej kaviarni. :))

    pat.galikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  110. Diář vypadá úžasně! Co se týče designu i rozvržení. Od září jsem zaměstnaná žena a úkoly mi padají denně na hlavu, takže diář by mě do jist míry vysvobodil :D a ještě by ladil do mojí růžový kanceláře... :)
    lilibl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj holky,
    Vas diar se mi moc libi - velikostne, vybranymi barvami, stylem, podle toho, co jsem videla v nahledu na martinus.cz... Ze by se mi hodil, o tom neni pochyb, cekaji me totiz statnice, psani diplomky, a pak hledani prace, takze kazda motivace se pocita :)
    Mejte pekny den, Anet

    OdpovědětVymazat
  112. Parádní nápad a diář vypadá fakt skvěle! Jak po stránce designové, tak i po praktické stránce :) Byla bych moc šťastná kdyby se mi jej podařilo vyhrát, protože jsem zrovna začala chodit na vysokou školu a bez diáře se neobejdu :)
    veronika.kovarova@gnj.cz

    OdpovědětVymazat
  113. ahoj holky,
    je to skvělé jak jste pokročily, jak se pořád zdokonalujete. Moc gratuluji... Diář je úžasný nápad a moc se mi líbí. Až mi málem ukápla slza, když jsem viděla video ze křtu:)
    Jen tak dále :)
    Lucie
    Lucinda.horakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Moc se mi váš diář líbí, je jednoduchý a to je na něm právě to krásne, sladěný do mých oblíbených barev takže prostě pecka! Jsem moc zvědavá na ty rady a typy co v něm jsou. A ty jelínci? No prostě krása :) fakt paráda!
    Moc vám držím palce ať vám vyjdou i další projekty a ať se vám daří ve všem co potřebujete či chcete zvládnout.
    Krásný den holky! :)
    petruska6.6@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  115. Diár sa mi strašne páči :) len by mi viac vyhovovalo keby je to školský diár ale je krásne spracovaný, vážne sa vám podaril:)
    zuzigecikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. Diář je úžasnej :) moc se mi líbí ten nápad a přední strana :) Jsou tam moje oblíbené barvy :) Ráda se zapojuji do soutěží, ale ještě nikdy jsem nevyhrála :D Ale pokud nevyhraju ani teď, tak si ho budu přát k Vánocům. Už aby byly..:D
    mozevik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj, dievčatá. Váš diár je úžasný!! Štýlový a prehľadný opäť sa potvrdilo že v jednoduchosti je krása. Nechala som sa Vami už veľa krát inšpirovať. Obe som si obľúbila a želám Vám veľa dobrých nápadov aj do budúcna. Teším sa na všetky články a videá.
    petra.kusovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. Holky jste výborne :) každý rok se snažím sehnat diář který by mi sedel, v kterém by se mi dobre plánovalo a který bych mohla mít pořad po ruce a ještě ke všemu vypadal stylově. - pravé takto vypadá vás diář. Těším se až ho uvidím v kamenném knihkupectví nebo jestli se me po štěstí a jeden vyhrají. Držím vám všechny pěsti štěstí a ať se vám daří stále takto úžasné.



    Barca.lhotecka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  119. Já mám dárek k Ježíšku jasný už od dob, kdy jsme zaregistrovala, že budete mít vlastní diář. Takže můj letošní dopis zní jasně: "Milý Ježíšku, letos bych poprosila pouze diář A Cup Of Style a novou knížku o Harrym Potterovi." :-D Na videích a fotkách zatím vypadá dobře, líbí se mi dopisovací části a celkový design.
    Moc se těším na Vaše další nápady, protože je to vždy pecka! Holky, hodně štěstí do příštích projektů.
    Péťa :-)
    petra.pabiskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  120. Ahoj,diář bych opravdu ocenila,jelikož si hodně věcí plánuju a tenhle diář je k tomu jako stvořený,takže bych z něho měla opravdu radost:)
    P.S.Mám vás moc ráda a těším se na další vaše úžasné video :D

    OdpovědětVymazat
  121. Ahoj,
    diář je moc pěkný! Jsem jedna z těch, co si diář každoročně nadšeně pořizují a potřebují mít vše pěkně rozvržené v papírové podobě. Mám hodně aktivit, i když na vejšce v diáři převažují termíny testů, odevzdání protokolů, zkoušek... I takové věci se však do krásného diáře zapisují hned veseleji. :) Přeji mnoho nadšení do dalších projektů!
    cuilwen@slabi.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Drahá Nicole a Lucie,
    v první řadě Vám chci pogratulovat k vydání diáře, který vypadá naprosto fantasticky a myslím si, že doopravdy vyjadřuje Vás dvě. Také Vám přeji hodně štěstí do budoucna a to jak v záležitosti diáře a jiných publikací, tak i v dalších příležitostech, snad tedy úspěšných.
    Mohu-li se tedy vyjádřit blíž k diáři... Jeho vytvoření sleduji od úplného začátku na YouTube, blogu, ale i na Instagramu či Facebooku. Je moc hezký, ale především praktický. Začlenění tolika organizátorů do jedné malé knížky chtělo dost fantazie, řekla bych, a Vám se to podařilo a ještě tak nápaditě. Pro studentku, která má školu daleko od domova a tak denně dojíždí, věnuje se učení, koníčkům, jako je tanec nebo sledování A Cup of Style, a domácnosti je těžké všechno si zapamatovat. Bohužel, vytáhnout mobil a psát si kde a kdy něco je a bude je v jistých situacích neslušné a i proto jsem z diáře natolik nadšená. Navíc mi padl do oka už jen tím, že obal zvolený v pastelových dívčích barvách se mi dokonale hodí snad ke všemu, co mám v kabelce a jakožto (budoucí) polygrafka to dost ocením.
    Rozhodně mám v plánu jej mít a snad na mě ještě zbude i o Vánočních svátcích, ale pokouším své štěstí a třeba právě tady bych jej mohla vyhrát :)
    Moc děkuji za Vaši tvorbu nejen diáře, ale celkově, u které se vždy ráda odreaguji před učením či tréninky.
    S láskou
    Lucie Siegelsteinová
    lucie.sieg@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  123. Ahoj holky diář je velmi povedený.Je krásně navržený a vy jste hrozně šikovný.Diáře využívám často jsou lepší než hledat něco v mobilu a nejvic se mi libi obal.Sleduju vás už dlouho a děkuji za vaše nápady s pozdravem Jitka Francová
    hannah5554@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Ahojte. Na diáři se mi líbí jak je pěkně zpracovaný, má nádhernou barvu a určitě se do něho musí pěkně psát. Líbí se mi jak je ke každému měsíci něco připsaného. Určitě bych si ho chtěla koupit ale když je tady ta příležitost ho vyhrát tak to zkusím. A když to nevyjde tak si ho určitě objednám :)

    Email: S.simulin@seznam.cz
    pěkný den :)

    OdpovědětVymazat
  125. Ahojte. Na diáři se mi líbí jak je pěkně zpracovaný, má nádhernou barvu a určitě se do něho musí pěkně psát. Líbí se mi jak je ke každému měsíci něco připsaného. Určitě bych si ho chtěla koupit ale když je tady ta příležitost ho vyhrát tak to zkusím. A když to nevyjde tak si ho určitě objednám :)

    Email: S.simulin@seznam.cz
    pěkný den :)

    OdpovědětVymazat
  126. Gratuluji k diáři :) aneta.koppova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Pozdravujem vás dievčatá,
    váš diár v sebe skrýva omnoho viac ako bežný diár s peknou obálkou. Okrem elegantnosti má v sebe čosi osobnejšie. Má jedinečnú vlastnosť, dokáže človeka potešiť. Okrem povinností, ktoré budú z neho na mňa pozerať, sa môžem tešiť ako si prečítam vaše typy. A najdôležitejšie je, že ho môžem sama dotvárať.
    Ďakujem za vašu tvorivosť a vaše všadeprítomné úsmevy. (:
    Miriama Rybovičová
    mimryb@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  128. Už nějakou dobu hledám diář, který by mne zaujal a do kterého bych vydržela psát delší dobu než jen pár týdnů počátečního nadšení. Na to Vašem se mi neuvěřitelně zamlouvá minimalistický design, ale také řešení jeho vnitřku i formát akorát do kabelky. Moc Vám fandím a diář mi přopadá jako bezva nápad, protože těch zajímavých je podle mého na trhu stále málo a ten Váš má, podle mého názoru velký potenciál. Jste super!

    gabriela@vacha.net

    OdpovědětVymazat
  129. Je skvělé, že jste se pustily do něčeho jako je diář. Jsem blázen do lepítek, pásek a dalších skvělých designových věcí. Váš diář , vypadá víc než skvěle!! :) Doufám, že bude více tvůrčích videí a snad s diářem budete pokračovat i další roky. Má skvělý jednoduchý design, barvy jsou jemné a skvělé uspořádání uvnitř.Zatím jsem neměla to štěstí vidět na živo ( v Norsku bohužel diář nemají :D :D) , snad si ho budu moct prohlídnout až přijedu a doufám, že tam bude místo na nějaké kresby, pro blázna kreslícího jako já. :) Zatím se rozhoduji mezi 4 diářy na tento rok, třeba se poštěstí s výhrou a mé rozhodování , tímto bude ukončené :)

    Nicole Pecková
    Sam.121@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Milá Lucie a Nicole,

    tento diář se mi moc líbí! Taky mám ráda vše zorganizované a přehkedné a ještě k tomu tam jsou motivační řádky, co víc si přát! :D

    Pěkný dne,
    Anička
    anene.jak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Já jsem ráda se říct diářofil, bez něj ani ránu. Po designové stránce je super a hlavně se mi líbí to do listy, motivační stránky a zhodnocení každého měsíce.
    zu.oulehlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Ahoj holky sleduji vás už hroozně dlouho jak na YouTube ta i na blogu myslím že diář je super chtěla jsem si ho obědnat ale když jse si přečetla váš článek tak jsem si řekla že skusím štěstí
    E-mail: nela.kalousova@skolabn.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Je moooc krásny a hodil by sa 😊 tak ale je vidieť že ste si s nim dali prácu😊no kto by taký nechcel veď je nádherný💕💕💞
    Monika.durakovaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  134. Ahojte! Aj ja gratulujem k diáru a krásnemu krstu :) YouTuberky sledujem len sporadicky, ale Váš diár ma nesmierne zaujal. Páči sa mi ako je celý navrhnutý, originálny ale v podstate može byť pre každého výnimočný, dáva možnosť vytvoriť si svoj malý svet. Určite bude u mnohých ľudí patriť k tým kúskom, čo zostanú na poličke aj po roku 2017 a nebude len diárom ale úžasným denníkom, či spomienkovým notesom. Veľmi chválim a prajem veľa úspechov a podobných projektov.
    S prianím pekného dňa, Pavla Duranová, duranpavla@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  135. Na diář jsem zvědavá, hned skočím nakouknout do knihkupectví :)
    annetth@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  136. ahoj holky ,
    ten diář je úžasný a motivující jsem ráda že takhle vydávádete krásné a zajímavé věci
    Vydrova.nikola@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Super originální nápad!❤ A navíc nádherně vypadá!

    surikatka000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  138. Diář je super nápaditý! Líbí se mi barevná kombinace kterou jste zvolili.Není příliš velký takzě na něj bude místečkou jak v kabelce, tak v nějakém menším batohu:)Když se mi v soutěži nepoštěstí, tak si ho určitě objednám!

    OdpovědětVymazat
  139. Diář je velmi hezký. Má elegantní design a vnitřek vypadá velmi přehledně. Skvělý nápad jsou motivační stránky i různé rady :-)
    evuskabauer@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Myslim, ze přijít s diářem a ještě motivačním byl super nápad! Uz se na nej moc tesim. Objednala jsem si ho O:) ale kdybych vyhrála, jeden bych věnovala kamarádce, která je taky vaši velkou fanynkou...ale Jelínek acos je proste sen :) Klára (k.kostelanska@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  141. Diář je opravdu nádherný.Moc se mi líbí jeho provedení a ta motivace v něm , no prostě dokonalost.Jsem strašně ráda, že jste s blogem a youtubem začaly. Moooc vám gratuluji a přeji další krásné úspěchy. (NFridrichova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  142. Ahoj holky, předem bych vám chtěla pogratulovat k tomu, že vám to všechno tak krásně vyšlo. Váš diář se mi líbí moc a co na něm opravdu oceňuji je to, že každému měsíci je věnována i dvou strana s motivací, kterou já by jsem určitě uvítala v měsících, které jsou zmatkové a hodně stresové hlavně díky školy, což je například LEDEN! Myslím si, že je diář přejledný a tak to má být :)
    Můj e-mail je marketapernicova45@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  143. Hezký den, zprvu bych vám oběma chtěla moc pogratulovat k vydání diářku. Je nádherný. Milý design, barvy a plno místa na psaní. Dále chci ocenit vaši práci, to jak se staráte o čtenáře zde na blogu, youtube a sociálních sítích, a jak neustále vymýšlíte nějaké novinky. Ráda se inspiruji z vašich outfitů, ve kterých vždy nacházím něco nevšedního. Přeji vám, vašemu blogu, zkrátka všemu na co v budoucnu sáhnete, to nejlepší. Krásný den! iv.vaclavkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  144. Ahoj holky diář je fakt nádherný jak po vzhledové sttánce tak i obsah. Já sama mám ráda motivační obrázky ći texty. Za fakt velkej palec nahoru, protože je fakt úžasnej. (adla29@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  145. Ahoj holky, moc gratuluju k dalšímu splněnému snu v podobě vlastního diáře. Je moc pěkný a věřím, že jeho přípravou jste strávily moře času. Konečný produkt se vám ale neskutečně povedl, sama uvažuji o jeho koupi k vánocům nejen sobě,ale i mým kamarádkám, protože diář je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí, kterou musím mít po ruce. Jsem totiž tak trochu hlava děravá a co si nenapíšu, to nevím :)
    Mějte se fajnově :) Lenka
    L.Panova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  146. Ahoj holky,
    jsem moc ráda, že se vám diář tak povedl a jsem ráda, že křest se tak hezky vydařil. mějte se hezky a určitě pokračujte ve tvorbě vlastních produktů :)
    jurisova.pavla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  147. Ahoj holky,
    diář se Vám moc povedl a je naprosto dokonalý!

    Mějte se krásně a přeji mnoho dalších úspěchů,
    Terka
    (Tereza.Kopalova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  148. Moc pěkné, diář je úžasný, opravdu se Vám povedl.

    snekhugo@sezanm.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj holky,
    moc Vám gratuluji k vydání diáře! Já už po něm pár dní pokukuju a s radostí si ho nadělím pod stromeček. Poslední dobou mám takovou nijakou náladu a potřebuji právě nějakou motivaci k tomu, abych s tím něco začala dělat. Proto jsem moc ráda a hlavně Vám děkuji za vydání Motivačního diáře!
    Ať se Vám dál daří tak dobře jako teď!

    OdpovědětVymazat
  150. Ahoj holky,

    je to pár měsíců co jsem zavítala do světa blogerů. Začalo to snapchatem, pokračovalo to zvědavostí a následoval youtub, blogy, instagram a jen koukám :-O :-) Obdiv nejen Vám, ale i těm ostatním....

    Jděte si dál za svými sny, je obdivuhodné, že jich máte ve svém věku tolik a taky jste si jich už spoustu splnily. Mi je 23 a stále pátrám.... jednou jsem tam a jednou tady, vždy se pro něco nadchnu a dlouho mi to nevydrží.... Jen tak dále :)

    Denisa (d.smijova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  151. Myslím, že se Vám diář moc povedl. :-) Nejen, že je užitečný, ale i krásný a něčím jiný než ostatní. Jste opravdu šikovný :-)
    kardelinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  152. Ahoj Lucko a Nicol ,vaš diař je naprosto boži nejvíc se milíbi jak je to spracovane protože se tam vleze všechno i domaci ukoly a i ruzne vylety a jste moc skvělě ani už nevím jak dlouho vas ale jsem si jista že dlouho moc dlouho jste skvěle sestry na vasem youtube me bavi cestovaní sledovat protože ja sem nikdy nebyla nadovole ale važne jsmen nebyla na dovolene . jste super :):):)(slaharova.p@seznam.cz)Petra Šlahařová

    OdpovědětVymazat
  153. Diář se mi na pohled moc líbí. Designově je to přesně to, co se mi líbí, a co mi dokonale sedne. Kvalitně diář vypadá taky hodně slušně (pevné desky jsou jedině plus). Rozvržení diáře jako takového je fajn - záleží na každého preferencích. Osobně by se mi ale zamlouval - podobný styl mám ráda, i když to je zase trochu změna oproti diáři, který teď používám (od Moleskine, týden na jednu stranu).
    Co mě na vašem diáři ale úplně nejvíc jsou motivační vychytávky. Podobné vychytávky a detaily já prostě můžu a jsou pro mě velkými tahouny.
    Bravo.
    Odvedly jste skvělou práci :) Doufám, že si diář své příznivce najde a že si ho ostatní oblíbí stejně jako já :)

    Sariiisek.M@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. Ahoj holky, ten diář je prostě úžasnej!
    Už fakt dlouho hledám nějaký, který by mi vyhovoval.
    Vaše videa mě vždycky natolik inspirují a naladí tak dobrou náladou, že mám pak hezkej celej den :-)

    Podle tohodle videa jsem si vyrobila taky ten sešitek a tu rťenku:
    https://www.youtube.com/watch?v=ikhQG5ars9s.

    Já už doma jeden jinej diář na rok 2017 mám, ale chtěla bych ten váš dát sestřenici, protože by jí to určitě udělalo radost. Má teď brzo totiž narozeniny :-)
    Můj email – daniela.jostova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  155. Diář bych používala v práci na plánování všech akcí, je úplně super a sympatická je i cena.
    sunemanka@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  156. Ahoj holky, váš diář je opravdu výjimečný, pěkný design, motivační a za dobrou cenu. Už se na něj moc těším a na celý rok s ním
    filizu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  157. Musím říct, že diář jsem poprvé viděla u vás na instagramu a strašně se mi líbí :) má krásný, ale přitom jednoduchý a moderní design, praktickou velikost a hlavně pozitivní barvy ;) nápad motivačního diáře je skvělý, přesně tomuhle já fandím a gratuluju k podobnému produktu :)
    xdostalovak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  158. Ahoj holky,ten diář je úplně boží.Originální dárek,který by byl skvělým překvapením pro moje kamarádky.Design je krásný,líbí se mi jak je to jednuduchý a ne přeplácaný.V jednoduchosti hledejte krásu,v tomto případě to je pravda. ❤️
    Holky jste boží a nepřestávejte dělat,co vás baví.❤️
    chianh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Hezký den!:)
    Chtěla bych Vám moc poblahopřát za vydání takového neobyčejného diáře, protože ta myšlenka, že by mohl být i pro nás motivací je úplně skvělá! Za nedlouho budu mít narozeniny, tak jsem si jej u mamči vyprosila..(Mimochodem, minulý rok jsem dostala na narozeniny Vaši úžasnou knížku!.. ze které čím dál víc sbírám na všelicos inspiraci:)) Takže bych Vám chtěla i poděkovat za vaše nápadité produkty, neboť jsou radostí! Jen tak dál a těším se, že příští rok bude zase křtění nějaké jiné určitě úžasné novinky! Ať se Vám jen a jen daří!:)) Ema.

    emasprochova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  160. Ahoj holky! ♡ Do Vašeho diáře jsem se zamilovala jak se říká na první pohled. Obálka je holčičí ale zároveň velmi decentní a diář má tudíž mnoho využití. Už se těším až si ho budu moct koupit.

    Díky za Vaši tvorbu,
    Lucka

    15LUCIE@email.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  162. Ahojte dievčatá :)

    gratulujem k skvelému úspechu a ďalšiemu úžasnému nápadu :) už Vás sledujem nejaký ten čas, a to z prostého dôvodu - predávate nám skvelú energiu, Vaše príspevky sú hodnotné, a ukazujete svetu tie správne hodnoty... Vaša tvorba nie je len o značkám, dokonalej strave a postavách, či o iných hodnotách, ktoré sa stávajú trendom... Je v nich niečo viac, a presne to očakávam aj od Vášho diára - že povzbudí, keď bude treba, ukážem smer, ked bude treba, či sa s ním zabavím, keď budem mať crazy náladu :) Verím, že vypredaný bude čo nevidieť :) Ďakujem a držím palce :) (varcholova.monika200@gmail.com )

    OdpovědětVymazat
  163. Ahoj ten diář je boží kdybych nevyhrála nevadilo by stejně bych si ho pořídila protože mi mamka jeden vzala ale ten Váš to se nedá popsat jinak než BOŽÍ BOŽÍ BM BOŽÍ!
    misotova.rebeka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  164. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  165. Moc vám, holky, gratuluju ke křtu takového super diáře! :) Myslím, že něco takového se u nás na trhu nijak extra nevyskytuje, je to skvělý nápad. Co si budeme povídat, bez diáře jsme kolikrát jako bez ruky a bez mozku :D Takže praktické a navíc v naprosto krásném, jemném designu - ty barvičky jsou kouzelný :) Nebudu říkat, že je diář nějak super levný, ale nakonec to nijak šílená palba taky není :) Prostě se vám to moc povedlo, jste holky šikovný :) Držím palce do budoucích projektů :) (tarantova.p@seznam.cz) :)

    OdpovědětVymazat
  166. Ahoj holky! Zdravím vás z krásné Olomouce! Diář vypadá dost fajnově a plný motivačních vzkazů. Ráda bych také jeden měla, ale už pro školní rok jeden mám ;) Doufám, že jste si užily krásný slunečný den v Praze, tak jak si ho já užívám v Olomouci

    Mějte se hezky Kačka

    melmenka@seznam.cz

    #acupofstyle2017

    OdpovědětVymazat
  167. Ahoj holky, diář je naprosto super, jsem z něj nadšená.Krásný barvičky a prostě úplně všechno! Moc vám gratuluji!
    terkaMK@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Ahoj holky :) Diář se, stejně jako vaše knížka moc povedl a já už se nemůžu dočkat, až jím obdaruju svojí mamku :) Je stejný plánovací maniak jako já, takže je to pro nás takový must have kousek :D

    Jen tak dál holky, přeji krásný den :)

    zikovahh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  169. Ahoj holky!☺️
    Váš diář je úplně nádherný.❤️ Jak ta obálka s puntíčky, tak i samotný vnitřek... Hrozně moc by se mi hodil, takže pokud ho nevyhraju, tak si ho stejně určitě koupím!! Skvěle jste to vymyslely i navrhly, jste prostě šikulky�� Přeju Vám, ať se daří ve všem co děláte, Vaše videa jsou super. Gratuluji také k úspěšnému křtu nového diáře. Buďte takové, jaké jste.
    Vaše obdivovatelka
    (schu.josefina@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  170. Ahoj, jsem moc ráda, že jsem mohla někoho jako jste Vy na youtube potkat. Už od samého začátku jsem si říkala, že ty dvě holky to někam dotáhnou...a...podívejme se na Vás. Momentálně píšu komentář k příspěvku na Vašem blogu. Tento blog je český nejoblíbenější blog. A co za tím stojí? Vaše neskutečná trpělivost, snaha, odvaha a chuť to dělat. Myslím, že tak jste napsaly Vaši knížku a taky diář. S trpělivostí,snahou,odvahou,chutí a velkou zvědavostí, co na to lidi. Lidé kolem jsou nadšení, stejně tak i já. Jste skvělé, knížka taky a diář, o tom ani nemluvím. Diář se Vám moc povedl a moc se mi líbí, je neskutečný, takový úplně jiný než ostatní. Jak jsem ho viděla, věděla jsem, že ho musím mít.
    Přeju Vám ať se daří jak na youtube,tak na blogu a v osobním životě.
    Email: ivaa.bartova@seznam.cz
    Iva

    OdpovědětVymazat
  171. Musím říct, že si mne diář nezískal na první pohled. Chvíli jsem dumala, zda by pro mě byl ten pravý - dosud jsem měla jen černé. Vše se zlomilo v momentě, kdy jsem diář viděla uvnitř. Rozložení stránek je naprosto skvělé! :) Přesto kdyby byl do budoucna plánovaný tmavý diář, vůbec bych se nezlobila! :D
    Jinak výborná práce! :)
    ela-misa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  172. Ahojte, diar sa mi páči, nakoľko mám rada minimalistické a farebné dizajny. Motivícií nikdy nie je dosť, tak by ma jeden takýto diar určtie potešil :)
    Držim Vám palce, nech sa Vám nadalej darí v tom čo robite!

    s.petrigalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  173. Ahoj holky! Diář je úžasný dnes po obědě dorazil. Hned jsem ho rozbalila je úžasný. Moc se mi líbí to že to není úplný diář ale i takový deník kde si můžu psát věci jen tak pro sebe a nejenom různé věci do školy nebo kontroly u zubaře které nemám moc v oblibě. Moc se mi líbí. Mějte se pěkně Miša. :)

    michaela.hanouskova.zscv@seznam.cz

    #acupofstyle2017

    OdpovědětVymazat
  174. Ahojte dievčatá!

    Je skvelé ako sa vaša tvorivá činnosť postupne rozvíja až k takým uzastne originálnym projektom, ako je nový Diár 2017. Myslím, že sa vám naozaj krásne podaril. Prepojením minimalistickej, ale dievčenského designu s dobrou myslienkou. Motivačný diár je presne to čo sa každému zíde a presné aj vystihuje vašu pracovitosť a radosť s každého dňa!

    Prajem veľa nápadov na ďalšie ACOS unikáty! ;)

    Žofia
    zofia.strinkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  175. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  176. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  177. Váš další úžasný nápad holky. Obdivuju vás za všechno co děláte. Diář je naprosto nádherný :)) a plánování bude hračkou. Přeju hodně štěstí, aˇt se vám nadále tak daří a spoustu dalších krásných nápadů:))
    email: ajaziskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  178. Ahoj holky,
    sleduji vás už od začátku vaší tvorby a to, že váš blog sleduji i po takové době je dáno hlavně tím, že mě vždy úžasně povzbudí váš optimismus, chuť do života i píle, kterou svému koníčku/práci věnujete. Myslím, že vlastní kniha a diář už jsou jen třešničkou na dortu, tak ať se vám daří i nadále a zůstanete stále optimistické jako doposud :)
    Karolína
    (Karolina.Hanakova1@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  179. Vždycky jsem chtěla něco z vašeho merche, ale nejsem typ, co by vyloženě nosil třeba tašku, i když mě vyloženě potěší,když s ní vidím jít někoho po městě, pak se na toho člověka jen usmívám :D .... diář je kus Vás, stejně jako kniha, kterou máme se sestrou doma a byli jsme i na autogramiádě... "úchylku" na plánování a diáře celkově mám taky, takže jste se mi zkrátka trefili do "noty". Barvičky jsou veselé, hravé, formát je přesně akorát na moje plánování. Jsem z něj opravdu nadšená.. Už podle videa vypadá skvěle i vevnitř! Jen tak dál holky.. jde vidět, že to co děláte, děláte srdcem a spoustu lidí včetně mě to cítí a moc si toho váží :) Držím vám palce, ať máte tisíce dalších nadšených lidí, jako jsem já a vůbec dalších super nápadů v tvorbě! Jste skvělé!!

    Krásný zbytek dne :o)
    Adéla Těžká
    adela@tezka.cz

    OdpovědětVymazat
  180. Vendula Szyroká29. září 2016 v 16:42

    Ahoj jste úžasné mám vás moc ráda znám každé vaše video jste úžasné a ten diář taky je absolutně boží prostě bomba.
    Přeju vám mnoho úspěchů a hezky den.
    Vendula Szyroká
    vendula2004@email.cz
    Reply

    OdpovědětVymazat
  181. Ahooj baby myslím si že váš motivačný motivačný denník je super ja osobne milujem motivačné denníky a už veľmi dlho ho hľadám a ste super aj blog aj YouTube a veľmi by som chcela vyhrať aj tie jelene sú nádherné a chcela by som teda vyhrať tak ahooj a dúfam že sa nechystate prestať nikolamatejcikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  182. Myslim si ze diar sa vam velmi vydaril a urcite sa stane skvelym pomocnikom. Teda mne by sa urcite hodil pretoze v organizacii casu mam co dohanat aj v praci aj v domacnosti. Drzim vam palce nech sa vam dari a nech prichadzate stale s novymi napadmi. Veronika.vozarovaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  183. Ahoj holky, váš diář je dokonalý, už dlouho jsem nějaký takový hledala. Jak do skoly tak na plánování článků na blog. A tenhle to splňuje a ma nadherny obal. Doufám že až budete v Brně že mi ho společně s knížkou podepíšete. Jste nejlepší a mám vás moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  184. Diář vypadá moc krásně. Doufám, že se z toho stane tradice a každý rok bude nový . Pokud nevyhraji ve vaší soutěži, poběžím si ho ihned koupit. Doufám, že mě bude motivovat a nakopávat jako to dělají vaše videa a články. Věřím, že diářek bude stejně skvělý jako vaše kniha. vendulkaplankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  185. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  186. Diář mě zaujal hned na první pohled svým jednoduchým ale přesto krásným designem, ale když jsem zjistila, že je ještě k tomu motivační, nemůžu nad ním přestat uvažovat. Na rok 2017 jsem si už menší diářek pořídila, ale potom, co jsem viděla ten váš, nemůžu se prostě rozhodnout. Zkusím tedy štěstí v soutěži a uvidím, třeba si budeme s diářkem souzeni :D:) každopádně skvělá práce holky :))

    andie.sro@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  187. Moc se mi líbí desing Vašeho diáře, ta motivace a všechno kolem. I barevné a grafické provedení je perfektní. Korunku tomu ovšem nasadili ti jelínci, jsou mega cute. Zbožňuju Vaši tvorbu a její originalitu a kreativitu a přeji další úspěchy na youtube a na blogu.
    Anna anna.sekyrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  188. Vendula Szyroká29. září 2016 v 17:02

    Ahoj jste úžasné a mám vás ráda jste nejlepší youtuberky na světě .Váš diář je bomba je to nejlepší diář na světě a kdybych ho měla tak to je jako deset narozenin a vánoc dohromady je to fakt boží diář a viste také boží a líbí se my že i když a te sestry tak se tak mate rádi a dokážete se schodnout to je obdivuhodné .A moc vám děkuji za to že natačíte videa to mě povzbudí i když mám špatný den.Jste mojí inspirací a jste boží.

    Mám vás moc ráda jste nej.
    Vendula Szyroká
    vendula2004@email.cz

    OdpovědětVymazat
  189. Ahoj holky!
    Ten diář je naprosto perfektní. Je to moc dobrý nápad. Takhle si vás můu vzít třeba i do školy.♥♥♥
    Ráda bych si psala třeba ty předsevzetí a podobné věci, ale vždy to buď ztratím nebo na to zapomenu. Takhle se vždy můžu podívat, když to budu mít ve svém diáři. S kamarádkou píšeme blog a v žádném diáři nebylo tolik místa jako v tom vašem. Můžu si tam vpisovat moje věci a věci do školy, ale zároveň i plánované příspěvky a videa. Už se mi nestane, že tohle zapomenu támhle a tamto zase omylem zůstane tam... :D Diář má krásný nápaditý disain, který mě nikdy neomrzí. TY BARVIČKY...♥ Moc jsem si přála vás někde vidět, ale při poslední příležitosti jsem dostala cukrovku a byla v nemocnici... :( I tam by se mi diář moc hodil. Musím si pořád zapisovat, když mi něco je. Doufám, že se mi to někdy podaří. Jste moc suprový holky. Co bych já dala za to se s váma znát! Bedlivě sleduju všechny vaše videa. Máte moc skvělé nápady. Doufám, že se vám nestane něco podobnýho jako Péťe. To by mě moc mrzelo. No nic. Už se tu dlouho vykecávam. Byla bych moc ráda kdybych vyhrála.
    Pac a pusu Pepča.
    pepcasporerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  190. Ahoj holčiny :)
    Měli jste moc krásný křest diáře #acos2017 a hlvně ty bálonky a mňaminky co jste tam měli prostě mňam :D. A vás diář? Konečně nejaký se svělým disainem a rozvrzením co jsem za poslední dobu viděla. Moc se vám povedl.
    Čauky:))

    e-mail: adelkakratochvilov@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  191. Ahoj holky, váš diář se mi hrozně jak obálkou tak i obsahem. Já mám taky úchylku na plánování a když jsem zjistila, že vydáváte vlastní diář tak jsem byla úplně nadšená!!! :-D Diář se také líbí kvůli tomu, že je tam víc plánovačů, které by se mohly hodit. Chtěla bych si už konečně začít organizovat čas do nejmenších detailů a myslím si, že se mi to s vaším diářem uskuteční. Sobíci jsou taky moc krásní a k diáři se úplně hodí!!! Doufám že budete pokračovat s takovými úžasnými nápady. :-)
    adela.pavlikova03@seznam

    OdpovědětVymazat
  192. Ahojte, ste skvelé. Sledujeme Vás s maminou už dlhšiu dobu. Diár je perfektný a naozaj motivačný. Myslíme si, že pôsobíte na mladých ľudí pozitívne a hlavne motivačne.Mám chorého brata a myslím si, že by mu diár urobil radosť. Rád si plánuje veci, tak aby ho nič nezaskočilo. Želáme veľa úspechov pri nových nápadoch. Zuzka
    email: gurusko@inmail.sk

    OdpovědětVymazat
  193. I kdybych nevyhrála, stejně mám v plánu si váš diář koupit! Strašně se moc se mi líbí a to víc, že je právě od vás, dělaný s láskou... hned se mi bude líp plánovat a motivace pro mě bude snažší ♥ jelikož musím mít všechno přesně a do puntíku daný, naplánovaný a tak, mám vytisknutý i vás plánovač, nemohla bych bez toho být :D
    Kacka684@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  194. Ahoj Niky a Luci!
    Diář je naprosto skvělý, strašně moc se mi líbí ty "kaňky" a celkový design diáře je jako dělaný pro mě, hlavně barevnostně. Dlouho sháním diář, který nebude jen obyčejný a nudný a Vy jste mě opět překvapily! Úžasná práce, holky! Snad budete pokračovat dalšíma knížkama nebo podobně, protože je to vždycky skvělá práce.
    Annabell99@email.cz

    OdpovědětVymazat
  195. Ahojte Lucko a Nikol,
    z toho diára ide cítiť sviežosť a pozitívnu energiu. Strašne sa mi páči a dúfam že ma vyberiete.
    fifaninka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  196. Ahoj holky:)
    Na vašem diáři se mi líbí hlavně jak je jednoduchý a zároveň jedinečný. Já osobně mám doma asi sto diářů(ale ani jeden není tak hezký jako ten váš). Sama mám s každodenním plánováním trochu problém. Každý rok je to stejné. Prví týden v roce mám stránky diáře barevné od zvýrazňovačů a plno motivačních citátů. No a za dva, tři týdny jsou stránky prázdné. S vašim diářem by to plánování šlo samo. A i když váš diář nevyhraju, tak si ho budu přát od Ježíška:)
    Přeju krásný den Zuzka
    email: zuzi.janiczek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  197. Ahoj! Váš motivační diář se mi zdá super! Právě jsem taky v poslední době narazila na to, že mi spoustu diářů nevyhovuje, ať už velikostí nebo malým prostorem na akce, atp. Váš diář ale vypadá vážně dobře :) Moc se mi právě líbí jak je prostorný a všude je spousta místa na plánování :)

    pavlina.prochazkova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  198. Ahojte Lucko a Nikol,
    z toho diára ide cítiť sviežosť a pozitívnu energiu. Strašne sa mi páči a dúfam že ma vyberiete.
    fifaninka@gmail.com

    OdpovědětVymazat