cardigan - ONLY, top - Vero Moda, kabelka - Urban Outfitters, kalhoty - New Yorker, boty - GANT

Krásnou sobotu! Dneska jsme si pro vás, stejně jako každou sobotu v září, připravily nové video na téma "back to school". Tentokrát o tom, jak si zjednodušit ráno, nebo alespoň - jak si naše školní rána zjednodušujeme my, tak se běžte mrknout.

Článek ale na stejné téma nebude. Mám totiž pocit, že video mluví za vše :)). Dnes vám chci představit úplnou novinku. Asi už víte, že od té doby, co jsme vyhrály v Blogerce Roku Olympus PEN, jiný foťák nepoužíváme. Natáčíme na něj všechny naše videa, fotíme všechny fotky a jsme s ním vážně spokojené. S Olympusem taky velmi úzce spolupracujeme a čas od času máme možnost vyzkoušet nějakou novinku. A teď se nám do ruky jako jedněm z prvních dostal nový model, Olympus PEN E-PL8. Máme ho jen krátce na to, abychom mohly dělat nějaké závěry, ale v příštím týdnu se chystáme do Řecka, kde ho budeme moci otestovat pod vedením zkušených fotografů, tak na to se těšíme. 

Sledujte naše sociální sítě, foťák je totiž ve třech barvách - bílé, černé a nově také hnědé, tak budeme potřebovat poradit, kterou barvu vybrat!

14 komentářů

  1. To zni skvele, ja jsem olympus dostala na Vanoce na vase doporuceni na workshopu blogovani a jiny fotak bych asi taky nechtela, jsem naprosto spokojena a myslim ze fotky nejsou vubec spatny! Outfit se mi moc libi a vam preju hezky stravenej cas v Recku, uzijte si to! ;D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký outfit, na nový Olympus pen jsem zvědavá, chystala jsem se k Vánocům pořídit si ten epl 7, ale uvidíme tedy jestli tento bude k dostání, do kterého nakonec půjdu..:-)
    www.womensweardaily.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle účes ti ubírá dobrých 5 let :) taky ho ráda nosím :3
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  5. Takéto typy článkov mám veľmi rada a videjko je super :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych brala určo hnědý, je nejmíň okoukaný =)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky. A nový foťák od Olympusu je krásný. Video jsem viděla a také se vám moc povedlo. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat