šaty - Asos, kabelka - Lindex, sandálky - F&F

Asi to taky znáte. Balíte si na dovolenou a v hlavě máte jeden outfit na každý den, možná i dva outfity. Realita je pak ale taková, že střídáte troje oblíbené šaty, dvoje plavky a jedny šortky s tílkem. Nebo alespoň takhle vypadala moje realita :)). A na makeup jsem celý týden taky ani nesáhla. A o to to bylo lepší. Mallorcu jsme si skvěle užili a já budu (nejen) na to průzračné moře, krásné pláže a výborné jídlo vzpomínat ještě hodně dlouho. Postupně už nahrávám i vlogy z (téměř) každého dne, tak se můžete mrknout na našem YouTube!

15 komentářů

  1. Vypadas naprosto uzasne Luci, doufam ze bude i nejaky clanek a jeste jiny outfit, protoze ta atmosfera ktera z tech fotek vyplyva je naprosto bozska. Ty saty jsou krasny a s kabelkou vypadaji jeste lip!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhel šatičky ti hrozně sluší a vypadáš skvěle i bez makeupu! :)
    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší Luci. Já toho většinou ani tolik nevystřídám :D Beru často plný kufr, že nelze skoro dopnout a pak se musím hodně snažit, abych to unosila :D
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší Luci, ty šaty jsou krásné.
    Budu ráda když se podíváte na můj začátečnický blog http://cathykonar.blogspot.cz/

    Děkuji Cathy

    OdpovědětVymazat
  5. krasny saty a moc hezky prostredi na foceni fotek :) jinak ja si vetsinou s sebou taky tahnu cely kufr, ale snazim se stridani obleceni dodrzovat, abych nechodila porad v tom jednom. ale je pravda, ze cestou na plaz mivam na sobe jen ten nejpohodlnejsi overal, a tak se nemusim zabyvat nandavanim kratas a tilka, je to tak pohodlnejsi :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty jsou nádherné, hrozně se mi líbí, jak jsou tam nakombinované ty barvy :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  7. šaty sú nádherné, páči sa mi hlavne ten originálny chrbát :) inak dokonalé miesto na fotenie outfitu! už sa teším na ďalšie dovolenkové príspevky ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  8. Ty šaty mají naprosto skvělý "zadek" :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. Veľmi sa mi páčia vzory na šatách a aj farba :)

    OdpovědětVymazat