Venku už je dneska pořádná zima a lezavo - zkrátka léto už nás definitivně opustilo. My jsme ho ale před pár dny zažily v Řecku, kde jsme jeho konec oslavily na party s Olympusem ku příležitosti vydání nového foťáku PEN E-PL8! Bylo to několik dní strávených v ráji u blankytného moře a neskutečně jsme si to užily. Máme pro vás kromě videa, které najdete na našem youtube kanále připravenou i nálož fotek!


Olympus nás pozval do nádherného hotelu Nikki Beach, kde jsme z pokoje koukaly přímo na moře a mohly se koupat jen pár metrů od hotelu nebo v nádherném (ale ledovém) hotelovém bazéně. Z česka jsme jely společně s Shopaholic Nicol, Terkou z blogu Tereza in Oslo a Natálkou The Nattiness a byly jsme super parta. Společně s námi se na výlet vydalo ještě asi 50 blogerek úplně z celého světa!


Během prvních dní jsme si představily nové modely foťáku, který má oproti jeho starší verzi především vylepšený design (a novou hnědou barvu!) a novou funkci jednoduchého vytváření videa i se střihem přímo ve foťáku. Můžete ho okouknout na e-shopu Olympusu a dejte nám vědět, jak se vám líbí a která barvička je vaše nejoblíbenější!


Možná si někdo z vás pamatuje, že jsme před asi dvěma lety byly s Olympusem na podobném výletě, tenkrát ve Vídni. Proběhla tam soutěž ve focení, kterou Lucka vyhrála a její cena byla možnost navrhnout si doplněk pro Olympus Pen. Vyrábí se k němu krásné popruhy, obaly, nově i kožené "oblečky" a Luci vymyslela tuhle novou kabelku! Je v tomhle "pytlíkovém" tvaru ve dvou barvách - khaki a modré a v semišovém provedení. Vevnitř najdete přihrádky do kterých můžete bezpečně dát foťák a objektiv, ale zároveň se vám do kabelky vejdou i další osobní věci. My jsme nadšené z toho, jak se vyvedla a těšíme se, jak se vám bude líbit.


Tento outfit jsem zvolila na jednu z večeří/party a to tu s dress codem v barvách podzimu. Není to kvůli tmě při focení tak dobře vidět, ale botky jsou vínové a sáčko khaki. Pokud by vás outfit zaujal víc, tričko a sako je ze Stradivariusu, džíny Levi's a botky Tamaris.


Kromě blogerek se do Řecka sjeli i fotografové a kameramani, kteří jsou olympusími ambasadory. Pro nás bylo skvělé moci se od nich dozvědět různé metody focení a točení na workshopech, mít možnost se zeptat při individuálních rozhovorech a také nechat si nafotit tyhle fotky, za které vděčíme Jayovi z Londýna!


Užily jsme si také nádhernou plavbu lodí po okolních ostrovech, které byly jak vystřižené z nějakého malebného filmu. Světlé domečky, modře natřené dveře a okna, moře a teplíčko. Dokonce jsme i ochutnaly řeckou zmrzku, která byla výborná.


Asi vás nepřekvapí, že se nám vůbec ale vůbec nechtěla na zpátek (ještě když Praha je tento týden tak zakaboněná) ale výlet to byl parádní a my moc děkujeme Olympusu za pozvání!


33 komentářů

  1. Tak to muselo byt skvely, trochu vam to zavidim, protoze jet v tomhle pocasi do Recka s tolika skvelyma lidma, znam i jiny rakousky a nemecky blogerky ktery tam s vama byli, to jste si fakt museli uzit! Jo a ty fotky jsou naprosto bozi, vazne, chybi mi slova, jak outfity, tak fotky u bazenu, moc se vam povedli a tenhle clanek je asi nejlepsim prikladem, jak daleko jste se posunuli a jakou cestu uceni a cviceni mate za sebou!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky, ja som stalkovala aj na instagrme a museli ste si to tam skvelo užívať :) A Lucke gratulujem k výhre v súťaží, tá kabelka je božská!
    http://myparisianheart.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Wow! Bože tie fotky...nemám slov...prekrásne! Veľmi pekný článok baby :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, ty fotky jsou úžasné. Moc se mi zalíbil interiér hotelu, je úchvatný a ten bázén ledově i vypadá, to jo ... ale krásný je taky, to se musí dodat. Tašky na foták jsou dokonalé, libí se mi jak stylem, tak že jsou zároven praktické. Tleskám. Ani bych nepřišla na to, že je to navržené na foták. Hned bych tu modrou brala. Vážně nádherná!

    OdpovědětVymazat
  5. Už měsíce uvažuju, že si koupím Pen 7 a když už se rozhodnu, tak přijde Pen 8. Tak si asi počkám jestli budou prodávat Portrait kit a půjdu do osmičky. Nebude nějaká recenze/srovnání foťáků?
    Jinak váš pobyt musel být super. Krásný hotel a hlavně teda to počasí.

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, srovnání foťáku jako článek vyloženě neplánujeme, ale parametry tam rozdíl není. Novinkou je spíš design a nová funkce vytváření jednoduchého videa i se střihem přímo ve foťáku :).

      Vymazat
    2. a rozdíl 7 a 6? tam nějaký asi bude?

      Vymazat
  6. Nádherné fotky! Jde vidět, že jste si výlet užili opravdu naplno :)

    OdpovědětVymazat
  7. Páni nádherné fotky! Parádně jste si to tam užily. Já jsem v Řecku nikdy nebyla, tak snad se tam někdy vydám :D
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  8. Ten výlet do tepla vám tak závidím! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Bože, to sú tak nádherné fotky! To miesto musí byť naozaj raj na zemi! ♥
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Máte překrásné fotky! A teda ta kabelka co Lucka navrhla je boží, ta se asi okamžitě dostane na můj wishlist...:)
    Simplyadele.cz

    OdpovědětVymazat
  11. dokonalé fotky, skvělé místo... nemám slov :))

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný článek, muselo to být skvělé.

    https://theheartissue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezký, musely jste si to užít :)
    Odkud máte ty krásné plavky?

    OdpovědětVymazat
  14. Krásne fotky, je vidno, že ste si Grécko užili. Nový foťák vyzerá naozaj luxusne ♥

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  15. Tá prvá fotka je nádherná! <3 Keďže je taká strašná zima aspoň ste mi pripomenuli to najlepšie leto vašimi fotkami <3 Všetky fotky sú dokonalosť sama o sebe! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherné fotky a nový foťák neskutečně závidim! Ten hnědý!!♥♥
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  17. Snové fotky a místo :) Díky, že mi stále ukazujete, že sny se dají plnit.

    OdpovědětVymazat
  18. Z nového foťáku jsem nadšená. Jsem zamilovaná a myslím, že ho fakt potřebuju :-( Nejvíc se mi zase líbí bílý, jsem děsná konzerva :-D Nejlepší je jak skvěle doplňuje outfity. Fotky jsou báječné, trochu mě i zahřály :-) posílám pusu, S.

    OdpovědětVymazat
  19. dokonalá akcia, muselo to byť skvelé a destinácia je dokonalá! :) musím inak pochváliť fotky, najmä tie po západe slnka, farby a kompozícia sú neskutočné ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  20. Krása! Do Řecka létáme posledních pár let..:) Odkud máte prosím Vás ty krásné plavky??

    OdpovědětVymazat
  21. Fotky jsou opravdu nádherný <3 Do Řecka bych se chtěla určitě podívat :)
    www.lifestylebymaky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Ty fotky jsou doopravdy úžasné. Jak by se mi líbil takový foťák. Těším se na další fotky s ním :)

    OdpovědětVymazat
  23. Chci tam jet taky, až třeba dostuduju.:) Možná bych tam i chvilku bydlela, ale rodině by se asi stýskalo, tak bych jezdila na svátky a narozeniny domů za nima. :)
    https://worldmissandladym.blogspot.cz/
    http://myfairfavourite.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Tak to je úplně boží. Moc krásné fotky, vidět že Olympus umí. Hodně dělá také prostředí, fotky z Řecka se vždy podaří, protože Řecko je jedna z top zemí v Evropě potažmo na celém světě. Tohle vám opravdu závidím, jde vidět, že jste si to užili.

    OdpovědětVymazat
  25. Řecko je nádherná země. My jsme tam byli letos taky na dovolené a byli jsme nadšení. Jak s mořem, jídlem tak i celkově s tím prostředím. Určitě tam ještě někdy znovu poletíme. Letěli jsme poprvé, tak jsme měli premiéru. Musela jsem nám proto koupit velké cestovní kufry , aby se nám tam vše vešlo.

    OdpovědětVymazat