svetr a kalhoty - Reserved, čepice - Shopbop, vesta - Zoot, boty - Destroy

Včera jsme strávily podvečer focením na střeše Domu módy na Václavském náměstí. Byla mi snad poprvé venku fakt zima, ale za to krásný výhled a určitě dobře dopadnou i fotky, které jsme s dalšími blogerkami fotily pro nadcházející Bloges Market - výprodej našich šatníků 5. 11. 2016, který se právě v Domě módy bude konat. My se těšíme, až se s vámi zase v téhle dívčí nákupní atmosféře bazárku potkáme, popovídáme si, a kromě našeho oblečení si budete moct pořídit i kousky z našeho e-shopu! Zapiště proto do diářů 5. listopadu.

Když už jsme u diářů a taky Václaváku a potkávání, tak bychom ještě chtěly připomenout naši první diářovou autogramiádu již tuto středu 12. 10. od 17 hodin v Luxoru. Pokud se chcete potkat a nechat si i podepsat diář, ale Prahu máte daleko, můžete ještě dorazit 22. 10. do Ostravy, 9. 11. do Brna a pokud jste ze Slovenska, tak 25. 11. do Košic a 26. 11. do Bratislavy.

Už vám ale s těmi všemi datumy dáme pokoj a můžeme si ještě povědět něco o tom, jak vlastně nikdy není to "správné" počasí na kabátkové vesty. Je to maximálně pár dni v roce, kdy je dostatečně teplo, aby nám v ní mrazem neodpadly končetiny, ale zároveň není takové vedro, aby byla vrstvou navíc. Přitom jsou tak chic a neotřelé. Jdu asi propátrat Pinterest, abych na ni nemusela zanevřít!

14 komentářů

  1. Presne tenhle problem mam taky, kabatkove vesty nevim kdy mam nosit, momentalne je aspon teda u nas takova kosa, ze na to muzu zapomenout no a predtim bylo zase pres dvacet stupnu, to by byla urcite vrstvou navic, ale ty jsi krasne zkombinovala a fotky jsou krasny! Skoda, ze nemuzu prijit na bloges market, alepreju vam, abyste si akce uzili! ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Dobře si pamatuju, že letní #blogesmarket byl úžasnej, tak nemám pochyb o tom, že ve stejným duchu se ponese i tenhle! Už se těším! Navíc lokace Domu módy je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pekný otfit, ten rolák ti fakt sekne. A najlepšia je tá fotka s nápisom. Škoda že nie som z Prahy a nemôžem sa zúčastniť marketu.

    NITA

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi pěkný a nápaditý outfit.
    Stella
    www.storetip.cz.
    e-mail: thetip@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny outfit! :) Veľmi ti to pristane :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. how lucky you are to be up there in such an amazing city!
    xx
    lau
    www.malibluemymind.com

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí čepice, jednou jsem si ji zkoušela, ale prozatím nekoupila, ted jsi mi ale nasadila brouka do hlavy, vypadá moc dobře :D Jinak docela mě láká autogramiáda v Brně, tak třeba Vás uvidím konečně :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkný outfit a věřím, že už venku nebylo nijak vedro :) Užijte si bazárek. Děláme s bloggerkami v Brně něco podobného.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. pERFECT:) xx
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  10. Tak přesně tuhle čapku teď taky sháním. Leč české obchody jsou v tomto marné a trochu se bojí objednávat zrovna čepici z internetu. Máš nějaký tip, kam zajít?
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný outfit. Ta čepice ti moc sluší. A ta vesta je parádní. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat