Magické slovíčko "sleva" všichni dobře známe. Mě osobně vždycky zláká a jsem schopná si pak projíždět webovky klidně celé hodiny. Dneska máme opět Black Friday - ten pátek, kdy nezlevnit je nenormální. Já tentokrát to moje prohlížení slev zúžitkovala aspoň tak, že jsem vám přinesla tipy na ty nejkrásnější kousky ze slev z našich oblíbených obchodů. Víte co, aspoň jsem se mohla vymluvit na to, že jen hledám, co bych dala do článku! 

Začneme s Woodies*, kde sice už tak mají veliké slevy, ale s naším kódem "acosbf", budete mít slevu dokonce 35% (platí do 28. 11.)! My si u nich oblíbily hlavně boty (tolik stylových tenisek na jednom místě!) a hodinky - konkrétně značka Rosefield má spoustu krásných modelů v minimalistickém i elegantním provedení. Za zmínku stojí i pohodlné podprsenky od Calvin Klein nebo hravá značka Cheap Monday.



Zoot vzal černý pátek doslovně a všechno ve slevě je buď černé nebo aspoň obsahuje černou barvu. Pokud tedy máte rády minimalistický styl a víte, že černou zkrátka nikdy nic nezkazíte, můžete se vrhnout do nakupování. Ve slevách najdete základní kousky i extravagantnější věci. Za zmínku stojí například zootí vlastní značka Alchymi, tohle mrkající psaníčko nebo šaty se sukní s potiskem, které Lucka oblékla na vyhlašování Blogerky roku.


Shopbop se cenově pohybuje už výš, a proto jsou slevové akce ten nejlepší čas, kdy tam nakoupit. Jejich aktuální slevy se dokonce stupňují s tím, za kolik peněz nakoupíte, takže se vyplatí domluvit se například s kamarádkami a udělat jednu společnou objednávku. My tam nejraději koukáme na kabelky - mají naší oblíbenou značku Rebecca Minkoff, která má sice dražší kousky, ale pořád se to dá ustát a jsou opravdu kvalitní a denně kombinovatelné. Dál nás ve slevách zaujaly tyhle neotřelé batůžky, a zlevnili i tyto šaty, které jsem v červené barvě zase měla na vyhlášení Blogerky roku já, Nicole. Pro uplatnění slevy musíte použít kód "GOBIG16", všechny informace najdete na webu.

*článek vznikl ve spolupráci s Woodies

24 komentářů

  1. Zľavám veľmi neholdujem, je to síce lákavé si niečo pekné kúpiť, ale momentálne nič nepotrebujem :)

    Zvláštne dievča

    OdpovědětVymazat
  2. Super, tuhle americkou tradici zboznuju a i kdyz ve slevach nenakupuju zrovna rada, tak si urcite neco koupim a par kousku uz mam vyhlidlich. Nejlepsi je, ze je i postovny zdarma, tak nad tim clovek nepremysli.
    S laskou
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  3. Přiznám se, že nikdy jsem asi Black Friday slev nijak nevyužívala, ale letos si to vynahrazuji a udělala jsem už několik objednávek a nákupů :D
    Šaty, které měla Luci na Blogerce jsou nádherné, byla to skvělá volba a moc vám tímto gratuluji, holky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Seznam eshopů zapojených do Black Friday naleznete na http://slevovykupon.net/c/black-friday/

    OdpovědětVymazat
  5. Super vybrané kousky. A ty šaty jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
  6. A nevite nekdo, proc to davaji takhle pred vyplatou ? :D
    ROSEFIELD jsou nadherne!
    A gratuluji k uspechu na Blogerce :))

    OdpovědětVymazat
  7. Na slevy na ZOOTu jsem koukala a jsou fakt bomba o.O

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  8. Bohuzial calvin klein pradlo je na Woodies uz len vo velkosti L :(

    OdpovědětVymazat
  9. Miluji hodinky a právě díky tomuhle článku mi nejspíše přibudou další do sbírky. Určitě se půjdu podívat na stránky Woodies, protože tyhle hodinky jsou zajímavé nejen designem, ale i těmi barvami. Moc povedené :)
    Linda

    OdpovědětVymazat
  10. Vždy si niečo vyhliadnem ale nikdy si aj tak nič nekúpim :D
    http://nouveaugrunges.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Po všech obchodech a hlavně woodies jsem slintala během víkendu, ale bohužel, no money no funny! Ale věci jsou super :))
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  12. Tento rok jsem černého pátku dost využila v kamenných prodejnách, takže spokojenost! :) a ty hodinky z Woodies vypadají úžasně, rozhodně o nich ještě popřemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
  13. No fakt díky, holky. Mám pocit, že potřebuju snad všechno :D Ale na ty mramorové tenisky nic nemá.

    BLOND SITE.CZ

    OdpovědětVymazat
  14. Super kúsky! Akurát sa mi nepáčia tie obrovské výpredaje - niečo mi na nich proste nesedí. buď predtým ceny umelo navýšili alebo umelo vytvárajú u nás len chtíč..

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Úplně všechno, co jste vybraly je úžasný!
    Já si udělala radost proteiny, vitamíny, rawnutellou a peanut butter <3

    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahij mě.se líbí vše máte skvělý věci moc se mi líbí....

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Já těmto slevám moc nevěřím. Hlavně u oblečení se moc neorientuji, kolik věc běžně stojí takže pak nevím, jestli to náhodou nebylo nejprve zdraženo a pak jako by zlevněno. Když chci ušetřit, tak nakupuji přes http://www.kuponozdroj.cz/ , kde si najdu slevový kupón a vím, že opravdu ušetřím.

    OdpovědětVymazat
  21. Aby si mohla nakoupit se slevovou, tak nemusíš čekat na Black Friday. Zkus mrknout na https://slevovykupon.net/ , kde je celá řada slevových kupónů do různých obchodů, tak věřím tomu, že si tam nějakou slevu vybereš.

    OdpovědětVymazat