Zima je obdobím, kdy je pro nás obtížnější a obtížnější vylézt vůbec ráno z peřin. Teplo, pohodlí, klídek. Když pak vylezeme a stojíme před skříní, nejčastěji sáhneme po něčem jednoduchém, co je hlavně pořádně teplé, a na styl se už moc neohlížíme. Máte to tak? 
My se snažíme s tím bojovat. Zachovat si styl i zdraví. Módu i teplíčko. Stačí k tomu pár základních kousků, které jsou nejen zimní, ale vytvoří i stylové outfity. Dneska vám na ně dáme několik tipů, a navíc ukážeme, kde takové věci sehnat přímo z aktuálních povánočních slev. Vybíraly jsme na Zootu a na Woodies, kde navíc s kódem "acospovanocich" získáte slevu ještě o dalších 5% navíc.


1. Začneme odspodu. Potřebujete pořádné zimní boty, které budou nejlépe mít vyšší podrážku. Čím vyšší, tím izolovanější jste od země a tím míň na vás může od nohou mráz. Ideální takové zimní boty jsou v černé barvě, protože je díky tomu můžete kombinovat úplně do všech outfitů.
Na obrázku: s přezkou (31% sleva), se zipem (20%), minimalistické (30%) - všechny ze Zootu.



2. Nemusíte se vzdávat ani šatů. Stačí přes ně navrstvit svetr a můžete tak využít šaty spíš jako vykukující sukni. Další variantou jsou pak svetrové šaty, které jsou nejen teplé ale i krásně vypadají. Když pod ně obléknete pořádné silné punčochy, zima vám rozhodně nebude. U svetrů si dávejte pozor na složení a na to, jak budou příjemné. Není nic otravnějšího než kousavý svetr.
Šaty (40%), svetr (40%) - obojí z Woodies kde můžete využít kód "acospovanocich" pro dalších 5%


3. Základem je pořádný kabát. Při jeho výběru koukejte především na procenta vlny. Musí jí být minimálně 40% a samozřejmě čím vyšší podíl, tím teplejší kabát. Teď jich ve slevách najdete stylových spoustu, stačí si jen vybrat styl - zavazovací jako župan, drsnější na zip nebo nějaký barevný či se vzorem? Sáhnout můžete i po péřové oversized bundě.
Khaki kabát (30%), oversized bunda (20% + 5% s kódem "acospovanocích"), cihlový kabát (50%)


4. Když už jste oblečené, je čas na doplňky. My na zimě milujeme šály a čepice, protože se jimi dá celý outfit hezky pozvednout. Kostkovaná šála, která je velikostí podobná spíš dece vás zahřeje a navíc vypadá skvěle! A na hlavu vždycky oblékněte čepici. Můžete si pořídit hezky barevnou a budete v šedých ulicích zářit.
Kostkovaná šála (30%), zelená čepice (10%), modrá čepice (10%), pruhovaná čepice (20%) + na čepice můžete využít kód "acospovanocich".

14 komentářů

  1. Skvelé tipy! :) Topánčoky sú naozaj krásne :)
    NEW POST : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj holky, v zimě je těžké být aspoň trochu stylová i když s tím mám nejspíš problém i přes Jaro a tak. Já v zimě preferuji čím teplejší oblečení tím lépe a je mi jedno jak vypadám :D hlavně ať mi je teplo :D

    OdpovědětVymazat
  3. Často si lámu hlavu přesně nad touto otázkou. Ráda nosím dlouhé svetrové šaty, ale někdy je ně příliš velká zima. Jinak ty boty vypadají skvěle.
    Travel and fun with Kate

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé tipy! Vo všetkom úplne súhlasím, kabát je základ. Mne sa v poslednej dobe začali veľmi páčiť pastelové kabáty.

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé tipy! Já mám zálusk na kabát :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Super tipy! Moc se mi líbí botky a taky zelený kabát.
    Můj blog: http://allaboutsyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Co na tuhle zimu? Chci si koupit polokozačky - vybírám tady https://www.eobuv.cz/damske/kozacky-a-jine/kotnikova-obuv.html akorát nevím, jestli chci spíš do hněda nebo černé.

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasné tipy! díky <3 Já teď sháním nějaký svetřík, do kterého bych se v tomhle počasí zachumlala. Zatím slintám nad tímhle https://www.bolf.cz/product-cze-46501-Sedy-damsky-svetr-Bolf-644.html Měli byste prosím nějaké tipy? :o))) Alča

    OdpovědětVymazat
  10. Here you will glad to know about how to delete the history of an browser, If you faces your any type of error so you can clarify your queries here. Now a days you came to face the advanced settings which will be very helpful to you.

    OdpovědětVymazat