Ahoj všichni! Vítám vás u dalšího z našich příspěvků plných fotek z posledních pár dní a týdnů. Musíme přiznat, že vlogmas nás koncem listopadu a začátkem prosince celkem zaměstnaly, takže těch outfitů a příspěvků tu celkově nebylo tolik. Teď už jsme si ale zase našly rytmus, tak by se to mohlo zlepšit.

Prvních pár fotek je ještě z vyhlášení Blogerky roku, kde jsme se opět díky vám umístily na prvním místě v kategorii fashion. Opravdu nám dělá obrovskou radost, že vidíme vaší podporu a vážně si vážíme toho, že jste si dali tu práci a hlas nám poslali. Moc to pro nás znamená. Děkujemeee!!



S makeupem na večer nám pomohla naše kamarádka, talentovaná a nejmilejší Žanetka Gi!


Před dvěma týdny se naší tetě narodil kluk, jmenuje se Šimon a určitě ho teď ve vlozích čas od času uvidíte, protože se na něj nemůžeme vynadívat. Malinký miminka jsou prostě roztomilý :)).


Udělaly jsme si výlet na Slovensko a to konkrétně do Košic a do Bratislavy, kde jsme společně s Martinusem připravily besedu a autogramiádu našeho nového Motivačního diáře na rok 2017. Ještě jednou bychom chtěly moc poděkovat všem, kteří za námi dorazili, bylo to úplně skvělé!


Taky jsem se s Kubou vypravila do Zetka, prostoru v Kotvě, který nedávno otevřel Jirka Král. Je tam skvělá kavárna a taky možnost zahrát si různé hry. Já jsem si tam poprvé v životě vyzkoušela virtuální realitu, což jste mohli vidět ve vlogu, a mám z toho opravdu velký zážitek. Tak když budete mít cestu kolem, určitě se tam stavte.


A včera jsme s Niky byly na kreativním workshopu naší sledovatelky Terky, která začíná moc milý projekt "Kreativní balíčky". Jsou to balíčky na DIY, ve kterých už najdete vše, co jen potřebujete na výrobu konkrétních produktů. To nás vážně zaujalo. Terka zatím ještě nespustila eshop, ale už ho připravuje, tak když budete chtít, dáme vám vědět, až bude vše online.

To už je pro dnešek všechno, snad si užíváte pohodovou neděli! My se jdeme projít na trhy, dát si trdelník a svařák a trochu si odpočinout.

27 komentářů

  1. krásny článok :) veľmi sa mi páči ten workshop, musela to byť zábava ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Skvely, uzasny fotky! Moc vam to na Blogerce roku sluselo a jeste jednou gratulace!!! ;)
    xoxo
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky! Na blogerke roku vám to veľmi pristalo :)

    http://www.thestylemon.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Máte krásné fotky a na všech Vám to moc sluší. Nejpěknější je ale ta s Šimonem!

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké shrnutí ve fotkách :) taky se těším, až pořádně nasaju tu vánoční atmosféru, která se mi zatím vyhýbá, protože jsem už dva týdny nemocná, tudíž zavřená doma :) Sluší vám to na fotkách! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný článek, krásné fotky 😊

    OdpovědětVymazat
  7. Vůbec nechápu, jak je možné, že stíháte tolik věcí najednou. Já vím, že to už čtete alespoň po sté, ale nemohla jsem si pomoct. Vaše vlogmas mi každý den neuvěřitelně zvedá náladu a je mi jasné, že takových je nás hodně. Takže kdybyste náhodou někdy pochybovaly a říkaly si, zda má tohle všechno smysl (nepředpokládám, že by se něco podobného tak pozitivním holkám mohlo stát) - má! Užívejte si prosinec, jak jen můžete, a pokuste se se nesedřít.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj holky! Nechtěly by jste udělat video, že by celý den vlogovali vaši rodiče? Napadlo mě to u posledního Vlogmas. Mimochodem kráásaa!

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý článek! Já jsem se právě doučila (aspoň doufám), tak si půjdu taky trochu zarelaxovat a pustím si všechny vlogmasy, které se mi už hromadí ve schránce. Taky ten váš! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  10. Jak už píšou holčiny výše, ani mně vůbec hlava nebere, že všechno tak skvěle stíháte, jste prostě jedničky! Na Blogerce vám to opravdu moc slušelo:) A váš bratranec (teď si nejsem jistá, jestli mám ty příbuzenský vztahy dobře, ale vy chápete :D ) je kouzelnej! Ale naprosto rozumím Nicol - je to velká zodpovědnost si takhle malýho clovicka chovat, já se toho taky vždycky zdráhám a radši jenom slovně obdivuju;) No, zase jsem se rozepsala... Fotky jsou jednoduše krásné! Přeju moc sil (jak už jsem psala pod video) a zůstaňte takhle krásně pozitivní a prostě krásné ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta fotka blokeři roku je skvělá. Ty vánoční svetry jsou prostě rozkošné! :)

    Míša www.myvirtual-wardrobe.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Úžasný, strašně mě bavíte a vždy, když se probudím se špatnou náladou (jako třeba dnes v pondělí), tak stačí věnovat pár minut Vašemu blogu nebo youtube kanálu a hned mě to nakopne k úsměvu a povinnostem. :)
    Ještě opožděne gratuluji za cenu v Blogerce roku! :)

    Anita z Gingerani

    OdpovědětVymazat
  13. Máte úžasný fotky! Hlavně musím říct, že mě neskutečně zaujaly šaty, které jste obě dvě měly na blogerce roku. Nedávno jsem koukala na celý záznam, když jsem byla nemocná a právě jsem se nemohla na ty šaty vynadívat. Jinak vám ten úspěch moc přeju, vyhrát čtyřikrát za sebou už něco znamená! ♥
    Miminko je tak roztomilý! Taky jsem ráda příležitostnou chůvičkou, ale svoje vlastní bych si asi ještě představit nedovedla :D

    OdpovědětVymazat
  14. Holky, moc gratuluju k výhře blogerky roku, zasloužili jste si to..:)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  15. Moc hezký článek holky, jsem ráda že jste blogerku vyhráli, posílala jsem hlas a moc jsem fandila. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krása holky, ještě jednou moc gratuluji k výhře v Blogerce roku, vážně si to zasloužíte :). Taky jsem se gala večera účastnila (sice jen v roli diváka), ale moc jsem si to užila a jsem ráda, že jsem se s vámi mohla potkat, prohodit pár milých slov a pořídit fotku :). Jste prostě skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Nádherný fotky! A ještě jednou moc gratuluju k výhře na Blogerce, zasloužíte si to moc! ♥

    OdpovědětVymazat
  18. krásný post, krásné fotky!
    Šimonek je úžasná a Luci, moc ti to s miminkem sluší!
    zažily jste toho zase opravdu hodně a ještě jednou mnohokrát gratuluju k blogerkám roku! <3

    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Na blogerce roku vám to oběma moc slušelo♥

    OdpovědětVymazat
  20. Teda holky na blogerce Vám to strašně slušelo a gratuluju k umístění!

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
  21. Holky, moc gratuluju k Blogerce roku :) P.S. Hrozně vám to tam oběma slušelo a taky se mi líbí, že se se sladily společně :)

    Rise and shine sleepy heads!!!

    OdpovědětVymazat
  22. Na té první fotce bych Vás holky vůbec nepoznala :)) Ta sukně je naprosto dokonalá! Na spuštění e-shopu s "Kreativními balíčky" se těším, není nad zajímavý a originální nápad...ráda slečnu podpořím :)

    OdpovědětVymazat
  23. krásne fotky! a gratulujem k blogerkám roku ! :)

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat