Ahoj všichni! Tím, že teď natáčíme každý den vlogy a nosíme foťák stále po ruce, máme i více fotek. Proto jsme se rozhodly dneska publikovat další photo diary a třeba z toho jednou uděláme opravdu pravidelnou nedělní rubriku, jak jsme měly původně v plánu.

Minulý víkend jsme si užily hezky Vánočně. S Kubou jsme vyrazili na Staromák, podívat se na stromeček, dát si trdelník a hlavně svařák. Na takovéhle procházky se každý rok těším úplně nejvíc a musím říct, že na mě docela dýchla i ta vánoční atmostféra a nálada. Jen mi to vždycky připomene, že ještě nemám žádné dárky, ani vymyšlené, a měla bych s tím co nejrychleji něco udělat.


Jedna z našich oblíbených restaurací v Praze je mexická Las Adelitas. Mají výborné jídlo, milou obsluhu a hlavně nejlepší mangovou margharitu!!


Niky se byla podívat v showroomu F&F na zimní party kolekci a vánoční kousky a nevím proč, ale ve všech obchodech nás z vánočních věcí vždycky nejvíc zaujme dětská roztomilá kolekce.


Další oblíbená restaurace - Modrý Zub a milovaná kuřecí Pho polévka!


A momentálně vám píšeme z Dubaje, kam jsme přiletěli v pátek o půlnoci, užili si nejlepší sobotu a čekají nás ještě dva dny nabité aktivitami. Je to tady vážně neuvěřitelné! Určitě se nezapomeňte podívat na náš první vlog, který už je teď online! My právě vyrážíme na náš první let helikoptérou v životě!! Krásnou neděli!

20 komentářů

  1. snad se vam povede z toho udelat pravidelnou vec, protoze ty fotky jsou skvele! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Let helikoptérou ... :-) úžasný. už se těším na vlog. Zrovna jsem si včera s kamarádkou (já 36, ona 37) říkaly, že je vtipné, že my staré vraždy sledujeme právě Vás mládí. Líbí se nám Váš přirozený projev a klid, který z Vás sálá. Jen tak dál... :-) Hezkou neděli.. Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě z toho udělejte nedělní rubriku, bude to taková příjemná oddychovka po celém týdnu. :)

    Anita
    http://gingerani.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Holky to je nádhera! :) Na Staromáku jsem už letos byla taky a je to tam fakt kouzelné - svařáček, stromeček, vánoční atmosféra, kam se podíváš :). A Dubaj vám taaaaaaaakhle moc závidím! Je to jedno z mých top vysněných míst, kam se chci podívat. Bohužel se to zatím v dohledné době nerýsuje a tak jsem moc ráda, že tam mohu malou exkurzi podniknout aspoň díky vašim videím a fotkám :).

    (Instagram: elli_volenc)

    OdpovědětVymazat
  5. Jeee, skvely fotky! Jsem rada, ze jste zacali delat Photo Diary takhle pravidelne... Vanoce jsou v Praze nejhezci, nejradeji bych se hned zbalila a jela tam a mmmh, ten trdelnik! Jinak si to uzijte v Dubaji, budu se moc tesit na vlogy a clanky, musi to tam byt krasny! ;)
    Preji vam krasnej 3. Advent,
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty, jo, vy se máte, taky bych jela někam do tepla :)
    Užijte si to!
    Barbora

    OdpovědětVymazat
  7. Jak to děláte že máte vždycky všechni tak krásně nafocené?! :)). Udělejte z toho pravidelné přidávání třeba každou tu neděli, Vaše photo diary jsou krásně nyfocené a jednoduše popsané :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne fotky !! :) milujem vianočné trhy tiež :))

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  9. Tak si to v Dubaji užijte :) Fotky jsou krásné, kvalitní a prostě povedené. A ten batoh je skvělej :D

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné fotky, užijte si Dubai! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné fotky. Bylo by fajn, kdyby z toho vznikla pravidelná rubrika, mám takové články ráda. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  12. Hiii ^^
    I found your blog about a year ago through a friend. although my czech is a catastrophe i really enjoy reading your articles and looking at the gorgeous photos. good work! again :)

    Greets,
    Sara , dobryzpravy,cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Lucí a Nicole!
    Vaše fotky jsou úžasný! Váš blog už nějakou tu chvíli čtu a baví mě čím dál tím více ♥♥♥ Určitě bych tento typ článků uvítala, snad vám to vyjde a stane se to pravidelnou rubrikou.
    PS: Chtěla jsem se už delší dobu zeptat v jakém programu na počítači nejčastěji upravuje fotky a jestli jste o tom dělali nějaký článek.

    http://worldbyclaire.mablog.eu/

    OdpovědětVymazat
  14. Už se těším na nový článek z Dubaje :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  15. Dnes jsem zhltla najednou všechny vlogy z Dubaje a byla jsem nadšená. Sama jsem tam strávila loňského Silvestra a celkově 10dní, ale musím říct, že jsem zdaleka tolik, co jste stihli vy za 4 dny :-) Je super, že jsem to mohla všechno absolvovat aspoň přes vaše videa a mít inspiraci pro další návštěvu Dubaje, kterou do budoucna určitě plánuju.

    OdpovědětVymazat
  16. It makes no sense for an organization to invest heavily in expensive software if you are not in business professional photo editing. Photoshop remove background

    OdpovědětVymazat
  17. The main reason for photo editing is enhancing their attractiveness and improving their quality. Jewelry photo retouching

    OdpovědětVymazat
  18. He or she should have the taste and intellect, as well as know a great deal about the craft of photography.
    https://photolemur.com/photo-editor

    OdpovědětVymazat