Ahoj všichni a krásnou neděli! Dneska jsme si pro vás připravily čtyři vánoční DIY a to dva dárečky a dvě věci, které vám pomůžou vaše dárky originálně zabalit. Vždy rády darujeme ručně vyráběné dárky. Můžete je přizpůsobit přesně tomu komu ho darujete a máte z nich ještě větší radost. Navíc jsme celkově spíš pro to darovat drobnosti, které jsou osobní a potěší. Tak čtěte dál!





Neznáme nikoho, kdo by neměl rád horkou čokoládu, proto taková sada na přípravu právě výborné a poctivé horké čokolády bude perfektním dárkem pod stromeček. Podobné sady v poslední době vídáme všude v ochodech i na internetu, ale proč je kupovat, když jejich výroba zabere jen pár minut a ještě je to zábava!



Jako malé jsme moc rády vyšívaly a teď se různé vyšívané nápisy a nášivky vrací do módy. Personalizujte svým kamarádům nějaký kousek oblečení a uvidíte, že budou mít radost! A nebojte, není to vůbec tak složité, jak to možná vypadá. Jen to chce trénink!


S Niky máme každý rok problém s tím, že se nám většina balících papírů nelíbí a zdají se nám přeplácané a kýčovité. Proto jsme se letos rozhodly vytvořit si vlastní. Stačila nám k tomu brambora, tuš a obyčejný přírodní balící papír. Tohle opravdu zvládne každý a z výsledku jsme nadšené!


U posledního DIY jsme si trošku vyhrály s Photoshopem a vytvořily pro vás sadu vánočních cedulek na dárky. My jsme se rozhodly ji vytisknout na pevnější červený papír, ale fantazii se meze nekladou. Pokud se vám naše cedulky líbí, budeme moc rády, když si je stáhnete a použijete je taky!



Nenechte si ale ujít ani naše loňské video, pokud jste ho ještě neviděli, kde najdete další tipy na dárky, jako například sklenici na domácí sušenky, domácí balzám na rty, obal na telefon, nebo jednoduchý svícínek. A další skvělý dárek jsou i ručně malované hrníčky, na které najdete návod tady.

26 komentářů

  1. Skvelé nápady. Hlavne tie výšivky. Ste šikovné :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju moc za nápady! Vysačky určitě použiju a už jdu na tu horkou čokoládu :)

    OdpovědětVymazat
  3. neviem prečo ale tie vysačky mi neidu vytlačiť :(

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. všetky DIY sú neskutočne krásne a fakt podarené! ste šikuľky :) nad tými pečiatkami zo zemiakov som rozmýšľala tento rok aj ja, ale asi si to nakoniec nechám až na ten ďalší :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,budete delat mesicni kalendare na pristi rok?

    OdpovědětVymazat
  7. Jeee, skvely clanek, moc diky za video i napady! Urcite neco z toho udelam, DIY mam nejradeji, jen cas na ne trochu chybi! Ale ta sada na horkou cokoladu je snad nej napad, to musim udelat!!! ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  8. Woow to je opravdu nádherné a originální. Moc se mi líbí ty visačky a balící papír, jen škoda že už mám všechny dárky nakoupené i zabalené :(

    OdpovědětVymazat
  9. Preboha s tou čokoládou ani neprovokujte 😕 akurát dnes som si povedala, že sa začnem konečne stravovať zdravo a aha, už mám čokoládu v ruke 😀 Inak bola by som rada ak by ste si pozreli môj blog: www.happinessinfewwords.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  10. Cedulky jsou teda bezkonkurenční! <3

    OdpovědětVymazat
  11. Cedulky jsem si teď taky vyráběla, je to parádní :)

    Míša www.myvirtual-wardrobe.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. To je úžasný!!! Sice už dárečky zabalené mám, ale na příští rok se tyto rady budou rozhodně hodit! Hlavně ty cedulky! Skvělý nápad! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Miška Pleváková22. prosince 2016 v 9:13

    Teda, moc děkuji za ty cedulky! jsou parádní, právě jsem si je vytiskla, trochu nabarvím a strašně ráda použiji :) jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  14. To video se mi moc moc líbilo! Jste šikulky:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, já jsem si nedávno koupila DIY výbavu , díky které teď dokáži vytvořit opravdu spoustu zajímavých věcí a výrobě ručních dárků jsem tak letos naprosto propadla. Jedná se o sadu nářadí a nástrojů, které používají i modeláři, takže je tam opravdu spoustu zajímavých věcí, ze kterých lze vytvořit spousta kreativních dárků.

    OdpovědětVymazat