Ahoj všichni a krásnou sobotu! Tenhle týden se nám s Niky bohužel nepodařilo se sejít a vyfotit outfity, ale zase se nám konečně podařilo nashromáždit pár fotek z uplynulých týdnů a dát dohromady tenhle photo diary.

Asi největší událostí pro nás bylo focení pro AVON Pochod proti rakovině prsu, jehož jsme letos tváří a již podruhé se můžeme tohohle krásného projektu účastnit jako ambasadorky. Pochod bude v Praze 10. června, tak už si to teď zakroužkujte v diáři a budeme se na vás těšit! Krásná trička pro pochod letos navrhl Lukáš Macháček a my už si na focení zkusily jak dámskou růžovou, tak i pánskou šedou a dětskou zelinkavou verzi. Všechny vypadají skvěle (dobře, ta dětská nám byla trochu těsnější)!


Další skvělou událostí byla tiskovka IKEA, zaměřená především na udržitelnost, recyklaci a životní prostředí. V jejich kolekcích se dá najít několik produktů z inovativních materiálů, které různými způsoby pomáhají k šetření naší planety. Jsou to například stoly a šuplíky z bambusu (věděli jste, že bambus vyroste o 90cm za 24 hodin? Je tak ideálním obnovitelným materiálem), polštáře, jejichž výplň je vyrobena ze speciálně upravených pet lahví, krabice z recyklovaného papíru, a další. Dál se také představovala nová kolekce IKEA PS, která je zaměřená na mladou generaci, která je neustále v pohybu a potřebuje pro svoje bydlení ty nejchytřejší řešení. Na závěr jsme se mohly zapojit i do workshopu s holkama z projektu Liška Mazaná a vyrobit si domácí přírodní šlehaný krém, což bylo taky super!


Jak jste mohli vidět i v našem vlogu, byly jsme na La La Landu, protože jsme už nemohly vydržet, jak o tom filmu všichni mluvili. Polovina pozitivně, druhá půlka ho zas hanila. Nám se líbil opravdu hodně - Ryan Gosling, Emma Stone a k tomu zajímavé filmové zpracování.


Díky projektu u nás ve škole (teď zrovna píše Nicole), který se jmenuje Creative Fashion Marketing, se my, studenti Marketingu a PR máme možnost spojit se studenty módního návrhářství na UMPRUM na různých projektech. V pár předchozích videích jsem vám povídala o výstavě v Brně. Na výstavě jsem měla možnost vyzkoušet si kromě propagace, oslovení médií a správy sociálních sítí i trochu produkční práce.

Oslovovali jsme různé partnery, kteří by nám s výstavou pomohli a celé to byla docela výzva. Jedním z partnerů se kterými se nám povedlo se spojit a kterému bych chtěla i tady poděkovat, byla aplikace Supersoused.cz. Vidíte totiž na fotce o kousek níž ty veliké oblouky? Nejsou těžké a vypadají famozně, ale ehm, nevejdou se do jen tak obyčejného auta. V aplikaci Supersoused si zadáte i takovouhle neobvyklou poptávku (kromě odvozů a stěhování řeší i opravy, úklid a další pomoci v domácnosti), vyberete si z nabízených služeb podle hodnocení a během chvíle máte problém vyřešen. Nejradši bych tam teď zadávala všechny úlohy :).


Výstava probíhá ještě do 5. února v Moravské galerii v Brně, tak pokud můžete, zajděte se ještě podívat. Vstup je zdarma, jen bacha, v pondělí a úterý mají zavřeno!


S Niky a naším kamarádem, fotografem Kubou jsme pečlivě připravovali workshop blogování, focení a sociálních sítí, který probíhá právě dneska a my už se na vás, kteří za námi dorazíte, moc těšíme. Workshopy jsou pro nás vždycky zdrojem inspirace a milujeme tu kreativní atmosféru, která na nich probíhá.


Byly jsme se podívat na prezentaci jarní a letní kolekce Pandory a vybraly si pár oblíbenců. Na novou sezónu to budou především šperky s květinovými a romantickými vzory a na léto pak přijdou na řadu i barvičky.


Zkouškové už máme zdárně za sebou, a docela se nám ulevilo. Ve volných chvílích jsme se snažily odpočívat - Lucka rozečetla Egypťana Sinuheta a vyzkoušela omalovánky pro dospělé, Nicole pomáhala odpolední káva.


Vydaly jsme se s kamarádkami provětrat do zasněžených Krkonoš a byl to za poslední dobu asi nejrelaxačnější zážitek. Žádné starosti, procházka, krásné sluníčko a haldy čerstvého sněhu.


MAC představil nové odstíny svých matných rtěnek a mě samotnou překvapilo, že mi tyhle zemité tóny docela sedly. Mohli jste to vidět na insta stories @nicole_ehr.


Co byly pro vás za poslední dobu největší zážitky?

20 komentářů

  1. Nádherné fotky a skvělý článek! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek, na výstavu už jsem se byla podívat a moc se mi líbila, schválně jsem se dívala, jestli jsi tam napsaná, tak jsem pak byla ráda, když jsem tě tam našla! :D Akorát mi chvíli trvalo, něž jsem výstavu našla, je tam tak trochu schovaná. Na La La Land bych taky strašně chtěla jít, opravdu to pořád všichni chválí! A ty nápady z Ikea se mi moc líbí :) a já z tohohle týdne měla zážitek takový, že jsem si poprvé zkusila contemporary, můžu doporučit, vážně zajímavý tanec! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Dokonalé fotky!! :) A ty Krkonoše jsou naprosto nádherné, asi si je připíšu na můj wishlist na rok 2017. :DD
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  4. Zase super fotky, jako vzdy! Me zaujal hlavne creative fashion market, ty kousky vapdaji fakt zajimave! Photo diary me strasne bavi! ;)
    S laskou
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  5. Mňa tak strašne bavia tieto vaše PHOTO DIARY! :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  6. Egypťan Sinuhet je jedna z nejlepších knížek, který jsem kdy četla! Mám takový dojem, že jsem ji četla dvakrát. Má sice 800 stran, ale je to prostě dokonalost.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že je super si takhle shrnout každý měsíc ve fotkách, tyto články mě fakt baví :) Pro mě byl v lednu největší zážitek vrátit se po 5 letech na lyže hned dvakrát, ples a včerejší 10 km výšlap :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na La La Land jsem zvědavá. Hodně lidí ho chválí, tak doufám, že nepřijde zklamání. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý článek. Já jsem si třeba včera užila pohodovou sobotu s kamarádkou. Den se nesl hlavně ve znamení nakupování, ale nechybělo ani posezení v kavárně, čas strávený s rodinou a odreagování u Iron Man 3, který běžel večer v televizi. Tento týden jsem také z velké části strávila doma, což byl skvělý odpočinek od školy a super relax. Dnes mě čeká hlavně učení na zkoušku, ale to zvládnu! Věřím v to. Mějte se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  10. super zhrnutie, máte za sebou parádny mesiac :) rúže MAC vyzerajú úžasne a všetky akcie tiež ;) na La La Land sme sa chystali s kamoškou, ale nejako nás vždy skolila choroba, tak sme asi odkázané pohľadať to niekde na nete...

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  11. Na focení k Avon pochodu máte obě perfektní džíny. :) A obdivuju Lucky trpělivost u vymalování, mě by omalovánky naopak stresovaly. :D

    Yane nee

    OdpovědětVymazat
  12. Luci, ty vypadáš jak panenka na těch prvních dvou fotkách :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  13. Ta vystava vypada super, stejne tak nove rtenky. :)

    CITC

    OdpovědětVymazat
  14. Luci prosím, odkud máš ty nádherné kalhoty s těmi kěvty? Děkuji předem za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Leden jste měli opravdu plný dobrých zážitká jak tak koukám :) nová kolekce pandory vypadá fakt dobře :)

    Magic of simplicity

    OdpovědětVymazat
  16. Překvapila mě ta Ikea :) jinak super článek :))

    Style Solution

    OdpovědětVymazat