Pro Londýn máme obě slabost. Lidi, atmosféra, přízvuk, zkrátka všechno (až na tu jízdu vlevo) nás učarovalo. Je to jedno z měst kam se vždycky rády vracíme. V době Fashion Weeku to navíc platí dvojnásob. Letos jsem tam vyrazila na pozvání Toni&Guy a propojila to i s návštěvou International Fashion Showcase, přehlídky mladých talentů, které se účastnila pražská UMPRUM. Jak jsem se měla? No hádejte - samozřejmě že báječně, ale čtěte dál nebo mrkněte na vlog a prožijte to se mnou.



International Fashion Showcase je výstava konající se už pravidelně jako doprovodný program fashion weeku. Účastní se ji několik zemí z celého světa a jejich návrháři vždy představí své uchopení konkrétního tématu. Letos to bylo téma Global/Local, které spoustě výprav umožnilo blíže představit svou národní kulturu. Mezi prvními třemi týmy byl nominován i ten český, který tvořili společně studenti UMPRUM s Českým Centrem v Londýně, avšak absolutním vítězem se stala Indie.


Ještě první večer jsme stihly přehlídku norského návrháře Kristiana Aadvenika, který představil kolekci šatů. U některých se mi líbily originální aplikace a řešení vršků. Jak už jsem se vám svěřila i ve vlogu, sukně z kolekce na mě ale byly až moc krátké a modelky neměly uplně zvládnutou choreografii.


Druhý den ráno jsem vyrazila do zákulisí přehlídky Roksandy a byla svědkem příprav vlasů a make-upových looků. Ty tvořil MAC a i na dalších přehlídkách, které jsem měla možnost vidět, se nejčastěji používalo jen jemné líčení. Krásná projasněná pleť, narůžovělé tóny na tvářích i očích.


Můj oblíbený outfit z jednoho z dní. Můžete se těšit na víc detailů v samostatném příspěvku.


V zákulisí přehlídky Shrimps jsme pozorovaly fascinující tvorbu zamotaného culíku, který se podle délky vlasů modelkám zamotával do různých tvarů. Tým Toni & Guy si s každým pramínkem opravdu vyhrál. Make-up byl opět ve znamení jemné cudnosti.


S Míšou Štoudkovou a dalšími novinářkami jsme si celý Londýn užily a já měla radost i z objevu Wasabi - rychlé možnosti zdravého jídla, které navíc není ani nijak šíleně drahé. Nová varianta k mému milovanému Pret a Manger.


Po sushi pauze během které se v backstage dodělaly všechny přípravy jsme se vrátily už na přehlídku Shrimps, která ale probíhala spíš formou prezentace. Modelky stály, pózovaly a bylo tak aspoň možné si modely v klidu prohlédnout (a vyfotit).



Večer jsem završila na přehlídce Alexandry Moura, která mě opravdu ohromila. Krásné bundy, kabáty, šaty, vše v originálních střizích a nádherných barvách. Oproti Shrimps se ale modelky pohybovaly šílenou rychlostí, tak jsem se brzy na focení vybodla a raději si ten zážitek užívala naživo.



S Šimonem, kamarádem, který teď v Londýně žije, jsme na snídani vyrazili do kavárny Cereal Killer, kde si můžete vybrat ty nejšílenější kombinace cereálií, posypů, polev a ochucených mlék. Ten koncept je opravdu skvělý a například moje kombinace plná čokolády byla opravdu dobrota.



Poslední akcí spojenou s Fashion Weekem pro mě bylo zákulisí přehlídky Marques 'Almeida, kde jsme se zatajeným dechem pozorovaly precizní aplikaci černé rtěnky. Ta patřila k některým modelům a ostatní měli opět téměř "nahé" líčení.



Před odletem jsem si ještě udělala čas na to pořádně se projít, obejít hlavní památky a místa a při té příležitosti se unavit tak slušně, že jsem v letadle na cestě do Prahy zaspala start i přistání. Londýn, to je prostě láska!

21 komentářů

  1. Moc krásný článek, holky! Já jedu do Anglie v květnu a moc se tam těším! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TRUSTED LENDER (LEXIELOANCOMPANY@YAHOO.COM)
      Jmenuji se Michael Lee občan Illinois, USA. Byl jsem scammed o 7 různých internetových mezinárodní věřitele, všichni slibují, aby mi dal půjčku poté, co dělat, abych platit řadu poplatků, které přinášejí nic a činil k žádnému pozitivnímu výsledku. Ztratil jsem těžce vydělávat peníze a to bylo celkem 23930USD. Jednoho dne, když jsem byl procházení internetu se slzami na oka jsem narazil na svědectví člověka, který byl také scammed a nakonec dostal vázána na důvěryhodně úvěr společnost s názvem Martinez Lexie úvěr společnosti, kde se konečně dostal půjčku, a tak jsem se rozhodl Obraťte se na stejný úvěr společnost a pak řekl jim svůj příběh o tom, jak jsem byl scammed o 7 různých poskytovatelů úvěrů, kteří dělali nic jiného, ​​než na kurz mi víc bolesti. Vysvětluji firmy poštou a vše, co mi řekl, bylo do pláče nic víc, protože jsem se dostat můj půjčku v jejich společnosti a také jsem udělal správnou volbu kontaktování. naplněn jsem formulář žádosti o úvěr a pokračoval se vším, co bylo požadováno na mně a mému největšímu překvapení byl můj úvěr poskytnutý na mě bez dalšího odkladu a tady jsem dnes šťastná, protože Martinez Lexie Loan Company mi dal důvod žít, tak i učinil slib mé vlastní, že budu i nadále svědčit na internetu o tom, jak já mám půjčku. Jste povinni spojit se GODSENT věřitel pomocí emailu: Lexieloancompany@yahoo.com nebo textovou +18168926958


      Vymazat
  2. Musím říct, že máš perfektní rtěnku! :) Londýn mám také ráda, i když jsem ho zatím navštívila pouze jednou, určitě bych e tam chtěla jednou vrátit.
    Když se kolikrát dívám na fotky s Fashion weeku, tak si říkám, jak by to asi vypadalo, kdyby nějaké ty extravagantní kousky nosila většina lidí, jako se například nosí tepláky :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky a hlavne ty vyzeráš na fotke úžasne.Rúž ti veľmi pristane.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný článek i video. Londýn je můj sen...

    OdpovědětVymazat
  5. Paaani, krasny fotky a super clanek! V Londyne jsem byla pred chvili a tohle mesto naprosto miluju, doufam, ze sis to uzila, musel to byt zase skvelej zazitek!
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. super článok aj video! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Díky textu a fotkám si docela dobře dokážu představit, jaký to musel být šrumec, zážitek a krása v jednom. A to jsem ještě neviděla vlog :D Mně se ta kolekce od norskýho návrháře docela líbí. Sukně teda krátký jsou, ale úplně mi to neva :) Moc ti sluší ta fialová rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sdílím Vaše okouzlení Londýnem :) Věřím, že Fashion week byl i inspirativní, avšak co se mě zaujalo, nejen na tomto článku, nejvíce je Tvá pomoc UMPRUM s International Fashion Showcase. Myslím si, že máme být na co pyšní a je skvělé se na něčem takovém podílet :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné fotky :) opravdu Ti závidím, že jsi se mohla toho všeho zúčastnit :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné fotky

    http://ftcfblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný článek:) Opravdu se mi líbí vaše charkteristika a desing celého vašeho blogu.Jste pro mě velkou inspirací.

    OdpovědětVymazat
  12. Vždycky se na tyhle články tak těším, hrozně mě baví sledovat vše spojené s fashion weekem! :) Všude ti to moc sluší a mě strašně zaujal ten obchod Cereal Killer, to je fakt hodně dobrý nápad!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  13. Mne se ty šaty od Kristiana Aadvenika zase líbí nejvíc ze všech tvých záběrů :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  14. Super článek :) Fashion week, kor v Londýně, je můj sen! Musí být úžasný vidět všechny ty přehlídky na živo, navíc by mě strašně lákala ta backstage. Musí to být vážně zážitek :)

    www.allexa.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Video z Fashion Weeku bylo skvělý! A moc ti to sluší:)
    Fotky jsou zase krásný a do Londýna bych se hned vrátila znovu!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Strašně ti to sekne, muselo to být super, vypadáš tam doopravdy spokojeně. Hned jdu na video :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Nicol. Prosim...kde jsi poridila tu cernou cepici s "ksiltem"? Ja porad cekala jestli se ta informace neobjevi tady nebo na tvem instagru..mozna mi proklouzla. Presne takovou bych si chtela totiz poridit..:) predem diky moc za odpoved:)

    OdpovědětVymazat