Tuhle sobotu jsem se mohla cítit jako princezna. Nemám to přirovnání ráda, ale přesnější asi neznám. Vyrazily jsme s Terez totiž na Česko-slovenský ples, jednu z prestižních společenských událostí, kde se blyští taneční sály, róby, šperky a snad i talíře. Nejsem člověk, který by se v takových příležitostech vyžíval, ale jednou za čas je to moc hezké, navíc pokud jako my máte někoho kdo z vás tu princeznu vykouzlí!

Ten den začal víc než obyčejně. Od rána jsem ještě dodělávala video a články, protože jsem hned druhý den odjížděla, a pak jsem si užila to, že můžu vyrazit na přípravy na ples v pohodlném svetru, nenalíčená a s rozpuštěnými vlasy. Nechaly jsme totiž všechno tohle na profesionálech.


K ruce jsme měly tým Bellissima, zaprvé Honzu Těšíka, který mi vykouzlil účes. Vyčesaný, elegantní, zapletený, ale zároveň nedbalý a jemný. Nechala jsem ho jen s málo instrukcemi vytvořit přesně to, co jsem si v hlavě (a na havě) představovala. Začali jsme vlnami (Honza používal stejnou automatickou kulmu, kterou jsem si já už zamilovala). Do téhle doby to byl účes a postup, který bych s trochou časové rezervy asi taky zvládla. Pak se ale začaly dít věci. Pramínky navlněných vlasů pak zkušeně zaplétal do různých copů, ze kterých pramínky zpětně uvolňoval, společně proplétal, přehazoval, překládal a celý účes zkrátka postavil jako nějakou složitou budovu. Tohle je rozhodně jedna z dovedností, kterou opravdu obdivuju a fascinuje mě. V tomto účesu jsem se opravdu cítila sama sebou a navíc vydržel celý večer.



Líčení jsem nechala na šikovné Markétě Smutné, která mi vykouzlila perfektní linky a jemné stíny a celý look byl takový svěží a prozářený. Přesně něco pro mě a k šatům se to perfektně hodilo. Když jsme u těch šatů - děkuju vám za takovou nálož srdíček a milých komentářů na Instagramu. Jste neskuteční a udělali jste mi velikánskou radost :). Jsou to šaty, které už někteří z vás možná znáte. Teda pokud už blog nějakou tu dobu čtete. Nechávala jsem si je šít na svůj maturitní ples v roce 2014. Chtěla jsem tehdy něco elegantního, ale neobyčejného a společně s Kamilou Vodochodskou jsme vymyslely tuhle róbu s krajkou, odhalenými zády, v mé oblíbené tmavě modré. A jak se ukázalo, jsou nadčasové a mně i vám se pořád líbí. Co vám budu povídat, byla jsem nadšená, že je můžu znovu obléknout, i když to teda nebyla žádná legrace (i když zpětně jsme se tomu dost nasmály).

Abych vám to vysvětlila - již při maturiťáku jsem měla občas problém se zipem, který v přechodu látek ze sukně a vršku zlobí. Chce to několik pokusů a lidí, ale vždy se povedlo je zapnout. Před sobotním plesem jsem je pro jistotu ještě zkoušela a taky vše bylo ok. Samozřejmě ale když jsme se s Terez v Hubu rozhodly, že už nadešel čas vyrazit a obléknout se do šatů, narazily jsme na problém. Šaty ne a ne zapnout. Přísahám, že mi (narozdíl od těhotné Terky) nijak nevyrostlo bříško, ale zkrátka se zip rozhodl protestovat. Po několika desítkách minut jsme už měly několik záložních plánů - vyměnit šaty, možnost mě do nich zašít (ale v Hubu chybělo šitíčko), možnost skočit rychle někam do krejčovství, ale vždy jsme to vyhodnotily jako zbytečné a dál zapínaly. A jak jsme to nakonec vyřešily, když se opravdu nepodařilo? Klasickou improvizací. Jeden špendlík, jeden klip ze sešívačky a nacvičení pózy "ruka u těla" a "držím psaníčko v podpaží", a nikdo nic nepoznal.

Mám štěstí, že nejsem žádný velký nervák, a aspoň jsme si ty přípravy trochu zpestřily a nakonec jsme sice přijely se zpožděním, ale o program jsme žádný nepřišly. Šaty poputují někam na spravení zipu a věřím, že je ještě hodněkrát znovu provětrám. Moji lásku k nim totiž ani tenhle jejich protest nezmění.


Pak už jsme vyrazily plesat! Prostory Obecního domu byly velkolepé. Nádherné sály, schodiště, stropy. Mile překvapena jsem byla i róbami ostatních návštěvníků, které byly z drtivé většiny velmi vkusné a hlavně často originální, slušivé a krásně vyzdvihovaly osobnosti jejich nositelek. Pánové zase byli za stylové elegány. S Terkou jsme si vychutnaly výbornou večeři, propovídaly snad hodiny, poslechly si vystoupení zpěváků a zpěvaček, a zkrátka si to skvěle užily. Domů jsem pak odjížděla se super pocitem, že i když se něco trochu pokazí (mluvím o zpropadených zipech), je hlavní se z toho nezbláznit a užít si to!


Pokud vás ještě letos nějaký ples čeká, nebo i pro všechny vaše budoucí vám přeju ať si je moc užijete, protože je to super možnost cítit se krásně a noblesně, i když vám při tom čučí něco co nemá :D. To je skoro motto na tričko nebo placku. Tak zase příště, princezny!

25 komentářů

  1. Super článek.. Ty šaty jsou strašně hezký...Mám vás moc ráda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TRUSTED LENDER (LEXIELOANCOMPANY@YAHOO.COM)
      Jmenuji se Michael Lee občan Illinois, USA. Byl jsem scammed o 7 různých internetových mezinárodní věřitele, všichni slibují, aby mi dal půjčku poté, co dělat, abych platit řadu poplatků, které přinášejí nic a činil k žádnému pozitivnímu výsledku. Ztratil jsem těžce vydělávat peníze a to bylo celkem 23930USD. Jednoho dne, když jsem byl procházení internetu se slzami na oka jsem narazil na svědectví člověka, který byl také scammed a nakonec dostal vázána na důvěryhodně úvěr společnost s názvem Martinez Lexie úvěr společnosti, kde se konečně dostal půjčku, a tak jsem se rozhodl Obraťte se na stejný úvěr společnost a pak řekl jim svůj příběh o tom, jak jsem byl scammed o 7 různých poskytovatelů úvěrů, kteří dělali nic jiného, ​​než na kurz mi víc bolesti. Vysvětluji firmy poštou a vše, co mi řekl, bylo do pláče nic víc, protože jsem se dostat můj půjčku v jejich společnosti a také jsem udělal správnou volbu kontaktování. naplněn jsem formulář žádosti o úvěr a pokračoval se vším, co bylo požadováno na mně a mému největšímu překvapení byl můj úvěr poskytnutý na mě bez dalšího odkladu a tady jsem dnes šťastná, protože Martinez Lexie Loan Company mi dal důvod žít, tak i učinil slib mé vlastní, že budu i nadále svědčit na internetu o tom, jak já mám půjčku. Jste povinni spojit se GODSENT věřitel pomocí emailu: Lexieloancompany@yahoo.com nebo textovou +18168926958


      Vymazat
  2. Ty šaty jsou boží a účes ti neskutečně sluší! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Byla jsi neskutečně krásná:)
    Vlásky ti takhle moc sluší a šatičky úžasný!
    Pro nás holky je důležitý být jednou za čas za princezny ♡

    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, taky nemám to přirovnání zrovna v lásce - zvlášť ve spojení se svatbou... :p Věřím, že jste si to maximálně užily.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Lepší přirovnání ani nejde, jsi jako princezna :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty jsou opravdu strašně krásné! Moc hezky napsaný článek, já taky miluju, když se můžu načesat, namalovat (ale je mi jasné, že když to za tebe udělal někdo jiný, je to ještě lepší!) a někam vyrazit. To byl taky asi jediný důvod, proč se mi ještě jakž tak líbily taneční! :D Opravdu skvělý článek!!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  7. wau, vyzerala si nekutočne krásne a na fotkách vidno, že si si to celé užívala! <3 xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. A skutečně jsi jako princezna i vypadala! Krásná jsi!

    OdpovědětVymazat
  10. Wau! Neskutečný, jak ti to slušelo. Vážně. Jsi krásná i normálně, ale tady? páni!

    OdpovědětVymazat
  11. Šaty jsou neskutečný! Krásná:)
    http://listiration.com

    OdpovědětVymazat
  12. moc ti to slušelo!:)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway s luxusní francouzskou kosmetikou OLIGODERMIE, určitě se zapojte! :)
    http://wildlife-reserve.blogspot.cz/2017/02/oligodermie-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  13. Je super, že jste ten zip takhle vyřešily a nasmály se :D protože sranda musí být, moc ti to sluší :) jak šaty, líčení tak vlasy :D

    OdpovědětVymazat
  14. Nemám slov Niki, fakt princezna, nic jinýho mě nenapadá. Božské šaty.

    OdpovědětVymazat
  15. This publication deserves more attention.

    OdpovědětVymazat
  16. COLLINS GUZMAN FUNDINGS

    We offer a variety of Financial packages at a very low interest rate, We stand apart from other lenders because we believe in customer service, We offer the right solution to your financial needs.In general we are FINANCE COMPANY, We offer loan at 3% interest rate, Commercial loans, business loans, home loans, car loans and debt consolidation loan are available for you. Contact us for more information via E-MAIL: collinsguzmanfundings@gmail.com

    Names:
    Occupation:
    Loan Amount Needed:
    Loan Duration:
    Your Country:
    Mobile NO:
    Purpose Of Loan:
    Email Address:
    monthly income:
    Sex:
    Age:

    Thanks and best regards
    Mr Collins Guzman
    WhatsApp: +1 (786) 598-8751

    OdpovědětVymazat