Ahoj všichni a krásnou neděli! Blíží se Valentýn, a i když je to svátek, který jsme nikdy moc neslavily, i tak si myslíme, že je to hezká příležitost k tomu podělit se s vámi o pár tipů ohledně líčení a účesů, ať už vyrazíte na rande, do kina, nebo třeba na kafe s kamarádkami.


My zastáváme hlavně přirozenost, jednoduchost a pohodlí, a proto ať už se chystáme kamkoli, nikdy to s líčením nepřeháníme. Nechceme ze sebe každé ráno udělat někoho úplně jiného, ale snažíme se spíš jen trochu vylepšit to naše vlastní já. Niky ráda nosí barevné rtěnky, a tak i dneska zvolila výraznou, tematicky červenou.

U vlasů často doplácíme na nešikovnost (hlavně já, Lucka) a na to, že většinou spěcháme a na účesy nezbývá čas. Proto nejčastěji nosíme vlasy jen volně rozpuštěné. Jak už ale asi víte, dala jsem si na rok 2017 předsevzetí, že se naučím spoustu nových účesů a budu je nosit! Tak je na čase postupně začít.

Spojily jsme se s Bellissimou a vyzkoušely jejich dva produkty, kulmu Revolution Ricci&Curl BHS3 100 a krepovačku frisé Revolution BHS6 100. A jak nám to s nimi šlo? Úplně samo!



Možná si říkáte, že jsme to s těmi účesy moc nerozjely, ale nebojte, začínáme hezky postupně, od základů a v průběhu roku budeme přidávat :)). Jeden z našich oblíbených účesů jsou volné větší vlny. A nová kulma se ihned stala naším nejlepším kamarádem. Proč? Protože je automatická. To je ideální pro všechny antitalenty, jako jsem já!

Kulma se vážně rychle nahřeje, a pak už stačí jen vybrat pramínek, přiložit ho ke kulmě, zmáčkout a přidržet tlačítko a ona ho sama namotá a pípnutím vám dá vědět, kdy je natočený. Můžete si sami vybrat, jak velké pramínky budete natáčet a velkou výhodou je i to, že kulma vlasy natáčí dvěma směry, takže vlny vypadají přirozeně.

Celý postup líčení, vytváření účesů a více informací o outfitech najdete v našem dnešním videu na YouTube!



Já jsem narozdíl od Niky zvolila lehce výraznější líčení očí a místo rtěnky použila hydratační balzám. V zimě mám vždy tak popraskané rty, že bez něj skoro nevycházím a rtěnkám se spíš vyhýbám, protože veškerá suchá místa akorát zvýrazňují.

Jak se říká, chceme to, co nemáme. Platí to i pro vás? Já jsem vždycky chtěla vlnité vlasy a hlavně objem. Jak mám jemné, rovné vlasy, tak objem je něco, co ztrácím po pár hodinách a kde můžu, tam se ptám na tipy, jak jeho "životnost" prodloužit. Tupírování jsem si nikdy moc neoblíbila, suchý šampon mi celkem pomáhá, fénování vlasů hlavou dolů je něco, co už dělám pravidelně a v Lushi jsem před rokem našla šampon s mořskou solí, který opravdu funguje.

Největší objev je ale tip, který jsem nezávisle na sobě získala od několika hairstylistek, a to pořídit si krepovačku a horní část spodních vlasů (chápu, že to zní divně, ale mrkněte na video, tam to je názorně a pochopitelněji ukázané) nakrepovat pár centimetrů od hlavy. Je to rychlé, nic víc k tomu nepotřebujete a vydrží to opravdu celý den. Pokud chcete, můžete nakrepované vlasy překrýt vrstou vlasů a nikdo ani nic nepozná, nebo nakrepovat víc pramínků po celé délce a trošku si s tím vyhrát.

Tahle krepovačka je navíc skvělá v tom, že ta část, která krepuje vlasy, se otáčí. Nahoře u hlavy pramen vložíte mezi dvě desky a jedete po něm směrem doů. Struktura tak na sebe bude krásně navazovat a navíc je to vážně rychlé (a zábavné!).


A to nejlepší na závěr! 

Dneska jsme si pro vás ještě připravily soutěž! Jednu tady na blogu, o kulmu Bellissima Revolution Ricci&Curl BHS3 100 a druhou na mém instagramu @lucie_ehrkrepovačku Bellissima frisé Revolution BHS6 100.

Chcete vyhrát kulmu? Stačí když nám do komentářů napíšete, jak jste na tom s účesy, a nebo jestli budete slavit Valentýna a jak! Nezapomeňte taky připojit váš email, ať vás v případě výhry můžeme kontaktovat. Budeme se těšit na vaše komentáře a za týden, v neděli 19.2., vyhlásíme vítěze!

Výherce: Eva Kudlová. Gratulujeme!!

820 komentářů

  1. Můj nejoblíbenější účes je culik a nebo rozpuštěné vlasy,Valentyna budu trávit sama.
    Můj e-mail: nikoleta87b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky. Na účesy jsem docela antitalent, proto nejčastěji nosím rozpuštěné vlasy, maximálně někdy culík.Na Valentýna budu v práci, takže žádné oslavy nebudou.
    dorcab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Rovne vlasy,ty jediné zvladnu��valentyna neslavime,slavime az naseho ceskeho maje.lena.hana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, k úcesům jsem nikdy moc nepřilnula, asi je to tím,že jsem na to docela nešika. Mým největším dílem byly copánky a "bobík". Proto většinu času chodím s rozpuštěnými vlasy:D email:Barbous3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj holky, nejraději nosím rozpuštěné vyžehlené vlasy a když je nějaká příležitost, ráda si je natočím. Když jsem ale měla vlasy delší, to byla jiná paráda :D Variace účesů jsem střídala v jednom kuse :)
    Valentýna budu trávit s přítelem, nejspíš doma se skleničkou vína :)
    andrea.tyburcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, můj nejoblíbenější účes je culík, drdol nebo rozoštěne vyžehlené vlasy. Na Valentýna budu doma. Denisa1604@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Abych se přiznala, tak nejsem ohledně účesů žádný mistr, ale mám stejné předsevzetí jako Lucka, tak se alespoñ trochu snažím a doufám, že se do konce roku naučíme francouzský cop. Na Valentýna budu sama, ale i tak si ho plánuji užít, nejspíš pojedeme s kamarády na hory nebo tak❤
    barbora.plasilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj holky! Já nejraději nosím messy drdol, trvá mi sice dlouho než si ho vyčešu, ale když se to povede, tak výsledek stojí za to a vydrží celý den. Valentýna budu trávit s rodinou, a večer s přítelem na skypu.
    Mějte se hezky!

    helena.sulakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj holky, vlasy ráda nosím rozpuštěné, ale někdy si je prostě jen dám do culíku nebo do drdolu a vlasy se mi tak nepletou. Na akce si pak vlasy ráda natáčím do vln. Zatím zkouším různé finty, na to jak udělat na vlasech vlny, protože hledám vhodnou kulmu na vlasy. Valentýna budu trávit společně s přítelem a chystáme se vyrazit do kina. Mějte se krásně :)
    ivkanovak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj ja mam rovne vlasy takze ich dost casto kulmujem a potom vytvaram rozne ucesy
    Valentyn budem travit sama
    emka.sarnovska@gamil.com

    OdpovědětVymazat
  12. Jeden z mých oblíbených a lehkých ucesu je ten, kdy si sepno dva pramínky, jeden z každe strany a vzadu je zagumickuju. Vypadá to zajímavé a dá se to ještě oblastit tím, že vznikly pramen rozdělíme na dvě části, stejne jako vlasy a uděláme dva zapletene copy, ke kterým připleteme vždy polovinu pramenu :o) snad to je pochopitelne! surikatka000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Vlasy ti takhle Luci moc sluší. Já si dělám účely pořád. Mám ráda antický drdol-tak tomu říkám asi jen já. Ráda zkouším různé zaplétané copy, ty složitější musím ještě vykoumat. katerinavo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj holky, vlasy mám přesně jako Lucka - jemné, rovné. Moc to s nimi ale neřeším. Většinou je nechávám rozpuštěné a tak jednou za týden přidám nějaký cop. A valentýn? Toho nijak neslavíme takže budu klasicky ve škole a pak doma spolu s různými sešity a učebnicemi:-) :-) :-)
    E - mail : radka825@seznam.cz. Hezký den

    OdpovědětVymazat
  15. Já nepotřebuji kulmu protože mám krátké lehce nabarvené vlasy, ale chci je dát sestře která by z nich měla radost
    Můj email je:hela.omesova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, nejčastěji nosím vlasy rozpuštěné, protože většinou nestíhám, ale kdyz uz se pro nějaký ten účes rozhodnu, většinou jsou to francouzské copy, které si delam večer pred spaním, abych ráno nemusela ztrácet cas a kdybych se pak rozhodla, ze se mi copanky nelibi, vždy je muzu rozpustit a budu mit vlnité a hustší vlasy, protože moje vlasy jsou většina času splihle. Taky si rada delam drdol, nebo si dávám vlasy do culíku. A Valentýn neslavím 😄 hannysx@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky holky, já si nejčastěji vlasy žehlím a mám to nejraději, ovšem moc bych chtěla ozkoušet něco jiného.
    P.S. Valentýn neslavím :)
    adelkaknotkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj holky,
    Já si vlasy nikdy nežehlím ani nenatáčí mě.Ale hodně se mi to začalo líbit.Ale vlasy mám většinou dané do culíku nebo má oddělenou vrchní část vlasů kterou mám danou do culíku.
    Email: nikolhlavata@email.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Mam dlouhe a jemne vlasy, takze me trapi stejny problem jako Lucku. Na krepovacku jsem uz krapet stara, ale kulma me naprosto uchvatila 😊
    martinkova-pavlina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, já poměrně často nosím nějaký drdol, který mi právě vyjde. Ale teď v zimě se mi nevejde pod cepici, takže nosím rozpuštěné vlasy. A na Valentýna nic neplánuju, možná něco s kamaradkama.
    adela.kovacicova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojte. Môj zvyčajný účes je cop, ale strašne rada experimentujem. V poslednej dobe často pozerán na rôzne videá ohľadom účesov a som vždy otvorená novým nápadom. Často si vymýšľam aj vlastné účesy, ktoré potom s pomocou mojem maminy na mojej hlave skúšame. Vždy som chcela mať kulmu na vlasy a keď som dostala jednu staršiu, prišla som na to, že som s kulmou antitalent. Každá vlna mi buď spadla, alebo som ju natáčala na 3x. Na valentína bude síce sama, ale som ešte neplnoletá, čiže na hľadanie pravej lásky mám ešte čas. Aj keď len o tom valentín nie je.
    Môj e-mail je fafacka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Tak, ako budem tráviť tento Valentín? Som ako výmenná študentka v Azerbajdžane na jeden školský rok, teda od septembra do júna. Už skoro dva roky mám priateľa a Valentín by som chcela stráviť s ním. Bohužial to nepôjde, kedže máme teraz vzťah na diaľku. Takže si zavoláme na skype a možno si s dievčatami urobím nejaký pekný večer. A moje oblúbené účesy? No som asi na tom tak ako vy... Nikdy som nebola nejaká šikovnica. Takže, rozpustené vlasy, cop a drdol. Niekedy nejaké tie vlnky. Ale tie som sa ešte nenaučila robiť. Aj preto, že nemám kulmu. Preto by sa mi tá od vás veľmi hodila. cmuk.pavli@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj baby
    Vlasy rada nosím rozpustené niekedy si zopnem dva pramienky vlasov dozadu a zagumičkujem. Ale niekedy si vlasy proste zopnem do vrkoča alebo do drdolu. Na nejaké slávnostné príležitosti si vlasy väčšinou natáčam do vĺn ale nikdy sa mi to nepodarí tak aby sa mi to páčilo lebo nemám dobrú kulmu.
    Valentína budem tráviť s kamarátmi a asi pôjdeme aj do kina.
    Dúfam že sa môžem zapojiť aj keď som zo slovenska.
    Mám Vás rada :)❤
    Email: elisuta156@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, já nosím nejvíce culík nebo rozpuštěné vlasy. Valentýna slavit nebudu.ivcajakubcova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  27. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Ahoj, někdy si ráda vlasy vyžehlím, nakulmuju i třeba nakrepuju aby měli objem. Záleží na náladě.
      marketaingrova@gmail.com

      Vymazat
  28. S účesem to není nic moc většinou nosím vlasy rozpuštěné nebo v culiku. Valentýna budu trávit sama.

    OdpovědětVymazat
  29. Tak abych upřímně řekla na účesy jsem celkem antitalent. Ráda nosím klasicky rozpuštěné vlasy nebo zapletené ve francouzském copu. A jestli budu slavit Valentýna? Tenhle rok si nejspíš uděláme s nejlepší kamarádkou filmový večer. Do soutěže se zapojuji protože za zkoušku nic nedám a nová kulma by se mi hodila
    Email. jirinka.kocova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Já jsem spokojenější když si vlasy narovnám žehličkou.Valentýna moc neslavím, ale stejně jsem v kroužku.
    kajka.peckova@seznm.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Klára Eliášová
    Ahoj soutěžím o kulmu protože mám polo rovné polo kudrnaté a mě se nejvíc líbí kudrnaté.
    Vlasy nosím převážně rozpuštěné a to je nuda.
    Občas si je zapletu do dvou francouzských copů.
    Mě to trvá moc dlouho tak mám smůlu rozpuštěné vlasy. Tak bych si přála kulmu ,protože žádnou nemám.
    Email: klara2325@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj holky, s ucesy jsem na tom podobne jako Lucka, predsevzeti jsem mela plno a ted skutek utek, ale kdyz si udelam treba pres noc copanky hrozne me pak rano bavi ten random style :D. A na Valentyna jdu s kamaradkou na 4 dohody na Jaroslava Duska... strasne se tesiiim! Mejte se krasne ;) Lenka. lenka.weiserova@smarty.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj:)mezi mé oblíbené účesy patří navlněné vlasy. Ráda experimentuju a vymýšlím různé účesy, hlavně s copánky, protože ty opravdu miluju. Super je taky drdol, který nosím většinou do školy.
    benickovak@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj nikol a Lucka
    Ja nosím jednoduché účesy ako drdol alebo vrkoč a niekedy sa snažím experimentovať.Tá kulma by sa mi veľmi hodila pretože žiadnu nemám a zvažujem že si nejakú kúpim a táto by sa mi veľmi páčila. Na Valentína budem sama asi pozerať film.
    Email:bronislavkaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Já budu s kamarádkami. Sednem si někde v kavárně v kavárně a budeme si jen tak povídat.😆
    Mám vás ráda💓

    OdpovědětVymazat
  36. Nejvíc mi vyhovují rozpuštěné vlasy, ale jsou dny, kdy si to nemůžu dovolit, protože se moje vlasy špatně vyspinkaly :D V tom případě volík francouzský cop, který ale zakončuju culíkem. V případě, že nemám tolik času sázím na obyčejný vyšší culík anebo zbožňuju takový ten potažený culík, na který Nikča dělala tutoriál. Poslední měsíc ale u mě vedou vlny. Na kulmování používám žehličku, se kterou jsem sice spokojená, ale na druhou stranu mi nedělá takové ty objemné vlny, ale naopak takové ty princeznovské "vrtulky", se kterými si pak musím ještě pohrát, aby to vypadalo k světu :)
    A Valentýn neslavím. Asi si zase sedneme s mamkou k televizi a něco si pustíme :)
    Email: natka.hol.nh@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Užívám si drdoly, protože jsem dlouho měla krátké vlasy. Ale lákají mě i vlny. Na Valentýna jsem si domluvila 1. rande, tak mi držte palce, ať to není katastrofa 😁
    Richterova.zaneta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Užívám si drdoly, protože jsem dlouho měla krátké vlasy. Ale lákají mě i vlny. Na Valentýna jsem si domluvila 1. rande, tak mi držte palce, ať to není katastrofa 😁
    Richterova.zaneta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Ahojky, moje oblíbené účesy jsou hlavně dva francouzské jakoby obrácené copy, vyžehlené vlasy s nějakým doplňkem (aby se hodil k outfitu) a ještě lehce natupírované vlasy spolu s falešným culíkem do drdolu. A Valentýna příliš neslavím... Možná si jen zajdem s kamarádkami na kafe. Love you ♡♥♡

    OdpovědětVymazat
  40. Ahojte.Mmm...S mojimi ucesmi to je tak že nosim iba culík i když mám ráno čas a zkusím něco noveho nebo si zkusím nakulmovat vlasy tak sa mi to buď nepaci alebo mi to stojí niekde... Som na to přesně jak ste napisali Antitalent.A Valentýn Valentýn já moc neslavim pretoze mám den po narozkach a taka zničena z oslavy sa ani nepohneme z postele...Chci vám jenom říct že máte super videa a super blog 😗 mám vás velmi ráda nataliafilova14@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj holky, pokaždé když jsem viděla u nějakých youtuberek krásné účesy tak jsem to hned šla zkusit. Nikdy se mi to nepovedlo a vypadala jsem jak kdybych vylezla z postele. Proto každý den nosím buď culík nebo rozpuštěné vlasy. Valentýna budu trávit sama a budu koukat na Titanic a jíst Čokoládu.
    pajapetrackova@seznam.cz
    Mám vás moc ráda

    OdpovědětVymazat
  42. A ještě jsem zapomněla email: bendlovaada@gmail.com Pardon...;-)

    OdpovědětVymazat
  43. Oba outfity jsou velmi hezké a jednoduché (co já osobně ráda) :) Účesů si dělám spousty ale asi pro mě nejlepší jsou lokny. Já mám rovné vlasy a jak Lucka říkala, každý sní o něčem, co nemá. Já bych ráda měla přírodně kudrnaté vlasy ale bohužel. Vlny si musím tedy dělat žehličkou, protože kulmu nemám. No a co na Valentýna? Vidím to na procházku po Praze s horkou kávou spolu s kamarádkami :D
    vesecka.kaja@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Já mám nejraději rovné,lehce natočené vlasy. Ale rada s nemi experimentuji a tak mi taky nesmí chybět nějaké copy😊
    dassialessia2004@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. AHOJ NIKI A LUCKO,Můj nejoblíbenější účes jsou dva francouzské copánky od hlavy nosím je dost často.MÁM VÁS RÁDA💕💕
    Email:MajdickaHrncirova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj baby
    ja väčšinou nosím jednoduché účesy ale najviac som si obľúbila dva zapletené vrkoče ktoré ma vrátili do mojich detských čias.Samozrejme na nejakú príležitosť si vlasy natáčam do vĺn a táto kulma ja proste dokonalá.Valentína budem sláviť s priateľom.
    Neviem či sa môžem zapojiť aj keď som zo slovenska ale dúfam že môžem.Prajem Vám pekný týždeň.
    Email:BaskaKubalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  48. Magdalena Daňková12. února 2017 v 8:07

    Já a účesy? No to je dlouhá historie... nikde jsem nebyla nejak zvlást sikovna na to si vyrobit jednim kouzlem prenadherny uces, presto jsem mela neustale tendence neco zkouset. Kdyz mi bylo asi ctrnact mela jsem opravdu hodne dlouhe vlasy a pak bum, sla jsem na kluka. Tohle delam pomerne casto protoze mi to prijde jako zábava. Je sranda sledovat vsechny ty reakce a po pravde kratke vlasy jsou opravdu hodne pohodlne, nicmene ted uz mam zaa vlasy delsi a vetsinou pokud se chystam nekam ven chtela bych trochu podporit jejich vlnitost a tak i trochu vlnnim, tahle automaticka kulma me vazne zaujala :-D.na valentyna nic zavazneho nechystam, mam dlouhou skolu a pozdeji jeste musim do atelieru, presto asi budeme s pritelem o den drive spolu, dame si dobre jidlo a treba pusu. Jenom takhle jednodusse, ani jeden nemame radi prilisne hroceni udalosti. Ps. Ale bez kyte se myslim neobejdeme :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdalena Daňková12. února 2017 v 8:09

      Ehh zapomněla jsem na email
      2magdalenadankova@seznam.cz

      Vymazat
  49. Ahoj,ja mam rada rozpustene vlasy at uz rovne,nebo vlnite. Ale s nasim malym prckem je mym skoro celodennim ucesem culik ☺ Ale zacina to byt lepsi ☺ Valentyna oslavime ve trech nejakou hezkou prochazkou ☺ Martina.Kucova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj dievčatá
    Mám rada jednoduché účesy ale môj najčastejší je drdol vlasy mi nejdú do očí a v škole je to najlepší účes.tá kulma by sa mi veľmi hodila keďže moja sestra by takú veľmi chcela a ja by som jej ju darovala.
    Valentína strávim sama.MÁM VÁS RADA����
    Email: Mariabulvas@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj holky, můj oblíbený účes jsou třeba pěkné copánky, ale jelikož mně účesy nejdou a neumím si to sama udělat, tak většinou nosím rozpuštěné nebo v culíku. Ráda si je i nakulmuji, ale ráno do školy na to nemám čas.Valentýn budu slavit sama :( Jako vždy, jedině kdyby se stal zázrak tak s někým budu. Máme prázdniny tak se asi podívám na nějaký romantický film. anna0909@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Ahojte, holky :) co se účesů týče, nejraději mám culík, protože co si budeme povídat, je to nejjednodušší. Když chci udělat změnu, tak si udělám pěšinku a z jedné strany hlavy z úzkého pramene francouzský copánek, který upnu pinetkou k hlavě. No a na slavnostní příležitosti volím nejraději kombinaci copu a drdolu, a natupírovaných vlasů. Většinou hledám inspiraci na youtube kanále, ale musím přesně vědět, jak se daný účes jmenuje. Už dlouho mám zálusk na účes tzv., Mohawk Pull-Through Braid, ale musím ještě počkat, až mi trošku dorostou vlasy.

    Valentýn: Přítel jde po vysoké do první práce, takže počkám, až dojde domů, dáme si spolu kafe a na večer to vidím tak, že uvařím nějakou večeři, třeba Segedýnský guláš a pustíme si film, asi zkusím Deadpool, nebo nějaký animák :)

    e-mail: eva.kudlova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj, můj nejčastější účes je přetočený culík, nebo normální culík. O zapleteném copánku pod helmu na lyže si se svou šikovností mohu nechat jen zdát. Valentýna slavím leda tak, že jdu s kamarádkami ve.
    zuz@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Luci, s ucesy jsem na tom podobne jako ty. Po umyti je necham rozpustene a druhy den jdou do culiku. Vrchol meho umeni je kdyz vlasy obcas v culiku zapletu nebo stocim do drdolu :-) Kulma by mi pomohla vice improvizovat a obcas ozivit rozpustene vlasy.stuartka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahojte dievčatá :) najčastejšie nosím iba rozpustené vlasy alebo volím rozcuchaný drdol, ktorý je super lebo sa mi vlasy nikam nepletú. Cop si vždy vyčešem vysoko a občas (ale naozaj len občas :D)si moje prirodzene perfektne tovné vlasy natočím. Vtedy vždy kradnem kulmu ségre, preto by som uvítala mať svoju vlastnú obzvlášť keď je to takáto vychytávka! :) terezka.simorova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Ahojky :) Mezi mé oblíbené účesy patří hlavně dva malé copánky sepnuté vzadu, je to jednoduché a nikdy nezklame. Když zrovna nemám náladu na nějaké vymýšlení, tak vyhrávají rozpuštěné vlasy. A Valentýn.. ten budu trávit s přáteli nebo sama. Ale určitě nebude chybět dobré jídlo a porce hezkých filmů. Užijte si Valentýn i vy.
    Email: kacenka.tomickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Sice jsem se už zapřísáhla, že do žádné soutěže už nikdy nepůjdu, protože pak vždycky jen tiše, ale zato urputně závidím vítězce, ale co už. Přísahy jsou jako pravidla, od toho aby se porušovaly. Valentýn? No vzhledem k tomu, že už mi začíná letňák, tak budu někde sama na bytě s láhví něčeho hodně dobrýho (:D) a pořádnou bonborierou, abych pak další den litovala toho, že nedozapnu džíny a mám bolehlav. Už jen kvůli skutečnosti, že jsou ráda občas (často) prostě těžká by mi tahle automatická (diky tomu kdo to vykoumal) kulma hodně pomohla! + žádnou doma nemam a jak píšu, jsem chudý studentík, tak se prosim nebesa nebo vy holky, slitujte a dopřejte mi veselejší a o chlup snazší start do každého dne. :D

    Přeju hezký den,
    Eli Rou
    Eroubic@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj holky. Na ucesy jsem hrozne neschopna. Cely rok stridam bud rozpustene vlasy nebo jednoduchy culik. Pred dvema dny jsem se ale odhodlala a sla ke kadernici, aby moje dlouhe vlasy zkratila na mikado. Nejdriv to byl sice sok, ale ted si to nemuzu vynachvalit. A uprava? Super! Ucesy me s timhle strihem zacaly bavit a kazdy den zkousim neco noveho. O rannim rozcesavanim ani nemluvim :-D A Valentyn si uzijeme spolecne s pritelem v nasem novem bytecku, tak se moc tesim. :-) Mejte se fajn!
    Denik2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj holky, já jsem na tom s účesy bledě, nejčastěji nosím culík nebo drdol, který nevypadá zrovna nejlíp a bčas přihodím copánky nebo rozpuštěné vlasy ale bohužel já mám vlasy divně kudrnaté- na vršku hlavy splihlé a bez oběmu a pod ušima a krkem mají objem, takže si je musím žehlit neboo natáčet a vždycky jsem spálené. Takže bych chtěla vyhrát tuhle kulmu. A na valentýna budu sama doma a budu se dívat na nějaký film a možná(spíš určitě) zavolám mé nejlepší kamarádce, ( která bohužel bydlí 3hodiny odemně). Jinak bych chtěla říct, že tohle bylo super video a článek,chtěla bych více takových, mám vás moc ráda <3 jste super youtuberky a blogerky..

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj,
    moje nejoblíbenejší vlasy jsou natočené, někdy volím kulmu tenkou, nebo takovou tu hrubou 40mm. Každopádne takovouhle střednou velikost ješte nemám. :) katarina.hazdrova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj holky, já to mám s vlasy přesně jako Lucka, vždycky jsem chtěla vlnité, protože ty moje jsou po pár hodinách splihle, ať dělám co dělám. Běžně nosím vlasy jen rozpuštěné, protože jsem líná dělat s tím něco jiného, ale když je třeba nějaký ples, tak vlasy ráda navlním. A vzhledem k mé lenosti by byla automatická kulma ideální. 😀 Na Valentýna jdeme s přítelem na večeři, ale jinak to nějak zásadně neprozivame. 😊 zuzka.jaresova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Lenča Kovářová12. února 2017 v 8:27

    Ahoj holky ja mam nejradsi kdyz si vlasy navlnim. Nelezou mi pak do oci a navic vypadaji pekne :-). Valentyn budu slavit se spoluzakama na lyzaku, uz se tam moc tesim. Taky vzdy kdyz se balite na hory tak mate pocit ze je tech veci strasne moc ?:-). Ja si beru jeden kufr, tasku s lyzakama a helmou a jeste lyze a hulky. Myslim ze se z toho zblaznim :-). Mohla bych se prosim jeste na neco zeptat ? Chtela bych si zalozit blog, ale nevim jak si vytvorit stranky. Pomohly byste mi prosim ?

    OdpovědětVymazat
  63. No takze kedze som sama tak Valentina budem asi najskor s mojimi kamaratkami a urobime si nejaku tu prespavacku. A moje oblubene ucesy? Urcite na prvom mieste su rozpustene vlasy, potom vrkoc a drdol. Ale strasne dlho tuzim po kulme, takze ta od vas by mi urcite urobila radost :)
    wittlingerova1908@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj já jsem na účesy dost levá takže by mi kulma dost pomohla. diaryfromlee@email.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Můj nejoblíbenější účes jeee...asi 2 francouzské copy nebo culík a doma nosím většinou messy bun. Ale taky jsem líná na účesy, takže mám často i rozpuštěné. Kulmu si přeju už dlouho, jen jsem vždycky nevěděla, kterou pořídit, takže i kdybych nevyhrála, moc děkuju za TIP ! :)
    A Valentýna budu trávit s přítelem, asi budem romanticky makat na našem baráčku, který předěláváme :D tak to bude alespoň netradiční. :) Mějte se krásně, jste mou velkou inspirací.
    Můj e-mail: e.stiborova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Ja najčastejšie nosím rôzne druhy
    copov alebo zapletaných copov. A
    narozdiel od Lucky, mám opačný problém.
    Účesy nosím, to hej. Skelet málokedy sa
    viem donútiť nechať si rozpustené vlasy.
    Vlasy mi potom zavádzajú a veľmi sa mi to
    ani nepáči. Môj e-mail: benovaklara @gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj, ja nejcasteji nosim rozpustene vlasy, nekdy je nakulmuju :) jinak si taky umim uplect zapletene copanky, ale to je muj vrchol :D Valentyna slavit nebudu :)

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj nejčastěji nosím rozpuštěné vlasy a někdy si musím udělat culík protože v těch rozpuštěných vlasech mi bývá horko a navíc nevím co si s vlasama mám udělat. Můj email: dandisek.j@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj, já osobně razím teorii jednoduchosti. Nezbývá mi ani nic jiného, protože mé ruce nejsou natolik šikovné, aby dokázaly s mými vlasy cokoliv vykouzlit. :)Takže místo každodenního ranního trápení v koupelně o pokus, který stejně ve výsledku nemá žádný efekt, vyrazím vždy s vlasy rozpuštěnými.. Proto tahle super kulma by byla skvělá... nejen pro mě, ale i mé okolí, které by se určitě vlasové "změny" všimlo. :)

    michaela.uhlikova@email.cz :)

    OdpovědětVymazat
  70. Moc vám to sluší, holky❤ Já mám od přírody úplně rovné vlasy a přijde mi to trochu nuda. Proto toužím po nějaké pořádné kulmě, která by mi natocila vlasy tak, aby aspoň po pěti minutách vypadaly pořád natočené�� Protože mojí kulmě to trvá tak dvě hodiny a hned, co vyjdu ven, už není nic poznat. marketa.divisova@uokome.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj, jí si denně žehlím vlasy a pak je dám do culíku, ideál do práce. Další účesy moc neumím, přijde mi, že jsem velký antitalent, ostatní zapletu copánky, ale sobě ne. vendulkaplankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Ahojte holky :) ....ja najradšej nosím rozpustené vlasy, ale nie je to pravidlo. Rada nosím aj cop s voľne pohodenou ofinou. Keďže mám vlasy rovné, rada by som vyskúšala buď krepovačku alebo kulmu :) ....Valentína budem tráviť so svojim priateľom :) pôjdeme na večeru a spravíme si krásny večer :) ...teším sa :) ....veľmi vás pozdravujem a prajem krásny deň :) môj mail: zuzanabarancikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj, naprosto karásné outfity!! Dnes jdu s mamkou nakupovat, tak se hned po něčem takovém poohlédnu:)

    A já jsme na tom s účesy dost bídně, nejčastěji nosím jednoduchý vyčesaný culik, a nebo rozpuštěné vlasy. Asi mou největší kreací je, drdol s pomocí vlasové dráťenky:D Takže nic moc:|

    No a na Valentýna budu bohužel až do 15:30 ve škole, ale tajně doufám, ze mě pak vyzvedne přítel a půjdeme třeba na nějakou brzkou véču, nebo do kina.:)
    Jak budete trávit Valentýna vy?:)
    ( terka.cerna@email.cz )

    OdpovědětVymazat
  74. Můj nej účes: Oddělím si horní část vlasů, hlavně taky nad uchem a sepnu vlasy sponou. Zbylé vlasy nakulmuji, ale mám jen takovou foukaci, takže toho moc neudělá. Myslím že by se ale k tomu hodili i nakrepované vlasy. Potom si vezmu ze spony vlasy co jsou hned nad uchem a z každé strany pletu malý copánek směrem dozadu. Vzadu je spojim nejlépe nějakou ozdobnou sponkou např. kytičkou. Zbytek vlasů ve spone rozpustim a oni udělají takový hezký "přeliv" 😉 Doufám že si to pochopila a někdy to třeba vyzkousis 😊😘
    Jinak Valentýn: Ráno vstanu o hodinu dřív (cca. 4;00) a jdu dělat mamce srdíčkové lívance. Na stůl dám ubrus a obálku, kde jsem si minulí den udělala takový DIY. Obtiskla jsem si několikrát pusu a z druhé strany jsem napsala text. Pak jsem přidala vlastnoručně vyrobenou srdíčkovou čokoládu a koupené srdíčkové bonbóny. Mamka pak vstane a má velkou radost.
    A co já ? Já stále čekám jestli se nějaký kluk nerozhodne mi vyznat lásku nebo mě pozve na večeři... To se ale zas nestane protože jsem #foreveralone 😂 pepcasporerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj děvčata :-)
    Nejraději si dlouhé vlasy stahuji do copů. Nezavazí mi v obličeji a vypadá to dobře. No a protože chceme to, co nemáme, tak bych si ráda své rovné vlasy jako hřebíky trochu natáčela :-)
    ba.vecerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj,moje nejoblíbenější účesy jsou zapletené copy,rozpuštěné vlasy nebo drdoly.Chtěla bych kulmu protože mám jen rovné vlasy tak bych chtěla mít změnu.
    Na Valentýna budu sama doma.
    Email:32luci@seznam.cz
    Užíte si den. Jste nejlepší youtuberky a blogerky a vyždy se těším až vydáte video nebo článek.

    OdpovědětVymazat
  78. Ahojte kočky, krásny článok.

    Keďže sa mi za mojich 29 rokov osvečilo, že najobdivovanejšie vlasy sú hlavne zdravé vlasy rozpustené tak si ich väčšinou umyjem, ošetrím a keď sa zobudím s tzv bad hait tak šahám po žehličke, ktorou vlasy buď vyžehlím alebo natočím.

    A čo sa týka Valentína oslávim ho tento rok s mojim milovaným mamželom a našim dieťatkom ešte v brušku ;) krásny dník prajem

    jana.skibova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Každé ránko se snažím vypadat dobře a přirozeně. Pro to volíme jednoduché a přirozené vlnky. Pro ozvláštnění vyčešu horní část vlasů a vytvořím "bobek" tento look jsem si hrozně oblíbila. A Valentýn?Ten budu trávit v práci přípravou krásných kytiček pro všecny, kteří chtějí udělat radost.
    t.fulierova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj holky, účesy řeším podle toho kolik mám na přípravu času nebo jak se mi chce. Nejčastěji zkončím stejně jako vy s rozpuštěnými vlasy. Hrozně se mi líbí různé copánky a propletené vlasy, tak se to snažím naučit, pokud mám však den blbec, dám si culík a neřeším to. Valentýna s přítelem budeme slavit opožděně a předáme si pouze nějakou maličkost. Já třeba budu péct dort. Mějte se hezky.. 🙂

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj holky :) moje maximum v účesech je vytvořit si rybí copánek, jinak mi nic moc nejde, takže většinou chodím stejně jen s rozpuštěnými vlasy :)
    Jinak 14.2 budu Valentýna trávit na zkoušce, takže doufám, žeto bude nakonec pěkný den, když se všechno vydaří jak má :D
    Mějte se krásně Lenka
    L.Panova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj, jako účesy nosim nejčastěji spletené copy, protože mám vlasy po zadek a nikdy se mi nechce je natáčet ručně. Mam vlasy husté a mega dlouhé tak to zabere i hodně času. Proto bych byla ráda kdybych ji vyhrála a usnadnilo by mi to práci.
    Jinak Valentýna budu slavit s Amy(mopsík). :-)
    veve.one@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Mé nejoblíbenější účesy jsou drdoly, ale taky ráda nosím různé copánky. No a když mám mastné vlasy a jsem líná, si je umýt, tak si udělám culík a přestříkám to suchým šampónem😂 A na Valentýna jedeme na hory,protože máme prázdniny😊❤Email: beliveta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Ahojky,Tak na účesy jsem opravdu antitalent, většinou si vlasy Jen vyžehlím, nic víc protože ani moje vlasy nijak zvlášť nespolupracují :D e-mail je: karlice.br@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Protože jsem lenoch a nechce se mi vstávat dřív, poslední dobou jsem si sem tam udělám na noc culíky, abych ráno měla pěkně vlnité vlasy :D jinak Valentýna letos budu slavit s kamarádkami v kině na nových 50 odstínech a u sklenky vína :)

    andrea.fiserov@icloud.com

    OdpovědětVymazat
  86. Ahojky

    Video bylo super
    Jelikož mám hodně dlouhé a rovné vlasy, do školy si dělám většinou culík nebo copánek.Rybí nestíhám a zapletený mi moc nejde.Ten se ještě musím doučit.Mamce zapletený copánky plést nejdou tak se to musim naučit sama na sobě.Doma používám drdol nebo vrtuli.To je culík rozdělený na dva pramínky a ty se pak zatočí.Hrozně bych si s vlasama chtěla udělat nějakou změnu.
    Valentýna budu prožívat s rodiči a ségrou Johankou.Jedeme do Jeseníků do nádherné restaurace a hotelu.Tak si to užijem.Holky hrozně vás mam ráda.Máte jména jako moje sestřenice.email-elik.klimova@seznam.cz.Moc vám děkuju za inspiraci.Jste nejlepší a nejhezčí blogerky a youtuberky☺😊😀

    OdpovědětVymazat
  87. ja som na ucesy tiez anitalent, zehlicku na vlasy alebo kulmu radsej do ruky neberiem, lebo si to neviem poriadne natocit, ale ked hovorite ze s tou od Bellissima to ide samo, to by som hned brala :) a tiez mam problem s objemom ako Lucka, pred mesiacom som si kupila ten sampuk s morskou solou a zatial som velmi spokojna, plus na suchy sampon nedam dopustit!
    b.brisova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Ahojky

    Video bylo super
    Jelikož mám hodně dlouhé a rovné vlasy, do školy si dělám většinou culík nebo copánek.Rybí nestíhám a zapletený mi moc nejde.Ten se ještě musím doučit.Mamce zapletený copánky plést nejdou tak se to musim naučit sama na sobě.Doma používám drdol nebo vrtuli.To je culík rozdělený na dva pramínky a ty se pak zatočí.Hrozně bych si s vlasama chtěla udělat nějakou změnu.
    Valentýna budu prožívat s rodiči a ségrou Johankou.Jedeme do Jeseníků do nádherné restaurace a hotelu.Tak si to užijem.Holky hrozně vás mam ráda.Máte jména jako moje sestřenice.email-elik.klimova@seznam.cz.Moc vám děkuju za inspiraci.Jste nejlepší a nejhezčí blogerky a youtuberky☺😊😀

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj holky,super clanek jako vzdy �� co se tyka mych ucesu,tak jsem taky antitalent,preferuji rychlost a jednoduchost,to znamena na doma drdol a na ven ledabyle rozpustene vlasy. Proto bych rada vyhrála tuhle super kulmu,aby ch mohla vytvaret s vlasy neco noveho a krasneho ❤ email:kocova27@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. ahoj môj najoblúbenejší účes aj najviacnosenýí je drdol volný nie moc utiahnutý a valentýn budem trávit sama a pozeranie seriálov

    dicerovabianka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. Já si zaplétám vlasy pouze u obličeje, aby mi nelétali do očí. Zbytek potom nechávám rozpuštěný ☺ email: denisahubackova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj holky,
    Popravdě moje schopnost udělat si s vlasy něco jiného než culík je nulová. Většinou nosím rozpuštěné vlasy, protože s tím nemáte žádnou práci.
    Valentýn budu slavit u Titanicu s 5balicky kapesníků a nebo s kamarádkami a velkým popcornem v kině :)
    Email - lucavinsova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj Lucko a Niky 😊 předně musím napsat, že Nikči kombinace černých kalhot a bot dělá nekonečné nohy a vypadá skvěle!
    Jinak sama mám celkem krátké vlasy a jsem moc líná na vymýšlení účesů, takže je vždy nechávám rozpuštěné, na ples si je chci natočit aspoň trochu žehličkou, kulma by se rozhodně hodila, hehe. Valentýn je pro mě obyčejný den, škola a práce, určitě by ale bylo hezké mít pro koho přichystat nějaké překvapení ☺
    Mějte se hezky! Ivča 😊 I.Richtarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj holky můj nejoblíbenější účes jsou rozpuštěné vlasy a sem tam ňáká ta vlnka. Jinak Valentýn budu slavit se svou nejbáječnější kamarádkou :) :*
    Sndrmaresova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj,Na Valentýna nosím kudrnaté vlasy ,a na normální dny culík, zaplétaný cop, drdol dva cedulky, dva zapletane copy rybí cop.
    Na Valentýna budu doma bohužel nemám kluka.Nebo s kamarádkami někam vyrazíme
    Do přírody vercaklabikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Účesy si nedělám, nosím pořád rozpuštěné vlasy, zato ale ráda střídám rovné a vlnité vlasy a tak :) Tahle kulma mě hodně láká, protože to s ní vypadá jednoduše a rychle
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Mým nejoblíbenějším účesem je vysoko vyčesaný culík nebo rozpuštěné vlasy se dvěma pramínky ze strany hlavy spojenými dohromady. Také mám ráda drdol s pomocí drdolového "donutu".Valentýna budu trávit ve škole a možná na nějaké vycházce ze psem, Valentýna neslavím. Email:tanalyskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj holky. Mám moc skvělých účesu které pořád nosím: dva zapletené obráceně copánky, rozpuštěné vlasy, zapletený copek, jeden vysoký culík, drdol, obrácený cop.. ale nejoblíbenější jsou ty dva zapletené obráceně copánky. Kulmu bych si moc přála protože když mám rozpuštěné vlasy tak s nimi nemám co udělat protože nemám ani žehličku. Valentýna budou slavit hlavně moji rodiče ale já to beru jako normální den akorát je okolí trochu jiné. Mějte se krásně. skadelik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Ahojky:)
    Dělat účesy mě hrozně baví, skoro každý den ve škole někomu něco pletu:D baví mě zkoušet nové věci a tuhle žehličky už chci hrozně dlouho:D
    Já Valentýn nějak zásadně neprožívám, takže asi budu doma, protože máme prázdniny.
    Jste úžasné��
    pamelacin@email.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj,ja nosím pouze culík,drdol a nebo copánek,ale s výhrou bych určitě začala nosit i rozpuštěné vlasy.��
    sara123@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj holky, moc pěkné video a článek. :)
    Vlasy nejradši nosím rozpuštěné, protože nejsem moc kreaivní a nic těžšího než culík neumím :D Vlasy mám dlouhé a rovné, a tak si myslím, že vlnky by je mohly ozvláštnit a dodat šmrnc.
    email: adrusav@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. No s účesmi som na tom mizerne, keď si konečne nejaký vymyslím najmä na nejakú špeciálnu príležitosť, tak jeho realizácia väčinou nedopadne podľa mojich predstáv. A čo sa týka sviatku Valentýna - strašne mi vadí tá komerčnosť okolo, zo všetkých strán na vás "kričia" a "vyskakujú" srdiečka a podobné veci, ktoré s Valentýnom súvisia a ja som z toho skôr znechutená a vôbec nemám náladu to oslavovať. a.jurakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Ja mam nejradsi uces od tynus tresnickove jak se da na hlavu velka gumicka a do toho se vlasy hezky vsunou(nevim jak se to jmenuje) a jinak jako klasiku 2 francouzske copy anebo drdol s kvetinkama �� jinak valentyna neslavim ...kdyz uz tak jsem aspon mamce s tatkou dala dohromady nejaky darek i kdyz se to tak nedela ale chtela jsem jim udelat radost...������ muj e-mail moniakovakarolina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. S účesy jsem na tom hodně špatně :) ale stejně jako Lucka jsem si dala předsevzetí, že se naučím alespoň pár jednoduchých, abych nemusela neustále nosit rozpuštěné vlasy nebo culík. Momentálně se snažím přijít na to, jak si udělat s kulmou dokonalé vlny :D Myslím, že tato kulma by mi mé trápení ulehčila :)
    pochylae@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Ahojte holky,
    můj nejčastější účes bývá drcek :D Cože je vlastně obyčejný drdol, který mi trvá asi tak 5 sekund. Ovšem nejvíce mi prý sluší natočené vlasy (asi proto, že nemám nervy si je dělat s kulmou tak často a tak je to pro okolí vzácné). Jinak k Valentýnu - moc ho s mým milým neslavíme, jelikož krásně večery máme i bez Valentýna. :) Ovšem letos mi bude chybět, jelikož odcestoval na Erasmus. :) Díky za soutěž a přeji krásnou neděli!
    dominikavsetickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj holky Valentyna budu slavit s mamkou . A účesy teď nejčastěji nosim culiky nebo vysoké drdoly
    janoskova729@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj holky,
    Nejraději nos vlasy úplně rozpuštěné. Na příležitosti nějaké ty vlnky, nebo zkouším experimentovat s mými metrovými vlasy,a když mě štvou, nebo elektrizující se mi o svetr, nebo bundu a vytáhnu účinou pushap gumičku na takový baletkovský drdůlek... Jinak nosím ale i Elzovský zaplétaný copánek až z vrchu hlavy na levou stranu...
    pavlinka.dolezalova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj holky. Na účesy nejsem zrovna expert a proto nosím pouze culík nebo mám vlasy rozpuštěné.
    Valentýn neslavím.
    terezabulvasova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj, s mými krátkými vlasy (delší Short Bob) moc účesů neudělám, ale několik jsem se jich naučila �� Velmi oblíbené mám dva růžky/bobiky, anebo si rozdělim vlasy na dvě stejné části, a odshora je kroutim a přidávám postupně další vlasy, a na konci je sepnu gumičkou do drdůlku, to samé udělám na druhé straně. Hůř se to popisuje, ale jinak účes vypadá skvěle ��
    A svátek všech zamilovaných �� oslavím doma při skleničce vína.
    Mějte se hezky,
    Anežka
    kacerovaanezka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Ahoj holky,
    nejčastěji nosím rozpuštěné vlasy. Culík jen když už to není úplně ono. Každý rok během plesové sezóny se snažím na hlavě vykouzlit trochu složitější účes, nakonec to vetšinou ale dopadne tak, že se s tím zlobím já i mamka a vlasy na poslední chvíli stejně znovu namočím a vyrazím na ples naprosto všedně učesaná.
    Na Valentýna jsem loni byla na vrcholu červeně nasvětleného Empire State Building, takže letos nic zvláštního neplánuji (taky proto, že přítel dá přednost bandě upocených fotbalistů). Vidím to na nějaký holčičí film s popcornem :)
    Mějte se krásně, moc Vám to sluší!

    paja.ram@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. S vlasy si delam kdesi cosi, ale nejradeji zapletam v praci (MŠ) malym slecnam francouzske copy, a vse dle prani malych princezen. Budu rada, kdyz se na me usmeje stesti a kulma poputuje k nam. Muj email je : jancarohlenova@seznam.cz Preju hezky den :)

    OdpovědětVymazat
  112. Ahojky holky, jsem podle mě docela nešikovná, protože často nosím jen obyčejné účesy, jako např. rozpuštěné vlasy nebo jen obyčejný culík. Ale doma mám jen žehličku, kterou vlastně ani moc nepoužívám, nová kulma by se mi moc hodila. Ale mamka mi občas radí co mi sluší, a to jsou ty lokny, které mi dělá její kulmou, ale vlastní nemám, takže by se velice hodila :). Co je Valentýn?.... Jo aha, už vím svátek zamilovaných, no jo, ale já ho totiž nemám s kým slavit XD . Jinak se mějte moc hezky a ahooj
    ady.petrousek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj holky, mám fialové konce vlasů, takže velmi často si konečky natáčím do vlnek :) ve vlnách se každá slečna cítí jako princezna. A co účesy? Dělám si na hlavě vše, od copánků až po drdoly,rozpuštěné, navlněné. Valentýna zrovna neslavím, přece máme v čechách 1.máj, který má pro mě mnohem větší kouzlo :)
    Budu držet palce, aby jste všechny komentáře přečetly. :)
    Mějte se a užívejte víkend.
    Nikol
    Nikola.Koubova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Ahojte, ja mam najradšej rozpustené vlasy trošku natupírované ale na Valentína si ich natupírujem a spravím veľký nepravidelný drdol 😍 😊 😘. Valentín ♥ budem tráviť so svojimi príslušníkmi rodiny a kamarátkami, kamarátmi v škole.💋 💪
    Ps: Pozdravujem Vás zo Slovenska a prajem pekného Valentína 😻 👼 😇

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale na Valentína mám názor taký že je dosť zbytočný, keď sa dvaja ľudia ľúbia tak si to majú dokazovať každý deň 😍 😘 😊 A Valentín je o tom len sa obdarovávať podľa mňa by sa ľudia mali mať radi celý ŽIVOT 😇 👑

      Vymazat
    2. ~email: nikolka.hirckova@gmail.com

      Vymazat
  115. Já si neumím učesat nic. Od Vánoc bojuji i s vlnami, protože mi Ježíšek nadělil kulmu, jenomže mě nenapadlo, že existuje taková automatická, se kterou by to určitě šlo jedna báseň. Hrozně by mě zajímalo, jestli i já bych si pak dokázala vlny udělat.

    Když mám však česat kamarádky, není problém. Kromě francouzského copu, ten se prostě nikdy nenaučím. :D

    Nikol.Sotolarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Ahoj holky ja jsem se uz zapohila na lucky instagramu a zapojim se tady protoze nemam moc stesi a nikdy nevyhravam. Kdyz si kulmuji vlasi musim to normalne natace vubec me to nebavi ale tentle zazrak je super rada bych vyhrala keden z produktu ale je to na vás mam vas moc rada muj email : gabis.hanakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj holky, já nejraději nosím vlasy rozpuštěné, hozené na jednu stranu. Ale nejvíce záleží na tom,jak si zrovna vlasy sednou po umytí, nebo jakou mám právě náladu. Když se mi opravdu chce a mám čas, pletu si jeden zapletený copánek (někdy si ho nechám i přes noc a další den mám do školy navlněné vlasy). Ale většinou u mě vítězí rozpuštěné vlasy.
    Valentýnský den je pro mě stále stejný den jako každý jiný, protože zatím nemám žádného kluka, který by mě obdarovat nějakou hezký uvázanou květinou, z lásky darovaným dárkem, nebo překrásnou večeří u svíčkách. A proto budu Valentýn slavit s učebnicí a sešitem ZSV, protože další den z tohoto předmětu ve škole píšeme. Ale protože Valentýn je svátek všech lidí, kteří se mají rádi, strávím večer se svojí rodinou při některé společné aktivitě po výborné večeři❤ nikisekvankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Ahoj holky, nejradši mám vyžehlené rozpuštěné vlasy a nebo sepnutých pár pramínků vlasů. Žehličku mám ale teď v nějakým špatnym stavu, takže by se hodila. Valentýn je pro mě den jako každý jiný, budu ho trávit s Nutellou, takový naše malinký rande :D ♥. Jinak mám moc ráda Vaši tvorbu, tak Vám přeji ať se Vám daří!♥
    kikikap@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj holky, na vlasech mám ráda velké vlny, vypadají nádherně :) valentýna vždy nejvíce slavím se sestrou, dáváme si valentýnky a letos poprvé budu slavit s malinkou dceruškou :) veronika_bednarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. ja si vlasy takto neupravujem vobec, ale ked som videla tieto vase zazraky, ake su rychle a efektivne, tak uvazujem ze s tym zacnem! :) vyzera to fakt supr. vrchol mojho vlasoveho umenia su beach waves alebo male copanky po stranach, spojene vzadu sponou.
    mats.kovacova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  121. Já mám vlasy teprve po ramena a tak slovo účesy na mém každodenním programu nehraje až tak složitou roli a proto vlnky jsou asi pro kratší vlasy zatím nejlepší a nejjednodušší alternativa viditelné a navíc rychlé změny.:D venda.simickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj,
    můj asi jediný účes je copánek jako čelenka. Natočené vlasy se mi moc líbí, ale kulmu mám po mamče, takže se jí vyhýbám, protože mě vždycky zničí vlasy :(
    A co se týká valentýna letos ho určitě věnuji rodičům, protože na konci února odlétám na rok do Anglie,takže s nimi teď chci trávit co nejvíce času :)
    Video a článek mě moc potěšily a moc se mi líbí líčení!
    Mějte se krásně!
    Anna

    annatomas92@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Ahoj holky,teda vy jste ale kočky
    Já si vlasy nejradši nechávám rozpuštěné
    A na Valentýna budu dělat jen jedinou věc když vyhraji kulmu tak jí dám mamince

    Email:
    barcaspicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  124. Ahoj holky já jsem na ton s účesy celkem fine ,ale ráno fakt nemám čas něco vymýšlet a tak stejně vyhrajou zapletena čipy a nebo nakulmovane vlasy.Ale ta kulma co mám je mamky a když si chci nakulmovat vlasy tak ji používá mamka.A valentýna budu asi trávit s kamarádama buď půjdeme do kina nebo si jen tak nějak sednout.
    Jste nejlepší♡♡♡
    veronika.skarkova05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj, po ránu nemám moc času takže složite účesy nepřichází v úvahu, proto volím messy drdol nebo culík. Hrozně se mi líbí přirozeně kudrnaté vlasy ale jelikož nemám ani kulmu ani žehličku tak je vůbec nenosim. Navíc teď chodím do tanečních a na prodlouženou a věneček si myslím že by se hodilo mít natočené vlasy. A Valentýna budu trávit s kamarádkama. Jdeme do kina na 50 odstínů temnoty a možná na nějakou večeři.
    Mějte hezký den a get ready with us určitě dělejte častěji.
    silvie.stepankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. Zdravím, nejoblíbenější účas je bohužel culík, stejně jako Lucka bych ráda začala střídat více účesů, ale stále se mi to nedaří. Valentýn slavit tento rok příliš nebudu, jelikož můj přítel je mimo ČR a tak si vše vynahradíme až se vrátí. huskov.lenka@seznam.cz Mějte se krásně.

    OdpovědětVymazat
  127. S ucesy nic moc ale s barvou skvele ted mam ruzovou jinak valentyna neslavim pritel je na erasmu tak az se vrati tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  129. Ahoj holky já vlasy nejraději nosím rozpuštěné, protože mám asi stejnou délku jako Nicol tak mi rozpuštěné nevadí. Nejčastěji je mám rovné,ale chtěla bych zkusit něco nového, ale já jsem na účesy strašná nešika. Tak by bylo fajn zkusis tuhle automatickou kulmu :). Jinak já a Valentýn? Já ho upřímně moc neřeším. Možná se to dýl změní až budu mít přítele, ale teď když ho nemám tak se sejdeme s kamarádkama na kafe v kavárně potom si zajdeme n něco do kina a nakonec na večeři a užijeme si to i když nemáme přítele:) zoryna11@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj holky,já teď nejraději nosím rozpuštěné vlasy a přes léto je mám pořád v culíku nebo drdolu.
    zablodenisa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Ahoj holky! Vlasy jsem dříve nosila nejraději rozpuštěné, co jsem se ale nechala trochu ostříhat, tak bohužel přestaly držet pěkný tvar. Ráda bych proto využila tuto kulmu. Momentálně jsem začala nosit random drdol. Valentýna ale neslavím...
    Mějte se krásně! 🙃

    OdpovědětVymazat
  132. Ahojte dievcata, moj najcastejsie noseny "uces" je, ze na strane kde mam "ofinu" si zapletiem maly holandsky pleteny cop a zapinetkujem ho na stranu spolu s ostatnymi vlasmi. Je to jednoduche a vyzera to super.
    Ja Valentina neoslavujem, nie je velmi s kym a ani tento rok nebude vynimka, ale ked sa o tom Valentine bavime, budem v praci az do polnoci. Moj mail je: lu.vrbova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  133. Jelikož mám krátké vlasy tak mi moc účesy nejdou. Jediné co mi jde je culík a vlny z copánků. Už dva roky si přeji kulmu nebo žehlička nebo něco takového Ale nikdy jsem nic takového nedostala. Už od Vánoc se zapojuji do soutěží kde soutěží o žehličku atd. A nikdy mi to nevyšlo tak doufám že aspoň teď.
    ReplyDelete
    Email: manaska04@gmail.com

    OdpovědětVymazat

  134. Ahoj holky! Vlasy jsem dříve nosila nejraději rozpuštěné, co jsem se ale nechala trochu ostříhat, tak bohužel přestaly držet pěkný tvar. Ráda bych proto využila tuto kulmu. Momentálně jsem začala nosit random drdol. Valentýna ale neslavím...
    Mějte se krásně! 🙃
    Zapomněla jsem dodat e-mail: anna95navrkalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Ahojte holky, můj oblíbený účes jsou rozpuštěné vlasy sem tam lehce navlněné. A proč by se mi hodila vaše kulma.? Bohužel mám doma jen žehličku a s tou se vlny dělají za 1)špatně za 2)to dlouho trvá a za 3)to vůbec nevypadá hezky.:( snad se mi poštěstí,vyhrát tuhle skvělou kulmu. Soutěžím i na instagramu Lucky. Tak se uvidí.:) mám vás ráda.
    Email: karolinapoho@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Ahojky. Asi před dvěma roky jsme měla ještě krátké vlasy, takže moc účesů jsem nestřídala. Ted jsem si nechala narůst dlouhé vlasy a ráda si pletu copy, které pak pro rozpuštění vytvoří vlny. Jelikož mám vlasy jemné a bez objemu tak ty vlny můj objem zvětší :D. Další můj typický účes je v culíku nebo rozpuštěné. Jelikož mám vlasy přirozené rovné, nežehlím si je. Ale jak říkála Lucka ve videu, chci to co nemám a ráda bych své vlasy natočila do vln, které nám ukázala Nikča, ale s kulmou moc velká kámoška nejsem :D. Jsme s přítelem už 4 roky a ještě jsme spolu Valentýna neslavili :D. Moc nás tento svátek nebere, spíše 1. května si dáme pusu pod třešní :). Děkuji za typy na účes a líčení. Moc se mi to líbí. Přeji Vám hezkého Valentýna a zbytek dne :)
    email: Lucka.cevelova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  137. S účesy jsem na tom dost podobně jako vy! Nejenom, že mám velmi jemné a poměrně krátké vlasy, ale taky jsem příšerně nešikovná. :D Zapléct si pevný cop nebo smotat drdol je pro mě nadlidský úkol. Za úspěch považuju, že jsem se aspoň trochu naučila natáčet vlasy žehličkou, ale zabere mi to tolik času, že se na to většinou radši vykašlu. :D A na Valentýna žádné velké plány nemám, nikdy jsme ho neslavili a letos nejspíš nebude výjimkou. :)

    OdpovědětVymazat
  138. Automaticka kulma? Tak i kdybych nevyhrala, tak si snad nasetrim a koupim si ji sama! Protoze podle me jsem fakt nejvetsi antitalent na ucesy sveta �� Asi i vetsi nez ty, Niky �� Zvladnu maximalne culik, messy drdol a na noc si uplest par copanku, abych vlasy rano mela trosku vic vlnite nez mam normalne..Strasne moc se mi libi vetsi a objemnejsi vlny a touto automatickou kulmou by to slo asi samo..
    A Valentyn? Jeste nevim co budeme delat, ale nijak to neprozivame, tak se uvidi:))
    klarka.liskova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Ahooj <3 no já jsem si stejně jako Lucka dala předsevzetí, že se naučím Francouzský cop :) pracuju na tom, ale moc mi to zatím nejde.. bolí mě z toho ruce a pak jsem z toho akorád zoufalá! :D tak snad se to brzy naučím. No já a moje vlasy.. jsem spokojená s jejich hustotou, délkou a rovností.. ale chtěla bych nějakou změnu. Jen ještě nevím jakou :D Ale kulma by se mi vážně hodila. Doma sice má kónickou, ale sama si taky nedokážu natočit vlasy, takže mi vždy musí někdo pomáhat! :( Ale s TOUHLE KULMOU OD BELLISIMY to vypadá, že bych to zvládla LEVOU ZADNÍ :D <3
    A jinak Valentýn zajdeme někam s přítelem do restaurace, dáme si něco dobrého :)
    Jinak Vaše líčení ve videu se mi moc líbí! Taky jsem zastánce přirozenějšího LOOKU :) a navíc.. když jde na rande dívka co nejvíc "zmalovaná" tak se to tomu chlapci ani nemusí líbit a kdyby se vedle ní probudil a ona byla nenamalovaná tak by ji třeba ani nepoznal :D :D
    Mějte se krásně a těším se na nové video a článek! :*
    sabinaklimo96@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  140. Ahoj holky :-) Já nosím nejradši vlasy rozpuštěné, ve vyčesaném drdolu nebo francouzský cop. Moc se mi líbí lokny dělané žehličkou, jenže jsem také antitalent, proto by se mi hodila ta vaše automatická kulma :-)
    Mějte se hezky
    Bára

    E-mail: barunka97@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  141. ahoj můj nejoblíbenější učes je za pletený copánek udělaný jako čelenka. A jak budu slavit Valentina? s pritelem na horách :-)

    OdpovědětVymazat
  142. Ahoj, dokud jsem měla dlouhé vlasy, tak jsem si na účesy docela potrpěla a sama se postupně naučila milion druhů copů, drdolů a tak..jde jen o trénování... teď mám vlasy ale tak po ramena a culík to jistí vždy! :) A Valentýna oslavíme asi nějak drobně.. ;) k.trnovska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Väčšinou nosim svoje rovné vlasy ale občas aj vlny ale len žehličkou alebo zo zapletených vlasov. Už som rozmýšľala že si kúpim nejakú a zrazu vidím vo vašom videu že sa dá súťažiť tak si hovorím že sa musím tapojiť! Tak dúfam že výhrám. A prajem pekného valentína...❤️ varackovakatka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  144. Tak ja si nemám možnosť vyberať z veľká účesom pretože mám veľmi husté vlasy takže ak si chcem spraviť nejaký krásny drsol, tak mi to vydrží asi tak 10 minút hneď potom mi to spadne ale keby si mám vybrať vybrať nejaký účes tak dosť často vlasy nosím rozpustené a nakulmované alebo len obyčajný vyžehlený cop
    Email: skytka@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  145. Ahoj holky, já mám nejraději vlasy rozpuštěné a přirozeně navlněné, a když se chci cítit úplně pohodlně rozhodně volný drdol. A Valentýna s přítelem moc neslavíme. Přes týden jsme oba na škole, takže si užíváme společně chvíle každý víkend. :)).
    paja.filipova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  146. Ahoj,
    Já to mám s učesy tak, že každý den musím mít jiný účes..jednou culík, jednou vlny atd. Nevím jestli se to označit jako zlozvyk:-D Každopádně asi nejoblíbenější jsou rozpuštěné vlasy ať už rovné, nebo kudrnaté (když mám čas a chuť si kudrliny dělat, jelikož musím spát s natáčkami):-)
    A Valentýn nechám na osudu, co den přinese...předem nic neplánuji.
    E-mail: stepa.horova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  147. Ahoj holky můj nejoblíbenější účes jsou rozpuštěné vlasy a ráda bych si je nějak obzvláštnila třeba vlny. Na Valentýn nic moc neplanuju asi budu s rodinou.
    eliska.str@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  148. Ahoj, kvůli svému maturitnímu plesu, jsem si už dlouho nechávala své vlasy opravdu dlouhé, ale samozřejmě jsou tím pádem velmi zničené. Teď už mám však po maturiťáku a jsem rozhodnutá pro změnu. Shodou okolností chci stejnou délku vlasů, jakou má teď Nikča a do jejích vln jsem se přímo zamilovala :) Samozřejmě jsem na účesy antitalent, takže mám věčně jen nechané rozpuštěné vlasy, ale myslím, že s touto kulmou bych to mohla zvládnout i já :)
    Jinak na Valentýna půjdeme s kamarádkami do kina na Padesát odstínů temnoty.
    Mám Vás strašně moc ráda :*
    monika.hovorkov@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  150. Ahoj holky,
    s účesy jsem na tom velmi bledě. Vždy si plánuji a představuji, jaký pěkný účes si tentokrát vytvořím, že teda tentokrát se budu vážně snažit a budu mít krásné lokny, jak z reklamy. Bohužel má představa končí, hned jak vezmu do ruky kulmu. Většinou má příprava končí tak, že odcházím z domova pozdě a ještě s ptačím hnízdě na hlavě. Nejčastěji tedy zůstávám u klasického culíku. Mějte se krásně. karolina.nema@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  151. Tereza Chaloupkova12. února 2017 v 9:28

    Můj nejoblíbenější účes je nějaký pěkný drdol. Valentýn neslavím.
    terezzchaloupkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  152. Ahoj holky, já budu slavit sama doma :) Nejraději nosím rozpuštěné vlasy protože mi copek nesluší. Ráda nosím natočené vlasy ale my doma máme úplně starou kulmu což je problém, vlasy si už netočím od té doby co jsem se tou kulmou spálila na obličeji a na ruce atrašně moc to bolelo. A od té doby jsem na tu kulmu nešahla. Ale jsem hodně naštvaná protože mi to slušelo a tak bych chtěla vyhrát tuto kulmu abych si znovu mohla udělat radost.
    Kristynaakuba@email.cz

    OdpovědětVymazat
  153. Ahoj já nejradši nosím rozpuštěné a občas vlnité vlasy.
    Email-zahrajova.l@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. Ahoj môj najobľúbenejší účes je drdol alebo zhora dva zapletené vrkôčiky. Kulma od vás by sa mi veľmi zišla, lebo žiadnu nemám...A Valentína budem sláviť sama. Email: nataliatothova11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  155. Ahoj. Já nejčastěji nosím rozpuštěné vlasy nebo culík, protože nejsem moc šikovná, abych si vytvořila nějaký složitější účes. Moc se mi líbí vlnité vlasy a tak bych moc ráda kulmu vyhrála, abych si je mohla sama vytvořit, protože od přírody mám vlasy spíš rovné (jak už řekla Lucka, chceme to, co nemáme :D).
    Jinak Valentýna slavit nebudu, jednak není s kým a jednak přeci jenom prvního máje je prvního máje :).

    OdpovědětVymazat
  156. Ahojky holky, s účesy jsem na tom jak kdy, většinou si vlasy jenom vyžehlím. Pokud jdu do školy, tak si je někdy i nakůlnuji nebo si je nakrepuju (kůlma už se mi pomalu, ale jistě rozpadá). Nedávno jsem ale zjistila, že si umím udělat dva obrácené francouzské copánky a budu si to dělat u častěji (vám by to taky slušelo :).
    A Valentýn? Ten pro tento rok platí jenom o mé mamince a dvou kamarádkách. Mamince dám bílý čaj z M&S (inspirovala jsem se Nikčiným dárkem k Vánocům) a nějaké pěkné přáníčko a kamarádkám dám taky přáníčko a čokoládu.
    Přeji vám krásného Valentýna !!❤❤❤
    annieseilerova2@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  157. Ahoj holky 😘 moje účesy jsou často dost jednoduché a zabírají málo času. Mám ráda nějaký pohodlnější a lehký na přípravu, než abych si na vytvářela na hlavě něco 2 hodiny a pak se celý den bála, že mi to spadne. Nejčastěji tedy nosím volné culíky, drdoly a ty malinké culíky z vrchní části vlasů a z toho občas drdol. Když mám náladu tak si zapletu i cop, copánky nebo ten malý copánek, který zapletu jen z patky a pak připinetkuju za ucho. Nejčastěji ovšem nosím vlasy rozpuštěné a vyžehlené, a abych je tak neničila, nefénuju je. Hned po umytí mám vlasy děsně kudrnaté a to se mi vůbec nelíbí a řekla bych, že žádná holka není se svými vlasy spokojená, proto je žehlím a prvních pár dní si je užívám rozpuštěné a pak, když se začnou trochu mastit se přesouvám na účesy. Lépe se mi s nimi pak pracuje a tak si záměrně myju hlavu jen jednou za týden a to o víkendu, kdyžtak použiju suchý šampon. V neděli vlasy pořádně vyživím maskou, kondicionérem a olejíčky a jede to celé znovu ❤ A jak budu slavit Valentýn? Asi jako každý rok a to bude vypadat zhruba takhle: zachumlám se do peřin, zapálím si svíčku a budu sama brečet u Titaniku jen s plyšáky a popcornem... 😄 E-mail: agi.sedlakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  158. Ahoj holky,
    já nejčastěji sázím na "messy bun", je to rychlé a nedbale elegantní :)
    MeggyZlamalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  159. Ahoj , nejarději nosím rozpuštěné vlasy, ale kdzž je nemám úplně fresh , tak si udělám copánky .
    Valentýna planuji oslavit se svými kamarády , uděláme společnou party :)
    jablogspot@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  160. pink boutique saleOffered in 62 stunning Dream in Color shades, boho wedding dressyou can dress your bridesmaids in ombre, two-tone, or mix it up with complementary shades. Plus, with a variety of adorable flower girl dresses and elegant mother-of-the-bride and mother-of-the-groom gowns, outfitting your entire bridal party is easy and budget-friendly.cheap bridesmaid dresses online.boho wedding dress
    View more dresses, please click http://www.jadegown.com.au
    For more dresses information, please email at csd.jadegowns@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  161. Ahoj :) já jsem na účesy dost nešikovná :D ale chci si nechat nárůst delší vlasy abych se mohla účesy učit :D ale i když je mám teď poměrně krátké ráda nosím nedbalý drdol :)
    Můj email: andre.a.u@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  162. Ahojky holky, tak já mám nejraději rozpuštěné vlasy a culík. Když mám náladu tak ho oživím nějakou třpytivou sponkou nebo čelenkou. Copánky, bobek a tyhle crazy účesy si nechávám na doma kde mě nikdo nevidí😄 A jak už jsem psala na instagramu tak mám pro přítele na Valentýna připravený jeden hezký den a sem můžu napsat i o co se jedná, protože tady to neuvidí😄 Jelikož jsme od sebe 150 km tak si ho ukradnu už ráno, půjdeme třeba na nákupy protože mám doma muže co absolutně miluje nákupy tak bude jedině rád😄 Pak zajdeme někam na oběd, po obědě bych ho vzala do kina a potom mám pro něj připravenou rezervaci do Antických lázní v Plzni, kde půjdeme do Egyptského chrámu😇 Večer už domů nepojede, aby po tý relaxaci nebyl unavený a jeste mi někde nenaboural takže bude spat u nas😊 Já doufám že mi ten den hezky vyjde a Vám přeji krásného Valentýna 😇

    OdpovědětVymazat
  163. Řekla bych, že jsem s účesy docela marná, protože nakonec vždycky skončím u obyčejného culíku. Každopádně ráda bych už vyšla z tohoto nudnýho stereotypu a s touhle super klůlmou by to mělo jít samo. A jinak všem, ať už zadaným nebo nezadaným, přeji krásného Valentýna! ❤
    KristynaB2000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  164. S účesy na tom sice moc dobře nejsem, ale snažím se přiučit. Taky mám problém s objemem, někdy to trošku podtupíruju, aby to vypadalo líp :) Občas nosím přirozené vlny, ale jen občas, protože není tolik času ráno. Kulma vypadá, že s ní to půjde jedna radost. (hanik.th@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  165. U me vítězi také rozpuštěné vlasy, trochu natočené zehlickou :) tato kulma by se mi hodila , protože nesnáším natáčení vlasů , bolí me vždy z toho ruce !��
    Peuna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Ahoj holky, ovládám poměrně dost účesů, ovšem problém je, že mi kromě rozpuštěných vlasů nic jiného nesluší :D. Mým nejoblíbenějším účesem jsou pak tedy navlněné rozpuštěné vlasy a ostatní účesy tak můžu vytvořit max. mým kamarádkám :-). Co se Valentýna týče, k němu mám krajně negativní postoj a s přítelem ho tím pádem neslavím. jana.phoe@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  167. Ahoj Luci a Niky, moje nejoblíbenější účesy jsou velice jednoduché, buďto nechám vlasy volne rozpuštěné. Vlasy obvykle nechávám volné uschnout, nemám je potom úplně rovné a mají svou specifickou texturu, která má šmrnc. Když však to není žádná hitparáda vlasy vyzehlim nebo navlnim, ale to jen velmi zřídka, protože mám poměrně husté hlavy a s mojí kulkou to trvá hrozně dlouho.
    Pokud fouká vítr obvykle stáhnu vlasy do nedbaleho drdolu aby se mi vlasy nezacuchaly. :)
    Valentýn budu slavit s kamarádkou, půjdeme na kafe a do kina na 50 odstínů temnoty :)

    M.khyrova@gmail.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Ahoj holky.Já miluju účesy, s kterými si dám hodně času a práce, protože mi většinou vydrží celý den ( a vypadají nejlíp) Jako krále mých účesů považuji francouzský cop, který pletu buď rovně nebo po straně. Na mých vlasech vypadá taky skvěle rybí cop, je to sice piplačka, ale lidé mi ho chválí. A když nestíhám , vteřinovou volbou je messy bun, u kterého povytáhnu pár pramenů, aby vypadal trochu nedbale. ❤❤ A můj Valentýn? Toho bych nejraději slavila na pláži v LA s Leonardem diCapriem, přičemž by nás bavil Ryan Gosling, ovívali by nás palmovmými listy a do toho všeho by nám zpíval Justin Timberlake. ���� jelikož se tohle nikdy nestane a přítele taky nemám, vypadá to na dámskou jízdu s kamarádkami ( jízdu po kinech a barech) ��. Ale i tak se docela těším. A protože je Valentýn o jakékoli lásce, mě stačí ta rodinná a přátelská, kterou se snažím dávat najevo každý den. Ne jen na Valentýna. ��
    PS:Jinak kulmu si hrozně dlouho přeji, protože na mých ovčích �� vlasech jde každý pramen jinam, a díky kulmě by měly jednotný vzhled. Ale i tak ty vlasy mám ráda ❤❤
    Email: kackazatopkova@gmail.com a jméno Kačka Zátopková

    OdpovědětVymazat
  169. Ahoj!
    Jelikož jsem velký spáč a ráno se mi absolutně nechce vstávat, většinou si vlasy jen rozčešu a připnu si horní prameny, které mi padají do obličeje, černými pérky. Třetí a čtvrtý den, kdy už ty vlasy nejsou tak pěkný, ale stále ještě nejsou tolik mastné, abych je musela umýt, nosím vyčesaný ohon, ke kterému občas přidám nějakou tu čelenku. Když nevstávám na 8 na přednášku a mám malinko více času, tak si třeba upletu po straně copánek, který ten culík trošku ozvláštní. A když je hodně času, tak volím zkroucené pramínky, na každé straně dva, a pak je dole sepnu do drdolu.
    Valentýna neslavíme. Pro nás ten svátek nemá moc význam. Květiny dostávám během roku, dárečkama se zahrnujeme také po celý rok. 14. únor je pro nás absolutně normální den. Ale letos budeme slavit už náš čtvrtý 1. máj a vždycky si musíme udělat fotku pod rozkvetlou třešní.
    Mějte se pěkně.
    Ve.
    vercaa.mat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  170. Ahoj :D Já si toho s vlasy moc neudělám (max. culík) většinou je nosím rozpuštěné ale kamarádka mi občas uplete rybí cop a ten úplně miluju ;D a Valentýna budu trávit se psem, kamarády a rodinou :) email: n.reiserova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  171. Ahoj holky :)
    S účesy jsem na tom špatně, protože jsem hrozný střevo a nejsem schopná si na hlavě cokoliv vyčarovat. Ale stejně mám pocit, že mi nejvíc sluší rozpuštěné vlasy a cítím se v nich nejlíp. Dlouhou dobu jsem si vlasy žehlila, ale od toho už jsem upustila. Teď už nějakou dobu zvažuju nákup nějaké kulmy jako je tato, aby i antitalent jako já měl šanci udělat si pěkné vlny. :D Co se týká Valentýna, je to pro mě den jako každý jiný. Ani nejspíš nebudu s přítelem, čeká mě ještě jedna zkouška, takže ho strávím nad učením. Ale to vůbec nevadí, těším se, že si s přítelem uděláme hezký víkend a vůbec nezáleží na tom, jestli je Valentýn nebo ne, můžeme si ho udělat kdykoliv. :)
    anna.ningerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  172. Ja mam asi nejratsi dva zapletene copanky nebo drdol
    (lucik.novacek@seznam.cz)
    Na valentyna jedu na rovnatka do olomouce a pak budu s moničkou(dvojče)

    OdpovědětVymazat
  173. Zdravím holky! :) S účesama jsem na tom dost bídně :D protože mám už od dětství komplexy z odstátých uších, a proto o nějakém culíku apod nemůže být řeč :D nejčastěji nosím rozpuštěné vlasy a když už se jakože hodně odvážu, volím copánek na stranu, který překryje mé uši..
    Co se Valentýna týče, tak se řadím ke skupině lidí, kteří ho neřeší a jsou zastánci toho, že láska by se měla projevovat více, než jen v jeden komerční den v roce :)
    Můj email: katerina.kuzbov@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  174. Ahoj holky video se moc moc líbilo, hodně se toho od vás učím.
    Můj nejoblíbenější účes je asi obyčejný culík nebo drdol, ale baví mě i vytvářet nové účesy. Mám moc ráda kulmy na vlasy a teď žádnou nemám. Byla bych moc ráda kdybych ji vyhrála.
    Email: kajapatkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  175. Ahoj,
    ja som dosť lenivá, čo sa týka účesov a vlasy si kulmujem iba na zvláštne príležitosti a vtedy mi to trvá celú večnosť. Ale táto kulma vyzerá, že by mi ušetrila kopec času. Valentína trávim s rodinkou.
    julia.smidakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  176. Ahoj, nejraději nosím vyžehlené rovné vlasy, ale když chci speciální účas natočím si konečky svých vlasů. Tento krok jim dodá objem a celý účas vypadá jako velice složitý... ale není. :D
    Email: magdalena.tichavska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  177. Mám hodně dlouhé vlasy, takže se taky potýkám s malým objemem. Jednou za čas mi krepovávala vlasy mamka, protože ji to baví a trvá to asi dvě a půl hodiny (samotná bych nezvládla mít tak dlouho ruce nahoře). Nedávno se nám krepovačka rozbila, takže nosím zase rozpuštené vlasy nebo vysoko vyčesaný culík.
    sarrahguie@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  178. S účesy na tom moc dobře nejsem. Většinou skončím s rozčepýřeným drdolem, ale když si vlasi vyžehlím, hned si připadám krásnější��. Moje přirozené vlasy byly napřed vlnité, ale teď už kudrnaté. Ale jak jsou kudrnaté, tak jsou moc objemné a zacuchané - prostě AFRO... ráda bych nosila vlnité vlasy, a proto by se mi tato kulma moc moc hodila. S kulmou jsem pracovala 2x a ještě ne na sobě, ale na kamarádce. Vždycky jsem se spálila a přišlo mi, že kulma "vůbec nefunhovala" ��. A když je tato automatická, mohly by s ní vlny vyladat konečně jako vlny��
    Jinak Valntýta taky moc neslavím... nebo spíš vůbec... přijde mi, že když chce dá jeden druhému lásku, měl by to dělat přes celý rok... a ne na Valentýna����
    kubikovaevca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  179. Ahoj holky,
    Můj nejoblíbenější účes je asi culík, protože jen na tom se nedá nic zkazit a do školy ho mam za 30sekund, rada si vlasy natáčím, ale už nám skoro nefunguje kulma..super je taky francouzsky copanek, ten umi sestra a Ja se ho hodlám tento rok naučit! Na Valentýna budu s jídleem, můj nejoblíbenější parťák, zkusím taky nějaké ty vaše recepty! Přeji hezkého Valentýna.
    dracusaura@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  180. Ahoj holky! Já mám hrozný problém si něco s vlasy udělat:-)takže většinou volím culík...jinak valentýna neslavím.
    Email:mjanikova16@stud.kgtrebic.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Ahoj holky,

    musím přiznat, že jsem na tom podobně jako Lucka :) Stále nosím vlasy pouze rozpuštěné a i když už si nějaký ten účes vytvořím, stejně potom vlasy opět rozpustím, protože se mi prostě na mně nelíbí :D Na doma nějaký ten drdůlek nebo culík splácám, ale natáčení vlasů je pro mě horor, vůbec mi to nejde, s kulmou hrozně bojuju a proto jsem si říkala, že kulma Bellissima by mě mohla trápení ušetřit.
    novotna.ajinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  182. Ahoj, jelikož ráno většinou pospíchám tak jsem na tom stejně jako vy �� vlasy nechávám rozpuštěné nebo je dam do culíku. Na Valentýna bych taky ráda zkusila něco nového tak asi řeknu kamarádce, aby mi s něčím pomohla.
    S pozdravem H.
    hanybrzakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  183. S účesy na tom moc dobře nejsem. Většinou skončím s rozčepýřeným drdolem, ale když si vlasy vyžehlím, hned si připadám krásnější. Moje přirozené vlasy byly napřed vlnité, ale teď už kudrnaté. Ale jak jsou kudrnaté, tak jsou moc objemné a zacuchané - prostě AFRO... ráda bych nosila vlnité vlasy, a proto by se mi tato kulma moc moc hodila. S kulmou jsem pracovala 2x a ještě ne na sobě, ale na kamarádce. Vždycky jsem se spálila a přišlo mi, že kulma "vůbec nefunhovala". A když je tato automatická, mohly by s ní vlny vyladat konečně jako vlny.
    Jinak Valntýta taky moc neslavím... nebo spíš vůbec... přijde mi, že když chce dá jeden druhému lásku, měl by to dělat přes celý rok... a ne na Valentýna.
    kubikovaevca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  184. Ahoj holky,

    já si na účesy moc nepotrpím.. Ráno vstanu, vlasy učešu a běžím do školy nebo do práce. V průběhu dne je hodím do vysokého drdolu a tím moje vele dílo končí :D

    Ale přemýšlím o tom, že bych mohla alespoň občas začít s nějakými účesy, tak proč to nezkusit hned s Vámi. :)

    kristyna.hytychova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  185. Valentýna budu tak maximálně slavit s čokoládou v ruce a se psem. Ještě bohužel nemám nikoho natož svou drahou polovičku abych to s ní slavila. A účesy? U mě je to jednoduché protože jsou středně dlouhé. Někdy culík, někdy rozpuštěné, někdy copánky a někdy si před spaním , jelikož nemám ani krepovačku ani kulmu, tak si udělám copánky a modím se aby to vypadalo jako vlnky. Většinou to tak nedopadne a buď mám afro nebo jednu polovinu hlavy větší a druhou menší. Vážně by se mi kulma hodila. ❤🎀

    martinasokolova99@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  186. Já a účesy. Jsem naprostý antitalent na veškeré kulmování, dělání francouzských či holandských copánku, takže v poslední posledni dobe nosím spíše pohodlné drdoly a culíky nebo si pletu copánky, ale ne ty francouzské. Proto bych uvítala kulmu.Ráda totiž nosím i nějaké lokny, ale ráno na to nemám moc času (než se najřeje a ještě s tím neumím).
    Děkuji
    Email: zatloukalovaanna12345@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  187. Ahoj holky, já nejraději nosím rozpuštěné vlasy nebo culík. Poslední dobou se ale snažím i trochu experimentovat a mezi mými novými favority jsou třeba francouzský copánek, nebo drdol. Taky se mi hodně líbí přirozeně vlnité vlasy, ale jelikož moje vlasy jsou od přírody spíš rovné, a hlavně nepoddajné a těžké, tak mi bohužel vlnky nikdy moc dlouho nevydrží.
    Mějte se hezky a přeji pěkného Valentýna!:)
    email: natalie.klouzkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  188. Ahoj slečny ��
    Jelikož jsem velký antitalent dělat jakékoliv účesy sama sobě preferuji rozpuštěné vlasy. Ráno vždy jen přežehlím neposedne vlasy, dodám objem suchým šamponem a natupírovaním a vyrážím do školy. Když mám ale náladu na malou změnu přední prameny vlasů si lehce natočím žehličkkou.Je to snadný účes,ale vážně mě baví.
    Pokud jde ale o česání jiných, je už to o něco lepší. Baví mě jakekoliv copy, vlnky,..často se inspiruji právě u vás na blogu a instagramu. Jste skvělé a účesy inspirovane vámi se vždy povedou a výsledek se líbí.
    Valentyna budu trávit maximálně romantickou procházkou se svými psy.��
    Těším se na další článek.Mějte se krásně.
    Email:gjakesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  189. Nejraději mám drdol do tvaru kytičky či zapletený copánek,který je trochu povytáhlý...Česat se pořád učím,ale tyto způsoby mám nejraději.Pečovat o vlasy pořád musím,jsou sušší.
    Email: majda.castka.12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  190. Ahoj Lucko, Vaše valentýlnské GRWU je vážně pecka, miluji jednoduchost! Po pravdě ani nemůžu říct, které líčení a oblečení se mi líbilo víc, oboje v sobě mělo kouzlo, nádech jednoduchosti.. a v jednoduchosti je přeci krása :) jelikož nejsem zrovna nejšikovnější tak nosím do školy většinou obyčejný culík a když jdu s kamarády někam do kavárny necháváme si vlasy rozpuštěné a vyžehlené, ráda bych zkusila něco nového:) tímto bych se chtěla zapojit do soutěže, jinak všem přeji hodně štěstí ❤
    email: bubenikovamartina.1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  191. Ahoj holky😊 Já si dala také předsevzetí,a to, že do konce roku si seženu kulmu. Jelikož jsem naprosto neodbitný milovník jakýchkoliv účesů, strašně bych si ji přála. Mám přítele, trávit Valentýna budeme spolu, vezmě mě na místo s mýma zavázanýma očima (rád dělá překvapení). A on miluje mé nakulmované vlasy, ale dlouho jsem je neměla a tak bych mu taky jako dárek na Valentýna chtěla ukázat kudrliny a celkově se mu líbit. S kulmou bych si vyhrála i na mých kamarádkách, co maturují. Mam vás ráda holky :)
    Máří
    E-mail: marismolikova@seznam.cz
    Reply

    OdpovědětVymazat
  192. Ahojda, nejčastěji nosím rozpuštěné vlasy, protože teď v zimě mi nebaví něco vytvářet. Jinak přes léto mám každý den jiný učes a neoblíbenější je ležérní drdol na stranu :)
    barbora.brincilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  193. Hezké nedělní ráno! :) s vlasy mám stejný problém jako Lucka a nosím je tedy většinou rozpuštěné, v culíku nebo maximálně drdolu.. Automatická kulma by pro mě byla ideální, protože nějak neumím pracovat s tou klasickou..:D
    Jinak na Valentýna budu s kamarádkami ze školy a o víkendu s přítelem, který přijede na týden ze studií ve Francii, už se moc těším! :)
    Mějte pěkný týden!
    Miazdrahalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat